DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont cserébe a szar minõségért a magyar manual legalább két oldallal hosszabb lesz, mivel abban figyelmeztetnek az epilepszia veszélyre
Uraim!
Kinn van!!!!!!
Kinn van!!!!!!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ja van itt ám magyarító scene majd ráugrik erre is biztos vagyok benne 😄 Aztán ungárisül olvashatjük az összes pda-t a játékban. Bár addig szvsz már késõ lesz nekem mert remélehtõleg végigtolom 😊
Bár nagy tapasztalatom nincs vele, még az életben nem multiztam dial-uppal. Ja de egyszer megpróbáltam isdn-en age of-ozni. Hagytam inkább 2 perc után 😊
Meg Doom esetében nem hiszem hogy akinek már olyan vasa van, hogy fut rajta jól, annak ne lenne valami jobb nete.
Meg Doom esetében nem hiszem hogy akinek már olyan vasa van, hogy fut rajta jól, annak ne lenne valami jobb nete.
Nem is az atvitelisebbessegen van a hangsuly, hanem az alkalmazott halozati technikan, amibe nem fer mar bele a Dial-Up.
jah igen és magyarországon DVD tokban kerül a boltba most ilyet hallottam valakitõl 😛
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Dial upon tuti nem fog menni ezt 1 interjúban is elmondták. A sok árnyék meg akármi hatalmas halozati adatforgalmat csinal. (nemertek hozza de ezt mondtk a keszitok)
De biztos jó az olyan kézikönyv, amiben nincs benne minden.
Ez olyan, mint pl egy könnyûszerkezetes ház, tervrajz nélkül
Ez olyan, mint pl egy könnyûszerkezetes ház, tervrajz nélkül

Áh nemtom szerintem azért a manualban benne kéne lennie mindegyik fegyvernek. Vagy legalább a végére odaírják hogy azér van még valahol 😛
shakira megy a vivan, ha érdekel vkit 😄DDDDDDDDDDDDD
hehe a manual azert van hogy minden fegyvert akarmit reszletesen bemutassanak a keves jatektapasztalattal rendelkezoknek.
Ezek mar talan nem fake-ek😊)
Ha igen, akkor tenyleg igaz, hogy se fostalicska Magyar Windows-on se Dial-Up-on nem fog menni😊))))
Aki magyar szart hasznal, mar most kezdjen installni egy EngProf-t😊))))))))
Ha igen, akkor tenyleg igaz, hogy se fostalicska Magyar Windows-on se Dial-Up-on nem fog menni😊))))
Aki magyar szart hasznal, mar most kezdjen installni egy EngProf-t😊))))))))
Inkább amíg kijön nézz meg egy reklámblokkot. =)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
igen de a tesztmuviban van plazma gun is. a leírásba nincs.
Tényleg, az elektronyikban sincs. Most már 100% fake. =) Vagy a trailer volt fake, amiben volt plazma.
"Deathmatch
An every-marine-for-himself slugfest. If you’re the marine with the most kills when time runs out, you win.
"
De jóó! Mostmár tudom mit kell csinálni dítmeccsben.
An every-marine-for-himself slugfest. If you’re the marine with the most kills when time runs out, you win.
"
De jóó! Mostmár tudom mit kell csinálni dítmeccsben.
V9ykn8_TZL0
igen, ráadásul, még azt se írják le benne, hogy melyik gombal kell mozogni, és célozni 

Ez a nirv csávótól van.. CloneCD-t nem tud csinálni, vagy mi a legújabb info?
Olyan hosszú, hogy nem fér bele a hosszú de keskeny dobozba? =)
Vazzeg, most lépek a melóból, de jó egy óra múlva érek csak haza, vagy 200-300 hozzászólással leszek lemaradva... 😊))
Valaki majd játsza el a krónikás szerepét, és homályosítson fel a világ történéseirõl, amíg kicsatlakozom.
Valaki majd játsza el a krónikás szerepét, és homályosítson fel a világ történéseirõl, amíg kicsatlakozom.