23325
-
#13049 röviden: ISTENI -
#13048 -
#13047 Nálam is, bár én arra voltam kíváncsi, hogy a pali neki esik -e a kislámpájával, egyébként egyedül annál a résznél vettem észre faxa árnyékolást! -
#13046 De ez neki olyan fontos hogy inkább vár :DDD -
#13045 qrvára nem érdekel senkit de ha ti is leirtátok hát én is...mindjá lejön a 2. cd -
#13044 ennyi erővel te is kereshetnél :P -
#13043 Tényleg ölt már meg elemlámpával valaki egy pinkyt? És kettőt? -
#13042 A Shader képesség kell, de a PS/VS a DirectX-ben van, azt nem tudom, hogy pontosan mi a Shaderek OpenGL kiterjesztése, és valószinüleg azért használta ezt a megnevezést is JC, mert azt mindenki tudni fogja, hogy mi az a PS1.1, de ha azt írja, hogy melyik OpenGL ARB kiterjesztés kell tudnia a kártyának... -
#13041 Hagyjuk inkabb elmesz a Prohardverre oszt ott majd felvilagositanak kisgyerek! -
#13040 Nálam az első szörny kinyírta:D -
#13039 generáljak 1et fejből? -
Árnyvadász #13038 RELO-ADED-RULE-ZZZZ-FC -
#13037 nem értem minek a sok fegyver...elég lenne 1 elemlámpa -
#13036 Fontos? Nagyon fontos?! Húúú haver már itt izzadok, keresem, keresem a kódot!!! Várjál!!! El ne menj mindjárt meglesz! -
#13035 visszanézel 10 oldalt ott van egy rahedli -
#13034 -
#13033 Volt egy olyan rész mikor egy tudóst kellett védeni a dögöktől mert volt nála lámpás, és elemlámpát nem lehetett használni mellette a fullsötétben mert emp-hullámok jöttek mentek. Hát sajnos a 3. dög, szépen lerágta a hátát szerencsétlen tudósnak aztán meg lőhettem :D -
#13032 Hy! Adjon valaki egy serial kódot, Fontos! -
#13031 Nem a grafkártya igénye nagy az FC-nek, hanem a RAM igénye, nekem is 9800Pro-m van, 512MB RAM-al swappelt, és akkor beszaggatott, most 1GB-al mindenféle szaggatás nélkül megy az FC 1024*768-ban minden max-on, víz is Ultrahigh, stb... -
#13030 van benne gravi fegyó? -
Árnyvadász #13029 Pedig azt írták, hogy ezt a verziószámú shader-t használja. (Amit a GF3-asok is ismernek.) Akkor most ez hogy van?
Íme:
The german magazine PCGames Hardware has a quick Q&A with John Carmack in their latest issue. It?s very short, but there are a lot of new and unbelievable information.
A video card with at least 128MB RAM and Pixel Shader 1.1 support is required for DOOM 3.
-
#13028 Nem tudom, nekem semmi bajom nincs a grafikával. Játék közben egyszerűen nem lehet észrevenni azt, hogy a textúrák nem olyan magas felbontásúak, csak ha direkt azt nézed, esetleg direkt valami fikáznivalót keresel :P Minden játékot lehet olyan szemmel nézni, hogy ebbe most bele fogok kötni vaze mint a beton, mert ez már hogy néz ki?
Tény, hogy pakolgathattak volna magasabb felbontású textúrákat a dolgokra, és szerintem el is bírná a vasa annak, akinek most jól fut. Majd talán lesz egy skin-pack (mondjuk nem valósziná szerintem :). Engem a legkevésbé sem zavar ez. Erről az FC hasonlítgatásról leszokhatnátok már, de ezt mondhatom napjában 20x is, mindig jön valaki ezzel -
#13027 2 perce nem írt senki mi van itt???? :) -
#13026 Miért nem? Erre már nincs válaszod mi? -
#13025 hátakkormeg mijagond kéremszépen? -
#13024 nem -
G_ArchAngel #13023 asszem beperelem az ID-t...kezd kifolyni a szemem, a rohadt sötéttől és villogástól...:) -
#13022 Az 5900 folyni fog -
#13021 A DirectX9.0c nem egyenlő DirectX9?!?! Amúgy a Lock-On pl. már tavaly ősszel kihasználta a Dx9.0-ás effekteket (PS2.0-ig bezárólag), egy évvel a HL2 elött (szeptemberi HL2 megjelenést feltételezve). -
#13020 ittam, nem értem
ilyen kis egérfasznyi eltérések engem nem érdekelnek...follyon a kép azt kész...1-5 fps különbség nem érdekel.
az maradjon a hc gamereknek -
#13019 Miért is? Végül is a D3 volt szó végig! -
#13018 OpenGL alatt nincs PS1.1... A PS/VS a Direct3D-ben található... -
#13017 A ps3 csak a direcX9.c -ben van benne, a teljes Direcx9 haszanalat az azt jelenti, h minden effekt direcx9.0 -as -
#13016 Valaki meg tudna dobni egy plasma gun storage koddal?
elkepzelheto hogy valahol elhagytam egy disket es igy nincs meg a hozzafero emberke emailjei kozt a kod, tovabbmentem egy kicsit , elorebb nehany reaktort de arra se talaltam szoval csak arra tudok gondolni hogy valahol kihagytam. Felek szukseg lesz ra (mar most talalok celleket hozza) es nem lesz ott amikor kene. -
#13015 Figyelembe véve, hogy az FX kártyákat a Doom3-hoz "tervezték", ez nem meglepő... :))) -
Árnyvadász #13014 Szerintem egyszerűen a FC mindenen shader-t használ és abból is PS2.0-át, míg a D3 csak azon használ amin értelme is van és abból is "csak" PS1.1-et. Emiatt lehet ez. -
#13013 <alt><ctrl><~>
gpm meg ellopta a postomat -
#13012 ezt nezd meg -
#13011 Köc. :-) -
#13010 com_showfps1