DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtok róla valamit?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
én meg úgy megunta az agyatlan lövöldözést, hogy beírtam a godot meg a give all-t és csak mentem és mentem elõre...
War. War never changes.
Egyébként szerint a 9.0c felrakása után csak újra kéne rakni a drivereket...
Vajon ki veszi + elõször, és milyen csocseszt írnak a motorra?
Én nagyon várom :-)))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
2.: Csak a saját felelõségedre, de megpróbálhatod kiszedegetni a registry-bõl a *dx* regeket. Elvileg ez után fel tudod rakni a 9.0b-t.

Indítsd el a gépet safe módban
Majd törölj ki mindent a temp mappából
Documents and settings/neved/local settings/temp
S restart után próbáld újra
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nah, mindjárt kitömöröntöm a 3. cd, és installllllll
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Mit csináljak neki?
használható ötlet?Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Csak a gyors teszt miatt inditottam multi pályát nameg még nem is láttam, azért.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
http://gaborszantai.co.uk/
Mivel ezek a gémek akkoriban stílusteremtõek voltak, még szép, hogy nagyobbat szóltak.
De megyjegyzem, hogy a HL nem szólt nagyobbat mikor megjelent, csak miután sokan végigtolták és rájöttek, hogy mekkora játék is ez! Mostmár alig van új a nap alatt...
" attól hogy ennyire fények mozognak (ezt a Kreed is tudta)"
Sõt a Splinter cell és a Far Cry is. Nem ettõl olyan HÛDEJÓ ez a gém!
Inditottam egy sima multi servert.
Játszhatatlan medium-on.
Marad a 800*600
valahogy a Half-Life és az Unreal nagyobbat szólt a maga idejében: attól hogy ennyire fények mozognak (ezt a Kreed is tudta) meg sötét sarkokból jönnek elõ élõhalottak, ez még nem lesz az év játéka nálam...
Egyedül a WC-ben a tükrös jelenetnél paráztam be, a többit felsem vettem (lehet, mert itt mindenki lelövi a poénokat😄), a többi így már gyenge volt...😞
Nah, mindegy, talán végignyomom, de már látom, hogy 11e pénzt ez messze nem ér meg nekem...😞
p4 2.8 ghz fsb 800 HT
ati r 9800 pro
2* 512 400 as memo
ez fog futni 1024*768 ban a tapasztalatok szerint???
!Forza Ferrari!
a többi meglepetés😄
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Azt hiszem, a CD1-en rajta van
#11770-ra választ kérek!!!!!!!!!!!
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.