DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krinyo
de erre azvót irva hogy doom3 hoz qvvajó és ha már rajta van a logó akkor méne vegyem meg?

Egyszer és mindenkorra😄 Ám legyen!
PyRex
Semmi, az aláírásodban van, csak azt idéztem, ezért is voltak ott a szmájlik 😊)))))

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Lacc
Erre akartam írni valamit. Aztán megnéztem az aláírásodat, és letettem róla 😛
Istencsászár
Far cray uristen köze nincs a doom3 grfikájához áááááá

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

PyRex
A CS a Far Cry-t? Te nem tudod, mirõl beszélsz öregem 😊))))))))))))

Lacc
Hát ezt jól lerendezted Istencsászár 😄
PyRex
De van. Legalábbis nálam van, de a Far Cry-ban már fél éve benne van, ráadásul ott sokkal reálisabbak az árnyékok, mert TÉNYLEG árnyéknak néz ki, nem egy fekete pacának a falon...

Istencsászár
atin 10szer gyorsabb 10szer szebb a doom3 és a hl2 ennyi

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gpm
FX 5900 jo kari, de HL2-ben Ati ketszer gyorsabb.

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Akkor ezért volt a tesztekben a HQ mellett mindig 8X Aniso. Mert nem mindig értettem miért nem tesztelik anélkül is. AHHA!! Ezt jó tudni. Mert az Aniso azért sokat elvesz a teljesítménybõl...
precision
nekem eddig minden game faxán ment a gef3 ti200-as kártyámmal...pedig csak egy sz*r celeron van mellette

Bazinga!

[NST]Cifu
Engem. 😊))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Krinyo
hát nem ati-ra 😄
fx 5900

BEAST
a gef4 ek gyikok ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lacc
Há nekem is volt ám GF3-am. De már le lett cserélve 😊 Szerettem azt a kártyát.
gpm
GF3 nemcsak fasza kari, hanem ULTIMATE, BRUTAL kari volt, nem is gondoltam volna h meg valamennyire meg most is megallja a helyet.

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Ezekszerint már döntöttél, de még a boltig elvitt a kényszer😊 Van ez így... Dettó nekem is.
[NST]Cifu
Hykao: A játékban nincs külön AF állítási lehetõség, HQ és UQ esetén 8x-osra veszi. Alternatíva, hogy átírod a .cfg-ben.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Istencsászár
ati 8500 128mb ddr ez a fasza kari nem pedig a gef3(amibe nincs elég akakó) max a gef 4

precision
😊)

Bazinga!

Hentes Bill
"A boltban igen lassu a kiszolgálás"

lol 😄DDDDDD

Boldog Karácsonyt!

GF3 MEGEMLÉKEZÉS ÉS KÖZÖS KÁRTYAÉGETÉS: VASÁRNAP 😄DDD
precision
Én éppen most "veszem megfelé" a 2-es cd-t. A boltban igen lassu a kiszolgálás, már kiváncsi vagyok rá nagyon! 😊

Bazinga!

Én is paráztam a D3 miatt, bár valahol tudtam a szívem alatt, hogy megbírkozik vele, csak aztán én a hülyegyerek elmentem és vettem egy másik kártyát. Ma már tudom: HIBA VOLT😄
Mire váltottál?

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Krinyo
én is csak most cseréltem le, de hogy minek azt nemtom...nem is játszom semmivel

😊 valakit kinyomtam, sorry 😛

Shep
A doomot még nem néztem csak htévégén lesz meg, de teganp pl a treehouse nevû pálya végén vagy 1 órét kommandóztam mire sikerült megölni a bunker körüli figurékat, hat nem semmi élmény volt, hiába vittem végig challengingben realisticben még jobb. Na de én bízom a dommban is, bár a grafikától kicsit tartok, de majd meglátjuk.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bizony! GEF3 4 EVER! Én is azzal nyomulok, de már csak holnapig!

igyvan..😊
mostmar nem vennek nvidiat mert a g3 ota nem csinaltak igazi normalis kartyat.. de ezt meg egy darabig nem cserelem le.. doom3 miatt paraztam egy kicsit de szepen fut szal marad meg
BEAST
nekem is nekem is

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mindhárman legyünk rá büszkék!!! Ez egy olyan kártya ami 3 évig kártya volt! EZ kurva nagy szó!
Punkerwork
nekem az pont nem volt 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Krinyo
ez igy van!
gef3 az egy fasza kari!
nekem is azvót

Hentes Bill
akkor legyek rá büszke, hogy ilyen karim van?

Boldog Karácsonyt!

Mindig is tudtam, hogy a GF3 az ISTEN! 😊 Egyik legjobb kártya amit valaha ember alkotott. Abba most ne menjünk bele, hogy ki a gyártója😊 Tech paramétereket nézve és a GF2 utódjaként nagy lépés, plussz egy ilyen kártyán a D3 is szépen hasít.
nagyon para game

Mint írtam nekem a FC-ben okozta azt a nighvision-ös problémát, lehet itt ezt okozza. De tényleg nem tudom biztosan, ezek csak lehetséges hibakeresések.
Davidus ezzel a géppel én a helyedben GIGA HIGH-ba játszanám. Csak kár, hogy ahhoz a fizikai ramot is rá kell hegeszteni a vkártyára😊 Hogy kijöjjön az 1GB Ram...
Davidus
Lehet hogy csak ATI-n szar😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Nem volt driver uninstall az tény😊 Az okozhat ilyet? Na akkor lerobbantom a drivert ha csak ezen múlik😊

V9ykn8_TZL0

Ams
van egy szoba... azt hiszem a 4. pályán(a zombis Mars cityn) ahol is egy asztalon van két asztali lámpa na ha azt lelövöd az asztalról faszán mozognak az árnyékok. Nézzétek meg 😊

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

g3ti200...
shadow ,bump stb bekapcs..
640x480 low
Talány: Nem lehet, hogy egy korábbi driverre raktad fel az újat és nem tisztán, a régit eltávolítva installáltad fel? Mert nekem anno az FC-ben pont emiatt nem volt a Cryvision-ben hõlátás is egyben, csak sima éjjellátás. Relaks-ot kérdezd, mintha õ azt mondta volna, hogy neki voltak dinamikus árnyékai.
Davidus
Milyen kártyád van? Beállításook?

V9ykn8_TZL0

BEAST
😄DDDDD

pedig nekem mozog..
Davidus
Mja d szólj hogy hol van😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
Játszhatatlanul gyors😊

V9ykn8_TZL0