DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cifuatwork
Banyek írjátok már oda a SPOILER! szöveget, mielõtt nekiálltok a fõszörnyekrõl kezdetek beszélni!!!

A franc a sok poéngyilkosba!

Davidus
sc

V9ykn8_TZL0

lipovics
A legvegen mit kell csinalni? A pokol lyukaban vagyok, masznak elo a godorbol a szornyek, uldoz az a ketszarv orias, hiaba lovom, sebzodik.
Otletek?
Knox
SPOILER!
lenyomod a csikohalakat, majd a guardian kég gombot kreál maga koré hogy hivjon ujakat! ekkor te rakétázod a gombot ezerrel! ezt addig csinálod, mig ki nem fekszik!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

A pokolba azt a nagy dögöt amit ilyen reflektoros csikóhalak követnek hogy kell megölni???

Na mi van mindenki jáccik?

Dzsega
+h

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Dzsega
pehh... majd egyszer eljutok oda is. ha még addig sem fogod tudni kinyírni,akkor majd mondom hogy ogyan

Shep
Mit is kell állítani, hogy ne menjen olyan akadozva az emberünk?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

onnan még messze van...

Dzsega
mikor jutsz le a pokolba???
most még csak ott tartok hogy a professzor (az a bajszos szemüveges tudod az a gonosz bácsi )a katonáját átváltoztatta.

A pokolba azt a nagy dögöt amit ilyen reflektoros csikóhalak követnek hogy kell megölni???

reppel. második megeghizott

http://thenamelessphoto.com/

Dzsega
nincs tökéletes program...

hykao
fizikájához
Dzsega
amúgy szerinem sehogy

hykao
Kis adalék Hmuda "fitikájához" 😊)))))

halott szörny 1

halott szörny 2

halott szörny 3

halott szörny 4

Tessék, lehet röhögni... 😊))))))))))))))
ja. azt tudom. de amúgy?

Dzsega
egyébként ki hol tart?

Dzsega
van egy rész ahol egy csomó mérgezõ anyagot tartalmazó hardó van és ott. ott van egy daru amivel lehet

Hogyan lehet emelgetni?

Dzsega
felmosóvödröt is fel lehet emelni????
WoW! nem is próbáltam. Egyébként a fizikája tényleg MB1 es. szerintem nayon jól sikerült. a mozgások is jók, fölleg ha meglövöd. ha a jobb oldalát akkor az mozdul ha a másikat ekkor arra stb...

Köszi mindenkine a segítséget, majd ha hazaértem, megint megnézem. Én az elsõ megállóig csak egy helyen tudtam beugrani, ahol egy zombi lõtt. Ott bementem egy ajtón, és csak egy liftet találtam, ami nem mûködött, mert szét volt nyomódva a kapcsolója.
Jah, a fizikát pedig ne bántsuk. Az az egyik legjobb dolog a játékban.
A hordópakolgatós részt minden nap kb. 4 embernek mutogatom meg demonstráció céljából. Próbáltátok pakolgatni a földön fekvõ embert, meg a felmosóvödröt?
Nagyon zsír😊))
Dzsega
de érdemes e feláldozni a szép grafit azé hogy jobban fusson?!?!? vagy inkább megszokni a lassab futást?!
(Mondja ezt egy olyan akinek minden minimum még az árnák és minden egyéb kikapcsolva mert az 1.4 cerka és a GeF 2 MX nem bírja!)

Dzsega
én ott felemeltem a vasutat mert volt fenn egy híd és ott kellet valami kód, ha jól emléxem. és ott is lehet kinyitni azt az ajtót.

kösz
Hmuda
Kicsit off, kicsit nem:

Kellene olyan progi amivel nagyon jól lehet videókat tömöríteni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Na igen, ez is elég gáz, mivel belelóg.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Használd a terminált ahhol annó az ijedõs doki dolgozott.

nincs lába vagy télleg belelóg a földbe?

hi
elakadtam az elején😞
a mars földalatti bázison....mennék vissza de az ajto nem nyilik..csak valami(ki) egy kis rést üt rajta.persze a zsilip se müxik...egy kis help?
csabawarchief

neozed
Ne szõrözzé', direkt nem dõl el, ugyanis, ha melléállsz, akkor a vállára teheted a kezed

Hmuda
Anyira szeretnek, hogy még az ajtót is nylogatják. 😄

Illetve: "Neszebazzeg fizika!"

Az nem baj, hogy leült pihenni egy kicsit, de legalább elfeküdne, ha már egyszer erõseb oldalra van egyensúlyozva a teste. 😛PP

Skiper
A 30 fps kevés, mert azon még mindig késõn reagál az egér egy húzásra. A jó fps a 100. De ha már 120-at eléri, akkor faszán lehet játszani. Van, aki észreveszi a különbségeket, és van, aki nem. Én 0-100ig érzékelem a változásokat, volt ilyen fps-buzi korszakom nekem is, és akkor nagyon megéreztem kiírás nélkül is, hogy mennyi. Azóta ha mozgatom az egeret, már megmondom, mennyi az fps. Persze a Doom 3-ban a sok 20fps-es kaland után a 60 fps is kincs 😊

gyuri http://gyur6.uw.hu

MerlinW
szvsz elég a 30fps amennyiben abszolut egyenletes. ha már ingadozik 15-40 között, és az átlag(!) 30, akkor már nem lesz folyamatos. Én csak általánosságban írtam le a fogalmat. Több hozzászólást olvass, mielõtt nagyon okos leszel, kérlek.

[merlinw.org]

rezsofiz
aha,hat neme ertem,mert a kisvasutas resznel,en eloszor is mentem egy megalot,ott kiszalltam,lelottem mindenkit,aztan volt egy szoba,ott kellett valami air szarsagot kinyitni,oda kellett a 826,aztan tovabb lehetett menni vasuttal 1 megallot,amikor elment hirtelen az aram vagy mi,es akko nekiutkozott a falnak.akko megint ki kellett szallni,menni tovabb egyenesen a delta labs felé

sazl : c

serious
931

Chef M.Abrams szobajanak a kodja kellene

LYONESS - Your Cashback Company

Reszõ! Unconnected!

Namost ennél a résznél nekem sehol sem kér kódot. Ez az a jelenet, mikor elõször találkozol ilyen kisvasutas szarsággal, 3 megállót tudsz bejárni, az elsõrõl indulsz, a másodikon, mikor odaérsz, akkor látod, hogy ott már voltál, és a 3. megállónál, mikor kiszállsz, találsz egy nagy ajtót, amin be tudnál jutni. Én asszem, hogy ott nincs kód, csak egyszerûen zárva van. Persze az is lehet, hogy tényleg van és tényleg 826, csak én nem néztem meg. Ezesetben én vagyok a legkreténebb ember a világon😊
Ugye most a melóhelyen vagyok, sajna nem tudom kipróbálni, de ha hazaérek megnézem. Remélem, hogy ez a megoldás. De ha 826, akkor azt honnan lehet tudni?
Én meghallgattam annak a kutatónak a kártyáját, aki ott feküdt holtan a kiskocsi kontrollpaneljánál, az elsõ megállónál, de nem mondja😞
Mind1, köszi a segítséget, remélem egy helyszínrõl beszélünk!
Frank99
Ezek közül?

Frank Cinders Delta Labs, Level 2
Cabinet #112 code: 538
Delta 2A Cabinet
Cabinet #114 code: 715 (Added 8/4/04 17:30)
Delta 2A Cabinet
Cabinet #116 code: 972 (Added 8/4/04 17:30)
Delta 2B Cabinet
Cabinet #116 code: 324 (Added 8/4/04 17:30)
Delta 2B Cabinet
Cabinet #666 code: 372 (Added 8/4/04 17:30)
Francis Erikson Delta Labs, Level 2
Cabinet #103 code: 259
Jacob Stemmons Spec. Analysis, Level 2
Cabinet near stasis transfer control, code: 371
Larry Bullman Delta Labs, Level 2
No codes
Elizabeth McNeil Delta Labs, Level 2
Storage area #07 code: 725, Level 3 Access code: 463

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

rezsofiz
a kod 826 ,ha arra gonddolok amire te

sazl : c

Waix - nem 826 a kod? Nekem azt hiszem az volt a jo. Nekem is a BFG-s szoba kodja kellene a delta2-n. Valaki ?

LYONESS - Your Cashback Company

Ki van írva a biztonsági fõnök neve az ajtóra, a PDA-jat már összeszedted, ott a kód.
Váááá, nem hiszem el! Kb. egy órája keresem a 17000 hozzászólás közül azt, amelyik nekem kellene😞
Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy a rohadt kisvasútnál hogyan tudok továbbjutni?
Lenyomtam minden szörnyikét, de az egyik ajtó (a 3. megállónál) kiírja, hogy valami 1. security szobából le van zárva és nem t'ok továbbmenni!
Aki tudja a megoldást, plz írje le!
Thx!
EndreMan
Szivesen!

BFG-t AKAROK!!!
Nemigaz hogy senki sem tudja az ajto kodjat!!!!!!

Én lámultam.Az a bfg ajtaja volt.A plasma cuccot meg megtaláltam 1 szekrényben.Azért köszi a helpet
EndreMan
a daruval felvitetted magad Totya?
Ott legszuro bekapcs, ajtok szamitogeppel kinyit,majd ott ahol a sok bezart kis szoba volt zombikkal ott tovabbmesz es ottlesz...

Hanem akkor hol a tökömben van?😄
Big Daddy
Nekem a 4.9 catalyst volt a megoldás dx 9.0b vel

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"