28
Vmi gond van a gépemmel, mert az amúgy hibátlan tömörített filokat nem képes kitömöríteni, CRC hibát jelez.Pedig elvittem haverhoz neki sikerült... Vki help pls, már nagyon rég óta szívok vele.
-
Tarpy #28 A rendszer Vista Ultimate
-
Tarpy #27 Azt se tudom, hogy mire vonatkozik a hiba. Video? Audio? Passz... -
Tarpy #26 Sziasztok!
A következő hibaüzenetet kaptam játék telepítés közben:
CRC error: The file C:\Program Files\Midway Games\Hour of
Victory\hovGame\credits.bik doesn't match the file in the
setup's.cab file. The medium from which you are running the
setup may be corrupted; contact your software vendor.
Valaki segítsen, mert nem akarnak menni a progik.
Köszönet! -
kukorica #25 Nerot használok. én azt hittem hogy minden cd írás egy és ugyanaz. De Nero-val lementettem Iso fileba a nyers anyagot, most szeretnék valamit kérdezni, ha lementettem Iso-ba a dvd tartalmát akkor a virus is lementettem vele együtt?
-
kollektor #24 sp2
ezzel ki lehet nyerni az adatokat a cd-ről :IsoBuster
milyen íróprogramot használsz / nero ,stb ,.../ ?
-
kukorica #23 Sziasztok
Nekem lenne egy "CRC" hibaüzenettel egy gondom:
Milyen sp-t kell feltelepíteni a Winxp-re? (az sp1 meg van, és mellé az sp2 vagy elég csak az sp1???) Én betettem egy DRD-RW és kb. 2GB-átnyi zeném volt, és felirtam dvd-re, és úrja telepítettük a rendszert, és beteszem hogy beolvassa, elkezdem másolni, és vagy ennél az egy zenei fáljnál akad el van annál. kiirja hogy nem lehet másolni ezt vagy ezt a fáljt crc hiba! Na most virusirtóval megnéztem a dvd-t, és néhány mp-ig fut és leáll, kiirja hogy memória vagy mit tudom én, és kész, szerintem a dvd rossz, de volna az ilyen nagy kereskedelemhez egy kérdésem, miért így gyártják a cd-ket ill. dvd-ket hogy az egyik rossz, az író jó azzal semmi gondom. csak majd kihez kéne forduljak ezzel a hibával? Hogy miért ilyen cd ill. dvd-ket gyártanak?????
segítsetek előre is köszi -
Edison01 #22 Sziasztok! FIGYELEM! Én nagyot szívtam a FlashFXP 2.1 nevezetű ftp progival! Nekem tele volt CRC hibával a letöltésem! A FLashGet, ugyanarról a szerverről, tökéletes letöltést csinált! -
#21 megpróbálom...
igen végigfutott de nem jelzett semmit a memtest86 -
#20 memtest86 végig futott? -
zsotee #19 A HD Tune nevű progival próbálj egy teljes tesztet csinálni, az megmondja van-e bad sector a vinyódon. -
#18 valaki pls mondja már meg hogy mia faxom baja van ennek a szarnak?a faxom televan már vele és rohadtul felb**ta az agyamat!!! pls pls pls -
#17 lefuttattam egy ram ellenőrzést, nincs baja és soha nem is húztam
akkor ide kábelem nincsen másik és a badsector mifán terem? -
zsotee #16 Vinyón kéne egy bad sector ellenőrzést csinálni, az ide kábel lehet megtört valahol egy csere lehet segítene, esetleg memóriával vannak gondok (tuning, vagy a ram hibája). -
#15 en is ilyen problemaval szenvedek :S -
#14 Hali nekem is hasonló gond van a gépemmel és nem tok rájönni mi a baj mert mikor elkezdek mondjuk egy 34 fájlos cuccot kicsomizni valamelyiknél mindig bejön a crc hiba és mikor elinditom még1x-er akkor már másik fájl a hibás és ez jó.
a havernál pedig semmi baj vele
:(
winrar 3,51 es használok
PLS HEEEELP!!!! -
tomcs #12 ha telleg a ram-ra gyanakodsz akkor memtest86
kicsi program, raadasul meg free is, futtasd sokaig es akkor kiderul -
Gab #10 a +PLUS+ verziót keresd, ahhoz van.
Ne feledd => azon a néven keresd, amilyen néven a crackodban is szerepel. Tehát az a név +download => nem fog sok hely feljönni. -
#9 Gab! Törést tudsz a 2.55 -ös HU verzióhoz valahol? Így csak 14 napos demo. 2.54-est találtam de az nem jó. -
Gab #8 Még egy ötletet tudok adni: meghajtód felett állva jobb egérgomb -> állítsd be gyakran az ideiglenes fájlok törlése opciót. -
#7 Gab!
Köszi! Letöltöttem a magyart, ezzel megoldódott a dolog, csak az bosszant, hogy miért kell ehez egy külön program? Szóval arra gondolok, hogy ezt az oprendszer miért nem kezeli önállóan. -
Gab #6 Bradock: WinRAM-Booster 2000 Professional egész jó erre. Néha fárasztó, de hasznos: nagyon. A minimális memóriának 64 -et ajánlok hozzá ( tesztelésem alapján ).
Amúgy van már 2001 is, de ha rákeresel a fenti névre a google.com -on, akkor bizti megtalálod ( mondjuk a neve+download ). Ez a progi meg kell hogy oldja a problémáidat. A 2001 -hez van magyarosításom is ;-). -
#5 Erre gondoltam én is. Ez valamelyik felhasználói program hibája, vagy a WinME hibázik?
Megoldás? -
Gab #4 Feltételezem a DLL fájlok bent ragadnak valahol... -
#3 Sziasztok!
Volna nekem is egy kérdésem, igaz off-topic.
A CPUCool progiba a "MEM AVAIL" érték pontosan mit jelent. Nagyjából azért tudom, csak azt nem értem, hogy van 256MB RAM -om a WinME indulásakor mutat átlag 120MB -os értéket. Ha elindítok egyéb progikat akkor lemegy akár 0-ig is. Eddig OK. Viszont ha kilépek a futó programokból miért nem áll vissza arra az induló értékre? 30-40MB-ot muat.
Bocs az off-topic hozzászólásért. -
#2 Lehet, hogy verzióprobléma. Én akkor jártam így amikor megjelent a VinAce 2.0, igaz akkor még csak béta verzió ami még akkor nem igazán volt elterjedve. Nekem egy korábbi verzió volt telepítve a gépemen. Mivel felfele nincs kompatibilitás így nem tudta kitömöríteni. A lényeg az egészben, hogy "CRC hiba" üzenetet adott.
Egyszóval, ahogy Gab írja keresdd a legfrissebb verziót. -
Gab #1 Ötletek:
* újabb verziójú telepítő ( upgrade );
* a fájlhoz a saját tömörítőjét használd ( pl: *.rar -hoz WinRAR ).