289
Milyen (olcso de jo) hangkártyát érdemes ma venni?
-
Propeller #68 Szerintem olcsóbb kategóriában gondolkozik... vagy nem ?
-
kowajano #67 attol függ mire kell
ha DVD film akkor talán Videologic Sonicfury bár elég drága vagy talán Terratec DMX vagy Turtle Beach Montego valamivel olcsobbak ezek jok játékhoz is
-
kowajano #66 Az ABIT hamarosan bejelent egy új Dolby Digital Decodert. Az eszköz neve USB Theater 5.1, mellyel főleg a hordozható-számítógép tulajdonosoknak készült. Tartalmazni fog egy USB bemeneti és egy G9-es kimeneti helyet, melly 6 csatornás hangzást tesz lehetővé. Az egység főbb tulajdonságai:
támogatja a Dolby Digital-t és a DTS Sorround 5.1-et
nagyon jó teljesítmény
segítségével egy Notebook hordozható DVD-lejátszóvá és 5.1-es rendszerré alakítható
Theater távirányító támogatás
nem lehet rossszzzz -
dilic #65 Segítsetek most akarok normális hangkártyát venni.
Adjatok tanácsot. -
kowajano #64 hát jo kérdés
a Aureal bezárt A3d nem nagyon lesz már ami a támogatottságot illeti viszont szebben szol a Sb live nál és jobbak a hanghatások föleg A3D 2.0 nál
a másik a EAX nem szünt meg továbbra is lesz viszont szvsz roszabb a MX nél
meg szokásos kék halálok szoktak lenni nála a driver miatt
döntsd el -
Komolyan?
Mekkora?
Nekem is van egy driverem, (Win95 V1.2 Beta) de az igencsak furán működik. (Holm megy, hol nem. Alkalmazása válogatja.)
Mellesleg eltudnád nekem küldeni valahogy?
-
GUS! Az király!
A veleroomban mx300-van, de a jó öreg 1 Mb-os Gravis ACE-emtől nem voltam képes megválni. Inkább összeraktam egy 486-ost, és most abban mükszik. A Gravissel csak win95 alatt van gond(sajnos) Tényleg, ha a gyártó nem hagy fel a Gravis hangkártyák fejlesztésével, vajon mit tudnának a mai hangkártyák?
U.I.:Az ACE-em szebben játsza le a midi fájlokat, mint az mx300-am.
MPU401-et most felejtsük el. (nem is próbáltam ki még)