4879
-------------------------------
-
#4559 :)))) -
#4558 3,5(!) éves kisfiamat vittem autóval, haver ment a járdán és odaintettem neki, jött is a kérdés:
- apu miért integetsz?
- csak köszöntem
Mentünk tovább, anyáméknál megállunk és kérdezem a fiamat:
- ajtót lezártad
- válasz: "uhum"
- mondom: nem uhum hanem igen.
- fiam: ja, ha az integetés köszönés akkor az uhum lehet igen.
Bazz tojáshéj még a seggén, de agyalni azt tud. -
#4557 ha 5 üveggel vesz akkor már spórolt 5 forintot -
#4556 LOL -
DIESEL DOG #4555 :DDDDDDDDDD -
#4554 "Hú, a 300 Ft-os Coca Cola most csak 299 Ft!!"
-
Knabb #4553 :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Micsoda beszólás!!! OLTÁÁÁSS VÁÁÁ :DDDD -
#4552 :DDDDDDDDDDDDDDD -
Ghin #4551 Egyszer táborban egy gyerek soxor nézett a mi asztalunkra ebédkor, szóltam a többieknek (akik velem ültek) , hogy figyeljetek, és amikor idenézett a csávó küldtem neki egy puszit, mi röhögtünk ő meg el volt pirulva szegény :D -
Ghin #4550 oszttársam: Tanárnéni óccsa mán le a villanyt! :D
-
#4549 loool, 2. üt :D -
SpoCho #4548 Helló Evribodri:) két szösszenet, ami nemrégiben történt:
1.,:
Filozofálgattunk haverommal, és mondtam egy ilyet...
"-A helyzet strukturális kielemzése alapján azt kell mondjam, hogy kurva jó vagyok... vagy... jó kurva?... Nem tudom, pontosan, de a kettő közül az egyik majdnem tuti, hogy biztos" xD
2.,:
Edzésen(Foci) beszélgettünk a BL-ről(Foci Bajnokok ligája, Én amióta tudom, hogy mi az az európai football, Real Madrid rajongó vagyok)
Egyik csapattársam szólott imígyen: "-A Barcelona nagy eséllyel indul idén is, hiszen Európa jelenlegi talán legjobb klubcsapata..."
Erre válasz egy másik gyerektől: "-Hát persze, hogy esélyes, hiszen a spanyol főváros legnagyobb csapata.. illik nekik jónak lenni..."
Én itt elkezdtem röhögni nem kicsit, mire egy hatalmas mondat az előző úriembertől:"-Te hülye! Spanyolországnak nem Barcelona a fővárosa, hanem Real Madrid..." na én itt meghaltam a röhögéstől:D -
#4547 :DDDD -
Ghin #4546 Mentünk régebben kirándulni vhova, bekapcsoltam az mp3-at és a kishangfalját , szólt a zene .. egyik szt társam meséli milyen dolgok történtek a kiránduláson azoknak akik nem vtak ott.. idézem: ,,Ültünk a buszon Gabi(én) becsukta a zenét oszt elkessztek táncolni!" Azon megszakadtunk. becsukni a zenét, hát lol :D -
DIESEL DOG #4545 Hát végülis igaza van :P -
#4544 Tegnap haverom beszólása:Szerelem,sötétbe verem.
(eredetileg Szerelem,sötét verem) -
#4543 lool :D -
#4542 fiúkutya vagyok, mehetek. :)
Volt egy ismerősöm, mindenki ba***tatta, hogy miért ment óvóképző főiskolába (vagy hova a szarba), buzis munka, nem férfinak való, nem is fizet jól az ovóbácsiság stb.
Válasza:
- Igazából leszarom a gyerekeket, meg a diplomát is, de a suli kollégiumába bejutottam. Elmondanám, 4 emeletes. Egy egy emeleten kb 100 csaj, kb egyedül vagyok ott fiú. Pont leszarom mi lesz belőlem de 5 évig ingyen k*rhatok minden nap!! :D
-
#4541 Ezen jót mosolyodtam, közösségi portálos "beböfögés":
"Szobatársat keresünk lány vagy fiú személyében
egyetemekhez közel blablabla(...)"
ez diszkrimináció pl. a morcosqtyák számára :(! -
#4540 "Az őserdő az a hely, ahová az emberi kéz még nem tette be a lábát... " -
#4539 LOL
haverom este küldi az RSS hírt pda-ra: "leépítések a közszférában, kb. 20ezer embert küldenek el 2011-ben"
Re:
- Tudom, olvastam délben. :(
- Én délben dolgoztam!!
- Na, jövőre csak otthon a kertben fogsz..
:)) -
DIESEL DOG #4538 lolmá' :DDDDDD -
#4537 xD -
#4536 Ma párom el akart kísérni de még evett. Kérdezte, hogy meg tudom-e várni vagy sietek. Azt akartam mondani, hogy "egyél nyugodtan" ehelyett:
"- Egyél boldogan!"
erre elkezdett hülye képeket vágni, és vigyorogva zabálta tovább a rakott babot.. :DD -
Knabb #4535 Helyes válasz -
#4534 -Mit szeretnek ma a 19 éves lányok?
-Engem.
-
#4533 farokcsont, vagy mi van ott, vagy a medence nem tanultam anatómiát :# -
Knabb #4532 Összetörve... Jó kis műsör ám :D régen néztem amíg volt MTV-m. -
#4531 lol, amúgy MTV-n késő este szokott lenni egy amcsi műsor, legnagyobb esések vagy ilyesmi címmel, na ott tényleg volt egy srác aki "eltörte" a seggét, valami csontja ami ott van eltört, hideg kiráz ha eszembe jut, hogy mekkorát esett, deszkával vagy görkorival asszem betonon... brrrrr :D -
#4530 :DDDD -
#4529 pár éve a téren a gyerekek játszottak, ugráltak le a ping-pong asztalról, aztán az egyik valahogy seggreesett, erre beszól a másiknak, hogy: he, eltörött a seggem! -
Knabb #4528 Ezjó :) -
DIESEL DOG #4527 :DDDD -
#4526 húgom tegnap este, amikor egy másik csatornára kapcsoltam a tévét:
- Jaaaj, ez jóóó film, úgy utáálom... -
DIESEL DOG #4525 Újabb IWIW-es körlevél... betegre röhögtem magam rajta...
Ózdon lelocsoltak egy cigány legényt benzinnel, majd
meggyújtották.
Most gyűjtést szervezünk az egyedül maradt rokonoknak!
*Segíts Te is !!!*
Már összegyűlt 71 liter !
Ha nem küldöd tovább Neked tényleg nincs szíved -
#4524 :DDDDDDDDDDDDDDdd
Ez ilyen 11 fokos volt: üt+hat :D -
#4523 LOOOOOOOL XDXD -
#4522 pékségbe bemegyek haverommal:
ő kért először, én nézelődtem.
fizet, de nincs aprója
az eladó kezébe nyomom a 10Ft-ot mondom együtt vagyunk...
2mp csönd majd megszólalok DE NEM ÚGY!!!!!
szakadtunk mind a 3an XD
-
#4521 nem sok kellett, hogy én is ott helyben elröhögjem magam előttük :D -
#4520 Ezen felnyerítettem :D Köszönöm ezt a nevetéssel teli 5 percet!:)