Aranyköpések,beszólások!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
ismerõs :o)

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

batman
"Tisztelt Uram,
A baleseti jegyzokönyv 3. rovatába írott válaszommal ("A baleset oka: átgondolatlan tervezés") kapcsolatos, a részletek iránt érdeklodo levelére válaszul, az alábbi-remélem kielégíto-leírást áll módomban közölni. Komuvesként dolgozom. A baleset napján egyedül dolgoztam egy hatemeletes epület tetején. Amikor munkámat befejeztem, láttam, hogy valamennyi (utólag lemérve mintegy 110 kg-nyi) tégla megmaradt. Úgy döntöttem, hogy a téglákat nem fogom kis részletekben kézben lehordani, hanem a 6. emelet magasságában az epület oldalára szerelt (teherszállításra szolgaló) csigával eresztem le. A csiga kötelet a földszinten kikötöttem, felmentem a tetore, a kötél végén levo ládát oldalra húztam és megraktam téglával. Ezután ismét lementem a földszintre, eloldoztam a kötelet és erosen szorítottam, hogy lassan leeresszem a 110 kg-nyi téglát. A baleseti jegyzokönyvbol megállapíthatta, hogy az én testsúlyom 84 kg. Meglepetésemben-amelyet az okozott, hogy hirtelen elemelkedtem a földrol-elveszitettem lélekjelenlétemet és elmulasztottam elengedni a kötelet. Így aztán, nem is kell mondanom, nagy sebességgel emelkedni kezdtem az epület oldala mentén. Körülbelül a 3. emelet magasságában találkoztam a téglákkal megrakott ládával, amely jelentos sebességgel tartott lefelé. Ez a magyarázata a koponyatörésnek, kisebb zuzódásoknak és a törött kulccsontnak, amit a baleseti jegyzokönyvben már leírtam. Alig lassulva folytattam emelkedésemet, egészen addig, amig jobbkezem ujjai két izület melységben megakadtak a 2. bekezdésben említett csigában. Szerencsére ekkorra már visszanyertem lélekjelelétemet, és a belémhasító fájdalmak ellenére erosen tartottam a kötelet. Körülbelül ezzel egyidoben a téglákkal megrakott láda a földbe csapódott és az utodés erejétol a láda alja kiszakadt. Ekkor, megszabadulva a téglák súlyától a láda már mindössze 23 kg-ot nyomott. Hagy emlékeztessem ismét testsúlyomra (2. bekezdés). Ahogy bizonyára elképzeli, gyorsan zuhanni kezdtem az epület fala mentén. Korülbelül a 3. emelet magasságában találkoztam a felfelé tartó ládával. Ennek számlájára írható a két törött bokám és néhány fogam, valamint a lábaim és altestem súlyos hasított sérülései. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a ládával való találkozás annyit fékezett zuhanásomon, hogy amikor végül a téglahalomra estem, mindössze három gerinccsigolyám roppant össze. Azonban ahogy a téglahalom tetején, iszonyú fájdalmak közepette, mozgásképtelenül feküdtem és láttam a felettem hat emelet magasságban himbálódzó ládaroncsot, ismét elveszitettem józan itéloképességemet és elengedtem a kötelet.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

zaki
Olyan ronda, hogy a hányás hozzá képest dobostorta

ÉN is tudok!
OLYan csúnya voltál,hogy anyád zsákban vitt a játszótérre!
Zaki téged kerestelek!!
zaki
Akkora paraszt, hogy a távolsági busz 3x tankol mire leér hozzá

bdf
Kész vagyok, mint a rakott krumpli.

A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.

zaki
sínen vagyunk, mint József Attila

Kandurex
"Szétverem a fejed kifordított kombánjlánccal"

A haver inzultált ilyen beszólással korán reggel...hüle ez a csávó

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

CSOCSO
Harkálynak is csak azért van csõre hogy ne bassza szét a fejét...
zaki
nekem morzsálsz, kicsi cipó?

Nekem pezsegsz, kis Plussz?

zaki
kinek csipogsz, kicsi rigó?

Eye-scream
Kinek dudálsz kisautó?

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

zaki
nem vagyok pedofil, csak türelmetlen

zaki
nekem csobogsz, kis patak?

Jóvvan mosmá vegyél két méter tépõzárat!

-the invisible-

zaki
olyan senki vagy, ha elmennél, azt hinném többen lettünk

see.aakogh
Ezt ugy ismerem hogy:

Szaggat mint Mari néni a konyhában

Kiütlek, mint diszkós kurvát a szilvapálesz!

PResident Evil
5 perc múlva mingyárt 6...

zaki
sorry, nem olvastam vissza

zaki
kész vagyok, mint a házi feladat

PResident Evil
már volt párszor...

zaki
beállunk, mint a klinikai halál

PResident Evil
beszagattlak mint mami a tésztát vasárnap !!!

PResident Evil

de legalább így kvittek vagyunk !!!

PResident Evil
na... ne lopd a szövegemet !!

[Walaki]D`Lair
Azért ezeket ne ma....ma hunyt el Knézy Jenõ.,..😞

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Eye-scream
Legyen a beled citera, és a rák pengesse!

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

[Walaki]D`Lair
Rák your body!!!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

PResident Evil
a hó huljon a tüdõbe és a rák szánkózzon rajta !!!!

[Walaki]D`Lair
A rák talicskázza ki a beledet!

[Walaki]D`Lair
Akkora paraszt vagy, hogyha a Göncölszekér lentebb lenne, megraknád trágyával...

Eye-scream
Nehogymá a málnás lakjon jól a maciban...

zaki
mellédütök, tüdõgyulladást kapsz a huzattól

[Walaki]D`Lair
ehh...

Csak a Buzuki azt szereti! Más Gitárra rá se néz...😄DDDDDDD

[Walaki]D`Lair
naaa...ne lopd a szövegemet...

[Walaki]D`Lair
Márpedig itt rend lesz! - mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá....

zaki
rácsapok, mint Zorán a gitárra

Eye-scream
Nehogymá a nagymama vigye el a szívrohamot!

zaki
te olyan hülye vagy, hogy bejelöllek c válaszként

PResident Evil
bazze melléd ütök, megfagysz !!!

egy hirdetésben olvastam:
-"zongoraorákat adok-veszek!"
batman
Újra kellett rakni a gépem, plusz directX meg detonator problemák is vannak. plusz újra le kell szednem mindent az OBI-któl, és egyelõre nem volt érkezésem ezeket orvosolni. De ami késik nem múlik, és akkor akár velem vagy, akár ellenem, megy alád a gránát

[...] Te romboló állat! Te sátán!

elég drága lehet a kölcsönzési dij, mivel a tavaly behozott kocsiknak a letisztázási ideje 2- 3 hónap, az ideiknek is minimum 6 hét.
zaki
dublon arcú...

CSOCSO
hehe igen😊 erre mondtuk haverjaimmal hogy dublon arcú😊
[HUN]PAStheLoD
nehogy má a vakolat verje le a kömûvest!

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

zaki
nem vagy csúnya, csak nagyon érdekes az arcod