Aranyköpések,beszólások!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klon
ja, akkor ok!

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Hülyegyereknek mondtam, annak meg mind1... 😛PP

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Klon
hát lehetne jobb is....

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Annyira szar ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

honnan tudjam ? rám ragad a baromság...

Faki
Ezt hol tanultad? 😊

Na, Minek örülsz csirke ? Cukrot találtál a zsebedben vagy mi a fasz ?

Faki
Totya folytasd és még híres is lehetsz, hisz van jópár rajongód

Remegsz itt, mint családi fotó a traktor ablakban!

Klon

a melleit a Fotexban kell elohivatni

eccer egyik haverom ilyet szol egy csajnak:
"olyan laposak melleid hogy anyádék faxon küldték utánad!"
na itt kész voltam..

SLICK
Hát ez qurva jó:
Az egyik srácot szivatjuk a suliban. De az annyira hülye hogy az már fáj. Egyszer megunja hogy állandóan szekáljuk és tök idegesen ordítva ezt mondja:
-Rosszabb vagy mint 1 madár!
Hát ezen beszartam!! Hogy ennyire hülye legyen valaki az képtelenség

Lteebee
Te tudod rosszul!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Rosszul vagy tekercselve

MICIMACKO86
hogy a Doszpot Péter rajzoljon körbe.

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

hen-tes
ez kirá 😊
meg van most az új albumuk 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
és télleg arról szól ? 😄DD

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

FtranX
ez jó! 😄

PResident Evil
há nem 😊

Hunnenkoenig
Igy sem vicces.

nemnem...
csorogtál volna le anyád lábán amikor még folyékony voltál!
/Belga/

-the invisible-

hyyb
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

RÁDNÉZEK, ANYÁD NEM ISMER MEG!

SLICK
BOCS megállítaná a meccset

SLICK
MI van? Elérted az üzemi hõmérsékletet?

SLICK
Olyan paraszt hogy a fagyit is bicskával eszi!

SLICK
HA felmennél ezzel a focitudással a pályára a bíró kiállítana egybõl!

SLICK
EZ NEM A BL HOGY VILLOGTASD MAGAD!

SLICK
Olyan sovány vagy mint Rozinante!

SLICK
Igyál vizet Laci fizet!

SLICK
Nekem recsegsz , hogy a budi roggyjon rád!!!

SLICK
Mi van ez nem Disney land hogy szórakozzunk, itt nem fog MIckey egér a nyakadba ugrani ha meg haver kell ottvan pluto kutya!

SLICK
MI a szex?
A szex Tv ben 18 éven alul nem ajánlott, de élõben 15 évesen már elkezdik.

...hogy táncol a fõtt tészta lábú...
Látom, szereted a ritmust, nem lépsz rá!

Faki
Ne énekelj, inkább táncolj, a port jobban bírom!

PResident Evil
zörögsz😄DD

cement
"ne cementkedj!"

??? 😄

respect to the man in the ice cream van

Olyan vagy, mint a biciklilánc, csak az a nadrágom szárát kapja be, te meg a faszomat!

Úgy jársz, mint kenyér!
Megváglak!

Kell csoki?
Nen kapsz, mert zörögsz a papírjával!

mi vagy te? héttörpe?
PResident Evil
persze hogy kell... de nem csak annak aki kitalálja 😊

Kori

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Klon
jaja. nekem is mondták már, csak sajna nem ilyen értelemben 😊

ezt már sokan mondták nekemis, csak azt nem éreztem ilen megtisztelõnek...
Bár te sem éreznéd ha a matektanárodtól hallanád ....
😛P

Klon
Totya!

Ez a topic nélüled meghalna. Ebben szerintem nagyon sokat egyetértenek velem.

...hogy szorulhat emberbe ennyi hülyeség!?... 😊)

Totya : Jóaranyköpéseketésbeszólásokatmondó(tm)

Ez az elismerés sokat jelent szamomra es kezd az is bebizonyosodni, hogy a humorhoz intelligencia kell.

..és kulonben is anyád telefonált, hogy siess haza a cipõvel, mert menne el otthonról.

A smallville gyk az ifju superman kis kalandjai egy sorozattá ácsolva, gyermekkori városában smallvilleben ahol mindenféle sok furcsa dolog történik vele, mert ha csak egy furcsa dolog történne, nem lehetne sorozatot gyártani, ezért törénik sok furcsa dolog és akkor ez már egy kellemes vasárnap esti szórakozás lesz nekünk....

Hunnenkoenig
Superman gyermekkorat Smallville-ben töltötte es utana ment Metropolisba, ahol azutan Supermanné lett :-)

Astaroth
folytá volna le apád lábán...