Aranyköpések,beszólások!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kussojjá mer kihül a beled! 😄D

Eye-scream
Ha éhes vagy, nyalj sót, akkor szomjas leszel.

Látom te is a sikítozós módszerrel gépelsz. Ha megtalálsz egy gombot, örömödben felsikítasz.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

😄DDDDDDDD

Falconer
Biosztanárunk éppen egy nagy f**zt rajzolt fel, mi meg dumáltunk. Erre meg mérgesen hátrafordul, aztán beszól: A kezetek járjon, ne a szátok!

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Ez viszont nagggyon szaaaar !!!

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

PResident Evil
ezfasza 😄

SLICK
Olyan hülye vagy hogy azt már a Szinusz görbe se tudná meghatározni

Asperot
Akkorát rádverek, hogy beledagadsz a mentõautóba!

Ahány ház, annyi baj legyen.

Matthewpamer
Gyenge vagy mint Auschwitzban a reggeli!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

PLackó
Megvan a gépen videón Szarvas László beszólása hogy "kurva jó még fél perc" Miközben már be volt kapcsolva a kamera.KIRÁLY!!

Aquir
Ollyan sötét vagy, hogy éjjel a kutya mellédharap!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

PResident Evil
😄DD

LittleL
részeg vagy , mint az Albán szamár.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

PResident Evil
- Ré pál a szád !!!
- Nemis !!!
- Pedig Ré pál !!!

Letépem a szádat a bokádig

Matthewpamer
Ede de bedezoroztad magad!
Megymag vagy,vagy vadmegymag vagy?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Gyerekkorodban csontot kötöttek a nyakadba hogy legalább a kutya játsszon veled !
Mikor megszülettél, 2 hétig csak lapáton hordtak, mer' nem tudták szar vagy-e vagy ember...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

gazo
elsõ szavad apa helyett kapa volt

ja, igen a 2. egyes az kettes !
Lecsaplak kecsapnak

1.: Igen, nem , semmi baj
1.: Lecsaplak kecsapnak !

nem az a ciki ha traktorral jársz iskolába, hanem ha járva hagyod a motort

-the invisible-

Akkora paraszt vagy, hogy kolbaszt tekersz magadra öv helyett!
Kevés vagy, mint Michelle Wildnak a hurkapalcika.

zaki
mellédütök, tudõgyulladást kapsz a huzattól

Hellhammer
Olyan sokoldalú vagyok, hogy az már gömb.

VinylToy
Visszaszól, mint öregasszony a TV-nek! 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Lteebee
...és kolbászt harapsz hozzá

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

K.András
Biztos voltak már, de hátha nem 😊

A kezed lábad kitépem a hátadba szurom és ráfogom hogy ugy születtél...
Ugy megütlek anyád azt hiszi majd a gyorsvonat csapott el...
De ez az egyik kedvenc,szerintem nincsen ember aki ne ismerné és egész biztosan volt már, de nem baj:
Akkora paraszt vagy hogy bicskával eszed a vattacukrot 😊)

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Hunnenkoenig
Telleg arrol szol :-)

Faki
akkor már rímeljen: felcsapnak mustárnak
mondjuk ez már szarfokozás 😊

hen-tes
felcsaplak mustárnak 😛
nagyon szar 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

LittleL
Olyan paraszt, hogy szédül a betonon

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

PResident Evil
kecsegz 😄

Faki
OFF: CS-t ismered és az NME klánt? (bocs ha keverlek 😊
On: Köcsög 😊

Faki
Najó, beakadtál

Lecsaplak kecsapnak !

Faki
kifogytál? Háhh, kevés vagy mint az elefántnak a normáltampon!

Ezt most én akartam mondani geccó !

Faki
Nekem dudálsz kisautó?

Lecsaplak kecsapnak !

Faki
Kössél inkább a betonba, ne belém!

Énis tudok rímekbe beszélni,
ésszétbaszomazarcodatmerénistudokrímekbenbeszélni !!!!

Lássa ? 😛

Faki
Kihúzod a gyufát, najó még1 ilyen mendemonda és beverlek a vasbetonba.

nem neked szólt Szimba !

na meghallgattam:

"folytál volna le apád térdén amikor még folyékony voltál"

boccs

-the invisible-

Faki
Hülyegyerek nekem szólt kicsirigó? Még 1 ilyen beköpés és hátadban a konyhakés!

folytál volna le apád lábán
mikor még folyékony voltál !
Ne nevezd a hátsó ülést a hajlékodnak... stb...

tessék?

-the invisible-

szando : apád lábán.... srry

ez asszem nekem ment Smicikém, tanuld meg használni azt a válasz gombot 😄D

-the invisible-

méér én?? ez a számban így van kérlek szépen... amúgy meg az apja lábán hogy csorgott volna le? hm?

-the invisible-