Aranyköpések,beszólások!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pikk8
Nem iszom csak ha egyedülvagyok vagy társaságban.

\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"

dunga
nyíí forumerz!:>> nagyon leállt ez a téma...

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

LittleL
Ja, jó a sztori..
de volt már a FÁbri -showban, egy tévés bemondó mesélte le a sztorit. DDD

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

dunga
nyíí :>>>>

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

hen-tes
😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

cement
ez hasonló mint

-A négyzet alakú kerek erdõ közepén két sárga tehén beszélget az atomfizikáról a fa tetején ülve. Arra repül puputeve.
-Mi sántít ebben?
-HÁT NE IS ARRA LAKIK!

respect to the man in the ice cream van

dunga
Lehet, hogy a Hold kisebb, mint a Föld, de távolabb is van.
És akkor a királyfi merôlegesen fókuszálódott a királykisasszonyra...
Aki másnak vermet ás, abba esik bele más.
Ha az iskola az életre nevel, nem félek a haláltól.
Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál.
"Maga rendor?" "Neeem, csak elbambultam!"
Mi a közös a halban és a vendégben? A harmadik nap már mind a kettô büdös.
"Miért adta a Pápa áldását a Polskira?" "Mert nem lehet benne paráználkodni."
Szlovákiában és Romániában romlott a magyarság helyzete. És nálunk?
Régebben ateista voltam, de azután megismertem Magamat ...
felmérések szerint a felnôttek is sok mesét olvasnak. Különösen választáskor..

dunga
ezt le7, h ismeritek:

-Két lila lóharapás kexet kaszál a híd alatt, arra megy egy döglött veréb. Mi ebbõl a tanúlság?
-Térdig érõ szélben havat kapálni hülyeség, mer' béna gyaerek vak annya se látja a fától az erdõt.

dunga
Sztori
Réges-régen a tv hõskorában, még esténként a nõk olvastak fel Esti Mese gyanánt. Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utolsó pillanatban a bemondónõ rosszul lett, és helyette az egyik férfi kollegát kérték fel a mesemondásra.

- Szervusztok gyerekek! - köszönt illendõen az ötvenhárom éves szakállas figura - Fecske anyó vagyok! - folytatta, és a korabeli felvételen látszik, hogy az operatõr megbillenti a statívot a röhögéstõl. A mesélõ, nagydarab szakállas figura folytatta ...és épp a tojásaimon ülök... - a korabeli kollegák szerint, ekkor a hangosító, valamint az összes díszletes, és kellékes, halkan kiosont a folyosóra, majd összeesett a röhögéstõl. Utolsónak az operatõr maradt, aki a következõ mondat után hagyta el a stúdiót.- ....és a fészekbõl kilóg a szép villás farkam...

dunga
ez biztos akkor, h traktor:>>>

Mayday
Hehe 😊
Ha egy tyuk egy nap alatt egy tojast tojik, akkor hany tyuk hany nap alatt hany tojast tojik?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

dunga
yameg mégegy...
Amikor a lovak is kirepülnek a fészkükbõl és a lovak is megugatják a postást, akkor mi a valószívûsége, h hány éves a kapitány? :>

dunga
sá! csak egy kérdés:
ha egy traktor 456 nap alatt kaszál le 51kg lekváros grillsütõt, akkor hány barkas hoz el négy németül beszélõ krokodilt, aminek nincs haya, és üvöltenek a samponok?

VinylToy
Tényleg elég "okos" családod lehet! Idéztél már mindenkitõl?! 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Megutlek, osszeesel, mint a tejszinhab! (Powered by Mutter)A faszom is borules noknek.

Dzsini
A nõknek csakis a belsõ értékek számítanak. Pl.: klíma, bõrülés...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Na, gyere tapintsd meg a képernyõt!
Ugye milyen nagy, és kemény?
pikk8
Kevés vagy, mint patológián az altatógáz!

\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"

Magnificat
Nem vagy csúnya. Érdekes arcod van... Érdekes, hogy ez egy arc...

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

CSOCSO
szeretlek es kivanlak, megeszlek majd kihanylak!!!
CSOCSO
A mai fiatalok olyanok, mint a nyulak! Csak két dolog érdekli õket: a fû és a szex!
cement
JAJ DE SZAAAAAAAAR 😄DDDDDDDDDDDD

Arra ébredtem, hogy a takarítónõ az örület határát súrolja.

Jagi
Ja ez "fõidegesítõ"!!! Nap mint nap járok autóval és busszal is (melózni busszal anyagi okok mitatt: Qva drága a benzin) szóval naponta legalább 10-szer kapcsolatba kerülök az ilyen Supermen komplexusos vénasszonyokkal.

A múltkor kiugrott elém egy "botos szörny" az egyik álló autó takarásából, ledudáltam a gecibe + kurvaanyáztam és még neki állt feljebb! Aztán közöltem vele eléggé túlvilági hangon, hogy mire való a zebra(ami kb. 10 m-re volt) és jött a sablonszöveg,hogy tiszteletlen fiatalember...stb. A fiatalember lehet,hogy tiszteletlen de örüljön neki, hogy csak tiszteletlen és nem vak! Mert ha nem satuzok akkor "drága" lett volna nekem a vénasszony! Neki + még drágább! Máramennyi szánalmas életébõl még megmaradt...

Persze mindez az út közepén zajlott, mert nem engedte el a füle mellett a jókívánságaimat úgyhogy megállt a felezõn és totyogva megfordult, úgyhogy a szembejövõ is ledudálta és az is osztotta neki a szeget!

Csak abban tudok reménykedni, hogy nem leszek ilyen!

Jó esélyem van rá! A nagymuter, ha nincs hely, áll! + szabályosan közlekedik
(néha túlságosan is: 5 perc/keresztezõdés,
mer addig nem megy át amíg autót lát 😊)) )
Nem rinyál, hogy mekkora fáradt + ilyesmi, hogy mér'
megy a kórházba, mi baja van... senkinek semmi köze hozzá, mellesleg senki sem érdekel!

LittleL
Ehh. Nagyfater rulez !

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

CSOCSO
nem csak allitolag..egyik ismerosom szokta ezt mondani a fiuknak a neten
hen-tes
prög mint a szotyi

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Vegyes, mint a koldusszar (Powered by Nagyfater)

Z
attó még lehet okos a zapukaaa! 😊)

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

akyyy
hi

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

A minap hallottam az utcán, amint egy apuka összeszidja a lányát. Így hangzott:
"Olyan messze vagy a logikus gondolkodástól, mint Makó matuzsálemtõl!"

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Az elefánt szomorúan bár, de megértõen távozott a porcelánboltból.

LittleL
úgy bepörögtem, mint a rotációs kapa.

cement
ehe ez szar 😄

LittleL
Vigyázzá !!!
Mer' olyat lekeverek, hogy még D.J. Sterbinszky is megirigyeli!!!!

cement
LOL!!!

Prodigy a király amugy =)

LittleL
és egy ide illõ beszólás:

- Kevés vagy, mint nyugdíjas a Prodigy koncerten !!

Mayday
Hehe, ahogy mondod 😊))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Most ezen mit nevetsz?
Mikor megjön a busz, úgy ugrálnak fel mint a gazellák, egymást eltaposva. Aztán fent meg nyöszörögnek, meg panaszkodnak, hogy milyen szar nekik.
Ugyanigy, mikor a postás jön a nyugdíjjal, egy gazellát legyorsulnak. Aztán megy tovább a panaszkodás...

De ami végképp idegesít, mikor lelép a mama az utcára, hogy "átmegyek, majd lesz valami". Körül se néz, csak nekiindul, majd megáll mindneki. Ilyenkor általában vészesen közel megyek el mellettük 😊
burkusdió
ezisjóóóóóóóó
😄DD

hen-tes
😄

burkusdió
ez jóóóóóóóóóóóóó
😄DDD
majd énis kipróbálom...

LittleL
Bepörögtem, mint Geiger-Müller számláló a Paksi atomerõmû mellett.

PResident Evil
gyóóóóóóóóóóóóóóóóóó 😄DDDD kemény !!!

VinylToy
Mostanában a haverokkal a következõket játszuk el az áruházakban, ahol az eladócicababák sajnos inkább a körmüket reszelik, mint hogy kiszolgáljanak.

Szóval nézelõdünk, és nem jönnek oda (mert minek), erre szép lassan odasétálunk és a következõ zajlik:

- Szia! Nem ismersz meg? - kérdezzük.
- Nem! - nézz értetlenül a "kedves" hölgyemény. Mire mi:
- Haahhhóóóó én vagyok az A VÁSÁRLÓÓÓÓÓ! 😄DDD

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

cement
Két motoros megáll egymás mellett a lámpánál. Egyik átszól a másiknak:
-Hogy jutok el a városligetbe??
-Hogyan mondod? Nem értem! Nagy a zaj!
-A VÁROSLIGETBE AKAROK MENNI!
-Jó hát menjél.

Adjunk neki egy kis hangot is, s akkor rögtön képben leszünk.

ÁjjLe BoBBi
gazellát játaszanak!!!! 😉)))) LOOL 😉
hát mer õk már csak azt játszanak...😉)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

cement
eheheh

Mikor a nyugdíjasok gazellát játszanak én ilyent szoktam az autóból:
"miva mama, nem kõ a nyugdíj?" 😊