Aranyköpések,beszólások!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
de volt már a FÁbri -showban, egy tévés bemondó mesélte le a sztorit. DDD
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
-A négyzet alakú kerek erdõ közepén két sárga tehén beszélget az atomfizikáról a fa tetején ülve. Arra repül puputeve.
-Mi sántít ebben?
-HÁT NE IS ARRA LAKIK!
respect to the man in the ice cream van
És akkor a királyfi merôlegesen fókuszálódott a királykisasszonyra...
Aki másnak vermet ás, abba esik bele más.
Ha az iskola az életre nevel, nem félek a haláltól.
Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál.
"Maga rendor?" "Neeem, csak elbambultam!"
Mi a közös a halban és a vendégben? A harmadik nap már mind a kettô büdös.
"Miért adta a Pápa áldását a Polskira?" "Mert nem lehet benne paráználkodni."
Szlovákiában és Romániában romlott a magyarság helyzete. És nálunk?
Régebben ateista voltam, de azután megismertem Magamat ...
felmérések szerint a felnôttek is sok mesét olvasnak. Különösen választáskor..
-Két lila lóharapás kexet kaszál a híd alatt, arra megy egy döglött veréb. Mi ebbõl a tanúlság?
-Térdig érõ szélben havat kapálni hülyeség, mer' béna gyaerek vak annya se látja a fától az erdõt.
Réges-régen a tv hõskorában, még esténként a nõk olvastak fel Esti Mese gyanánt. Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utolsó pillanatban a bemondónõ rosszul lett, és helyette az egyik férfi kollegát kérték fel a mesemondásra.
- Szervusztok gyerekek! - köszönt illendõen az ötvenhárom éves szakállas figura - Fecske anyó vagyok! - folytatta, és a korabeli felvételen látszik, hogy az operatõr megbillenti a statívot a röhögéstõl. A mesélõ, nagydarab szakállas figura folytatta ...és épp a tojásaimon ülök... - a korabeli kollegák szerint, ekkor a hangosító, valamint az összes díszletes, és kellékes, halkan kiosont a folyosóra, majd összeesett a röhögéstõl. Utolsónak az operatõr maradt, aki a következõ mondat után hagyta el a stúdiót.- ....és a fészekbõl kilóg a szép villás farkam...

Ha egy tyuk egy nap alatt egy tojast tojik, akkor hany tyuk hany nap alatt hany tojast tojik?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Amikor a lovak is kirepülnek a fészkükbõl és a lovak is megugatják a postást, akkor mi a valószívûsége, h hány éves a kapitány? :>
ha egy traktor 456 nap alatt kaszál le 51kg lekváros grillsütõt, akkor hány barkas hoz el négy németül beszélõ krokodilt, aminek nincs haya, és üvöltenek a samponok?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ugye milyen nagy, és kemény?
\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
A múltkor kiugrott elém egy "botos szörny" az egyik álló autó takarásából, ledudáltam a gecibe + kurvaanyáztam és még neki állt feljebb! Aztán közöltem vele eléggé túlvilági hangon, hogy mire való a zebra(ami kb. 10 m-re volt) és jött a sablonszöveg,hogy tiszteletlen fiatalember...stb. A fiatalember lehet,hogy tiszteletlen de örüljön neki, hogy csak tiszteletlen és nem vak! Mert ha nem satuzok akkor "drága" lett volna nekem a vénasszony! Neki + még drágább! Máramennyi szánalmas életébõl még megmaradt...
Persze mindez az út közepén zajlott, mert nem engedte el a füle mellett a jókívánságaimat úgyhogy megállt a felezõn és totyogva megfordult, úgyhogy a szembejövõ is ledudálta és az is osztotta neki a szeget!
Csak abban tudok reménykedni, hogy nem leszek ilyen!
Jó esélyem van rá! A nagymuter, ha nincs hely, áll! + szabályosan közlekedik
(néha túlságosan is: 5 perc/keresztezõdés,
mer addig nem megy át amíg autót lát 😊)) )
Nem rinyál, hogy mekkora fáradt + ilyesmi, hogy mér'
megy a kórházba, mi baja van... senkinek semmi köze hozzá, mellesleg senki sem érdekel!
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Olyan messze vagy a logikus gondolkodástól, mint Makó matuzsálemtõl!"

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
Mer' olyat lekeverek, hogy még D.J. Sterbinszky is megirigyeli!!!!
- Kevés vagy, mint nyugdíjas a Prodigy koncerten !!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Mikor megjön a busz, úgy ugrálnak fel mint a gazellák, egymást eltaposva. Aztán fent meg nyöszörögnek, meg panaszkodnak, hogy milyen szar nekik.
Ugyanigy, mikor a postás jön a nyugdíjjal, egy gazellát legyorsulnak. Aztán megy tovább a panaszkodás...
De ami végképp idegesít, mikor lelép a mama az utcára, hogy "átmegyek, majd lesz valami". Körül se néz, csak nekiindul, majd megáll mindneki. Ilyenkor általában vészesen közel megyek el mellettük 😊
Szóval nézelõdünk, és nem jönnek oda (mert minek), erre szép lassan odasétálunk és a következõ zajlik:
- Szia! Nem ismersz meg? - kérdezzük.
- Nem! - nézz értetlenül a "kedves" hölgyemény. Mire mi:
- Haahhhóóóó én vagyok az A VÁSÁRLÓÓÓÓÓ! 😄DDD
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
-Hogy jutok el a városligetbe??
-Hogyan mondod? Nem értem! Nagy a zaj!
-A VÁROSLIGETBE AKAROK MENNI!
-Jó hát menjél.
respect to the man in the ice cream van
hát mer õk már csak azt játszanak...😉)
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
"miva mama, nem kõ a nyugdíj?" 😊