Aranyköpések,beszólások!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

traXion
Fáj nekije?

CLINT EASTWOOD9
Egyépként kijavítva:Felkelni könnyû de pénzt keresni nehéz

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

CLINT EASTWOOD9
Neverd szét a topicot te marha

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

gyökér vag ynagyon.... meg a logóad is szar...szal hagyd el a fórumot MOST !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

CLINT EASTWOOD9
Te rohadt köcsög szarházi!

CLINT EASTWOOD9
Anyád hülye de apád is?

traXion
te hülye szar 😄

traXion
Jól áll neki a távolság.

cement
joak 😊

respect to the man in the ice cream van

hyyb
Nem szép, de van benne valami visszataszító.
Isten bizony ateista vagyok!
Én nem a cápáktól félek, hanem attól, hogy meg akarnak harapni.
Olyan nincs, hogy verekedés közben futballmeccs tör ki?
Hogy változik a világ! Tegnap még franciáztam egy kannibál lánnyal, ma meg már nem érdekel a szex.
Amibol lekvárt lehet fozni, abból pálinkát is.
A gumióvszer nem nyújt teljes biztonságot. A barátomon is volt, mégis elütötte egy busz.
Ha ellenségeid lõtávolságon belül vannak, akkor te is.
Unom, hogy mindig nõkrõl meg a szexrõl beszélünk. Miért nem téma a zene? Tényleg, csináltátok már zongorán?

Nem t'om volt-e már:

Úgy fázok, hogy egy hétig jégcsapot fogok szarni!
Béna gyereknek anyja se veri a faszát.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

"Úgy félek, mint Mako Jeruzsálemtõl."

more copy and paste:

"Isten bizony ateista vagyok!"
"A múlt éjszaka azt álmodtam, hogy megettem 3 kiló vattacukrot. Amikor felébredtem nem volt meg a párnám."
"Ölni tudnék a Béke Nobel-díjért.."
"Mi a különbség köztem és egy laposelem között? Az elemnek van pozitív oldala..."
"Szegény ember kézzel nõz..."
"Örökké szeretnék élni. Eddig sikerült..."
"Nem bírom az emberi tudatlanságot.. például az emberek 7/5-e nincs tisztában a törtek jelentésével..."
"A pesszimista ember azt hiszi, hogy minden nõ könnyelmû. Az optimista reméli."
"Egy jó nõt meghódítani és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni az Atlanti-óceánt."
"Ne feledd.. a férfi olyan mint a beton. Ha egyszer lefektetted, eltart egy darabig, amig megkeményedik..."
"Ha a nõk szerint minden férfi egyforma, akkor miért válogatnak annyit?"
Mi az az 5 dolog amit nem szívesen hallok egy lánytól miközben meztelenül vagyok?
- Õszinte lehetek hozzád?
- Ez megmagyarázza a kocsidat.
- Talán természetes fényben jobban nézel ki
- Mi lenne, ha rögtön a cigarettával kezdenénk?
- Azért vannak értékes tulajdonságaid is

bogyoka
ez yóó

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Olyan ijesztõ vagy, hogy a jegesmedvébe is belefagyna tõled a félig megrágott fóka.

dunga
emmiakartlenni? 😊

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

LittleL
Akkora a vonzerõd, mint elektromágnesnek a MÉH telepen.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

RelakSfromhome
Van egy asztalos barátom, megpróbáltam vele ujjat húzni, de nem volt mit.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

CSOCSO
?????????
Dzsini
"Ültesd el magad, csíra, aztán ha majd égigérsz szójjál és megmászlak ... " (c) Prince Tybalt, Hardwired fórum

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

CLINT EASTWOOD9
Felkelni könnyû de pénzt keresni könnyû

Klon
TOTYA !!!! HOL VAGY !?

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

WC közmondás:
"Elmondta Lenin, megírta Marx, Tied a WC, magadnak szarsz."

Õsrégi:
Aki nem tud úszni, ne másszon fára, mert elüti a villamos!

CLINT EASTWOOD9
Kell sör?
Van?

"-Hé, Magnum ! Van még kenyér ? -Várj Tom, Szelek !"

oneal1
ism:
szégyen a futás de a kurva annyát aki kerget😄

!Forza Ferrari!

WC közmondás:
"Ha ezt a kart megrántod, lemegy a szar, meglátod."

"Ha valamiér' valamit kérnek, azér adjanak is valamit."

CSOCSO
"olyan kicsi a faszod hogy lehugyozod a sajat heredet"
pikk8
Ne áll le csak néha pihen.

\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"

dunga
most hallottam:
XY melléült a vécén, és felment benne a pumpa.😛
:]]]]]

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

dunga
nyehh-nyöhh emberek! megin leállni látszik a fórum

pikk8
AZ asszonyom szedte ezt valahonnan: "Bárcsak olyan lennél mint a teve. Az 6-hétig is kibírja ivás nélkül."

\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"

LittleL
Öcséééém!
Te úgy tudsz titkot tartani, mint Lagzi Lajcsi balettórákat adni.!!!

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

cement
ismertem de kurvajo 😄

respect to the man in the ice cream van

pikk8
Olyan pofont kapsz, hogy csokorba szeded a villanyoszlopokat oszt azzal köszöntöd fel a trafóházat.

dunga
:>>>>

Aquir
mi 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

CSOCSO
az elsobol kimaradt az anomalia szo😊
N.E.O.!!!
"Ha a geci savas volna anyád naponta cserélhetné a protézisét!"

"Ha a kutya nem elõz meg a lépcsõn, most én lennék az apád."

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

Aquir
" És Jézus szóla hozzájuk: "Mondjátok, ki vagyok én?" És õk felelék: "Te vagy létünk alapjának eszkatalógiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk." És Jézus szóla: ”Mi?"

Bocsánat, hogy élek. Többet nem fordul elõ!

Elvis él - A hülyék meg eltemették...

Te is fiam, Bluetooth?

Próbáltam megtanítani a nagymamát kesztyûbe dudálni, de aztán feladtam, mert nem tudtam leemelni a koporsó fedelét

Fiatal orvostól hepehupás a temetõ

A számítógépem megver sakkban, de kickboxban én vagyok a jobb!!!

Az ember életének döntõ fázisai: hisz a Jézuskában, nem hisz a Jézuskában, õ a Jézuska

Ó, hogy simulna ki az EKG-d!

Akit õ megöl, az meghal

Két perec beszélget: - Perecc? - Peretlek

Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másnap meg szintén

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
"Már a megközelítésbõl is látszik, hogy ez egy megközelítés. "

" Meséljen el nekem mindent magáról - a küzdelmeit, az álmait, a telefonszámát. "

" Ha az építõipar úgy építene, ahogy a programozók készítik programjaikat, az elsõ jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt. "

" A tisztaság fél egészség, a másik fél a kosz. "

" Naná, hogy normális vagyok. A hangok is megmondták. "

" Ki mondja, hogy üldözési mániám van? És miért érdekli õket? "

" Öngyilkosság. Az öngyilkosság az, amikor valaki önmagát szándékosan megöli. Az egyetlen társadalmilag elfogadott formája az, ha halálra dolgozod magad. "

" A vízcsapból víz folyik, a gázcsapból gáz. Akkor mi jön a tûzcsapból? "

" Nostradamus itt járt a jövõ héten. "

" Azt hiszem, a szex jobb, mint a logika, csak nem tudom bizonyítani. "

" Bocsánat, hogy idehamuztam. (sírfelirat)"

" Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem, iszom még egyet. "

" Ha "Elég volt!", a férfi nõsül. A nõ válik. "

" FELHASZNÁLÓI HIBA: Cserélje ki a felhasználót és nyomja meg bármelyik billentyût. "

" Amit nem engedünk meg, azt megtiltjuk. Amit nem tiltunk meg, azt megengedjük. Nem engedhetõ meg, hogy ne tiltsuk meg azt, amit tilos megengednünk! "

" "Nem!" A "Nem!" a világ legrövidebb szextörténete.”

" Itt egy emberbõl kettõ skrizofén. "

" Anyu, mi az orgazmus? Nem tudom, kérdezd meg apádtól! "

" Az üzenetrögzítõ javítás alatt. Itt egy ember beszél. "

" Nem az számít, hogy szegény vagy gazdag. Csak pénze legyen! "

" Akkor sem vagyok õszinte, mikor bevallom, hogy nem vagyok õszinte… vagyis mikor? ”

" Ki kell bújnom ebbõl a nedves ruhából, aztán bele egy száraz Martiniba. "

" Skrizoféniával sosem vagy egyedül. "

Aquir
Az élet cukor, csak szopni kell tudni!
Ahány ház, annyi baj legyen.
A nagy kérdés: Van e élet a halál elõtt?
Hülye vagy, mint szódás a lovát
kemény vagy, mint a HB-s ceruza
mellédütök, tudõgyulladást kapsz a huzattól
hoztál pizsamát? mert ha lefejellek itt alszol!

pikk8
Az evés az ivás rovására megy.

pikk8
A számítógép füsttel mûködik ha az kijön akkó vége a gépnek.

CLINT EASTWOOD9
Te vagy a mész én meg az ész

CLINT EASTWOOD9
Megkell tanulnotok nevetni hogy tudjatok szeretni!

pikk8
Van fogyasztása mint a billencses ZIL-nek.

CLINT EASTWOOD9
Aki délelõtt hülye délután is!