Aranyköpések,beszólások!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Isten bizony ateista vagyok!
Én nem a cápáktól félek, hanem attól, hogy meg akarnak harapni.
Olyan nincs, hogy verekedés közben futballmeccs tör ki?
Hogy változik a világ! Tegnap még franciáztam egy kannibál lánnyal, ma meg már nem érdekel a szex.
Amibol lekvárt lehet fozni, abból pálinkát is.
A gumióvszer nem nyújt teljes biztonságot. A barátomon is volt, mégis elütötte egy busz.
Ha ellenségeid lõtávolságon belül vannak, akkor te is.
Unom, hogy mindig nõkrõl meg a szexrõl beszélünk. Miért nem téma a zene? Tényleg, csináltátok már zongorán?
Úgy fázok, hogy egy hétig jégcsapot fogok szarni!
Béna gyereknek anyja se veri a faszát.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
"Isten bizony ateista vagyok!"
"A múlt éjszaka azt álmodtam, hogy megettem 3 kiló vattacukrot. Amikor felébredtem nem volt meg a párnám."
"Ölni tudnék a Béke Nobel-díjért.."
"Mi a különbség köztem és egy laposelem között? Az elemnek van pozitív oldala..."
"Szegény ember kézzel nõz..."
"Örökké szeretnék élni. Eddig sikerült..."
"Nem bírom az emberi tudatlanságot.. például az emberek 7/5-e nincs tisztában a törtek jelentésével..."
"A pesszimista ember azt hiszi, hogy minden nõ könnyelmû. Az optimista reméli."
"Egy jó nõt meghódítani és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni az Atlanti-óceánt."
"Ne feledd.. a férfi olyan mint a beton. Ha egyszer lefektetted, eltart egy darabig, amig megkeményedik..."
"Ha a nõk szerint minden férfi egyforma, akkor miért válogatnak annyit?"
Mi az az 5 dolog amit nem szívesen hallok egy lánytól miközben meztelenül vagyok?
- Õszinte lehetek hozzád?
- Ez megmagyarázza a kocsidat.
- Talán természetes fényben jobban nézel ki
- Mi lenne, ha rögtön a cigarettával kezdenénk?
- Azért vannak értékes tulajdonságaid is
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
"Elmondta Lenin, megírta Marx, Tied a WC, magadnak szarsz."
Aki nem tud úszni, ne másszon fára, mert elüti a villamos!
Van?
"Ha ezt a kart megrántod, lemegy a szar, meglátod."
\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"
XY melléült a vécén, és felment benne a pumpa.😛
:]]]]]
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"
Te úgy tudsz titkot tartani, mint Lagzi Lajcsi balettórákat adni.!!!
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Ha a kutya nem elõz meg a lépcsõn, most én lennék az apád."
St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
Bocsánat, hogy élek. Többet nem fordul elõ!
Elvis él - A hülyék meg eltemették...
Te is fiam, Bluetooth?
Próbáltam megtanítani a nagymamát kesztyûbe dudálni, de aztán feladtam, mert nem tudtam leemelni a koporsó fedelét
Fiatal orvostól hepehupás a temetõ
A számítógépem megver sakkban, de kickboxban én vagyok a jobb!!!
Az ember életének döntõ fázisai: hisz a Jézuskában, nem hisz a Jézuskában, õ a Jézuska
Ó, hogy simulna ki az EKG-d!
Akit õ megöl, az meghal
Két perec beszélget: - Perecc? - Peretlek
Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másnap meg szintén
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
" Meséljen el nekem mindent magáról - a küzdelmeit, az álmait, a telefonszámát. "
" Ha az építõipar úgy építene, ahogy a programozók készítik programjaikat, az elsõ jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt. "
" A tisztaság fél egészség, a másik fél a kosz. "
" Naná, hogy normális vagyok. A hangok is megmondták. "
" Ki mondja, hogy üldözési mániám van? És miért érdekli õket? "
" Öngyilkosság. Az öngyilkosság az, amikor valaki önmagát szándékosan megöli. Az egyetlen társadalmilag elfogadott formája az, ha halálra dolgozod magad. "
" A vízcsapból víz folyik, a gázcsapból gáz. Akkor mi jön a tûzcsapból? "
" Nostradamus itt járt a jövõ héten. "
" Azt hiszem, a szex jobb, mint a logika, csak nem tudom bizonyítani. "
" Bocsánat, hogy idehamuztam. (sírfelirat)"
" Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem, iszom még egyet. "
" Ha "Elég volt!", a férfi nõsül. A nõ válik. "
" FELHASZNÁLÓI HIBA: Cserélje ki a felhasználót és nyomja meg bármelyik billentyût. "
" Amit nem engedünk meg, azt megtiltjuk. Amit nem tiltunk meg, azt megengedjük. Nem engedhetõ meg, hogy ne tiltsuk meg azt, amit tilos megengednünk! "
" "Nem!" A "Nem!" a világ legrövidebb szextörténete.”
" Itt egy emberbõl kettõ skrizofén. "
" Anyu, mi az orgazmus? Nem tudom, kérdezd meg apádtól! "
" Az üzenetrögzítõ javítás alatt. Itt egy ember beszél. "
" Nem az számít, hogy szegény vagy gazdag. Csak pénze legyen! "
" Akkor sem vagyok õszinte, mikor bevallom, hogy nem vagyok õszinte… vagyis mikor? ”
" Ki kell bújnom ebbõl a nedves ruhából, aztán bele egy száraz Martiniba. "
" Skrizoféniával sosem vagy egyedül. "
Ahány ház, annyi baj legyen.
A nagy kérdés: Van e élet a halál elõtt?
Hülye vagy, mint szódás a lovát
kemény vagy, mint a HB-s ceruza
mellédütök, tudõgyulladást kapsz a huzattól
hoztál pizsamát? mert ha lefejellek itt alszol!
😊