4879
-------------------------------
-
#2513 degeci :CCCCC
[pedig nembuszoz, autóz] -
#2512 Pistike utazik a repülőn és....
...
FOTEL!!!
-
Derelye #2511 Némettanárunk: Látjátok, vagy feloltsam a táblát? -
akos #2510 Buszsofőr mottó: aki integet, az búcsúzkodik, aki fut, az sportol... utas az, aki a megállóban vár. -
#2509 "Ittnyugszik vámpír lipót ki vérnek nézte a hipót!"
Lecsapott rá mint gyöngytyúk a takonyra! -
#2508 Örülök, hogy tetszenek... de hozhatsz Te is....
..És akkor megint egy kis szösszenet...
Ha véghezviszed a lehetetlent, a főnököd felveszi a napi teendőid közé.. -
#2507 én is ezt szoktam mondani :P -
#2506 Lol:
Pénteken a buszmegállóban káromkodott egy haverom erre megszólal a mellettünk lévő néni h:"Ne káromkodj mert az báncsa a szentlelket! Milyen vallású vagy te fiam?"
erre mi rávágtuk h Ortodoxhindú ,a néni elgondolkodott és azt mondta: "Az nem jó!"
-
#2505 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#2504 Egy férfi mondta.....
A feleségem szeret sex közben hozzám beszélni. A múlt éjszaka is felhívott egy szállodából. -
#2503 gyyááááááááááá
ez amit Tarajos Sül művel! -
#2502 ez komoly ;))) -
#2501 A csapatmunka lényege: mindig van kit hibáztatni. -
#2500 RITKA?????? -
#2499 az a fura hogy mindenki vágja hogy miújság van csak te nem és röhögnek rajtad.
azzal hogy folytatod a hülyeséged, sikeresen haladsz az sg legnagyobb marhája cím felé. de tőlem aztán... -
#2498 Nem szeretnék veled haragba lenni,de ha esetleg hülye voltam/ami nagyon ritka :)/
akkor szeretném tudni,miért voltam hülye okés?
Legalább tanulok belölle! -
#2497 Bocs engem most az érdekel,hogy te mié kérdezted,meg hogy hány éves vagyok!
Nem értem a viccet,ha annnak szántad volna!
Ha te nem kérdezted meg volna,vagy 5x,akkor nem mutattam meg volna a gyenge angol tudásom!
És ezt se értem!
#2420 Ezt föleg nem!
Nézd meg öket! -
#2496 -Szia van házid?
-Aha.
-Tölts már nekem is egy felest -
#2495 Az élet nem mindig kellemes, de lidércnyomásak megjárja. -
#2494 ...érezz rá a megfelelő pillanatra...ez még nem az volt. -
#2493 NA', NYUGI! -
#2492 de legalább nem emlegetnéd, mégjobban égetve magad te világ szerencsétlensége.
nem tünt fel hogy körberöhögnek? -
#2491 amugy is offoltok! -
#2490 jo csak annyi volt,hogy a Bobbi kérdezte,hogy hány éves vaok!
irtam neki hogy 17!
megkérdezte még 1x,asszem akkor is leirtam!
Utána is +kérdezte,gondolom nem árt neki angolul is leirni!
És ebböl lett a Seventeen age
de hagyjuk a témát,amugy is beszolásoknak lett kiállitva ez a topik,nemtom,miköze volt hozzá a koromnak!
-
Dankó #2489 Egyik barátom mondta még régebben mikor nem sikerült valami "Ne aggódj minden nehéz kezdet!" -
#2488 Ha az ember egész nap csak ül és semmit nem csinál, nagyon magas pozícióban kell lennie, hogy ne b*sszon rá…
-
#2487 -
#2486 A valóság olyan illúzió, mely az alkohol tartós megvonásával idézhető elő... -
#2485 ..remélem nem tetted meg ... -
#2484 ma az egyik otársam mondta, hogy menyjek oda az egyik csajhoz és mondjam neki, hogy kívánlak mint főd a ganét! -
#2483 A nőket imádni kell, vagy szó nélkül faképnél hagyni....középút nincs ! -
#2482 :]]]] -
#2481 age az kor, életkor, abból soha nem lesz év :) -
#2480 hát nem egészen...;) -
#2479 -
#2478 az oceanparton egy rohadt nagy.. kb fel meter atmeroju es 10 meter hosszu cso fexik a vizben... 3 an allun kaz erkelyen mire az egyik megszolal: nez mekkora krokodil jott ki apartra inni... hat en ugy elkezdtem rohogni hogy le kellett gugolnom mert nem tudtam allni...
ertitek?... a vizbol kijon inni a partra.. LOAL... no mindegy... -
#2477 és azért kérdezte az életkorod mert az userben nem derül fény a tényleges életkorodra, ott csak a korosztályt mutatják....:) -
#2476 "i'm seventeen years old" annyit tesz én 17 éves vagyok, de az angolban úgy értelmezik 17 vagyok vagy akármi :)
a seventeen ages az 17 év :) -
#2475 Nem biztos, hogy a pozitiv hozzáállás minden problémámat megoldja, de elég embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen kipróbálni.... -
Prank #2474 "te rettentetted el te retek" :)