Aranyköpések,beszólások!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nehogy már a szöveg bakizza el a Medgyessit!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
http://www.powerplaymanager.com/r57633
respect to the man in the ice cream van
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
-Egy golf labdát nem keresnek 20 percig...
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Miután végeztek, az egyik elment, hogy rendezze a számlát.
A másik három elkezdett beszélgetni a fiaikról.
- Az én fiam építkezési vállalkozó. Olyan sikeres, hogy az egyik barátjának adott egy házat ajándékba. - mondta az elsõ
- Az enyém autóügynök. Már 3 városban van ügynöksége. Annyira megy neki, hogy a múltkor adott az egyik barátjának két Mercédeszt.
- A fiam bróker. - mondta a harmadik. - Annyira sikeres, hogy egy hatalmas részvénycsomagot adott az egyik barátjának.
Mikor a negyedik férfi is csatlakozott hozzájuk, õt is megkérdezték, mit csinál a fia.
- Az én fiam buzi. Nem vagyok túl boldog emiatt, de biztos jó lehet, mert a három legutolsó barátja adott neki egy házat, két
Mercédeszt, meg egy csomó részvényt
EZEN BEHALTAM 😄😄😄
Joyrider üzenete:
Na tesókám én leléptem mert +kell oldanom
Joyrider üzenete:
a rejtvényt hogy lehet jol berugni
"vessetek a mókusok közé" :)
<20:03>20:03> <discgirl> micsinálva vagyok?
<09:28:21>09:28:21> <kosmoo> vasarnap van panki
Akkora paraszt vagy, hogy a kocsidban is kolbászos illatosító van.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Lorgem - gondoltam egyet csinyálok pudingot ha nincs otthon csoki akkor az is +teszi
Lorgem - de lehet h mégse
HSZ - lol 8)))
Lorgem - mert kislányfejes bazze
HSZ - és az nem jó? kilányfej nem = halálfej
Lorgem - rohadt kannibál pudinggyárosok
Lorgem - de most gondold el
HSZ - kislánypor
Lorgem - kislányok fejétt porrá õrlik
Lorgem - pontosan
Lorgem - nekem elsõre így ez jött le ahogy a zacskóra pillantottam
HSZ - gondolj bele lehet nem is kislányfej van benne, hanem takarékoskodtak és elhalt dédikkel operáltak
Lorgem - jó az azoknak már mind1
Lorgem - sõt! még édesebbek. Lehet h cukrosak voltak
HSZ - Faszt! Nekem kislányporos zacskóba kislánypor legyen!
Lorgem - felkérlek zsûrizésre: kislányfejes puncs vagy váncza csokipuding vagy mrs baker csoki
HSZ - "nagymama pudingja"
Lorgem - na jó asszem csoki lesz
HSZ - az néger kislány? ugyanabból gyártják mint a négercsókot?
Lorgem - csokoládépor, zsírszegény kakaópor vagy kakaópor konyhasó természetazonos aromák
HSZ - hát az aromás
Lorgem - ok
Lorgem - muhahahaha kicsit felturbózom jó kis holland kakaóporral nem ám ilyen instant neszkvik szarral
HSZ - zöld kakaópor?
HSZ - nekünk is hoztak hollandok kakaót naon durván finom volt annak a zacsiján egy raszta nigger képe volt
HSZ - abból darálták
Lorgem - itthon mindig van egy kis hoélland anyag
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
http://www.powerplaymanager.com/r57633
"Adorján Úr vigyázz, mert hol én adok pofont hol te kapsz!"
Miértnemlátom hogy írnál? 😄
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Index
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"a telefonodon is töpörtyû az oplogó"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"