4879
-------------------------------
-
#3354 szép:D
pedig szerintem kinézel már 18+ -nak:D -
#3353 szemétről annyit hogy tanár nekemis asszonta ne álljak fel -.-
én erre a hátsó padból telibe beledobta a tábla melleti kukába[mák]
a tanár erre "gyere az irodába" :D az egész osztály fakadt egy nagyot
persze énis elkezdtem röhögni és erre a köcsög asszonya "ha nem röhögtél volna lehet enyhülne a büntetésed, de így..."
na szal lett belőlle iroda és ott meg kiröhögtem az igazgatót amikor azis az ellenőrzőmet kérte:D
vége az lett hogy kaptam egy szaktanári figyelmeztetőt és a 2. óra után erre a tehere nézve hazamentem:D
anyi jo volt abban a napban hogy szanává röhögtem magam és hamar itthonvoltam:D -
#3352 nemá:P -
1200bpm #3351 Voltam vásárolni egy Hypermarketbe.
Kértem az eladótól egy lila airwaves-t.
Az eladó meg kérte hozzá személyimet. -
#3350 " felesleges mint vákuumban furujálni"
=) -
#3349 láál xd -
#3348 Olyan dagadt vagy, hogy az iskolában mindeki mellett ültél!! -
#3347 Magyar tanár:
"álj fel, vagy hívom az igazgató-t!"
"Na nem tudod folytatni, szaktanári!"
"Ne egyél órán pici csillagom, Gyere megyünk az igazgatóhoz"
Minden órán minimum a szaktanári. 1eseket is kioszt jópárat egy órán, szóval ez nem való tanárnak. Azért kap valaki egyest, mert felált kivinni a szemetet(tanár szerint óra végén kell), vagy bemondott valami hülyeséget.
Pl én tegnap azért kaptam egy egyest, mert elmondtam egy szerinte nagyon disznó viccet, pedig ő mondta hogy mindenki mondja el a kedvencét. (a viccekről tanultunk) -
#3346 "Jézus előtt úgy nő a dátum hogy csökken!" (Rajz tanárom, tulképp ez így... logikus, de olyan hülyén hangzik! :D) -
#3345 "vminek is több a fele,mint a semmiből az egész" -
#3344 magyar tanárom:
"2 dolgot kell megjegyeznetek, vagyis 3-mat, szóval mi az a 4?" -
#3343 "nem minden lófasz furulya" -
Lt Hooten #3342 "Ami az enyém, az az enyém, és ami a tiéd, az is."
:) -
Lt Hooten #3341 "Még ha ingyen van is, mindig meg tudod venni olcsóbban" -
#3340 igazz! -
#3339 egy hírhez hozzászóló itt az sg-n :D (Mérgező Mcdonald's -os csirke)
"Na most már tényleg elég.
Ha nyersen eszem a húst galandférges lehetek + ezer+1 vírust összeszedhetek.
Ha átsütöm akkor meg prosztatarák...
Akkor mit egyek? Faleveleket? "
:)))))) -
#3338 ja -
#3337 #3335 nagyon durva!!!!! -
Lt Hooten #3336 1. Ebédidőben, ülj a kocsid tetején napszemüvegben és egy hajszáritóval célozz az elhaladó kocsikra. Figyeld meg, hogy lelassulnak-e.
2. Hívd saját magadat a hangszórón. Ne változtasd el a hangodat.
3. Ahányszor valaki megkér valamire, kérdezd meg hogy kér-e vele sültkrumplit.
4. Tedd a szemetesvödrödet az íróasztalodra, és írd ki rá, hogy bejövő posta.
5. Tegyél koffeinmentes kávét a kávéfőzőbe 3 hétig. Ha már mindenki kigyógyul a koffeinfüggőségből, cserélj espressora.
6. Az összes csekkednek a "megjegyzes" részébe írd be,
hogy "szexualis szolgáltatásokért".
7. Minden mondatodat úgy fejezd be, hogy "a prófeta prédikációja szerint".
8. Ne hasznalj ekezeteket.
9. Amilyen gyakran csak lehet, szökdécselj járás helyett.
10. Kérdezz meg embereket, hogy milyen neműek.
11. A Drive-Thru ablaknál jegyezd meg, hogy a rendelés elvitelre lesz.
12. Az operában énekelj együtt a darabbal.
13. Menj el egy versmondó estre és kérdezd meg hogy a versek miért nem rímelnek.
14. Tegyél szúnyoghálót az íróasztalod köré és játszál egy dzsungel hangokat tartalmazo relaxációs kazettát egész nap.
15. Öt nappal korábban mondd a barátaidnak, hogy sajnos nem tudsz majd menni a bulijukra, mert nem vagy olyan hangulatban.
16. Amikor a pénz kijön a bankautomatából, kezdjél kiabálni, hogy "Nyertem! Nyertem! Harmadszor ezen a héten!!!!!"
17. Amikor kifelé mész az állatkertből, kezdjél a parkoló felé rohanni és ordítani, "Fussatok az életetekért! Kiszabadultak!!!"
18. Vacsora közben mondd azt a gyerekeidnek, hogy "a rossz gazdasagi helyzet miatt egyikőtöket el kell engednünk. -
Lt Hooten #3335 Az FBI minden évben, az elkövetett 36000, gyilkossággal végződött bűneset kivizsgálása után nyilvánosságra hozza az adott év legbizarrabb ügyeit. Íme, a 12 legelképesztőbb haláleset:
1. A 36 éves Alex Mijtust a felesége gyilkolta meg, egy 50 centiméteres vibrátorral felfegyverkezve. Mrs Mijtus megunta férje bizarr szexuális kívánságait, és az 50 centis segédeszközt teljes egészében férje hátsó fertályába helyezte, olyan súlyos belső sérüléseket okozva, amibe férje belehalt.
2. A 99 éves Debby Mills-Newbroughton az utcán átkelve vesztette életét. Az idős hölgy következő nap töltötte volna be a 100-ik életévét, az úton lánya társaságában éppen a születésnapi bulijára indult volna tolószékében, amikor elütötte a szülinapi tortáját hozó teherautó.
3. Peter Stone (42) halálát 8 éves lánya okozta, akit büntetésből vacsora nélkül a szobájába küldött. A fiatal Samantha Stone úgy érezte, ezt senki nem teheti meg vele büntetlenül, ezért apja kávéjába azonnal 72 darab patkányméreg tablettát rakott. Az áldozat egyetlen korty után holtan fordult le székéről. A kislány felfüggesztett büntetést kapott, mert a bíró szerint nem volt tudatában tettének súlyosságával. A bíró később valószínűleg rájött tévedésére, amikor Samantha egy hónap múlva az anyját ugyanolyan módon próbálta megmérgezni.
4. A 17 éves David Danilt barátnője ölte meg, amikor a randevú után a fiú többet akart. A fiú ajánlatára egy duplacsövű vadászpuska adta meg a választ. Charla (a barátnő) édesapjától kapta a fegyvert "szükség esetére".
5. Javier Halos (27) végzetét a főbérlője okozta. Kirk Weston annyira feldühödött azon, hogy az albérlő már 8 éve nem fizetett bérleti díjat, hogy egy vécédeszkával halálra verte a szerencsétlent.
6. A 44 éves Megan Fry-t 14 rendőr lőtte le, amikor a szerencsétlen nő egy kiképző lőtérre tévedt. Amikor a nő észrevette, hogy az utcán néhány rendőr halad lassan, hirtelen előugrott és azt kiáltotta "Bú!". A rendőrök - azt gondolván, hogy egy előugró céltáblával dolguk - azonnal tüzet nyitottak rá, és a leadott 67 lövésből 40 el is találta a "céltáblát". Az egyik rendőr szerint a nő "nagyon valódinak" tűnt.
7. A 20 éves Julia Smeeth-t Michael nevű bátyja egy mobiltelefonnal verte agyon, mivel a lány túl sokat beszélt. Az áldozat halálát egy törött antenna okozta.
8. A híres amerikai atomtudós, Harold Simms meggyilkolta feleségét, mert az megcsalta a szomszéddal. Az asszony szemfestékét kicserélte uránium tartalmú keverékre, ami 3 hónap alatt végzett Helena Simms-szel. Bár az áldozat a sugárbetegség összes szimptómáját mutatta (kihullott a haja, megromlott a látása), sosem került orvoshoz.
9. John Joe Winter őrmester a felesége autóját megpakolta Trintynitrate nevű robbanóanyaggal (hasonló a C4-hez), és felrobbantotta. A hölgy Ford Taurusa 750 kg robbanóanyagot tartalmazott, ami közel a duplája a 168 áldozatot követelő oklahomai terrortámadás során használt robbanóanyagnak. A robbanást 14 kilométer távolságból is lehetett hallani. Az autó és az áldozat darabjait sosem találták meg, ellenben egy 55 méter mély krátert igen. Az útból kb. 500 méter tűnt el.
10. A 35 éves Patty Wintert szomszédja ölte meg. Falt Hame (a szomszéd) évek óta építgetett egy F6 Phantom repülőgép sugárhajtóművet a kertjében, ami miatt a szomszédasszony erősen tiltakozott a hatalmas hang és a tűzveszély miatt. Miután az asszony feljelentette, egy vasárnap reggel Hame áthívta szomszédját egy csésze kávéra, hogy közben megbeszéljék a helyzetet. Az asszony nem tudta, hogy galád szomszédja megváltoztatta a hajtómű helyzetét. Amikor hazafelé tartott, Hame beindította a sugárhajtóművet, aminek forró gázcsóvája azonnal megölte a szomszédot, körvonalait beleégetve a betonba.
11. A homoszexuális Michael Lewis a "Die Hard - Az élet mindig drága" című filmből merített inspirációt, hogy leszámoljon csalárd barátjával. Elkábította Tony Berry-t, beöltöztette egy kétoldalas hirdetőtáblába, amelynek egyik oldalán a "Halál a niggerekre!", a másikon pedig az "Isten szereti a Klu Klux Klant!" feliratokat mázolta. Lewis ezután áldozatával Harlembe hajtott, és kitette az utcán a szerencsétlent. Berry 2 percen belül halott volt.
12. A 26 éves Conrad Middletont ikertestvére gyilkolta meg, miután nem tudtak megegyezni a szüleik halála után rájuk hagyott ház tulajdonjogán. Conrad légúti problémával küszködött, nem érezte a szagokat, ezt kihasználva Brian kinyitotta a házban található 3 gázcsapott, gázzal elárasztva azt. Kint hagyott az asztalon egy doboz szivart, egy öngyújtót és egy cetlit, "Bocsáss meg" felirattal. Conrad rágyújtott, egy mozdulattal elpusztítva a házat és saját magát. -
#3334 -
#3333 Orbán Viktor olyan lett mint a rossz bor: kerítésszaggató! :D -
#3332 lol -
#3331 Hát ez nagyon jó. :D -
Lt Hooten #3330 minden bizonnyal észrevették a szárazföldet. De a rádibol nem sejtették, hogy nem hajóval beszélnek. Azt olvastam, hogy az emerikai hadtitengerészet szóvivője azt nyilatkozta, hogy félrevezette a hajókat maga a kapcsolat mivoltja. Az gondolták a kisérő hajok, hogy a partmenti vizimokusokkal kommunikálnak. De a folytatásrol persze: semmi nem törént. Azt nem mondák a szóvivök, hogy a hajó hidján halálra röhögte volna magát bárki is, de tuti nem birták ki ök se. Amugy nem is volt szó ütközésröl és egy 20 csomoval haladó flottaköteléknek 25 tengeri mérföld Ku######rvasok.
De az amerikai stilusrol mindenképp tanubizonyságot kaptunk: vagy elhuzol vagy lelönek, lebombáznak, neked mennek, kommandoval, repülövel, hajoval, vagy bármivel, mire csuzlit lehet szerelni, felrobbantanak.
Igazuk van....na nehogy már ök forduljanak el :))) -
#3329 én is erre tippelnék...Kevés az esély arra hogy a legmodernebb hadihajó kötelék nevegye észre azt h szárazföldfelé megy...
-
#3328 Urban Legend -.- -
#3327 folytatás?
SOS SOS SOS -
TommoT #3326 valaki valami újságcikket vagy valamit kíváncsi vagyok ezek után mi történt:D -
#3325 ismertem :D De oriási :D nincs folytatás??? -
Lt Hooten #3324 A853 vs US Marine
Ez egy rádióbeszélgetés, ami gallíciaiak és északamerikaiak között valóban megtörtént, a 106-os tengerészeti vészhívó csatornán rögzítették a gallíciai partoknál, Costa de Fisterrán 1997 10. hó 16.-án.
A beszélgetés valóban megtörtént, és eloször 2005 márciusában hozta nyilvánosságra a spanyol katonai hivatal. Minden spanyol újság leközölte, és egész Spanyolország halálra röhögte magát.
**Gallíciaiak: (Zaj a háttérben.)**
Itt az A853 beszél Önökhöz, kérem változtasság meg a pozíciójukat 15 fokkal délre, hogy elkerüljük az ütközést! Önök egyenesen felénk tartanak, a távolság 25 tengeri mérföld.
**Amerikaiak: (Zaj a háttérben)
Azt tanácsoljuk Önöknek, hogy változtasság meg a pozíciójukat 15 fokkal északra, hogy elkerüljük az ütközést!
** Gallíciaiak:
Negatív válasz. Megismételjük: változtassák meg a pozíciójukat 15 fokkal délre, hogy elkerüljük az ütközést!
** Amerikaiak: (Egy másik hang)
Itt az Amerikai Egyesült Államok egyik tengeri hajójának kapitánya beszél Önökhöz. Ragaszkodom hozzá, hogy azonnal változtassák meg a pozíciójukat 15 fokkal északra, hogy elkerüljük az ütközést!
**Gallíciaiak:
Mi nem látjuk a kérésnek sem megvalósíthatóságát, sem szükségességét, ezért Önöknek javasoljuk a pozíciójuk 15 fokkal délre történo megváltoztatását, hogy elkerüljük az ütközést.
**Amerikaiak (nagyon izgatott, parancsoló hang)
ITT RICHARD JAMES HOWARD KAPITÁNY, AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK USS LINKOLN NEVU ANYAHAJÓJÁNAK KAPITÁNYA BESZÉL, AMI A MÁSODIK LEGNAGYOBB HADIHAJÓJA AZ ÉSZAKAMERIKAI FLOTTÁNAK. KÍSÉR MINKET KÉT PÁNCÉLOS CIRKÁLÓ, HAT ROMBOLÓ, ÖT KERESZTHAJÓ NÉGY TENGERALATTJÁRÓ ÉS TÖBB HAJÓ, AMELYEK ÁLLANDÓAN TÁMOGATNAK.
A PERZSA ÖBÖLBE TARTUNK, HOGY OTT EGY KATONAI MANOVERT ELOKÉSZÍTSÜNK ÉS EGY IRAKI OFFENZÍVA ESETÉN VÉGREHAJTSUNK. ÉN NEM AJÁNLOM, ÉN MEGPARANCSOLOM ÖNNEK, HOGY VÁLTOZTASSA POZÍCIÓJÁT 15 FOKKAL ÉSZAKRA!!!! AMENNYIBEN NEM HAJTJA VÉGRE, KÉNYTELENEK LESZÜNK A SZÜKSÉGES LÉPÉSEKET MEGTENNI, HOGY BIZTOSÍTSUK AZ ANYAHAJÓ ÉS A HADERO BIZTONSÁGÁT!!! ÖNÖK TAGJAI EGY SZÖVETSÉGES ÁLLAMNAK, TAGJAI A NATONAK ÉS ÍGY ENNEK A HADERONEK!!! KÉREM AZONNAL ENGEDELMESKEDJENEK ÉS MENJENEK AZ UTUNKBÓL!!!
**Gallíziaiak:
Itt Juan Manuel Salas Alcantra beszél. Mi ketten vagyunk. Oltalmaz minket a kutyánk, az ételünk, két sör és egy ember a Kanári szigetekrol, aki éppen alszik. A Cadena Dial von la Coruna adó és a 106-os tengeri vészhívó csatorna támogat. Sehova nem utazunk, a szárazföldrol beszélünk Önökhöz. Az A-853-as számú Finisterrai világítótoronyban vagyunk, a gallíciai partoknál. Halvány fingung sincs, hogy a spanyol világítótornyok
rangsorában hányadikak vagyunk. És megtehetik a lépéseket, amiket szükségesnek tartanak és amelyekre vágynak, hogy a biztonságát a szaros anyahajójuknak garantálják, különösen, hogy nemsokára a gallíciai partok szikláin szét fog zúzódni, és ezen megfontolásból ki kell tartanunk amellett és szeretnénk Önöknek mégegyszer a lelkükre kötni, a legjobb,
legegészségesebb és legokosabb Önöknek és embereiknek, ha pozíciójukat 15
fokkal délre megváltoztatják, hogy az ütközést elkerüljük.
-
#3323 Csak az a nő foglalt, akin épp fekszenek. -
KnightRider #3322
A lónak négy lába van, mégis nyerít!
-
#3321 sztem is :D -
#3320 Ez nagyon jó. :D -
#3319 Zöldbabkonzerv cimkéjén: "Figyelem, a termék nyomokban egérfejet tartalmazhat" -
KnightRider #3318
Ha a Hegyi Barbara nem megy a Modamed Alihoz, akkor a Mohamed Ali megy a Hegyi Barbarához... -
#3317 FIGYELEM, FIGYELEM, FIGYELEM!!!
Új körlevél terjed az interneten. A mikrohullámú sütőktől rettegő sintérek kezére szánt, lovak és bonszáj-cicák keresztezéséből származó kiskutyák által hónapokkal ezelőtt elhurcolt Derdőfalvy Ede lefotózta, amint épp felakasztja a madárinfluenzás Oszama bin Ládent egy öt éven belül kivágásra ítélt rizsfára, a képet Bill Gates szétosztott vagyonán a Vásárolj az impotenciától óvó kupakokat! című e-mailhez csatolta, melyet a Gazprom megbízásából terjeszt, hogy eltereljék a figyelmet a nemsokára hazánkban épülő, gigantikus, részben kisnyugdíjasok hajával fűtött gázatomvízerőmű körülötti intergalaktikus intrikákról, melyeket valójában a szudáni titkosszolgálat által pénzelt T-Online és Simó György gerjeszt, de csak azért, hogy "helyi lemez: C"-nkről kiégessék az összes adatot, így aztán majd inaktív felhasználóként mindenkit törölhetnek az Internetről, és a kezükbe kerül az összes meghívó, hogy egy NASA által kifejlesztett Misztikus Romantikus Körlevelet szétküldve öt másodpercen belül találkozhassanak életük nagy szerelmével. A történéseket a Budapesten forgató Stanley Kubrick filmre veszi, hogy a szalagot aztán kilőhesse az Androméda-ködbe.
FUSSATOK! SZALADJATOK! MENEKÜLJETEK! -
#3316 Amikor apám szeretkezni akart, anyám mindig megmutatta neki a fényképemet. -
#3315 Rossz az, aki rosszra gondol, hülye, aki nem.