Aranyköpések,beszólások!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én: jó reggelt, xy vagyok miben segíthetek?
üf: tartsa legyen szíves egy kicsit, a gyerek beszorult a járókába
alig röhögtem bele a telefonba <#eplus2>#eplus2>
másik kedvencem volt, mikor a fickó felhív a "Közüzemi Számlatartozással Rendelkezõk Érkedvédelmi Szervezete"-tõl, hogy van egy céges elõfizetésük 35000 ft számlatartozással, és mikor kapcsoljuk vissza a netet 😄
-Istvánnal mi van?
-Sérült.
Edzõ beszól:
-Nem sérült, cska fáj a lába.
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Pár fókaság:
Sok medvének sok a talpa.
Késön abált tepertöböl ritkán sütnek krokodilt.
Késön vetett árnyéknak meglesz a böjtje.
Megnyúzott gilisztának karcsú a sziluettje.
Maffiózó bölcsesség: Senki sem léphet kétszer ugyanabba a golyóba.
Menö fejnek sok barátja van, menö hasnak kevesebb...
Zenét és rántott csirkét nem érteni kell, hanem szeretni.
Kövér tájfutó mögött tág az ösvény.
Vágtázó hörcsögnek nehéz a légzése.
Gömbvillámnak ne akard sublerrel megmérni a kerületét!
Tengeribeteg rokonnak sose ajándékozz hajót!
Halálraítélt embernek ne akarj éves BKV-bérletet eladni!
Akit ma megverek, meghal az holnapra.
Mozgó STIHL-fürésznek ne nézd a fogát!
Pattanásos svábbogárnak ijesztö a tükörképe.
Kockafejü embernek doboz a sapkája.
Megy a hasa, búsúljon a ló!
Kilenclyukú fognak ritka a tömése.
Mint kemencében a jégesö. olyan ritka a középkorban készített számítógépes vírus.
Hörgyézett pölönkének szutyillákos a fonákja.
Négy óra operahallgatás fárasztóbb, mint három.
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
mármint a szöveg. a csaj nem.
A másik véglet: Fekete Pákó és a hét törpe
- Nem is annyit meltek, amennyit mondtak!! Nekem 34%-ot, mert oda is 17, vissza is 17...
A másik véglet: Fekete Pákó és a hét törpe
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
A rendõr odacammogott a kocsihoz-ablak le:
-Hát,hát,Ez 5000 lesz!
-Aham.Gumival,vagy gumi nélkül?
A rendõr nem röhögött.Mi igen.
ööö...retekegér...!
Látsz egy fantasztikus lányt egy partyn.
Odamész hozzá és azt mondod: "Fantasztikus vagyok az ágyban".
Ez a Direct Marketing.
Odamész hozzá és megszerzed a telefonszámát. Másnap felhívod és azt mondod: "Szia, fantasztikus vagyok az ágyban".
Ez a Telemarketing.
Barátaiddal vagy egy partyn és meglátsz egy fantasztikus lányt.
Egyik barátod odamegy hozzá és rád mutatva így szól: " fantasztikus az ágyban".
Ez a Reklám.
Beülsz az autódba, lassan hajtasz a városban és a nyitott ablakon át minden járókelõnek odakiáltod: "Fantasztikus vagyok az ágyban!" Ez a Spam (kéretlen reklámküldemény).
Fölállsz, megigazítod a nyakkenddet, odamész hozzá és töltesz neki egy italt. Kinyitod neki az ajtót, fölveszed a táskáját miután elejtette. Felajánlod, hogy hazaviszed, majd ezt mondod: "Mellesleg, fantasztikus vagyok az ágyban".
Ez Public Relations (PR).
ÉS ITT A LÉNYEG !
Látsz egy fantasztikus lányt egy partyn. odamegy hozzád és így szól: "Hallom, fantasztikus vagy az ágyban".
Ez a Brand Recognition (Márkafelismerés).
És ha az aktus után azt mondja: "Hááát tényleg fantasztikus vagy az ágyban!"
Akkor az a vásárlói elégedettség.
És ha hozzádmegy, akkor az a márkahûség!
Erre a hugom:
- De KIHALT ez a temetõ...
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
Átérünk a határon rögtön az elsõ magyar benzinkútnál ki van írva h kassa
Osztálytársam meg szólal:
-Faszom még mindig szlovákiába vagyunk!
!!!Fuck That Body!!!
- Jó, de nem menjetek túl közel a vízhez...
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
-Bééééniiii fordulj elõre figyelj a tanárra!
-Ne nyúljon már hozzám!
-Nem tanár vagyok hanem diák.
-Akkor ne nyúlj hozzám bmeg!
De bmeget lehet, h nem hallotta mert akkor nem röhögött vna ennyire.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
http://href.hu/x/2h5y
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
pedig szerintem kinézel már 18+ -nak😄
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
én erre a hátsó padból telibe beledobta a tábla melleti kukába
a tanár erre "gyere az irodába" 😄 az egész osztály fakadt egy nagyot
persze énis elkezdtem röhögni és erre a köcsög asszonya "ha nem röhögtél volna lehet enyhülne a büntetésed, de így..."
na szal lett belõlle iroda és ott meg kiröhögtem az igazgatót amikor azis az ellenõrzõmet kérte😄
vége az lett hogy kaptam egy szaktanári figyelmeztetõt és a 2. óra után erre a tehere nézve hazamentem😄
anyi jo volt abban a napban hogy szanává röhögtem magam és hamar itthonvoltam😄
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Kértem az eladótól egy lila airwaves-t.
Az eladó meg kérte hozzá személyimet.
=)
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
"álj fel, vagy hívom az igazgató-t!"
"Na nem tudod folytatni, szaktanári!"
"Ne egyél órán pici csillagom, Gyere megyünk az igazgatóhoz"
Minden órán minimum a szaktanári. 1eseket is kioszt jópárat egy órán, szóval ez nem való tanárnak. Azért kap valaki egyest, mert felált kivinni a szemetet(tanár szerint óra végén kell), vagy bemondott valami hülyeséget.
Pl én tegnap azért kaptam egy egyest, mert elmondtam egy szerinte nagyon disznó viccet, pedig õ mondta hogy mindenki mondja el a kedvencét. (a viccekrõl tanultunk)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
"2 dolgot kell megjegyeznetek, vagyis 3-mat, szóval mi az a 4?"
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
😊
"Na most már tényleg elég.
Ha nyersen eszem a húst galandférges lehetek + ezer+1 vírust összeszedhetek.
Ha átsütöm akkor meg prosztatarák...
Akkor mit egyek? Faleveleket? "
😊)))))
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
2. Hívd saját magadat a hangszórón. Ne változtasd el a hangodat.
3. Ahányszor valaki megkér valamire, kérdezd meg hogy kér-e vele sültkrumplit.
4. Tedd a szemetesvödrödet az íróasztalodra, és írd ki rá, hogy bejövõ posta.
5. Tegyél koffeinmentes kávét a kávéfõzõbe 3 hétig. Ha már mindenki kigyógyul a koffeinfüggõségbõl, cserélj espressora.
6. Az összes csekkednek a "megjegyzes" részébe írd be,
hogy "szexualis szolgáltatásokért".
7. Minden mondatodat úgy fejezd be, hogy "a prófeta prédikációja szerint".
8. Ne hasznalj ekezeteket.
9. Amilyen gyakran csak lehet, szökdécselj járás helyett.
10. Kérdezz meg embereket, hogy milyen nemûek.
11. A Drive-Thru ablaknál jegyezd meg, hogy a rendelés elvitelre lesz.
12. Az operában énekelj együtt a darabbal.
13. Menj el egy versmondó estre és kérdezd meg hogy a versek miért nem rímelnek.
14. Tegyél szúnyoghálót az íróasztalod köré és játszál egy dzsungel hangokat tartalmazo relaxációs kazettát egész nap.
15. Öt nappal korábban mondd a barátaidnak, hogy sajnos nem tudsz majd menni a bulijukra, mert nem vagy olyan hangulatban.
16. Amikor a pénz kijön a bankautomatából, kezdjél kiabálni, hogy "Nyertem! Nyertem! Harmadszor ezen a héten!!!!!"
17. Amikor kifelé mész az állatkertbõl, kezdjél a parkoló felé rohanni és ordítani, "Fussatok az életetekért! Kiszabadultak!!!"
18. Vacsora közben mondd azt a gyerekeidnek, hogy "a rossz gazdasagi helyzet miatt egyikõtöket el kell engednünk.
1. A 36 éves Alex Mijtust a felesége gyilkolta meg, egy 50 centiméteres vibrátorral felfegyverkezve. Mrs Mijtus megunta férje bizarr szexuális kívánságait, és az 50 centis segédeszközt teljes egészében férje hátsó fertályába helyezte, olyan súlyos belsõ sérüléseket okozva, amibe férje belehalt.
2. A 99 éves Debby Mills-Newbroughton az utcán átkelve vesztette életét. Az idõs hölgy következõ nap töltötte volna be a 100-ik életévét, az úton lánya társaságában éppen a születésnapi bulijára indult volna tolószékében, amikor elütötte a szülinapi tortáját hozó teherautó.
3. Peter Stone (42) halálát 8 éves lánya okozta, akit büntetésbõl vacsora nélkül a szobájába küldött. A fiatal Samantha Stone úgy érezte, ezt senki nem teheti meg vele büntetlenül, ezért apja kávéjába azonnal 72 darab patkányméreg tablettát rakott. Az áldozat egyetlen korty után holtan fordult le székérõl. A kislány felfüggesztett büntetést kapott, mert a bíró szerint nem volt tudatában tettének súlyosságával. A bíró késõbb valószínûleg rájött tévedésére, amikor Samantha egy hónap múlva az anyját ugyanolyan módon próbálta megmérgezni.
4. A 17 éves David Danilt barátnõje ölte meg, amikor a randevú után a fiú többet akart. A fiú ajánlatára egy duplacsövû vadászpuska adta meg a választ. Charla (a barátnõ) édesapjától kapta a fegyvert "szükség esetére".
5. Javier Halos (27) végzetét a fõbérlõje okozta. Kirk Weston annyira feldühödött azon, hogy az albérlõ már 8 éve nem fizetett bérleti díjat, hogy egy vécédeszkával halálra verte a szerencsétlent.
6. A 44 éves Megan Fry-t 14 rendõr lõtte le, amikor a szerencsétlen nõ egy kiképzõ lõtérre tévedt. Amikor a nõ észrevette, hogy az utcán néhány rendõr halad lassan, hirtelen elõugrott és azt kiáltotta "Bú!". A rendõrök - azt gondolván, hogy egy elõugró céltáblával dolguk - azonnal tüzet nyitottak rá, és a leadott 67 lövésbõl 40 el is találta a "céltáblát". Az egyik rendõr szerint a nõ "nagyon valódinak" tûnt.
7. A 20 éves Julia Smeeth-t Michael nevû bátyja egy mobiltelefonnal verte agyon, mivel a lány túl sokat beszélt. Az áldozat halálát egy törött antenna okozta.
8. A híres amerikai atomtudós, Harold Simms meggyilkolta feleségét, mert az megcsalta a szomszéddal. Az asszony szemfestékét kicserélte uránium tartalmú keverékre, ami 3 hónap alatt végzett Helena Simms-szel. Bár az áldozat a sugárbetegség összes szimptómáját mutatta (kihullott a haja, megromlott a látása), sosem került orvoshoz.
9. John Joe Winter õrmester a felesége autóját megpakolta Trintynitrate nevû robbanóanyaggal (hasonló a C4-hez), és felrobbantotta. A hölgy Ford Taurusa 750 kg robbanóanyagot tartalmazott, ami közel a duplája a 168 áldozatot követelõ oklahomai terrortámadás során használt robbanóanyagnak. A robbanást 14 kilométer távolságból is lehetett hallani. Az autó és az áldozat darabjait sosem találták meg, ellenben egy 55 méter mély krátert igen. Az útból kb. 500 méter tûnt el.
10. A 35 éves Patty Wintert szomszédja ölte meg. Falt Hame (a szomszéd) évek óta építgetett egy F6 Phantom repülõgép sugárhajtómûvet a kertjében, ami miatt a szomszédasszony erõsen tiltakozott a hatalmas hang és a tûzveszély miatt. Miután az asszony feljelentette, egy vasárnap reggel Hame áthívta szomszédját egy csésze kávéra, hogy közben megbeszéljék a helyzetet. Az asszony nem tudta, hogy galád szomszédja megváltoztatta a hajtómû helyzetét. Amikor hazafelé tartott, Hame beindította a sugárhajtómûvet, aminek forró gázcsóvája azonnal megölte a szomszédot, körvonalait beleégetve a betonba.
11. A homoszexuális Michael Lewis a "Die Hard - Az élet mindig drága" címû filmbõl merített inspirációt, hogy leszámoljon csalárd barátjával. Elkábította Tony Berry-t, beöltöztette egy kétoldalas hirdetõtáblába, amelynek egyik oldalán a "Halál a niggerekre!", a másikon pedig az "Isten szereti a Klu Klux Klant!" feliratokat mázolta. Lewis ezután áldozatával Harlembe hajtott, és kitette az utcán a szerencsétlent. Berry 2 percen belül halott volt.
12. A 26 éves Conrad Middletont ikertestvére gyilkolta meg, miután nem tudtak megegyezni a szüleik halála után rájuk hagyott ház tulajdonjogán. Conrad légúti problémával küszködött, nem érezte a szagokat, ezt kihasználva Brian kinyitotta a házban található 3 gázcsapott, gázzal elárasztva azt. Kint hagyott az asztalon egy doboz szivart, egy öngyújtót és egy cetlit, "Bocsáss meg" felirattal. Conrad rágyújtott, egy mozdulattal elpusztítva a házat és saját magát.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
De az amerikai stilusrol mindenképp tanubizonyságot kaptunk: vagy elhuzol vagy lelönek, lebombáznak, neked mennek, kommandoval, repülövel, hajoval, vagy bármivel, mire csuzlit lehet szerelni, felrobbantanak.
Igazuk van....na nehogy már ök forduljanak el 😊))
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
TommoT