Tomb Raider Chronicles
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Kaptam egy TR5 CD-t, de semmi .exe vagy hasonló nincs rajta, csak .dat és egy csomó .XA kiterjesztésû fájl. Ez valami konzolos CD lenne? Lehet valami emulátorral ezeket futtatni PC-n?
Elõre is köszi:
\"Nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek\" - Mr. Garrison :)
Nem rég kezdtem el játszani a tomb raider 2- vel újra.
Miután végzek az elsõ pályával, és be töltené a másodikat, a gép kidobja a játékot és ezt írja ki.
Fatal:Level 2(D: Data/boat.TR2)reqviers a new Tomb 2.exe (version1522511) tor un.
Ha valaki tudja mi ez, Segítsen.
bár igazából már elkéstem, nem nekem kellett volna
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Több mint száz pálya van már ott a pályaszerkesztõhöz.
http://www.tar.hu/corner-bugok
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Tehát, ha nem a gép felöl mész, elõször jobbra van egy kar, azt kell meghúzni, így át tudsz menni a szembeni karhoz, majd vissza, és mégegyszer meg kell húzni az elsõt. Utána körbe tudsz menni az oszlop körül, a túloldalán egy pillanatra engedd el a ctrl-t, majd mássz lefelé teljesen, egy fordulásos hátraugrással vagy a 3. karnál. Húzd meg azt is, az nyitja azt a rácsot amit kérdeztél. Juss fel oda, majd onnan teljesen jobbra a ferde részhez, onnan hátra ahol az életerõ volt, és újra körbe tudsz menni az oszlop körül, de most már ki is tudsz menni a repülõhöz.
Remélem, van... Bug, ugyanis
Amikor a droid-dal csatázol, elõbb lõtt szét a csövön a csapot
Akkor ömleni fog a víz, utána lõj a droidra, ami így zárlatos lesz
Ekkor, Tomb Raideres logika alapján, a fenti rács nyitva lesz...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Az utolsó pályán vagyok, ahol a kopasz droidot kellet lelõni,
felmásztam a szellõzõre és a plafonba bele lõttem a kötelet de nem tudok át lendülni mert a nyílást egy rács takarja amit nem tudok kinyitni.
SEGITSETEK
Találtam a tombraider.hu oldalon egy trainert, csak nem tudom, hogy kel beindítani a segítségeket rajta. ha tudtok segítsetek. köszi kavics.
Kevés játék fogott meg ebben a stílusban a TR-en kívül, talán csak a Drakan, de ennek
remek a hangulata, szép a grafikája, a zenéje is jó!
Egérrel max célozni kell, de az nem egy nehéz dolog
Próbáld ki, tetszeni fog!
üdv,
rage
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Az Alice-t kipróbáltad már?
rage
Az elszállás valószínûleg azért van , mert
nem bírja a progi a Win Milleniumot
Nektek mûxenek a cheatok a Tr 5-höz ?
Az inventory-ban ráállok a megadott tárgyra,
és 1szerre lenyomom a megadott betûket ...
mindezeket pontosan a 4 irányal elvégezve , de
nem mûködik ! Talán átlósan van vmerre az É-i irány?
Kapásból az elsõ pály 2. titkos helyére lehetetlenség feljutni ! (Ott , ahol lelõjük az elsõ adag denevért bara be kell menni ... de nem tudok ott felugrani ....!) Ha valaki jótanáccsal tudna szolgálni , megköszönném !
Végignyomtam a Croniclest , és úgydöntöttem , örökélet cheattel is megteszem ! a Tombraider.hu-n van is hozzá , de problémám van vele! Elõször is É-ra kell nézni ... de hol az iránytû ?????????
Kipróbáltam mind a 4 iránnyal pontosan (kapaszkodással beigazítva) ... így sem mûködött !
Igaz ez az örök lõszerre is ! Segítséget kérek (akár pontról pontra való leírással) a cheat-ek mûködtetéséhez !
Köszi !
Az utsó pálya bugjának elkerülésére van 1 másik módszer : El kezd utánad jönni a robot , akkor ha leesünk abba a részbe , ahol a falban van egy lyuk
e.ü. csomaggal , oda bemegyünk , és látjuk ott rohangál
elõttünk a robot , akkor mentsünk itt !
Segítsetek! Hol lehet Magyarországon Lara Croftos pólót,törölközõt, sapkát, bögrét,sálat,... egyebet vásárolni? Köszi elõre is.
Nem lõtted szét a csapot, amitõl a víz elkezd ömleni, továbbá
fent kinyílik a rács
A legjobb, hogy már nem is tudod kilõni, mert a csap eltûnik...😊
Úgyhogy vissza kell tölteni egy játékállást, s legelõször a csapot lõdd szét
Amúgy nincs még ehhez a játékhoz patch?
Lenne mit javítani rajta...