Tomb Raider Chronicles

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Kijátszottam, már nem kell segítség.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Na, a legutolsó Red alert nevezetû pályán vagyok, a vége felé. Azért tudom, hogy a vége felé, mer van hozzá végigjátszásom, és ott már a szöveg végefelé járok. Ennek ellenére mégis elakadtam. Van az a rész, mikor van egy romos folyosó, és gyorsan végig kell rajta futni, mert közbe lõ ránk oldalt az ablakból egy helikopter. Majd megint visszakell futni ugyanezen a folyosón, természetesen lõ ránk megint a helikopter, de közbe lett egy üldözõnk is, egy emberszabású robot, akit át kéne csalni a romos folyosón, hogy aztán csapdába ejthessük. Ezen a romos folyosón amúgy árkok vannak, amiket természetesen át kell ugrani, hogy eljuthassunk a folyosó másik végére. Ez a robot is ugrál utánunk, viszont az utolsó árkon sehogysem akar átugrani icon_biggrin.gif És már nagyon idegesít. Ez most bug volna, vagy ennek így kell lennie? Mert így nem tudom csapdába ejteni az tuti. Vagy ha ötlete nincs senkinek, akkor ha esetleg tud küldeni mentést, ami szinte pont a legvége elõtt van, alküldené nekem? címem: [email protected]

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

vikusz
Sziasztok!
Kaptam egy TR5 CD-t, de semmi .exe vagy hasonló nincs rajta, csak .dat és egy csomó .XA kiterjesztésû fájl. Ez valami konzolos CD lenne? Lehet valami emulátorral ezeket futtatni PC-n?

Elõre is köszi:

\"Nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek\" - Mr. Garrison :)

Senki se tudja?
Nem tudja valakki hogy a játékban merre van az észak?
marsu
AZ un a végén run akart lenni.
marsu
Sziasztok.

Nem rég kezdtem el játszani a tomb raider 2- vel újra.
Miután végzek az elsõ pályával, és be töltené a másodikat, a gép kidobja a játékot és ezt írja ki.
Fatal:Level 2(D: Data/boat.TR2)reqviers a new Tomb 2.exe (version1522511) tor un.

Ha valaki tudja mi ez, Segítsen.
mikike
köszi
bár igazából már elkéstem, nem nekem kellett volna

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Mikike! www.tombraider.hu
Több mint száz pálya van már ott a pályaszerkesztõhöz.
mikike
hol lehet ehez pályákat letölteni?

milyen címekröl?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Hát ISO-ban nem láttam sehol, cak RIP-ben. Igaz, abban az átkötõ videók nincsenek benne.
Slyer: http://www.tombraider.hu/trafilm.htm Egér jobb klikk, és háttérkép mentése, és már meg is van. :-)
Hmm... Pedig annak mennie kell!
Ez a két topic végül is egyforma.
Köszi, megtaláltam.
Most itt van, amíg ott nem mûxik. http://forum.freeweb.hu/forum.fw?f_id=hamster01
Jó, ezt nem tudtam! Azért köszi, de a másik fórum csak nálam nem megy?
Látod-látod? :-))) Mindig van bennük valami új.
Van egy nagyon hasonló a Crash Site pályán a repülõ roncsnál. Mert ugye ott a repgép ajtajánál fel lehet mászni a gépre, holott nem az a hivatalos út. Igaz, ott secretet sem hagysz ki vele.
Köszi, hogy miért a daruról akartam oda ugrani? :-) Valóban, 5 perc alatt meg lehet csinálni így a 2 órás pályát, ráadásul nem is bug, így teljesen szabályosan. Persze akkor nincs meg az összes secret, így a bónuszpálya sem. De érdekes. Engedelmeddel fel is rakom arra az oldalra, az érdekes bugokhoz jó?
Waterhorse! Megnéztem, de nem értem hogy jutsz át a szögesdróton a pálya végére. Ez eddig csak az elsõ secret helye, (az épület felöli szögesdrót akadálynál) de a túloldalra nemtok én átjutni.Csak visszafelé lehet menni a pálya elejére. Ha neked sikerült átjutni a Dómhoz, mondd el lécci hogyan. Vagy, onnan küldj egy save-t.
Köszi megjött, meg is nézem délután. Ha érdekelnek ilyenek, nézd meg ezt az oldalt:
http://www.tar.hu/corner-bugok
Waterhorse
Elküldtem.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Atus! Naná, hisz innen indult el az egész, itt jött össze régen a csapat.
Waterhorse! Nem tudnál egy mentést küldeni nekem onnan? Érdekelne naon.
Hali! Most látom csak, hogy itt is segítesz az eltévedt emberkéknek.
Waterhorse
ha már a háromnál tartunk,észrevettétek azt a hibát a Londoni rész elsõ pályáján,már nem emlékszem pontosan de ha az elején a tetõn elég ügyesen ugrálunk,átugorhatunk a pálya végén lévõ folyosóhoz,igy az épületbe be se kell menni,meg se kell ölni senkit úgy emléxem.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

EgyEmberke! Mivel a repülõre az ajtónál is fel lehet kapaszkodni, így semmi értelme annak a barlangnak. DE gyanítom, a készítõk elõször ezt az utat tervezték a gépre való feljutásnak.
Tehát, ha nem a gép felöl mész, elõször jobbra van egy kar, azt kell meghúzni, így át tudsz menni a szembeni karhoz, majd vissza, és mégegyszer meg kell húzni az elsõt. Utána körbe tudsz menni az oszlop körül, a túloldalán egy pillanatra engedd el a ctrl-t, majd mássz lefelé teljesen, egy fordulásos hátraugrással vagy a 3. karnál. Húzd meg azt is, az nyitja azt a rácsot amit kérdeztél. Juss fel oda, majd onnan teljesen jobbra a ferde részhez, onnan hátra ahol az életerõ volt, és újra körbe tudsz menni az oszlop körül, de most már ki is tudsz menni a repülõhöz.
rage
Hmmm, töltheted be a játékállást elõtte 1-2 perccel
Remélem, van... Bug, ugyanis

Amikor a droid-dal csatázol, elõbb lõtt szét a csövön a csapot
Akkor ömleni fog a víz, utána lõj a droidra, ami így zárlatos lesz
Ekkor, Tomb Raideres logika alapján, a fenti rács nyitva lesz...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

SEGITSETEK.

Az utolsó pályán vagyok, ahol a kopasz droidot kellet lelõni,
felmásztam a szellõzõre és a plafonba bele lõttem a kötelet de nem tudok át lendülni mert a nyílást egy rács takarja amit nem tudok kinyitni.
MERRE VAN ÉSZAK??????????????????
SEGITSETEK
Sziasztok.
Találtam a tombraider.hu oldalon egy trainert, csak nem tudom, hogy kel beindítani a segítségeket rajta. ha tudtok segítsetek. köszi kavics.
rage
Szerintem nézd meg!

Kevés játék fogott meg ebben a stílusban a TR-en kívül, talán csak a Drakan, de ennek
remek a hangulata, szép a grafikája, a zenéje is jó!
Egérrel max célozni kell, de az nem egy nehéz dolog
Próbáld ki, tetszeni fog!

üdv,
rage

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Még nem, miért, jó? Nem egérrel kell irányítani? Mert azt nem szeretem.
rage
bogi!!

Az Alice-t kipróbáltad már?

rage

Sikerült tovább mennem, köszönöm a segitséget.
Sziasztok kéne egy kis segítség.A labirintus pályán vagyok,egy teremben valami köves díszt kéne felvenni de nem találom.Merre keresem???
Törölt felhasználó
😞 Azért köszi !
Az elszállás valószínûleg azért van , mert
nem bírja a progi a Win Milleniumot
Törölt felhasználó
Még mindíg kiszáll a program , valamikor a movie-k közben ...
Törölt felhasználó
Köszi Bogi , kiprószantom !
Nektek mûxenek a cheatok a Tr 5-höz ?
Az inventory-ban ráállok a megadott tárgyra,
és 1szerre lenyomom a megadott betûket ...
mindezeket pontosan a 4 irányal elvégezve , de
nem mûködik ! Talán átlósan van vmerre az É-i irány?
Törölt felhasználó
Még valami ! A Tr1-et újból nyomom , hogy az összes titkos helyet felleljem !
Kapásból az elsõ pály 2. titkos helyére lehetetlenség feljutni ! (Ott , ahol lelõjük az elsõ adag denevért bara be kell menni ... de nem tudok ott felugrani ....!) Ha valaki jótanáccsal tudna szolgálni , megköszönném !
Törölt felhasználó
Kérdésem Van !
Végignyomtam a Croniclest , és úgydöntöttem , örökélet cheattel is megteszem ! a Tombraider.hu-n van is hozzá , de problémám van vele! Elõször is É-ra kell nézni ... de hol az iránytû ?????????
Kipróbáltam mind a 4 iránnyal pontosan (kapaszkodással beigazítva) ... így sem mûködött !
Igaz ez az örök lõszerre is ! Segítséget kérek (akár pontról pontra való leírással) a cheat-ek mûködtetéséhez !
Köszi !
Törölt felhasználó
Hali !
Az utsó pálya bugjának elkerülésére van 1 másik módszer : El kezd utánad jönni a robot , akkor ha leesünk abba a részbe , ahol a falban van egy lyuk
e.ü. csomaggal , oda bemegyünk , és látjuk ott rohangál
elõttünk a robot , akkor mentsünk itt !
Üdv mindenkinek!
Segítsetek! Hol lehet Magyarországon Lara Croftos pólót,törölközõt, sapkát, bögrét,sálat,... egyebet vásárolni? Köszi elõre is.
rage
Ugyanez nálam is megvolt
Nem lõtted szét a csapot, amitõl a víz elkezd ömleni, továbbá
fent kinyílik a rács
A legjobb, hogy már nem is tudod kilõni, mert a csap eltûnik...😊
Úgyhogy vissza kell tölteni egy játékállást, s legelõször a csapot lõdd szét

Amúgy nincs még ehhez a játékhoz patch?
Lenne mit javítani rajta...

Oldal 1 / 8Következő →