Rune

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A videók alapján dark souls kopinak tűnik, és megy az idő másfél órád van valamire.
Nem tudom, nekem ez annyit sem ér, hogy letöltsem. Ha gondolod próbáld ki.
Nehézsége ennek milyen?
Videók alapján is borítékolható volt ez egy kalap szar lesz. Kár. Elsővel még én is élvezettel játszottam, bár nem volt egy könnyű játék.
lwb
Nagyobb bajom a második résszel, hogy key bindingnál nem mindent lehet átmappolni, így kb WASD-ra van kárhoztatva mindenki, aki balkezes, az is. Vicces, hogy a W és az S átmappolható, de az A meg a D nem... Sok értelme van, előre hátra mehetsz kurzorral, de jobbra balra már nem. 😊

A felbontást is viccesen kezeli. 21:9-et elvileg kezel, de csak annyit csinál, hogy rázoomol a képernyőre, így bár 21:9 lesz, de úgy, hogy a képernyő alját és tetejét levágja ... Uhh... Ez annyira amatőr megoldás, hogy eddig csak 3rd party hack-ekben láttam ilyet, játékban, hivatalos beállításként még sosem. Igénytelenség a köbön.

Örülök, hogy a virágboltit leszedtem próbának elsőnek, megspóroltam a pénzt. Uninstall. Kár érte, az 1 jó volt anno.

Na igen ezért kár volt befejezni a játékot, csak vígaszként jött ki,hogy mai grafikája legyen azt kész.
Akik a steam kiadásra várnak, ne tegyék. Ma bezárt a stúdió, a Bethesda vette őket a szárnyaik alá. Valószínűleg a Rune 2 sem kap több frissítést. Ezért érdemes volt várni rá...

Lejár a másfél óra akkor mivan?
Denuvós a játék? Milyen lett az új része?
Halihó
Elõvettem jó pár év után a játékot, de a VGA-m(7600GT)nem kedveli a régi Unreal engine-t...
Próbáltam már mindent(Directx9 támogatással, OpenGl), de elég érdekes grafikai hibák fordulnak elõ a játékban.
RuneItt még minden rendben, de ha beleugrok a vízbe, akkor:
rune02

Van esetleg valami megoldás rá?

KaszaN
Hát igaz hogy az utolsó hozzászólás már 2 éve volt de azér leírom amit akarok hátha betévedne ide valaki.
Komoly a játék és csinálnék hozzá pár pályát az editorjával de nagyon nem igazodok ki rajta ha esetleg valaki ért hozzá és felajálja hogy segít benne szivesen elfogadom 😊.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

And5
Én most fogom újra nyomni CO-OP-ban. Láttam, h a DM servereken is vannak páran, az arena mod milyen ?

UltimateGamR
Ma elkezdtem újra NETEN játszani a játékot! Nagyon jó , megmaradt a "kemény mag" és azokkal lehet játszani egy idõben kb 60-70en vannak a neten kül szervereken. Az átlag szerver ping 40-100 ami elég jó.

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

Gunner
Közben lehet a magyarosítás a gond 😛

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gunner
Ok, véletlen kiszedtem installálásnál a DX7 felrakását, mostmár királyul fut úgy néz ki 😊

Gunner
Nah, eléggé elavult ez a téma 😊
Az alábbi konfiggal mien ati driver ajánlott?
A játék tökéletesen menne, de csak akkor halad egyátalán valamit a játék, ha a spacet püfölöm... 4.12es driver-rel nem ment, 6.2essel nem ment. megnézem mindjárt 3.8assal

Mr_no_NaMe
Sziasztok😊
Évente egyszer mindig rámjön a Rune😊
Tom elavult,de talán még valaki játszik kezzel a hatalmas játékkal!
Történet nagyon jó,grafika sem csúnya,hangulat szvsz powa😊
Holnap megyek és elkérem havertól a cd-t(ha nincs meg neki megütöm😄),aztán nyomás netre huntolni😊
Emlékszem mijen éjszakákat játszottam véig ezzel a játékkal,csak a ping volt nagy de az mindig:S
Gyorsan végigfutottam a topicon és pár éve írták hogy van kieg😄
Az elérhetõ?Megcsinálták?
Valaki mondana pár tippet mivel,hogyan lehet a pinget csökkenteni és stabilizálni majd?
Bandew
MA néztem boltban, még 1000Ft sincs. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Már nem. :-D
De nekem nem számít a gráfó ha egyszer jó a játék. Pl még ma is nyomom a Thief1-et, vagy az elsõ Jedi Knightot, pedig ezek mai szemmel nézve már nagyon csúnyák.
De a Runet is szívesen végignyomnám mégegyszer, ha nem ment volna tönkre. :-(

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

miért még nyomod? 😊

War. War never changes.

Bandew
Jaja bár nekem most sincs bajom vele.

emlékszem az unreal 1 motorja hajtotta. micsoda grafikája volt anno!

War. War never changes.

Bandew
Szerintem még az Enclavenél is jobb volt, igaz zeneügyileg az Enclave verhetetlen. :-)

hú mennyit játszottam ezzel a játékkal! nincs folytatása? nagyon ott volt. ezzel multiztam elõször mikor meglett a net 😊

War. War never changes.

Kandurex
Tényleg! Ez cool kis gamma volt anno. Ötlet?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bandew
Tom hogy már régi a játék, de most annyira akarok hentelni, és rájöttem, hogy a Rune pont jó erre, de szomorúan konstatálom, hogy befuccsolt az enyém. Van olyan hely, ahonnan le lehet ezt még tölteni?

Mr_no_NaMe
Nem!www.runegame.com-a lap!
De ott csak nagyon kevés skin van.
Mr_no_NaMe
Az.
Csak éppen nemjön be a honlap.
Mr_no_NaMe
De az meik http://rune.com?
Hát sztem néázd meg a játék honlapján, ott én anno, kb.2 éve rengeteg modelt találtam.

War. War never changes.

Mr_no_NaMe
Asszem Loki 2.
Mr_no_NaMe
Amikor átalakul egy szörnyé!
Hú de régen volt! Az melyik pálya?

War. War never changes.

Mr_no_NaMe
Lécci válaszolj!
Mr_no_NaMe
Hát jó játék is😊
Mr_no_NaMe
Az amikor a singlibe tudod Ragnar átalakul egy sötét harcossá,tudod amikor beleesik abba a löttybe!Na azt hogykell betenni a multiba?
Vagycsak mongy egy magyar honlapot.
Az melyik karakter?
Emléksze, ez volt az elsõ játék amivel multiztam 😊 Remek game volt

War. War never changes.

Mr_no_NaMe
Hellóztok!
Tom kicsit elavult a téma csak egy kérdésem lenne!
Hogy kell beállítani a Multiplayerben hogy Sark Ragnarral legyek?Help PLZZ!
Elõre is köszi
Bazzeg, letoltom Nightmare-rol, azt el van baszva a rip! Elinditom start.bat-ot, az unpack megy is, de az inject el van baszva! Kurva anyjukat, Black & White is el volt baszva ugyanigy!

RangeR
http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/nightmarewarez/

Szokta valaki neten nyomni meg a Rune-t? Nagyon kiraly jatek amugy is, de neten! Hihetetlen jo, foleg akkor, amikor a palyan vegtelenitett rune power van... Mindenki nezze meg, ajanlom!

Shep
Nos a falunál ha jól emlékszem én is elidõztem egy darabig, ha minden igaz nincs semmi különös csak kicsit nézz szét jobban és megtalálod az utat úgy rémlik elég jól el van dugva meg talán valami takarja is.

Tano elég érdekes amit mondassz mert nekem is a rip van és nem történt semmi ilyesmi. Milyen gépen és milyen játékbeállítások mellett történt mindez?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Köszi Shep és RangeR!!!!!!
Sikerült megoldani ghost variációval. A problémám most a következõ: Loki mesternél sikeresen megfürödtem és megvastagodtam, de a Barrel kanyonnál a kipusztított falunál nem sikerül továbbjutnom. Van itt két sziklaüreg és egy kijáratot sziklatük zárják le, hogyan tovább?
Köszi elöre is!!!!!!!!
RangeR
Egyszer én is elakadtam ott,rippelt verzióval.Egyszerûen nem tölti be a következõ részt a program,ami az ajtó mögött következne.De a cd verzióval már nem volt ilyen probléma.Ha nem rippel játszol,akkor viszont nemtom mi lehet...

Help Bith

Sikeresen elakadtam a játékban ott ahol régen te is. Nem nyílik ki egy ajtó, aminek ki kéne (ott abban a teremben, ahol ládákat lehet pottyantani egy õr nyakába). Ráraktam a Rune 1.01 Patch-et de nem nyilt ki késõbb sem.
Segíts ill. segítsetek mi a megoldás!!!!!4
Help2.
Elakadtam a Skeriker Ravines:Goblins Lair pályán ahol kifeszített börökön kell ugrálni felfelé. A legfelsõ részen egy szük helyen rámborul egy rács ha beljebb megyek, majd lekalapálnak egy szinttel lejjebb ahol szintén van egy rácsos kalitka itt ha gombára ugrok élek ha nem game over.Itt még van egy csomó dög és én nem tudok kiugrani a rács felett.
Segítsetek!!!!!!!!

Help
Elakadtam a Skeriker Ravines:Goblins Lair pályán ahol kifeszített börökön kell ugrálni felfelé. A legfelsõ részen egy szük helyen rámborul egy rács és lekalapálnak egy szinttel lejjebb ahol game over.
Segítsetek!!!!
Help
Elakadtam a Skeriker Ravines:Goblins Lair pályán ahol kifeszített börökön kell ugrálni felfelé. A legfelsõ részen egy szük helyen rámborul egy rács és lekalapálnak egy szinttel lejjebb ahol game over.
Segítsetek!!!!
Helló!

Elakadtam a RUNE játékban. Az eleje felé vagyok a barlangi kastélyromnál, ahol a vizben van egy kis világító hal. Az egyik torony oldalán lévõ párkánynál bezúztam a falat, utána pedig a víz alatt beúszva a toronyba az ajtót is és itt megakadtam. A közelben a víz alatt van egy kijárat rostéllyal lezárva, gondolom valami kapcsoló kell.

Köszi a segítséget elöre is!!!

Csõ
Oldal 1 / 4Következő →