6256
-
Jacky #864 Hány cd-s ez a játék? -
#863 Monduk idegemben mast csinaltam. Kimentem a falumbol es azonal fent volt egy banya. aszt korbe raktam tornyokkal es otvanazma!
De most ott vagyok hogy lerohannak az Elfek de szerintem az lesz hogy azzonal epitek valahova 6 tornyt es akkor gyujjenek csak:) -
Fikusz #860 hi, csinal vki servert? mi a pass? mehetek? -
DuriBumi #857 Jó érdés..nem enged balépni hozzád -
DuriBumi #855 bannolva vagyok -
DuriBumi #854 nem lehet hozzád csatlakozni -
Fikusz #851 kosziii -
DuriBumi #850 Na fut a Kali program bal oldalt katt a Warcraft3-ra jobb oldalon megjelennek a szervaerek .Amelyik szimpatikus arra katt.Bekerülsz a szerverre.Ha megvan a létszám felül a menükben van olyan hogy Launch ott a Readyt kipipálod a statusod yes-re változik.Ha mindenki kész akkor indul a játék.Bekerülsz a játék főmenüjébe ahol a LAN-t válaszd, kis idő mülva megjelenik a szerver. Katt rá majd Join.
-
DuriBumi #849 mikor jelenik meg?
-
Fikusz #848 Sziasztok
felraktam a kali 2.4 et..regisztráltam stb.
Beállitottam hogy elinditsa a WC3 at is. de nem csatlakozik fel. hanem a fomenu jelenik meg. mi a baj? valami hiányzik? légyszi segitsetek. -
DuriBumi #847 Nem tudom....majd ha többen leszünk -
DuriBumi #845 Most munka van -
DuriBumi #844 Este -
#842 mindenkinek csak nekem nem:( -
DuriBumi #841 Már pedig megy -
#840 miélrt nem megy a kali? nem enged csatlakozni connection timed out -
#839 [#C:Dokumentumok/Richi/Lépésszám.jpg]
-
kormosp #838 peTer miert nem csinalod Deamon Tools-sal,nekem is azzam van,és kiváloan muxik. -
peTer #836 Nem hiszem el, bsszameg sikerült letölteni, és most nézem hogy elfogyott az üres CDm!!! Teljesen bekattantam!!!! -
BoSA #835 Próbáld meg a monitor meghajtóját frissíteni. -
#832 milyen vid kartya? -
#827 jó, csak én későn kaptam az agyamhoz meg minden =)
nekem ezért nem sikerült -
Devla #826 Miert ne tudnad megvedeni? Nekem siman sikerult. Nem volt gondom egyszer se a csatazassal, sot, kiirtottam az ellenseg 2 bazisat is, es a ket tree of life legyilkolasaert darabonkent 3000 fat kaptam bonuszba. -
#824 a dolog 1szerű...
az elején rögtön indulj el a map bal also sarka felé...ott találsz egy aranybányát, de 4-5 enemy őrzi, azokat levered és áttelepíted a várost oda...
az előzőt lerombolják, nemtod megvédeni, de az újonnan felhúzott várost telepakolod toronnyal először és aztán jöhetnek az egységek
sok sikert -
#823 Anyam!
Hadde ize! Most vagyok ott hogy 15000 fat koll szedni... hogyan csinajam mert nehez:(((( -
#822 mongyuk -
DuriBumi #821 Mikor? Este? -
#820 De lehet hogy az nwn-t fogom nyúzni -
#819 Holnap összehozunk valahogy egy 3v3 partit!
Mindenki hozzon magával még1 embert! :) -
DuriBumi #818 másikat -
#817 lazarus lesz game, vagy inkább aludjak egy jót? -
#816 bump-ot neki ... BUMP -
#815 itt több a hozzászólás -
#814 ez maradjon! -
#813 kérdés : melyik topicot hagyjuk elsüllyedni? -
#812 Jo kis chain lightning lesz ;) -
#811 Hehe :))
Na nyomas orkozni, en is most megyek. -
#809 Kali:
Description: www.supergamez.hu
Password: wc3hu -
#808 Atalakulas elott megolni oket gyilkossag...
Kulonben nem tudom, en egyszerre ket csapattal vertem szet a hazakat, es mivel atalakulas utan automatikusan tamadtak, es meg sem sebeztek, nem tamadgattam oket egyenkent ;)
-
#807 az egyik a beszerzéssl foglalkozik...