6256
-
DuriBumi #952 már igen -
DuriBumi #949 Keress a Kalin
jelszó : duri -
DuriBumi #947 Annak aki a Kalin szervert indít őneki kell indítani a játékot.Miután mindenki a LAN-t választotta a szervert indítónak kell játékot kreálni.Van úgy hogy 1 percet is várni ell mire megjelenik a csatlakozó játékosnál a szerver. -
#945 En a WinXP-t most telepitettem ujra, es semmilyen videocodecet nem raktam még fel. Vagy a windows sajatja zavar be? -
#943 Sziasztok! problémám van WinXP Professional alatt nem akar futni a warcraft3! ilyen hibauzeneteket kuld:
nemtudom mi baja lehet, segitsetek plz!
thanx -
#938 ihun e
nemtoom ehhez is jó-e de sztem igen. -
gtom #934 mi ez a GereT név? -
sid123 #933 Tool Palette(a különálló ablak):
A lenyilo helyek beállításai fentről lefelé:
Unit Palette
Neutral Passive
Neutral
És itt a Building ikonok közül az első. -
gtom #928
Nem tudja valaki hogy hogy kell "HARD" -on túlélni azt a 30 percet a Human 5 - ös (March Of
The Scourge" - Hearth Glenn) pályán???
-
gtom #927 a Human 5- vagy 6. pályán hogyan lehet végig emnni?
30 perc van hogy megvédjem a falut.
Hard-on játszok és lehetetlen megcsinálni szerintem. -
DuriBumi #926 DuriBumi
jelszó: duri
keress meg -
DuriBumi #924 Megvan már a Kali regisztrációd? -
#922 Orkokkal most vagyok azon a pályán ahol 15 ezer fát kell szerezni.
Vhogy felüdülés volt az élőhalottak után.
Mondjuk már a 3. pálya meg tudott izzasztani, amikor 4 human bázis van, pár* meghaltam ott :)
mondjuk volt, h. úgy csináltam, h. közben vacsoráztam :D
-
DuriBumi #916 Supergamez Chat -
DuriBumi #915 http://www.kali.net/kali/asp/default.asp
Mindenképp ide kell jönnöd mert azthiszem regisztrálni kell...próbálkozz -
DuriBumi #913 Mi nem müködik? -
DuriBumi #909 szomoru -
DuriBumi #908 Nem hiszem el hogy nem lehet visszaolvasni :( -
#905 Megkapom majd én is a progit? ;>>>> -
DuriBumi #904 Adj egy emil cimet az enyémet megtalálod -
DuriBumi #901 Van egy patch p230-240 ezt keresd meg -
DuriBumi #899 Megtennéd hogy visszaolvasol mondjuk a #850 - ig -
sid123 #896 Kösz a gyors választ! -
sid123 #894 Ahhoz az undead pályához is tudnátok tippeket adni, amelyiken egy varázslatot kell megvédeni? Az első 25 percben nincs sok gond, de az utolsó két percben mindhárom irányból jönnek és max lényszámot már elértem és a pénzem is elfogyott. -
gtom #892 Ma reggel jött le játék. A human 5. pályáján vagyok és nekem eddig bejött a játék.
Ha bár néha egy kicsit uncsi, de azért megállja a helyét.
Addig is várjuk a diablo3-at. -
#890 szerintetek egy forumba csak istenito kiritkát lehet irni és épitot nem? az igenis a készitok hibája hogy bárkinek eszébe juthat abahagyni. eettől függetlenüll jjó -
#889 hány cd-s? -
#885 1-2-3 benyomások: Hihetetlen,ekkora hangulata nem volt még semminek!A multi csak fokozza,az is brutál LAN-on.A single utánozhatatlan.
10-es skálán:
zene:10+25
grafika:10+2
hangulat:10+25
játszhatóság:10+2
multiplayer:10+20
sigleplayer:10+50
átvezető mozik:10+25
így lehetne reálisan értékelni kb.
-
#884 hoppá -
#883 Ti nem jó topicba jöttetek...Neverwinterről akartatok beszélni nem?Abból aztán minden hiányzik,a hangulata olyan,mint egy nagy farok,mikor nem áll éppen.De ez itt Warcraft3!Ebből nem hogy hiányozna valami,hanem annyi van benne,amit gondolni sem mert a régi Warcraft játékos!Az ork kampány már az első pályán mindent ver az egész játékiparban.A második csak fokozza.Nem a barátok közt nézted a tv-ben közben,és félálomban összekeverted a Warcrafttal?Erre tudok gondolni perpillanat!Thrallnak nézted azt a faszit akit nyomnak maffiózónak a tv sorozatban?!? -
#882 én is pont ugyanezt érzem...
na majd az orc kampány. na az még unalmasabb. most legszivesebben a nightellfel lennék de ott még nem tartok:( -
#881 itt is ctrl+1 -
#880 hat nemtom emberek.Kicsit csalodott vagyok a 3. resszel kapcsolatban.Valami hianyzik belole kb. mint anno a dio2 bol.Mosz ue. erzem. De par nap utan meg nem alkotok vegleges velemenyt ,meg ugyis csak ket fajt probaltam ki ugyhogy belevetem magam meg egy parszor. -
Fam #879 Hogy lehet azt megcsinálni, hogy a csapatoknak számot adjak? pl: más stratégiákban ctrl+1, shift+1, stb... -
#878 Kösz! -
#875 Biztosan leírtátok már ezerszer, de honnan lehet letölteni?
-
kHares #874 Valaki elárulná mit kell csinálni az orc 5-ös pályán? Semmi quest nincs, hatalmas sereg lerohan és kész. Persze látom lehetne menni egy úton, de nem érek végig mert kiírja, hogy minden épületet leromboltak. Mission failed.
???? -
#872 kicsit uncsi lett a végére ez az undead kámpány.
még van az uccso pálya, de nincs késztetés, h. végignyomjam...majd máskor -
#871 Lehet nem erti..
A urna ott lesz egy kicsi kincses ladaba:) -
#865 miert kell minden topicba beirni valami kis aprosagot?? :)) egyebkent 1cds