Nascar Heat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet,nemtudom privat ftp-rol szedtem ,egyben volt 653 mega...
van vagy 10 palya is pluszba ha kell icq-n atnyomom,ha nem talaljatok a neten
a1ring,brandhatch,catalunya,donington,hockenheim,imola,laguna seca,monza,mugello,silverstone,spa - ezek vannak meg
van vagy 10 palya is pluszba ha kell icq-n atnyomom,ha nem talaljatok a neten
a1ring,brandhatch,catalunya,donington,hockenheim,imola,laguna seca,monza,mugello,silverstone,spa - ezek vannak meg
Lehet hogy rosszul emlekeztem. Nalam sincs az Alcohol listajaban😞
De mindjart irok egy NRG Image-et, es megprobalom valahogy elovarazsolni😊)
De mindjart irok egy NRG Image-et, es megprobalom valahogy elovarazsolni😊)
nekem nem akarja az alcohol sem megenni,azt mondja ra hogy: invalid image file
pedig nagyon kiprobalnam :/
pedig nagyon kiprobalnam :/
próbáltam állítani a váltón, de a setupban csak 4 sebesség van, GT500-ban pedig 6.... ötösbe váltva elég érdekes lett....
Riszpekk
En is azt teszteltem eloszor - azt dicserte az ember a BHM-en - de valahogy nem tetszett😞(
En maradtam az eredeti autoknal, azzal korozgetek. Amit teszteltem eddig, ott altalaban szinte csak uj kaszni volt, de maradt a negy sebesseg, a fizika stb. De altalaban a belsonezet, a hang nem volt olyan jo.
En maradtam az eredeti autoknal, azzal korozgetek. Amit teszteltem eddig, ott altalaban szinte csak uj kaszni volt, de maradt a negy sebesseg, a fizika stb. De altalaban a belsonezet, a hang nem volt olyan jo.
ez sem rossz
viszont az istenített F366 Mod nekem nem jön be, szerintem ritka szar a kormányzás meg a hang
viszont az istenített F366 Mod nekem nem jön be, szerintem ritka szar a kormányzás meg a hang
Riszpekk
A Config-ban lehet meg nehany dolgot allitgatni. De a Vertex_Damage-et hagyd, mert attol fagy😊) Legalabb is nalam...
nekem .nrg fajlban van meg a jatek ,azt nero csinalja asszem,de viszont a deamon meg nem eszi meg,kiirni meg nem tudom (nincs irom most)...
lehet kezdeni valamit ezzel az imageel,hogy hasznalni lehessen?
lehet kezdeni valamit ezzel az imageel,hogy hasznalni lehessen?