Nascar Heat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos hogy Setup! Ha nem adtak a palyahoz setup-ot, akkor eleg gaz, mert az eredeti setup-ok ovalra vannak hangolva, vagyis folyamatos balkanyaros, antiszim felfuggesztes, amivel jobbra kanyarodni nemigazan lehet😊
Ezeknel az uj palyaknal, le szoktam "nullazni" a setup-ot, es nehany tesztkor alatt beallitom.
Ezeknel az uj palyaknal, le szoktam "nullazni" a setup-ot, es nehany tesztkor alatt beallitom.
amúgy próbáltam Seca-n menni pár kört a Porscheval, de érdekes módon egy sem jött össze
egyszerûen ha olyan gyorsan megyek be egy kanyarba mint az AI, túl nagyot kell kormányozni és bukta a vége..... lehet hogy setupot kéne gyúrni?
egyszerûen ha olyan gyorsan megyek be egy kanyarba mint az AI, túl nagyot kell kormányozni és bukta a vége..... lehet hogy setupot kéne gyúrni?
Riszpekk
és milyen kõkemény versenyek vannak!! ha korán fékezel lezúznak hátulról mint a szél, vagy ha szarakodsz a kanyarban, kibasznak a falra, ahogy az a képen is látható 😄
Riszpekk
😄D
Csak mert nem tudom, mikor tudnánk találkozni, de ha van helyed, a feltöltést elkezdhetjük ma este 😄
Csak mert nem tudom, mikor tudnánk találkozni, de ha van helyed, a feltöltést elkezdhetjük ma este 😄
Riszpekk
Végül is pár évig el voltam nélküle, úgyhogy 1-2 nap nem számít.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Szerintem egyszerûbb, de ha van kedved feltölteni ftp-re.
Szerinted?
Szerinted?
a Craftsman?? Ja, kipróbáltam, bár elég durván mennek azok a verdák 😄DD
viszont geci jól néznek ki
viszont geci jól néznek ki
Riszpekk
Kell nekem a Heat, már régóta vadászok rá web-en és ftp-n dc-n is de nem találom. Valamelyikõtök nem akarja át írni nekem?
Es nincs lekorlatozva a felfuggesztes allitas! Olyan beallitast lehet csinalni, hogy olyan lesz mint egy hinta lo. Enyhe kanyarban ket kerekre all😊)))))))
huuuuuuuuu mentem 20 kört bristolban és jobbak a köridõk mint NR2003-ban!! ráadásul kicsivel könnyebb pályán tartani 😄
NAGYON ÁLLAT!!
NAGYON ÁLLAT!!
Riszpekk
A BAT file-lal inditsd amit a konyvtaraba csinalt. Csak elotte nezd meg benne az elereseket, hogy jok-e.
A palyakat - nalam😊 - a RUN konyvtarba kellett masolni, aztan egyszeruen meggy.
De Freak most tuningol, mert nala mas a konyvtar szerkezet😞
A palyakat - nalam😊 - a RUN konyvtarba kellett masolni, aztan egyszeruen meggy.
De Freak most tuningol, mert nala mas a konyvtar szerkezet😞

leszedtem,felraktam de nem tudom hogy kell elinditani...
ha rakatintok az ikonra amit csinalt akkor nem tortenik semmi erdekes csak felvillan egy ms-dos ablak egy pillanatra de el is tunik azonnal
a palyak is exe fajlban voltak, azokat is felraktam,de nem tudom hogy kell oket elovarazsolni a jatekban
ha rakatintok az ikonra amit csinalt akkor nem tortenik semmi erdekes csak felvillan egy ms-dos ablak egy pillanatra de el is tunik azonnal
a palyak is exe fajlban voltak, azokat is felraktam,de nem tudom hogy kell oket elovarazsolni a jatekban
A Porsche Vintage?
Mintha furcsan, csuszas nelkul, tul gyorsan megallna.
De inditok egy szervert, IP ICQ-n.
Mintha furcsan, csuszas nelkul, tul gyorsan megallna.
De inditok egy szervert, IP ICQ-n.
juhuuuuu ez a porsche cucc nagyon ott van, a kabriónál süvölt a szél, jól kormányozható, PRÓBÁLJUK KIIIII!!!!!!!
Riszpekk
Itt az Options.cfg-bol az FFB beallitas😊) Kezletepo😊)
ff_deadband_width 0.020000
ff_dont_trash_inband_spring no
ff_inband_damping 0.000000
ff_inband_spring 0.300000
ff_jolt 1.000000
ff_outband_damping 0.000000
ff_outband_spring 0.000000
ff_torque_gain 9.000000
ff_deadband_width 0.020000
ff_dont_trash_inband_spring no
ff_inband_damping 0.000000
ff_inband_spring 0.300000
ff_jolt 1.000000
ff_outband_damping 0.000000
ff_outband_spring 0.000000
ff_torque_gain 9.000000
mar meg is oldotta a problemat a winiso... 😊)
fel is telepitettem a gammat,minja probalom 😊
kossz Tikal
fel is telepitettem a gammat,minja probalom 😊
kossz Tikal
elküldjem?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
winiso-val lehet konvertálgatni az image fájlokat ha jol tudom
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
En innen szedtem a naggyreszet. Van par.
BHM
BHM