Nascar Heat
Oldal 1 / 4Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem tetszik semmi gond kicsit lazulsz addig azt újult erővel nekimégy.
nincsen ez ilyen mindegyik részben ez volt.
Sziasztok! Van arra beállítási mód, hogy sárgánál, vagy pit behajtásnál ne vegye el az irányítást?
Downhill!!
Megvettem premierbe a Nascar Heat 3-at, és hát az FFB hiánya miatt visszkértem a pénzem steamen...
Pedig amúgy szvsz nagyon jó cucc.
+ nagyon jó az AI
+ jók a fények, sokféle pálya, hivatalos cucc
+ korrekt karrier
+ átlátható gyors menük, semmi túlbonyolított dolog, logikus az egész
+ rohadt gyors betöltés, bugmetes PC-s verzió, szinte minden azonnal történik, tényleg egy kész terméknek érződik
+ korrekt fizika!
- a grafika nem teljesen az igazi, az aszfalt textúráján is lenne mit csiszolni még, de elmegy
- az FFB-t nem is értem, hogy hagyhatták ki (beállítani sem lehetett), szerencsére utólag beletették
Egy most talált gyors videó az új verzióról:
Ez nekem így vásárlós lesz! 😊
Pedig amúgy szvsz nagyon jó cucc.
+ nagyon jó az AI
+ jók a fények, sokféle pálya, hivatalos cucc
+ korrekt karrier
+ átlátható gyors menük, semmi túlbonyolított dolog, logikus az egész
+ rohadt gyors betöltés, bugmetes PC-s verzió, szinte minden azonnal történik, tényleg egy kész terméknek érződik
+ korrekt fizika!
- a grafika nem teljesen az igazi, az aszfalt textúráján is lenne mit csiszolni még, de elmegy
- az FFB-t nem is értem, hogy hagyhatták ki (beállítani sem lehetett), szerencsére utólag beletették
Egy most talált gyors videó az új verzióról:
Ez nekem így vásárlós lesz! 😊
emberek!!!!
szükségem lenen a játékra de nagyon!!!!
nemtudaj valaki hogy honna tudom lehúzni??
mer megvenni már ne mlehet sehol asszem😞
szükségem lenen a játékra de nagyon!!!!
nemtudaj valaki hogy honna tudom lehúzni??
mer megvenni már ne mlehet sehol asszem😞
!Forza Ferrari!
Ha meg tenyleg komoly Nascar-os kerdezte - be kellene regisztralni!! - akkor sajnos nem tudom. Regi jatek, nehez felhajtani. Esetleg DC-n, vagy ha nagyon kell, tenyleg megeri, akkor boltbol erdemes beszerezni, ha latja valaki.
A jatek tobb mint 3 eves. Alapban Nascar, vagyis korbe-korbe palyas. Full fizikas, vagyis csak belsonezetbol, csak kormannyal, pedallal vezetheto. Egy koccanas utan, mint az eletben, leall az auto. A lenti kep, NEM a jatek szerves resze!
Meg mindig erdekel valakit, vagy inkabb vissza a NFS-hez? 😊)
Meg mindig erdekel valakit, vagy inkabb vissza a NFS-hez? 😊)
oooo...
bocsi,de vettem ma egy digi gepet es ez most teljesen elbuvol es lekot,es 5 kg manual van hozza azt szeretnem atnyalazni elobb 😊
bocsi,de vettem ma egy digi gepet es ez most teljesen elbuvol es lekot,es 5 kg manual van hozza azt szeretnem atnyalazni elobb 😊
En most a simat nyomon, de leizzadtam.
A Beat The Heat reszben, az Advanced sorozatban, Phoenix-ben kellett menni. 10 kor van hatra, 16. vagy. Mindenkinek egyszer ki kell menni a boxba - mert elfogy a benyo -, es a verseny vegere, az elso hatban kell vegezni. Beszartam, egyszeruen alig tudtam megcsinalni😊 Mindig az utolso korben ram eloztek, es a 7-8. lettem😊))
Aztan a kb. 20. probalkozasra (
) ugy lettem 6., hogy az utolso korben, 3 auto ment egy sorban - en kozepen😊 - ketto elottem, ketto mogottem kozvetlenul, es igy nyomtuk vegig, komoly zuzasok kozepette.😊))
A Beat The Heat reszben, az Advanced sorozatban, Phoenix-ben kellett menni. 10 kor van hatra, 16. vagy. Mindenkinek egyszer ki kell menni a boxba - mert elfogy a benyo -, es a verseny vegere, az elso hatban kell vegezni. Beszartam, egyszeruen alig tudtam megcsinalni😊 Mindig az utolso korben ram eloztek, es a 7-8. lettem😊))
Aztan a kb. 20. probalkozasra (
) ugy lettem 6., hogy az utolso korben, 3 auto ment egy sorban - en kozepen😊 - ketto elottem, ketto mogottem kozvetlenul, es igy nyomtuk vegig, komoly zuzasok kozepette.😊))ezt szedjétek le, kurva jó
elég nehéz szarrá törni az autót, úgyhogy nem nagyon lesznek kiesések, meg kipróbálhatnánk egy dirt tracken is 😊
elég nehéz szarrá törni az autót, úgyhogy nem nagyon lesznek kiesések, meg kipróbálhatnánk egy dirt tracken is 😊
Riszpekk
Riszpekk
Nos, a porschén javítgattam, annyit sikerült elérni, hogy kéri a cd-t amikor indítom, viszont csak felpörgeti és annyi. Ha a Craft ikont indítom akkor meg elindul a Heat de nem újjak az autók.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Korrekt ez a jatek!! Csinaltam belole egy 230Mbyte-os Rip-et (osszecsomagolva 145Mbyte), es tokeletesen mukodik😊)
Kiszedtem az osszes filmet (Bik) es a "szemetet". Sem a jatekinditasnal, sem a Beat the Heat-nel nem szol, hogy kellene a film, megy rendesen😊))
De a CD-t keri, vagyis, nem sokat segit😞
Kiszedtem az osszes filmet (Bik) es a "szemetet". Sem a jatekinditasnal, sem a Beat the Heat-nel nem szol, hogy kellene a film, megy rendesen😊))
De a CD-t keri, vagyis, nem sokat segit😞
hát, valami bibi van vele, eleve kisebb, mint 128k (120), és szerverfüggõ, hogy épp 15k vagy 7k az aktuális sebessége
letöltésnél detto.... egy oldalról max 50k (de inkább 30-40), 3 oldalról egyszerre tegnap 90k-val töltöttem le.....
letöltésnél detto.... egy oldalról max 50k (de inkább 30-40), 3 oldalról egyszerre tegnap 90k-val töltöttem le.....
Riszpekk
Az véletlenszerûen szabályozza a feltöltési sebességet, konyhafordítás volt😊
Nem is tudtam, hogy van ilyen.
Nem is tudtam, hogy van ilyen.
reggelre már fent lesz? mert akkor már hajnalban be izzítom a gépet😊
Oldal 1 / 4Következő →