Quake3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt van egy másik videó, ez talán még durvább, itt olyanokat csinálnak, hogy még az aimbotra is gondoltam, annyira hihetetlen.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
én is viszonylag jó játékosnak számítok (sztem) átlag játékos szinten, azért nightmare fokozaton majdnem összes pálya megvolt, bár inkább ut-s vagyok és multiban ott nyomtam
de ez más. ez halálos szint már. godlike 😊
Ja, és aminek a hatására feltettem, az ez a videó:
(Mekkora rész már)
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
OPENGL PROBLÉMA!
van egy videókártyám, amivel régen mindíg ment a quake 3 arena.
most felújítottam a gépemet (alaplap, ram, vinyó, új windows újratelepítés stb.)
én most ugyanezt a videókártyám használom, de ezzel már nem megy a quake. próbáltam több Opengl32.dll-el, nem ment, aztán próbáltam GLDirect 5.2 programmal. Azzal ment de nagyon cseszett szarul, (pl. akadozó kép, hang, egér)
letöröltem mert idegesített, aztán megint több opengl32.dll -el próbálkoztam. mindegyiknél (kivéve egynél) ezt írta ki:
nitializing OpenGL subsystem
...initializing QGL
...calling LoadLibrary( 'C:\WINDOWS\system32\opengl32.dll' ): failed
...shutting down QGL
...assuming '3dfxvgl' is a standalone driver
...initializing QGL
...WARNING: missing Glide installation, assuming no 3Dfx available
...shutting down QGL
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
-----------------------
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
egynél nem írta ki, de amikor azt használtam, akkor nem voltak a játékban se betûk, se célzó, és elmosódott volt a kép. elõre is köszi mindent!
Készítettem pár modellt a quake3 egyik módjához „Q3rally”.
És az aktuális csoport felkeresett hogy ezeket a modelleket hivatalos kiegészítõkén berakják a módba.
Vagyis az általam készített pár modellt is a kiadásra kerülõ 1.4-es verzióban benne lesz.
Ezt már csak az koronázza, hogy az egyik modell egy magyar rendõrautó. (Skoda super😎
Bár megegyezésünk szerint szabadon módosíthatják a modellek textúráit, de ez szándékosan bent marad a játékmódban. 😄
Maga a készítõ csoport „Német” fejlesztõkbõl áll de annyira tetszettek nekik a modellek hogy bennhagyták ezt a modellt is.
Lásd itt:Q3rally

Honnan tudom letölteni azt a modot amikor a karakterek zöldek meg pirosak lesznek egészben? Asszem ZZZ.mod a neve, de nem biztos... Valaki help!
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
pl.: Razer freeze, HSUK clan, és még sok rail serveren...
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
de ismertem ott pár havert pl.: ARMSTRONG , Vaksiegér,
AlcoHUN, és volt aki megse szólalt, pl.: F@szlama , MikidothasHUN , Aki ,
KlecoHUN , Ujreg , UnnamedHUN , Militiades STB.😄
és én is jáccottam vagy 2évig szép eredménnyel : /DD/* Clanban _:_DanoZ_:_ néven😉
asszem Zsuzsát ismerem 😄
már vagy 4éve quakezek...
naggyábol mingi elsõ vagyog minden serveren eddig.
de ti meik serveren jaccatok?
hogy lehet a quake3 ban ingame demo -t felvenni? mien parancsot kell beirni console-ba?
Indítottam egy kis oldalt single playereseknek... az a lényeg hogy minnél több SCORE -t kell elérni,,, függõen a nehézségi fokozattól!
CHULACK
Segísetek, valamiért búgó hangot van a játék alatt folyamatosan. Mindent hallok csak egyfolytában hangos búgás van a játékban. SB Live-om van.
Köszi
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Valaki pls help!
Töltök egy ilyent,hogy Quake 3 Arena.nrg...
Mi kell ahhoz,hogy multiba tudjak vele jáccani?
Úgy emlékszem kell valami buherálás hozzá.
Illetve melyik pecsek kellenek,hogy menjen multiban?
Elõre is kösz a helpet!
ittvagyok, segítek 😊
Elõször is kell a legújabb peccs hozzá innen:
ID ftp
Aztán fel kell telepítdened 1.03-as OSP-t hozzá:
Ittvan
Ezekután monjuk felteszed az All Seeing Eye nevü progit, ami látja a szervereket (országonként is sorbarendezhetõ, ajánlatos minnél kissebb PING-û szerverre felmenni, lehetõleg magyarra). Két klikk a szerveren, és elindítja a Quake3-at, be is lép, játszhatsz.
Nem tudtam, hogy hova írjak, így írok ide (többek között).
Szeretnék neten játszani q3-at. Nya...ha rálépek a multira, várok, majd refreshelek, nem történik semmi...tehát valszeg kéne szerver cím...asszem...vagy vmi más? Van vkinek ötlete?
Canon 450 D
Keresek egy eredeti Quake3 CD-t. Legyen mondjuk 2.000.- Ft.
A 2 büntetõpont jogtalan . . .
2. hmm most nemtudom hogy van ez neked. Olyanról tudok hogy egy serverre mész és az utánad érkezõk lehetnek ugyanolyanok mint te, amíg tabot nem nyomsz, mert addig nem dolgozza ki a skinjüket.
Ha más van nálad, monnyuk Mindig Mindenhol ugy néznek ki mint te akkor furcsa..
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A másik, meg hogy amilyen modellt kiválasztok magamnak, ugyanúgy fog kinézni az összes ellenfél is! Ezt hogy lehet még normálisra állítani?
miért?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]