Quake3

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL

lolSL
az egyik legjobb aktív játékos:

Brolly
Jaja, azért emberek ellen teljesen másabb, mint gépek ellen.
Itt van egy másik videó, ez talán még durvább, itt olyanokat csinálnak, hogy még az aimbotra is gondoltam, annyira hihetetlen.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

lolSL
hát õk nem a gép ellen gyakorolnak 😊

kíváncsi lennék vajon hogyan lehet ennyire jónak lenni. értem ezalatt hogy azért ehhez a szinthez egészen biztosan nem elég a tehetség és a sok játékidõ, vajon milyen gyakorlatokkal és elméleti tréninggel képzik így ki magukat?

én is viszonylag jó játékosnak számítok (sztem) átlag játékos szinten, azért nightmare fokozaton majdnem összes pálya megvolt, bár inkább ut-s vagyok és multiban ott nyomtam

de ez más. ez halálos szint már. godlike 😊

Brolly
Hosszú-hosszú idõ után ma tettem fel újra a régen kedvencemnem számított játékot, bár most is kedvenc 😄 nah mindegy. Azért kellett egy kis idõ, míg újra normálisan tudtam menni és lõni, de szerencsére hamar visszajönnek a dolgok.
Ja, és aminek a hatására feltettem, az ez a videó:
(Mekkora rész már)

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

ez sem segített D:
ezzel tudok játszani a kedvenc szerveremen?
FSpofon
vga drivert frissíts
és q3 helyett www.quakelive.com

Arab money

Segítség!
OPENGL PROBLÉMA!
van egy videókártyám, amivel régen mindíg ment a quake 3 arena.
most felújítottam a gépemet (alaplap, ram, vinyó, új windows újratelepítés stb.)

én most ugyanezt a videókártyám használom, de ezzel már nem megy a quake. próbáltam több Opengl32.dll-el, nem ment, aztán próbáltam GLDirect 5.2 programmal. Azzal ment de nagyon cseszett szarul, (pl. akadozó kép, hang, egér)
letöröltem mert idegesített, aztán megint több opengl32.dll -el próbálkoztam. mindegyiknél (kivéve egynél) ezt írta ki:
nitializing OpenGL subsystem
...initializing QGL
...calling LoadLibrary( 'C:\WINDOWS\system32\opengl32.dll' ): failed
...shutting down QGL
...assuming '3dfxvgl' is a standalone driver
...initializing QGL
...WARNING: missing Glide installation, assuming no 3Dfx available
...shutting down QGL
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
-----------------------
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

egynél nem írta ki, de amikor azt használtam, akkor nem voltak a játékban se betûk, se célzó, és elmosódott volt a kép. elõre is köszi mindent!
Tud vki segíteni a noghost feltelepítésében mert nem igazán vágom
Steel Painter
Hello mindenki!
Készítettem pár modellt a quake3 egyik módjához „Q3rally”.
És az aktuális csoport felkeresett hogy ezeket a modelleket hivatalos kiegészítõkén berakják a módba.
Vagyis az általam készített pár modellt is a kiadásra kerülõ 1.4-es verzióban benne lesz.

Ezt már csak az koronázza, hogy az egyik modell egy magyar rendõrautó. (Skoda super😎
Bár megegyezésünk szerint szabadon módosíthatják a modellek textúráit, de ez szándékosan bent marad a játékmódban. 😄

Maga a készítõ csoport „Német” fejlesztõkbõl áll de annyira tetszettek nekik a modellek hogy bennhagyták ezt a modellt is.
Lásd itt:Q3rally

Hali!

Honnan tudom letölteni azt a modot amikor a karakterek zöldek meg pirosak lesznek egészben? Asszem ZZZ.mod a neve, de nem biztos... Valaki help!
tigeroo
q3 goldot honnan lehetne szerezni? eredetit, magyarországon (nem muszáj uj)
Vdanosss
:F az nekem is kéne

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

spongya
Nem tudja vki hogy ha szervert hozok létre akkor hogy állíthatom be a reiljump-ot?

Vdanosss
clan serveken
pl.: Razer freeze, HSUK clan, és még sok rail serveren...

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

és hogy jáccotatok hamachin vagy ip címmel??
Vdanosss
háát mivel nekem hó végéig van netem, ezért velem nem fogsz.
de ismertem ott pár havert pl.: ARMSTRONG , Vaksiegér,
AlcoHUN, és volt aki megse szólalt, pl.: F@szlama , MikidothasHUN , Aki ,
KlecoHUN , Ujreg , UnnamedHUN , Militiades STB.😄
és én is jáccottam vagy 2évig szép eredménnyel : /DD/* Clanban _:_DanoZ_:_ néven😉

a demója megvan csak kivel jáccak??
Vdanosss
a demo nem elég?😄 neten az a jo és azon jáccanak sokan😄

császtok vki nemtud 1 oldalt ahonnan a teljes Quake 3 Arenát letudnám tölteni!!! mer csak a demója van meg!!!
ReHARD

ReHARD
QUAKE 3 for EVER !!!

csá nem tud valaki cracket?

Vdanosss
a játékban Danoz db a nevem
asszem Zsuzsát ismerem 😄

Vdanosss
hello
már vagy 4éve quakezek...
naggyábol mingi elsõ vagyog minden serveren eddig.
de ti meik serveren jaccatok?

ROKICA
van 1 kerdesem:

hogy lehet a quake3 ban ingame demo -t felvenni? mien parancsot kell beirni console-ba?

ROKICA
ki akar velem jáccani neten?

ROKICA
Szasztok!

Indítottam egy kis oldalt single playereseknek... az a lényeg hogy minnél több SCORE -t kell elérni,,, függõen a nehézségi fokozattól!

CHULACK

Sziasztok!

Segísetek, valamiért búgó hangot van a játék alatt folyamatosan. Mindent hallok csak egyfolytában hangos búgás van a játékban. SB Live-om van.

Köszi
Ez egy image fájl azt még kikell írni PL Neróval

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

burkusdió
Hy all!

Valaki pls help!
Töltök egy ilyent,hogy Quake 3 Arena.nrg...
Mi kell ahhoz,hogy multiba tudjak vele jáccani?
Úgy emlékszem kell valami buherálás hozzá.
Illetve melyik pecsek kellenek,hogy menjen multiban?

Elõre is kösz a helpet!

tigeroo
csáttok ugytudom a Q3 forráskódját ingyenesen be lehet szerezni = a játék is ingyenes lett??
Honnét tudnám leszedni?

Sné Zsuzsa
Köcce szépen!!!!

😊)))

Canon 450 D

magus
ha sikerul nezd meg aseban h promode be van e kapcsolva vagy nem, mert ket kulonbozo jatek

NeoMaN
All Seeing Eye itt:

ASE

Online kell telepíteni!
Remélem sikerül. 😊

NeoMaN
Szia!
ittvagyok, segítek 😊

Elõször is kell a legújabb peccs hozzá innen:
ID ftp

Aztán fel kell telepítdened 1.03-as OSP-t hozzá:
Ittvan

Ezekután monjuk felteszed az All Seeing Eye nevü progit, ami látja a szervereket (országonként is sorbarendezhetõ, ajánlatos minnél kissebb PING-û szerverre felmenni, lehetõleg magyarra). Két klikk a szerveren, és elindítja a Quake3-at, be is lép, játszhatsz.

Sné Zsuzsa
Szaisztok!

Nem tudtam, hogy hova írjak, így írok ide (többek között).

Szeretnék neten játszani q3-at. Nya...ha rálépek a multira, várok, majd refreshelek, nem történik semmi...tehát valszeg kéne szerver cím...asszem...vagy vmi más? Van vkinek ötlete?

Canon 450 D

OliApa
Lécci lécci! <#wave>
hi

OliApa
Sziasztok!

Keresek egy eredeti Quake3 CD-t. Legyen mondjuk 2.000.- Ft.

A 2 büntetõpont jogtalan . . .
Cujo01
Van! Mportal.hu

RaSTaBaNDiTa
sziasztok van még valami q3mas magyar élet?

Cujo01
cg_drawgun 1

Aquir
1. annak alapból látszania kéne.. de majd talán megpróbálom megkeresni ha ráérek

2. hmm most nemtudom hogy van ez neked. Olyanról tudok hogy egy serverre mész és az utánad érkezõk lehetnek ugyanolyanok mint te, amíg tabot nem nyomsz, mert addig nem dolgozza ki a skinjüket.

Ha más van nálad, monnyuk Mindig Mindenhol ugy néznek ki mint te akkor furcsa..

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

adam17
Abban tudtok segíteni, hogy milyen konzolparanccsal lehet láthatóvá tenni a kezemben kévõ fegyvert? Mert az nem látszik.
A másik, meg hogy amilyen modellt kiválasztok magamnak, ugyanúgy fog kinézni az összes ellenfél is! Ezt hogy lehet még normálisra állítani?

Aquir
azhogy? 😊
miért?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

nekem még soha semmit nem sikerült letöltenem a planetquakerõl...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Oldal 1 / 5Következő →