Seti at home
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahamm, a website nem real-time adatokat közöl. 1-2 óra eltérés biztos van-ha nem több
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
kérdés.Normális dolog hogy befejeztem az elsőt progi kiírja hogy 94 points de a webszájt-on aszongya hogy eddig szart se csinátam. Ez esetleg azé lehet mer még nem frissítették az adatokat?
Tegnap csatlakoztam. Ha elejétől benne lettem volna, sokkal előrébb lennék!
Úgy bírom az UD-t! A mostani csomag meg 3 óra, q3-al együtt...
na már m,egy az első csomag UD-ben is.Benne vagyok a magyar csapatban
Dikkma megtaláltalak a magyar csapatban a toplistán! 10. vagy!... ...csak az a baj hogy hátulról

Dikkma megtaláltalak a magyar csapatban a toplistán! 10. vagy!... ...csak az a baj hogy hátulról

mi az az UD? 😊
a másik már 9%-nál tart és 1.5 órája csinálja 😊
Ja és nemtok join-olni a magyar group-ba. nemtommé
a másik már 9%-nál tart és 1.5 órája csinálja 😊
Ja és nemtok join-olni a magyar group-ba. nemtommé
Volt pár hasonló csomagom= volt amiket naggyon-naggyon sokáig nyomatott. Te hurka! 😊
Baz mit kaptam volna én ezé a csomagért...
amúgy:
Avg. Points Per Hour of CPU Time 5.75710
Gabor: persze, a kliens ott folytatja, ahol megszakították. De hát inkább UD -t nyomassad! 😊
Ha megtalálod azt a bizonyos jelet, akkor híres leszel. Oszt jön majd a fekete merci... 😊)
Baz mit kaptam volna én ezé a csomagért...
amúgy:
Avg. Points Per Hour of CPU Time 5.75710
Gabor: persze, a kliens ott folytatja, ahol megszakították. De hát inkább UD -t nyomassad! 😊
Ha megtalálod azt a bizonyos jelet, akkor híres leszel. Oszt jön majd a fekete merci... 😊)
Ja egy kérdés. Félbe lehet hagyni ha mondjuk áramszünet van?Lehet utána ugyanonnan fojtatni? Ez kurva lassan megy már vagy 5 perce csinálja és kb 1/2 százaléknál tart 😊
haha!Nem is kell hogy elmondjad!
Végignéztem mind a 13 lapot és a nyolcas oldalon megtaláltam mi a szent szar ez!És még web oldalt is találtam hozzá.Hát nem vagyok ügyes? 😊))
na megyek ma még pár ufót fel kell kutatnom
Végignéztem mind a 13 lapot és a nyolcas oldalon megtaláltam mi a szent szar ez!És még web oldalt is találtam hozzá.Hát nem vagyok ügyes? 😊))
na megyek ma még pár ufót fel kell kutatnom

G@bor: nemm ondjuk el. =)
Öcsééém! 6 perce végzett! Ez azt jelenti, 100 órát nyomta!!
712 pontot kaptam a csomagért!!
😛
Ezt bírom Béciben : nekem is volt pár ilyen csomagom. Bár eddig egyiket sem nyomta.
Akkor miért volt ilyen csomagod?
Meg gondoljá má bele, hogy p3-al tart eddig...
(abba nem muszály, hogy a gyengébb gépekre arányosabban több pontot ad ugyanazért a csomagért😊)
Megkaptam, küldtem is, pá!
Öcsééém! 6 perce végzett! Ez azt jelenti, 100 órát nyomta!!
712 pontot kaptam a csomagért!!
😛
Ezt bírom Béciben : nekem is volt pár ilyen csomagom. Bár eddig egyiket sem nyomta.
Akkor miért volt ilyen csomagod?
Meg gondoljá má bele, hogy p3-al tart eddig...
(abba nem muszály, hogy a gyengébb gépekre arányosabban több pontot ad ugyanazért a csomagért😊)
Megkaptam, küldtem is, pá!
valaki elmagyarázná tömören hogy mi a fax ez a seti at home és milyen csomagokat kell csinálni? 😊
Hmm ez elég meredek... Amúgy nekem is volt 1-2 ilyen csomagom. Bár eddig egyik sem tartott.
amúgy:
My Home Page - Statistics for mezeybela (Member Since: 4/13/2001)
Statistics Last Updated: 12/24/2001 20:15:03 (UTC) [ 88 minute(s) ago ]
Totals
Total CPU Time (y:d:h:m:s) (Rank) 0:055:02:08:28 (# 112,511)
Points Generated (Rank) 7,610 (#152,064)
Results Returned (Rank) 154 (#104,843)
Megjegyzendő, hogy áprilisban reggeltem, de akkor még visszatértem SETI hez 1 ideig. Ősztől megy csak UD asszem.
SMS-t megkaptad? Remélem jó számot írtam fel 😊
amúgy:
My Home Page - Statistics for mezeybela (Member Since: 4/13/2001)
Statistics Last Updated: 12/24/2001 20:15:03 (UTC) [ 88 minute(s) ago ]
Totals
Total CPU Time (y:d:h:m:s) (Rank) 0:055:02:08:28 (# 112,511)
Points Generated (Rank) 7,610 (#152,064)
Results Returned (Rank) 154 (#104,843)
Megjegyzendő, hogy áprilisban reggeltem, de akkor még visszatértem SETI hez 1 ideig. Ősztől megy csak UD asszem.
SMS-t megkaptad? Remélem jó számot írtam fel 😊
Na, EZ a nem sámli! Eddig néha játszottam is mellette, Tactical Ops mellett meg nem nagyon megy az idő, de most már kezd durva lenni!
Eddig 7 óra volt átlag egy unit.. 😊
Egyébként én töltöttem a 184 746 odik legtöbb időt UD-vel, én küldtem vissza a 147,537 legtöbb unitot, és enyém a 201,928 ik pontszám 😊
A magyar csapat, amihez asszem még csak ma csatlakoztam, a világ 7. legnépesebb csapata, és a 6. legtöbb processzoridőt adják!
Hümm, nem sámli...
bátyámék kapták:
Subject: 2,500th Workunit Milestone
Dear ,
Cngratulations on recently completing your 2,500th SETI@home workunit. Through your support, SETI@home has grown to become the largest distributed computation on Earth. We at SETI@home greatly appreciate the 6.19 years of computer time you have donated to the project, and hope that you will continue your support. As a small token of our appreciation, you may now download and print an official certificate stating your achievement of this goal, available at:
http://setiathome.ssl.berkeley.edu/cgi-bin/cgi?email= &cmd=p
rint_cert&certnum=4&size=0
Thank you again for your contribution.
Sincerely,
The SETI@home Team
Subject: 2,500th Workunit Milestone
Dear
Cngratulations on recently completing your 2,500th SETI@home workunit. Through your support, SETI@home has grown to become the largest distributed computation on Earth. We at SETI@home greatly appreciate the 6.19 years of computer time you have donated to the project, and hope that you will continue your support. As a small token of our appreciation, you may now download and print an official certificate stating your achievement of this goal, available at:
http://setiathome.ssl.berkeley.edu/cgi-bin/cgi?email=
rint_cert&certnum=4&size=0
Thank you again for your contribution.
Sincerely,
The SETI@home Team
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
711 büntették. de nem azért mert saját gépére felrakta, hanem azért, mert az összes általa elért gépre felpakolta (a szerverre is), és a rencergizda engedélye nélkül, ráadásul a cég hálózata már használt saját hálózaton át számolo programot. a 15 évet meg azért kapta, mert nem tudta a cég kiesett bevételét kifizetni.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
ugyanis semmi torvenybeutkozo nincs benne, max a vallalat nem engedi, de az meg nem buntethet...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Figyelmeztetem a társaságot, hogy az USA-ban egy tagot 15 évre ítéltek az ilyen progik futtatása miatt munkahelyi gépen....mit szóltok hozzá??
http://nokedli.fw.hu/ nézz be hozzám!
Az se semmi 😊 Mindenesetre mostanában már nincsenek 2-3 órás csomagok(legalábbis ritka)
Hát igen, rendkívűl ádáz a csata. Kiváncsi vagyok Celeron 400@500 meddig bírja az iramot a PIII 700 -addal 😊 Amúgy most kaptál ráadásúl vagy 3 hét bonust UD ben, mert nálam eddig nem ment...
Amúgy mostanában egyre brutálisabb célproteinek jelennek meg. EZ a mostani már atombrutál. Már picit több mint 19 órája nyüstöli a csoffadt kis proci, s még csak 58% 😊 Itten a screenshot is.

Amúgymeg 6744 pontom van, amit 48 nap 17 óra processzoridő alatt gyűlt össze.
SETI ben meg csúnyán elmaradtam anno, de nem amiatt váltottam UD re. Ennek per pillanat több értelme van szvsz. Bár SETI is fontos.
SETI ben sehol sincs Hungary. Az UD -s Hungary csapat a 7. a világranglistán. Ja te furkó, csatlakozz te is!
Amúgy mostanában egyre brutálisabb célproteinek jelennek meg. EZ a mostani már atombrutál. Már picit több mint 19 órája nyüstöli a csoffadt kis proci, s még csak 58% 😊 Itten a screenshot is.

Amúgymeg 6744 pontom van, amit 48 nap 17 óra processzoridő alatt gyűlt össze.
SETI ben meg csúnyán elmaradtam anno, de nem amiatt váltottam UD re. Ennek per pillanat több értelme van szvsz. Bár SETI is fontos.
SETI ben sehol sincs Hungary. Az UD -s Hungary csapat a 7. a világranglistán. Ja te furkó, csatlakozz te is!
Közeledtünk? Vagy nekem is aktivalozálnom kell magam? (most éppen UD csata dúl Tomcat és köztem, mert látta, Setiben véglegesen lemaradt. De már rájöttem, hogy hibernáláskor az UD nem szakítja meg egy unit 13. órája számolt %át, meg amúgy is, hibernate rulz, úgyhogy én többet ki nem kapcsolom a gépet, max. hibernte)