Seti at home
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
745 12548 a kacsa nagyon elszaladt... gondolom nem 1 gép hajtja...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
pont ezt a topicot keresgeltem...
433
asszem megint behulyult a gep 45% 30 ora... mingya kep egy restartot
433
asszem megint behulyult a gep 45% 30 ora... mingya kep egy restartot
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
jah. 😊
Mondjuk szerintem nagyobb az esély hogy felfedezem a rák ellenszerét mint hogy találok egy ART-t 😊
Mondjuk szerintem nagyobb az esély hogy felfedezem a rák ellenszerét mint hogy találok egy ART-t 😊
UDsek megszállták a seti topicot... pedig van sajátjuk... 723
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Na várjunk csak. Mi ugyanaz? a Current protein target? Mert akkor semi baj. Van 4-5 célprotein, s azokat váltogatják. Van úgy hogy egymás után megkapod ugyanazt többször is, de a progi közben más molekulákat "ereszt" rá.
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
ja neked is van olyan hogy ugyanazt mgcsinálja 2*? nekem pl most a 4. amit éppen csinál az ugyanaz mint a 2. volt
először vesztettem 9%-ot amit behoztam 30 perc alatt ez tegnap volt. Ma meg 4 %-ot amiből 3 % visszajött 2 perc alatt de a maradék 1% az 1 órája ment amikor kilőttem
Hümm 10%? az sok. 1-2% szokott előfordúlni. Bár lehet épp valami nagy egységet számol.
UD megbaxhatja a qrva annyát 2.* csinájja azt hogy kilövöm és amikor ujra elinditom vissza ugrik kábé 10 %-ot
Nyugi, van úgy, hogy látszólag megáll egy adott százaléknál. Majd megy tovább.
donation: Make-A-Wish alapítvány támogatása, azzal, hogy olyan projecteket is futtatsz, amiért tejelnek az UD-nek. Minden 2000 pont után kap az alapítvány 1WebMile -t(Ez a WebMile asszem ingyenes/kedvezményes repjegyekre váltható be. Max 750000 -t ajánlott fel az UD a 3 hónap alatt. A tavaszi és nyári "szezonban" 1,5millió jött össze). Amúgy ez az alapítvány (life-threatening) halálos/nagyon súlyos betegségben szenvedő gyerekek különleges kívánságait igyekszik teljesíteni világszerte. Eddig 83000 -t sikerűlt...
Most néztem meg én is amúgy, hogy ez micsoda. Szal még 1 pontal több az UD javára az UD vs. SETI meccsben...
donation: Make-A-Wish alapítvány támogatása, azzal, hogy olyan projecteket is futtatsz, amiért tejelnek az UD-nek. Minden 2000 pont után kap az alapítvány 1WebMile -t(Ez a WebMile asszem ingyenes/kedvezményes repjegyekre váltható be. Max 750000 -t ajánlott fel az UD a 3 hónap alatt. A tavaszi és nyári "szezonban" 1,5millió jött össze). Amúgy ez az alapítvány (life-threatening) halálos/nagyon súlyos betegségben szenvedő gyerekek különleges kívánságait igyekszik teljesíteni világszerte. Eddig 83000 -t sikerűlt...
Most néztem meg én is amúgy, hogy ez micsoda. Szal még 1 pontal több az UD javára az UD vs. SETI meccsben...
Hogy nem csak rákot kutatni lehetne elvileg, a rákkutatás a think.
A snooze pl. ha meg akarsz írni egy cd-t, vagy akármi, 5 perc szünet.
A snooze pl. ha meg akarsz írni egy cd-t, vagy akármi, 5 perc szünet.
újabb 2 kérdés 😊
1. Mit jelent az hogy snooze?
2. mit jelent az hogy "tasks in progress" nekem az van utána hogy Think. Nektek?
1. Mit jelent az hogy snooze?
2. mit jelent az hogy "tasks in progress" nekem az van utána hogy Think. Nektek?
Huhu szegény cel400@500 mit szólna hozá! Csak az UD megy! Bár ha vadállat géped van(dual P3 stb 😊 )