Insane

Oldal 1 / 26Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

denpatrik
Na srácok,most nekem kellene 1 kis segítség!
Vki. tolta már az Insane-t Gameranger-el,mert ma kipróbáltam volna pár sráccal ott,de mindig volt vmi gebasz,a progi kidobott más host-járól,ha csatizni akartam,és mást is kidobott,ha én csináltam host-ot.Azt írta idõtúllépés miatt bontva ugye,és ekkor MEGHALT!,mert ezt írta ki percekig!
Ha meg csak simán lejöttem host-ról akkor is szintén kurva lassan lépett ki........Talán bezavarna a Hamachi(am. ki volt kapcsolva)
Valaki mondhatna vmi-t>

denpatrik
igen,egyet értek,ezt tényleg érdemes megvenni!
holnap ilyenkor multi game gamespy-n😊),már most is játékban vannak 6-an😄

Varenga
köszi linket, lekaptam 😉 megvenni még mindig tervezem, ezt a progit érdemes

denpatrik
sztem nem muszály megvenned,mert mostanság bárhonnan letölthetõ,igaz angolul,de ittvan 1 rippelt verzió: http://www.mediafire.com/?bmyzywheyby
(csak 75 mega😄)
elvileg tudok hozzá honosítást küldeni ha kéred,legalább is remélem....😊

Varenga
Srácok, esetleg vhol elképzelehetõ, hogy lehet még kapni a progit? Sehol nem találom és kedvet kaptam hozzá, gondoltam, akkor már megveszem. 😊

Facebook 1nsane csoport, lehet csatlakozni.
http://www.facebook.com/group.php?gid=2462712055
norbre
ok.. lehet addigra én is hazaérek 😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

denpatrik
elo
most isolából írok szal nem tom,lehet, balfasz voltam,aztán rosszul írtam a nevem,d most ez mind1
ma este is fenn lszek tunngle-n az 1nsane room-ban olyan 19:00-tól kb.
ami biztos,h az xfire-n 00fatpat00 a nevem,ha van x-ed felvehtsz rá,h gondolod😊

Anthrax-Panic

norbre
denpatrik-ot nem , de denpartik-ot találtam, csak nem tudom erre gondoltál-e 😊 xrvman-t felvettem 😊
nem sûrûn vagyok fent, de néha ha épp fent vagytok lehet becsatlakoznék.. ma este lehet hogy fel tudok menni

köszi a segítséget 😉

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

denpatrik
szevasz norbre!
vegyél fel engem meg xrvman-t tunngle-re,a jobbfelsõ sarokban van a kérdõjel melett 1 gomb,arra rákattintasz,aztán meg menü;felhasználó hozzáadása,oda meg béírod,h xrvman v. denpatrik😊

Szia!
1nsane, ott szoktunk lenni.
Sajni, ha van ott emberke meg nem azt jelenti, hogy azt játsszák. Odamenekültek pl olyan játékkal aminek nincs jelszavas rendszere.
Ám denpatrik és jómagam xrvman ott szoktunk lenni, vegyél fel barátlistára és összejön a menet.
norbre
üdv..
szerettem volna kipróbálni a hálózati játékot, leszedtem én is ezt a Tunngle-t.. találtam egy Insane meg egy 1nsane hálózatot, csatlakoztam is, volt bent két emberke, de a játékban sehogysem sikerült csatlakozni sehová sem.. se úgy hoyg beírtam az IP-jüket amit a Tunngle mutatott, se úgy hogy ip nélkül amikor próbál keresni játékot..
kell a Tunngle-ban még valamit állítani ezen kívül hogy lássam az 1nsane-ben azokat a játékokat amihez lehet csatlakozni?

köszi

Patrikkal összejött Tunngle alatt a game 😄 kircsi
Kipróbáltam tök kafa de csak az egyik fele! 😄

Én tudtam csatizni egy barátomhoz, még menet közben is, de Õ nem tudott csatlakozni hozzám, még IP alapon se. Holott IP alapon 2 hónapja még ment. hupsz.
ok felvettelek, akkor este 10 körül. áááá nem mentem be az insane szobába.
denpatrik
majd még este 10 körül felkúszok megint,addig meg SEEE YA😄

denpatrik
yo,asszem megtaláltalak a felhasználók hozzáadásánál😊
denpatrik a nevem ottan

denpatrik
ottvagy most öreg,mert most az 1nsane szobában vok és csak 2 embver van itt rajtam kívül😞

pedig anno xp hasznaltam.. ha nem megy at a teszten akkor tuzfal vagy router
Tunngle-nek a 11155 port kell. ezt kell továbbítani a géped felé.
denpatrik
most szettem le,jónak tûnik,habár az elején úgytûnt,h nembiztos h jólesz xp-hez,mer h nem ment át azon a test-en

xrvman a nevem ott, ma délután kb 16 órától fent leszek
denpatrik
akk,ezt majd megnézem😊

4.3.2.0, de ez magától bejelentkezéskor ellenõrzõdik
http://www.tunngle.net/ innen leszeded. Regelsz username és displayname lehet egyforma és akkor nincs kavar.
denpatrik
am érdekelne a tunngle is,neked melyik verzió van?

denpatrik
hát.....gamespy-n amikor már 8 ember van 1 host-on akkor az van,h próbálsz csatlakozni,de nemtudsz,mert hát ugye 1 sima host-ra csak max. 8 ember mehet,és 1 sima host amit vki csinál az nem olyan mint a lan(legalább is ez az én meglátásom)

Tunngleben meg van egy Insane szoba és aki oda bemegy az tud egymással játszani.
Persze nem tudom, mi van akkor ha 8-nál többen vagyunk... de sztem akkor valaki hostol és mintha LAN lenne ... de majd kiderül, ha lesz kivel kipróbálnom.
Vagy Win7 alé kell írjanak egy gamespyarcade-t
denpatrik
a minap kipróbáltam 1 portugál sráccal a hamachi-t,én host-oltam és mûködött,csak itt kézzel kell beírni a game-ben azt az íp-t amihez csatlakozni akarsz,de sztem ez az 1-ik legegyszerûbb program és ez jó
itt lehet keresni ilyen hálózatokat a hamachi-hoz: http://1nsanenations.webs.com/

denpatrik
hehehh,amúgy énse vok vmi nagy angolos,de a lényeget azért általában le tudom szûrni,ha van szerencsém

ez az, az angolom nem túl jó
denpatrik
ha meg jól tudsz angolul akkor csatlakozthatsz teamspeak-re is,oszt hallgathatod a röhögéseket meg a komoly dumákat,én is csatlakozok néha😊)

denpatrik
hmm,nekem a gamespy végülis elmegy,de igazából azért szeretem leginkább,mert szinte mindennnap fentvannak a régi nagy arcok,és ha vaunk elegen akkor mindig van gém,ami nagy mókával,de azért öldöklõ harcokkal jár és ettõl nem tok elszakadni,habár iskolaidõben csak pénteken meg szombat este szállok be a mókába😄

köszi, jó lesz, vagy áttérünk arrol az ósdi, s nem fejlesztett gamespyrol valami másra pl tunngle... de elõbb kipróbálom valakivel hogy ne szívassak másokat feleslegesen.
denpatrik
Majd még kérdezõsködöm,ha felkúsznak páran gamespy-re.

denpatrik
hát tegnap megkérdeztem még így utólag 1-2 embert még,de õk meg nem használnak windows 7-et(mondjuk büdös gépigényes az xp-hez képest),de amúgy 1-szer elvittem a gamespy-t iskolába is,oszt nekem is volt ilyen gebasz h nem jött be a barát lista meg a profil se.Na meg bebugolt az egész 100 évig tartott még beléptem 1 szobába.Habár akkor sok volt a vírus a gépeken.Lehet h újra felkéne telepítened,vagy tököm tudja.

denpatrik
most is vannak páran az "Elmebeteg" room-ban,de már lépnem kéne,majd inkább holnap kérdezõsködök.addig meg tedd fel az isaneheat-ra a problémádat hátha segít vki😞

ott áll le, hogy
"connecting to the gamespy presence system"
ez a menüsor alatti sávban írja
és most a barát lista sem jelenik meg, sõt az edit profile, logout sem aktív stb.
Azaz köszi,kíváncsi vagyok.
denpatrik
talán megkéne kérdeznem pár playert gamespy-n,h õk milyen windows-t használnak.

denpatrik
pffft,az sucking.még van a hamachi,de az nem túl elterjedt,azon is ismerek pár "Elmebetegezõst",de azok inkább csak rock crawling-elnek mindig.az oldalukon le is van írva az íp-jük meg h kell skype stb.
Van még a gamespy comrade,de az nekem megint csak nem jött be annyira.

Feltettem a gamespyarcade-t es my games / more games alatt semmi. Hozzáadni sem tudok.
Windows 7 van itt
Megtaláltam, igaz új címen 😊
http://www.insaneheat.com/ ide regelni kell, semmi spam, megbízható
http://www.quickiespatch.co.uk/
denpatrik
végülis mind1,a lényeg h gamespy arcade 2.0-n tudom tolni,mert itt minden este móka van.Tegnap este is fain vót.Én csináltam a host-ot oszt toltuk 6-an 7-en,de általában mindig vmi nagyobb arc host-ol,nem én.

Itt klappol minden, de Insanevel meg nem volt kipróbálva 😄
denpatrik
tényleg,a Tunngle,ez eszemben se volt,hah
Talán ki kéne próbálnom,de multkor volt vmi gebasz vle regelés után vmi hibát emlegetett.aww

Gamespy accom is van, de mostanaban Tunngle-vel nyomom. Gamerangerben nem tudom mennyire jó e az Insane, ott a Borderlandsot nyomtam.
denpatrik
hõ-ha,és te min tolod,hamachi,gamespy esetleg gameranger?

Én megyek ám, csak nem ma.
denpatrik
valaki jöjjön már tolni online-on is.ott mindig nagy játékok vannak😊

denpatrik
ez tömörített így csak 74 mega,de angol:http://www.mediafire.com/?bmyzywheyby
vagy:http://www.kickasstorrents.com/insane-magyar-autos-jatek-from-jocoka-t1645218.html
ez elvileg magyar,de sztem nem naon seedelik😞
Az autókat meg úgy rakod be h,pl.😄:\Game\Insane\Data\Vehicles,vagyis megkeresed az Insane mappán belül a Data mappát és azon belül van a Vehicles nevû mappa,na ebbe kell belehúzni az idf kiterjesztésû fájlokat amit letöltöttél és ennyi.Map-okat ugyanígy.Biztonsági másolatot nem árt készíteni.Arra még figyelj h (fájlmérettõl is függ) csak max. 40-50 autó legyen bent meg max. 40-50 map.Have a fun😄

Oldal 1 / 26Következő →