Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igy is van, amiért mi nem kapunk 11-est, azért õk kapnak szabadrúgást.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dejó hogy buszon vagyok ès nem làtom.. mondjuk ìgy is szar hogy eredmenyek.com-on kell vègig izguljam a meccset 😄

Jah Live!

Na, végre.
Ebbõl még akármi is lehet...

Effe88
gyerünk még kettõt!!!!!!!

ReszegKoldus
Na gyerünk már

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Hogy én ezt a gennyes bajzát köcsögöt mennyire rühellem... kikapcsolom mielõtt agyvérzést kapok...

www.smart-bus.hu

Az volt, de az elõbb a Pécsnek is járt volna...

www.smart-bus.hu

Effe88
ez 11-es volt szerintem

EZ tipikus olyan meccs hogy majd a 85. percben rúgunk egy gólt, és aztán elmondhatjuk hogy majdnem lett 1 pont, de nem...

Effe88
én már ennek is örülök😄D:
folyamatosan stabil nb1esek vagyunk😄

Ez meg nemigen volt les.

Nem volt les...

www.smart-bus.hu

Pericet minek erõltetjük? Oláhlóri-2 ... haza kéne küldeni Fehérvárra...

ReszegKoldus
Jogos <#vigyor>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Csak a pár héttel ezelõtti játékkal nem itt kéne tartani most

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Effe88
Még megfordíthatjuk

Hát így nehéz. Volt kb. 3-4 gólt ígérõ helyzetünk, ebbõl semmi. Az ellenfél meg jogtalan szabadrúgásból beíveli a lehetetlent, utána meg egy ilyen semmi beadásból kettõ.

El kéne küldeni az egész brigádot valami boszorkányhoz... döbbenetesen el vagyunk átkozva, ez már vicc kategória.

www.smart-bus.hu

Ezt elhiszitek?? Honnan jött ez ki?? 😄

www.smart-bus.hu

Jó, hát már kabaré...

ReszegKoldus
jól van Böde...

Irgalmatlan szarok vagyunk... motiválatlan, körülményes, elképzelés nélküli fos az egész...

www.smart-bus.hu

Effe88
Xd
viszont kiesni nem fogunkXD
a siófok és az eger stabilan kibérelte magának az uccsó 2 helyet😄😄😄

Nyilasi azt mondta az elején, kár hogy vége a szezonnak, mert jól megy a Fradi az új edzõvel.
Hát most már úgy tûnik marha nagy szerencse hogy itt a szünet...

ReszegKoldus
hogyne, és pont ez a #@&# lövi...ez 10. hely és az újpest a 9. <#szomoru2>

Effe88
gyászS:S:

ReszegKoldus
A játékvezetõk már duplán is megkapták 😄

Effe88
na még mindig nem kapták meg a fizut vagy mi????S:S:

kb. 4 perc hosszabbítás...

Az év kamu alakítása volt amiért a szabadrúgást megkapták amibõl a gól lett... Nevetséges.
Amit meg a Pécsiek fetrengésben bemutatnak, élen ezzel az Akasztóval vagy kicsoda, hát az meg a másik vicc. Kb. perc hosszabbítás kéne csak az elsõ félidõben.

Ez hihetetlen...

De ez mondjuk már nem pech, mert most már ez a 3. meccs, ahol egy raklap szar az egész banda...

www.smart-bus.hu

kezdõdik😞

ReszegKoldus
Úgy nézem a tabella alapján, azon se szakadna meg nagyon a szívem, ha az újpest is nyerne ma.

Zenszkij
Idei utolsó meccsünkön illene feltörölni a padlót a Péccsel, jó lenne szép emlékkel búcsúztatni az idei évet!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

õszi szezon full stati

banok
Olvastam a tõzsér történetet - beteges.
Nekem ezek a számok csak számok.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szerintem ez így erõsen poén "kiradikalizálódva"
Pont kiken milyen számok 😊
Belgiumban be van tiltva a 88-as, Tõzsérnek is váltani kellett.
ok, erõs.

banok
most ezt minek kellett?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Láma!
és így egyik sem elõzött minket!

14/88
a 14 szó vagyis: We must secure the existence of our people and a future for white children (biztosítanunk kell fajunk fennmaradását és a fehér gyerekek jövõjét) a 88 pedig azt jelenti, hogy Heil Hitler, mivel az abc-ben a nyolcadik betû a H.

ez egy komoly gép kiradikalizálódva....

bejött
tipikus, legyen döntetlen és sok sérült

Rudolf még lõ egy gólt... nem lesz x...

www.smart-bus.hu

Láma!
még 5 perc és x a dózsa meccs... amikor nem teszek rájuk, jönnek a tippek😄

Gondolom leszarták... remélem Moniz látta, vagy utólag megnézi, és, ha valóban lötyögtek, akkor meglesz a "jutalma". ( el tudom képzelni, hogy egy Otten mennyire küzd a Fradi B-ben... :S )

www.smart-bus.hu

azért az durva, hogy úgy nyertünk a Szolnok ellen hazai pályán, egy ilyen csapattal, hogy az utolsó percben Svábot felrúgták a 16oson belül, majd a tizit Hakola belõtte.

elég erõs az nb2es csapat 😊
FTC: Ranilovic – Simita, Otten, Grúz, Sváb – Gárdos, Batik, Peszmeg, Hakola – Beliczky, Máté

Láma!
X szagú az a meccs, pláne elnézve a diók formáját. Igaz, ott is edzõváltás volt, lehet hogy most emiatt nekiállnak focizni. Nem nagyon látok ebben a meccsben lila gyõzelmet.

sb1
Az a baj, a liák legyûrik szerintem a diosgyõrt, és elénk fognak kerülni a tabellán...belehalok, ha szünetben azt kell látnom, hogy elõttünk vannak (tudom, hogy még lesz egy forduló,de nem vagyok azért túl derûlátó az elmúlt két fordulót illetõen.. )

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

a barom riporter gratulált az egy ponthoz Horváth Ferinek 😊))

nekünk volt mákunk

ReszegKoldus
Jövõ héten újabb embereket lehet kipróbálni a védelemben, ha már sikerült most kettõtõl is "megszabadulni"...