Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vicces, de én az FM-bõl ismerem, anno le is igazoltam, mert valami 18-19-es gyorsasága/gyorsulása volt 😄D
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Ez az iroda intézi a brazil Leonardo Santiago ügyeit is, aki korábban a Red Bull Salzburgnál már dolgozott Ricardo Monizzal. Több külföldi internetes oldal már a nyáron arról számolt be, hogy a korábban az Ajaxban és a Feyenoordban is játszó, most 29 éves támadó szóba került a Ferencvárosnál. A csatár azóta szabadon igazolhatóvá vált, mivel távozott a Salzburgtól. A Nemzeti Sport Online Hollandiából származó információi szerint ismét képbe került a Fradinál. -NS
- mondjuk Ausztriában sem volt gólzsák a csóka 30/4 mutatóval
visszatérünk oda, hogy bontás el tudok képzelni, csak stadion építést nem.
Grúz Tamás, Máté János, Beliczky Gergõ, Gárdos András, Menyhárt Attila, Nyilasi Bálint távozása nem tûnik érvágásnak
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Csiki, Pál, Könyves (Pakssal tárgyal), Tischler, Balajti 5-ösbõl akkor?
December 12. (szerda), 20:45, Sport 1 - Ferencváros-Ajax
December 13. (csütörtök), 20:45, Sport 2 – Ferencváros-Real Madrid
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
téli igazolás valahogy jobb lesz szerintem, mint múltkor, miközben megye I-es csapatokkal edzõmeccseltünk...
A magyar klasszisok felsorolásából hiányzik Illés Béla! <#idiota>#idiota>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Olvassátok el, elképesztõ ez az ember a szó legpozitívabb értelmében.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
www.smart-bus.hu
de amúgy nem tudom, csomó kérdésre tök más választ adott😄😄
lehet szarul fordították neki😄
www.smart-bus.hu
Kikapcsoltam a tv-t mielõtt szétverem... erre rúgunk hármat én meg lemaradok róla! 😄
www.smart-bus.hu
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Egyébként le a kalappal...
www.smart-bus.hu
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Jah Live!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Hát akkor most már nyerjünk!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.