Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
Annyiban módosítanám, hogy Leandro nem kifejezett csatár, hanem inkább balszélsõ, abból is a támadóbb fajta.
Vicces, de én az FM-bõl ismerem, anno le is igazoltam, mert valami 18-19-es gyorsasága/gyorsulása volt 😄D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Zenszkij
Gyerekek, itt valami elkezdõdött. Hosszú hosszú évek óta elõször úgy érzem most jó felé haladunk. Úgy érzem nem pénzlenyúlás lesz, hanem törekedés egy ütõképes márkanév a FERENCVÁROS nemzetközi piacra történõ kivezetésére. Hajrá fiúk, újra a Ferencváros legyen a magyar foci zászlóshajója!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

A Ferencváros esetében nem lenne meglepetés, ha azok a játékosok, akikre Ricardo Moniz vezetõedzõ nem számított az õsszel, távoznának. Ezt nem nehéz megjósolni. Az érkezési oldal azonban már érdekesebb lehet. A holland szakembert az amszterdami székhelyû Sports Entertainment Group menedzseriroda közvetítette Magyarországra, és az õ közremûködésükkel azóta több játékos szerzõdött a zöld-fehérekhez, így Julian Jenner és Philipp Bönig is. A sor télen folytatódhat.

Ez az iroda intézi a brazil Leonardo Santiago ügyeit is, aki korábban a Red Bull Salzburgnál már dolgozott Ricardo Monizzal. Több külföldi internetes oldal már a nyáron arról számolt be, hogy a korábban az Ajaxban és a Feyenoordban is játszó, most 29 éves támadó szóba került a Ferencvárosnál. A csatár azóta szabadon igazolhatóvá vált, mivel távozott a Salzburgtól. A Nemzeti Sport Online Hollandiából származó információi szerint ismét képbe került a Fradinál. -NS

- mondjuk Ausztriában sem volt gólzsák a csóka 30/4 mutatóval

A Puskás Stadionra jut pénz, a Fradira nem

visszatérünk oda, hogy bontás el tudok képzelni, csak stadion építést nem.

távozók - mondjuk itt nincs szó MTK-s érkezõrõl.

Grúz Tamás, Máté János, Beliczky Gergõ, Gárdos András, Menyhárt Attila, Nyilasi Bálint távozása nem tûnik érvágásnak

Effe88
huntelaar jó lenne

A Tischler is 6 gólos, és õ inkább ilyen tipikus befejezõ csatár... olyanunk meg nem igazán van...

www.smart-bus.hu

Ha Moniz féle csapatépítést nézzük, akkor leginkább Csiki lehet a befutó, õ 2-õt vágott nekünk, Bödéért is fizettünk, lehet hogy van lé megint. A többibõl nem nézek ki egy klasszikus Fradi gólokat ontó csatárt, márpedig Moniz legszimpibb kijelentése hogy a Fradinak legyen újra stílusa. Mert egyedül Csiki "nyûgözhette" le Monizt, a többit nem érteném.

Vagy Pál, vagy Balajti... a másik hármat hülyék lennének elengedni. Viszont akkor meg nem látom értelmét... Tischler beférne... 😊

www.smart-bus.hu

December 11. (kedd), 21:00, Sport 2 - Grasshoppers-Ferencváros
December 12. (szerda), 20:45, Sport 1 - Ferencváros-Ajax
December 13. (csütörtök), 20:45, Sport 2 – Ferencváros-Real Madrid

<#taps>

www.smart-bus.hu

Imádom a csókát! 😊)

www.smart-bus.hu

egyre szimpibb a figura,
téli igazolás valahogy jobb lesz szerintem, mint múltkor, miközben megye I-es csapatokkal edzõmeccseltünk...

Effe88
<#eljen><#worship>

ReszegKoldus
Én azt kérem Karácsonyra, hogy Moniznak még jó sok Karácsonya legyen Fradi edzõként <#vigyor>

A magyar klasszisok felsorolásából hiányzik Illés Béla! <#idiota>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Zenszkij
"A magyar futballt újra a Ferencváros jelentse.” - szép gondolat, erre várunk már eégóta

Láma!
Sajnos sikerült a komment részt copy-zni bocs, az interjú a lényeg😄

Láma!
Egy utcagyerek az élre vezetné a nép csapatát.

Olvassátok el, elképesztõ ez az ember a szó legpozitívabb értelmében.

bakkerman
maximális respect a kissrácnak,jó olvasni még ilyen sztorikat a mai világban,ez igen! És persze gyógyulást neki!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Mor3llo
Ez igen!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

<#worship><#worship><#worship><#worship>

www.smart-bus.hu

JimKirk
Valoban, ez nekem is feltunt.

Remelem sokaig marad nalunk!
Böde Dani

Effe88
jó arc a tag

de amúgy nem tudom, csomó kérdésre tök más választ adott😄😄
lehet szarul fordították neki😄

Zenszkij
Sok igazságot elmondott. Remélem még sokáig õ irányítja a csapatot.

Na azért a bor már leért... nem semmi helyesírás! 😄 Na el is rakom magam... HAJRÁ FRADI!!!

www.smart-bus.hu

Moniz

Még egy ilyet nem biztos, hogy túl élek! 😄 Végre nem dolgoztam, rákészültem, elhajtottam mindenkit a környezetembõl, erre a bajzát gólörömét kell nézem...

Kikapcsoltam a tv-t mielõtt szétverem... erre rúgunk hármat én meg lemaradok róla! 😄

www.smart-bus.hu

Kaplan
Egy hete tízezret buktam az online gyõzelmen... Ma visszahozhattam volna, hazaértem a hatvanadik percre és eszembe jutott, hogy hûha, hazai pályán, mi van ha beindult az úthenger... Na mindegy, ilyen ez. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Zenszkij
Ha legközelebb ez lesz, akkor megrakom online a gyõzelmet! Megmondom õszintén azt hittem sima 3-0ra gyõzünk, de így ez a meccs örök emlék marad 😄, örülök hogy így alakult.

Na legközelebb, ha vesztésre állunk, akkor megint kiakadok és kikapcsolom a tv-t... ez most bejött! 😄

Egyébként le a kalappal...

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Fél füllel hallgattam Monizt a 3. félidõben, hozta a "szokásosat", nagyon bírom a palit 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Zenszkij
Böde mit hajtott, az a cselsorozat. A csapat a második félidõben beleadott apait, anyait, hajtottak, küzdöttek, mentek elõre! EZ AZ IGAZI FRADISZÍV!!!

IGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGen

Gyerekeeeeek 😄 Na errõl van szó.. Ùgy làtszik, hogy Moniz terve, hogy 90perces csapat legten, bejött.

Jah Live!

ReszegKoldus
Azért a 6. hely máris jobban néz ki 😄

bazzzzzzzz

Effe88
na ugyeeeeeeeeeeeeeeeee

végre nekünk is volt szerencsénkD:😄😄

Pá...<#vigyor2>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ReszegKoldus
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

szapulni kell s gól lészen...

Még egy góóól!<#vigyor2>

Hát akkor most már nyerjünk!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Effe88
még egyet!😄😄😄😄

ReszegKoldus
Naaaaaaaaaaaaaaaa