Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DasIsFuck
a magyarellenesség Strassbourgban nem bûn.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Mateos érkezésétõl is függetlenül jó egy ilyen "körbevezetõs" videó

Zenszkij
"Ha kedd, akkor fegyelmi: a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága nyilvánosságra hozta szeptember 3-i ülésének határozatait. Ezen a héten a Videoton fizeti a legtöbb bírságot, de a Ferencvárost, a Pécsi MFC-t, illetve a Nyíregyházát is súlyos büntetés megfizetésére kötelezték." - Ki kellet a sok kis semmirekellõ tetünek fizetni a bérét, mert hóeleje van. Én egy vasat nem fizetnék ennek az MLSZ-nek. Feljelenteném õket Strasbourgban, hogy magyarellenesek, és pozitív diszkriminálják a cigókat.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ReszegKoldus
Az is érdekes, hogy a Vidi és a Kispest meccsnél nincs kiemelve, hogy az Újpesttel vagy a Fradistákkal foglalkoztak volna, pedig az is "jól hallhatóan" történt

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
De komolyan vicc, Angliában olyat is énekeltek több csapatnál is, hogy "Spurs are on their way to Auschwitz", jó persze balhé is volt belõle, bár azt nem tudom, hogy az FA pénzbüntetéseket osztott-e érte. 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
Kimaradt a lényeg

"A hazai rendezõk az ellenfél beleegyezése nélkül locsolták a pályát a kezdést megelõzõ tíz percen keresztül."

Sírok...<#idiota>

Ez a hármas természetesen nem hiányozhat, de egyelõre szerintem csak csereként... Amíg Leonardo nem kerül formába, addig vagy a Holman játszhatna a helyén, vagy a Böde jönne hátrébb, és a Diallo lenne az ék. Mondjuk nekem jobban tetszik amikor a Böde legelöl játszik...

Azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy idõvel szerintem a Tuyp is jó lesz... 😊)

www.smart-bus.hu

sb1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

reynaud
Tetszik ez a felállás!

Azért azzal számolni kell,Leonardo csak jó néhány hét múlva kerülhet olyan állapotba,hogy stabil kezdõ lehessen!

A felsorolt játékosokat én hárommal kiegészíteném,mint a lehetséges legjobb variációs lehetõség!

1.Valpoort
2.Diallo
3.Holman

Otten,Józsi valóban elkezdhetne más klubot keresni!Egyetértek!
Csukics képes nagyon jó játékra,én vele még türelemmel lennék!
Jó képességû futballista,igaz mostanában elfelejti megmutatni amikor tehetné!😊

ItaloDisco4Ever !

Azt mondják, hogy az eredeti posztja védekezõ középpályás. A Mateos - Adams páros a fizikai adottságaik miatt jobbak lehetnek hátul, ha összeszoknak.

A Besic szerintem jó lehet védekezõ középpályás poszton, csak le kell szoktatni a labda dajkálásáról... akkor cselezzen és törjön elõre, amikor van elõtte hely...

Kíváncsi vagyok, hogy a Gerson, Adams, Mateos, Besic négyest, hogy osztja le Moniz. Szerintem a képességeik alapján egyértelmûen kezdenie kell ennek a négy játékosnak.

www.smart-bus.hu

Besic szerintem belsõvédõként jobb mint védekezõ középpályás.

Csatár még kéne Böde mellé, "Kiskakas" Diallónak nincs már taraja, csak jobban tolhatná, de jobb mint a Táöjp.

Otten, Csukics, Józsi lassan kereshet magának más klubot.

Szerintem egyelõre cserének jobb... elismerem, hogy ügyes és nagyon küzd, de szerintem nagyon szétszórt a játéka.

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Diallo!!!

4-2-3-1 mellett egy ilyen felállást azért szívesen megnéznék,

Jova

Bönig - Adams - Mateos - Gerson

Besic - Gyömbér

Somalia - Leonardo - Jenner

Böde

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Várom már a következõ meccset, hogy ez a sok középsõ védõ hogy fog pályára kerülni 😄

számomra hihetetlen hogy Martin Kleinnek nincs klubja, azt értem hogy a Fradi kispadot ill kispadon túli életet nem vállalta, na fura akkor is.

Sippie
mivel kell buzdítani õket, hogy tegyék meg? 😄
lesz majd Lazio-Legia idén az EL-ben

ReszegKoldus
Hát az biztos, hogy nem az ilyen megmozdulásokkal fogják megszerettetni/elfogadtatni magukat, de nyilván nem is ez a cél, különben nem csinálnák.

bakkerman
vagy egy Lazio ellen,akiknek a szurkolói kiírtanák az egész központot pusztakézzel

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

akkora a rasszizmus és a zsidó gyûlölet Magyarországon, hogy soha nem volt ennyi izraeli turista Magyarországon, emellett kb ezer izraeli kérte a magyar állampolgárságot.

bármit csinálhat a Fradi mindig is rasszista marad, ameddig a Dávid csillagot nem teszik be a hivatalos címerbe.

szerintem a Fradi meccsei nézettebbek Izraelben mint Magyarországon.

kár hogy a pofátlanságnak nincs határa, és amúgy ez az egész csak az antiszemitizmus terjedésének kedvez.

Sippie
sõt, szerintem az MTK megkaphatná a bajnoki címet csak úgy... mert õk azt szeretnék.
Zenszkij
Kiváncsi vagyok, hogy ezt az igazságot vizentálalós banda hogyan lépne fel teszem azt egy Real Madrid ellen.

Zenszkij
Köhög a bolha.

ReszegKoldus

reynaud
Lovagoltam korábban már a témán!

Látva a Kecskemét elleni produkcióját!
Megkérdezném ha tehetném az általam nagyra becsült Moniz mestert,mit keress még mindig a kezdõcsapatban Józsi György,pláne csapatkapitányként!

Halovány,lélektelen,alibi játékos aki szemmel láthatóan képtelen összefogni ,lelkesíteni a csapatot,elvileg egy csapatkapitánynak ez is dolga volna!

Figyeltem a játékát, passzait,nagy ritkán találta úgy el a labdát,hogy az a címzetthez eljusson!
Gyakorlatilag ha az elmúlt egy év bajnoki meccseit visszanézzük ,egyetlen meccsen sem nyújtott az átlagnál jobb teljesítményt!

Valami reménysugár hogy legalább már lecserélte Moniz!

Ideje volna padoztatni kicsit,talán felébredne és ösztönözve érezné magát arra, ennél a produkciónál Fradi mezben több kell!

Amúgy a Kecskemét ellen messze Valpoort volt a legjobb!

ItaloDisco4Ever !

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Egész fordulóban nem volt döntetlen, hajrá MTK 😄

[HUN]FaTaL
<#eljen>

http://goo.gl/gd6Zi5

ReszegKoldus
Szerintem is rúgnak, azzal lesz 4:1 😄
Persze emberhátrányban és ellenük befújt tizenegyessel <#beka3>

Zenszkij
ma fognak, és meg is verik a Vidit, ezzel köszönik meg kedves szurkolóinknak a Csatáry molinót

ReszegKoldus
MTK-tól kéne valami csoda, de még gólt se rúgtak az elmúlt 3 meccsen

Pécs 2-1 Debreceni VSC

www.smart-bus.hu

banok
Nagy meccs, nagy siker!!!! <#eljen>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Sippie
Csajok is elverték az Etot kéziben <#eljen>
Én is vagyok vele, csak ez kikívánkozott! 😊

www.smart-bus.hu

sb1
Én meg úgy vagyok vele, hogy tavaszig cseppet sem érdekel a mutatott játék, csak jöjjenek a pontok, szokjanak össze minnél jobban a játékosok, és akkor tavasszal az eredményesség már szépséggel is párosulhat!

Amúgy meg érkezik Mateosz!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Hááát... Nekem nem nagyon tetszett amit láttam! 😞

A védelem nagyon harmatos, abban a pillanatban, hogy a Kecskemét egy picit is jobban akart támadni, egybõl sebezhetõek voltunk. Ez köszönhetõ annak is, hogy nincsenek összeszokva, de sok volt a hibás döntés is. Gyakran túl hamar bomlott meg a hátsó alakzat, és a szélre kilépõ csatárt is rosszul osztjuk le. Ezeknek köszönhetõ a sok felesleges, lapot erõ szabálytalanság. Egyénileg szerintem nincs gond, de amíg nem szoknak össze, és amíg gyakorlatilag nulla a középpályás labdaszerzésünk, addig sokat fogunk még bosszankodni emiatt.

A középpályán is van bõven gond szerintem. Nincs egy igazi szervezõ, nincs egy igazi ütközõ ember, aki szabályosan labdát tud szerezni, és azt meg is tudja játsszani. Ez is közrejátszik abban, hogy a védelmünk ekkora nyomás alatt játszik. A Böde visszavonva közel sem olyan veszélyes mint elõl, ráadásul megint alig kapott értékelhetõ labdát. A Jenner nincs formában, a Vaalport nagyon szeleburdi... Rengeteg labdát vesztenek el ketten, rengeteg a pontatlan átadásuk, és sokszor hoznak rossz döntést. Ráadásul sokkal inkább a vonal mellett kellene helyezkedniük, hogy jobban széthúzzák az ellenfél védelmet, és több helyük legyen cselezni. Sokszor helyezkedtek a 16-s sarkához, ami egy tömörülõ védelem ellen nem éppen jó gondolat. Volt is tumultus rendesen...

Hogy jót is említsek, tetszett a Bönig beadásainak a pontossága, illetve a Jova magabiztossága. Nem tartom jó kapusnak, de önmagához képest sokat fejlõdött.

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Jó volt a csapat. Diallo remélem stabil kezdõ lesz. Tuypot felejtsük el.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

ReszegKoldus
Legalább a védelem egész jónak tûnt, de a helyzeteket lassan el kéne kezdeni belõni...

[HUN]FaTaL
+1

Hárommal kellett volna nyerni minimum, de behúztuk az a lényeg.

http://goo.gl/gd6Zi5

ReszegKoldus
Hát nem hittem volna, hogy sikerül 1:0-al kihúzni

Kurva idegesítõ, hogy a fél csapat addig cselezget, amíg el nem veszik tõlük a labdát, ahelyett, hogy tovább passzolnák! Nagyon sokszor lefordulnak emiatt rólunk...

www.smart-bus.hu

Gólokkal kéne vezetnünk...

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Valpoort most ezt a gólpasszát leszámítva nem nagy szám, de legalább küzd
Józsi nem nagy szám és nem is küzd 😄
Najó berúgja a szökõévente megítélt tizenegyeseket

Csoda lesz, ha ezt lehozzuk kiállítás nélkül...

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
jó most lõtt egyet, hogy tudjunk róla, hogy egyáltalán a pályán van 😊

ReszegKoldus
Józsit se ártana padoztatni, már rég...

Hát Moniz lehet nem bánt velük "kesztyûs kézzel" az elmúlt héten, mert nagyon pörög mindenki...
És egy kapufa.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.