Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"A hazai rendezõk az ellenfél beleegyezése nélkül locsolták a pályát a kezdést megelõzõ tíz percen keresztül."
Sírok...<#idiota>#idiota>
Azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy idõvel szerintem a Tuyp is jó lesz... 😊)
www.smart-bus.hu
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Azért azzal számolni kell,Leonardo csak jó néhány hét múlva kerülhet olyan állapotba,hogy stabil kezdõ lehessen!
A felsorolt játékosokat én hárommal kiegészíteném,mint a lehetséges legjobb variációs lehetõség!
1.Valpoort
2.Diallo
3.Holman
Otten,Józsi valóban elkezdhetne más klubot keresni!Egyetértek!
Csukics képes nagyon jó játékra,én vele még türelemmel lennék!
Jó képességû futballista,igaz mostanában elfelejti megmutatni amikor tehetné!😊
ItaloDisco4Ever !
A Besic szerintem jó lehet védekezõ középpályás poszton, csak le kell szoktatni a labda dajkálásáról... akkor cselezzen és törjön elõre, amikor van elõtte hely...
Kíváncsi vagyok, hogy a Gerson, Adams, Mateos, Besic négyest, hogy osztja le Moniz. Szerintem a képességeik alapján egyértelmûen kezdenie kell ennek a négy játékosnak.
www.smart-bus.hu
Csatár még kéne Böde mellé, "Kiskakas" Diallónak nincs már taraja, csak jobban tolhatná, de jobb mint a Táöjp.
Otten, Csukics, Józsi lassan kereshet magának más klubot.
www.smart-bus.hu
Jova
Bönig - Adams - Mateos - Gerson
Besic - Gyömbér
Somalia - Leonardo - Jenner
Böde
www.smart-bus.hu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
bármit csinálhat a Fradi mindig is rasszista marad, ameddig a Dávid csillagot nem teszik be a hivatalos címerbe.
szerintem a Fradi meccsei nézettebbek Izraelben mint Magyarországon.
kár hogy a pofátlanságnak nincs határa, és amúgy ez az egész csak az antiszemitizmus terjedésének kedvez.
<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#gun>#gun>
Látva a Kecskemét elleni produkcióját!
Megkérdezném ha tehetném az általam nagyra becsült Moniz mestert,mit keress még mindig a kezdõcsapatban Józsi György,pláne csapatkapitányként!
Halovány,lélektelen,alibi játékos aki szemmel láthatóan képtelen összefogni ,lelkesíteni a csapatot,elvileg egy csapatkapitánynak ez is dolga volna!
Figyeltem a játékát, passzait,nagy ritkán találta úgy el a labdát,hogy az a címzetthez eljusson!
Gyakorlatilag ha az elmúlt egy év bajnoki meccseit visszanézzük ,egyetlen meccsen sem nyújtott az átlagnál jobb teljesítményt!
Valami reménysugár hogy legalább már lecserélte Moniz!
Ideje volna padoztatni kicsit,talán felébredne és ösztönözve érezné magát arra, ennél a produkciónál Fradi mezben több kell!
Amúgy a Kecskemét ellen messze Valpoort volt a legjobb!
ItaloDisco4Ever !
Persze emberhátrányban és ellenük befújt tizenegyessel <#beka3>#beka3>
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Amúgy meg érkezik Mateosz!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
A védelem nagyon harmatos, abban a pillanatban, hogy a Kecskemét egy picit is jobban akart támadni, egybõl sebezhetõek voltunk. Ez köszönhetõ annak is, hogy nincsenek összeszokva, de sok volt a hibás döntés is. Gyakran túl hamar bomlott meg a hátsó alakzat, és a szélre kilépõ csatárt is rosszul osztjuk le. Ezeknek köszönhetõ a sok felesleges, lapot erõ szabálytalanság. Egyénileg szerintem nincs gond, de amíg nem szoknak össze, és amíg gyakorlatilag nulla a középpályás labdaszerzésünk, addig sokat fogunk még bosszankodni emiatt.
A középpályán is van bõven gond szerintem. Nincs egy igazi szervezõ, nincs egy igazi ütközõ ember, aki szabályosan labdát tud szerezni, és azt meg is tudja játsszani. Ez is közrejátszik abban, hogy a védelmünk ekkora nyomás alatt játszik. A Böde visszavonva közel sem olyan veszélyes mint elõl, ráadásul megint alig kapott értékelhetõ labdát. A Jenner nincs formában, a Vaalport nagyon szeleburdi... Rengeteg labdát vesztenek el ketten, rengeteg a pontatlan átadásuk, és sokszor hoznak rossz döntést. Ráadásul sokkal inkább a vonal mellett kellene helyezkedniük, hogy jobban széthúzzák az ellenfél védelmet, és több helyük legyen cselezni. Sokszor helyezkedtek a 16-s sarkához, ami egy tömörülõ védelem ellen nem éppen jó gondolat. Volt is tumultus rendesen...
Hogy jót is említsek, tetszett a Bönig beadásainak a pontossága, illetve a Jova magabiztossága. Nem tartom jó kapusnak, de önmagához képest sokat fejlõdött.
www.smart-bus.hu
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Józsi nem nagy szám és nem is küzd 😄
Najó berúgja a szökõévente megítélt tizenegyeseket
www.smart-bus.hu
És egy kapufa.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.