Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Tuypnak nagyon hamar leáldozott azt hiszem.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sippie
-ot
Sippie
Kabátot büdös vagy mi az istenért nincs körülötte soha senki? 😄
ReszegKoldus
BMLSZ

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Zenszkij
Sajnos Kabát szépen visszafejelte, nem önzõzte el. Szerintem védelmet fel se kéne tenni a pályára. Inkább támadókat. Úgyis kapunk gólt, legalább rúgjunk többet.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Kaplan
Szépen kilõtte a jobb alsót, de, hogy egyik emberen se legyen senki... Az egészen elképesztõ.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Zenszkij
Már vártam, természetesen hátrányba kerülünk.

ReszegKoldus
Mondtam én...rohadjanak meg

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

banok
Ha pénz akarsz ajándékozni a Szerencsejáték Zrt.-nek...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Nem megy... nem tudok a Fradi ellen fogadni! 😊)

www.smart-bus.hu

Na asszem egy ötvenessel megteszem, de még alszom rá... ingyen jobb lenne nyerni! 😄

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Szerintem nem. Úgy meg fõleg logikus, hogy kis túlzással kb csak ezen az egy meccsen (meg a visszavágón) szokott focizni az ellenfél 😄
(ráadásul eddig még nem játszottunk döntetlent sem)

Nagy eretnekség lenne X2-be megrakni a lilákat? 😄 A 2.40-s szorzó elég jól hangzik, és így bárhogy is alakul a meccs, valami okom lesz az örömre! 😄

Ha nyerünk, akkor úgy fogom fel, hogy megvettem a gyõzelmet, ha meg x vagy kikapunk, akkor kárpótol a nyeremény! 😄

www.smart-bus.hu

+ Jenner
õ is beszállt

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Én megszopattam magam derekasan... még hetekkel ezelõtt elvállaltam egy munkát, nem is néztem meg, hogy egybeesik a DERBI idejével, visszamondani meg már nem tudtam! 😞(

www.smart-bus.hu

5-2, érzem hogy sok gólos kiváló meccs

sb1
Én is dolgoztam volna, de mondtam, nem érdekel a több pénz, meg a bónusz meg semmi, a MECCSRE kimegyek akármi van 😊 (elképzelni nem tudnám, talán ha meghalnék, akkor nem mennék ki 😄 )

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Alig van már jegy...

Én meg dolgozom, még csak látni sem fogom... 😞(

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Jova és Besic pénzt ad a drapira a drukkereknek

Inkább majd a büntetést fizessék ki, az úgyis jóval több lesz 😄

ReszegKoldus
Már lassan a Real problémái lesznek itt is, hogy a sok jó(?) játékos közül ki fog beférni egyáltalán a csapatba 😊

sb1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

sb1
Egészségetekre 😊
Emlékszem, jó pár éve volt egy hasonló próbálkozás, sajna az a süllyesztõbe került, most biztosan többet ki lehet majd hozni belõle 😊

sb1
nah, ma voltam megvenni a jegyet, már délelött jó kis sor állt 😊
Azt mondtaa hölgyike, hogy még kb. 4k jegy van, oszt csók.

kicsi OFF... de egy Isten éltessét megérdemel, ha már eldöntötte annak idején a VVK-t 😊

Nyolcvan éves lett Fenyvesi Máté, akinek a góljával nyerte meg a Fradi a VVK-t
Láma!
Kubatov sosem mondta hogy az a hangulat rossz, sõt az után is mondta hogy mennyire tetszett neki.

Nem õ hozza az FB büntetéseket...

Mateos interjú (nem a szerencsétlen belfasz spanyolról képtelen magyarra fordító MTVA)

"Videókat nem mutattak a YouTube-on?
- Dehogynem! Láttam Somalia gólját és Cukicét is, egyik sem volt csúnya... Kubatov Gábor elnök úr pedig a telefonján mutatott néhány videót a stadionbeli hangulatról, hogy legyen fogalmam róla, mi vár rám vasárnap a magyar El Clasicón."
Videókat mutogat Kubatov arról hangulatról, ami többek többek között 2-3milliós MLSZ büntetést vont maga után. hmmm

ismét szépet alkotott lucky

<#eljen>

www.smart-bus.hu

DasIsFuck
a szombati meccs után a nyilatkozat rész nagy volt.<#taps>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

[HUN]FaTaL
Ha õk máshol is hullajtanak pontokat, mi meg nem, akkor még így is simán elõttük lehetünk. Persze jó lenne tavasszal õket is legyõzni.

http://goo.gl/gd6Zi5

Igen, de nagyon kijön ebbõl is, hogy ha a "rangadókon" nem tudunk pontokat, vagy legalább pontot szerezni, akkor a végén lemaradunk minden fontosról. Az a két csapat van elõttünk 1 ponttal amelyik kettõtõl kikaptunk... Ha ebbõl csak 1 pontot csinálunk, most holtversenyben elsõk vagyunk.
Persze így is szépen állunk, és látszik a fejlõdés a bajnokság kezdete óta, szóval jó úton vagyunk egyelõre.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

[HUN]FaTaL
Nyert a loki a vidi ellen, így 1 pontra vagyunk az elsõ helytõl 😊

sb1
MAjd egy 10 év múlva,amikoris már midnent megnyert a fradival (bl, el, szuperkupa), majd utána fõállásba elvállalhatja azt is 😄

biztos készül a magyar szövetségi kapitányi másodállásra...

[HUN]FaTaL
*Két külön csatorna, mert másik frekin kapod, az SD sport1 a HD Sport1 csatorna lekeverve (a mûsoruk is egyezik, a valóságban nem két csatorna).

[HUN]FaTaL
Az rendben van, a nagyobb bitráta miatt. De ezt a meccset SD-ben adták.

Tegyél mellé egy valódi HD meccset és egybõl látod a különbséget.

Zenszkij
Nekem két külön csatornám van, egyik sima Sport 1, másik Sport 1 HD. Rá kellett fizetni havim 300 ftot. És nagyon is látszik a különbség.

[HUN]FaTaL
Meg a port.hu szerint is.

[HUN]FaTaL
Nincs külön Sport 1 HD, legalábbis tavaly a HD logó látszott az SD csatornán is, csak ugye le lett keverve.

Az összefoglaló alapján is sd volt.

Zenszkij
Sport 1 HD-n HD-ba ment 😊.

[HUN]FaTaL
Ez sosem volt 720p, eleve SD-ben adták a meccset, úgyhogy nem fogsz jobb minõségût találni.

repvez
Tud valaki a mai meccsról Full Hd összefoglalót linkelni ,mert amit találtam az csak 720p-s. Valamire kiváncsi vagyok amit igy nem látok tisztán.A legjobb lenne ha ez lenne meg FullHDban
összefoglaló
Hatalmas figura! 😄 Remélem tõlünk megy nyugdíjba... 😊

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Nagyon szimpatikus, Holman is az volt. Sõt a pápaiak elõtt is le a kalappal. Ide szinte mindig hazajövünk 😊.

ReszegKoldus
Moniz már magyarul nyomja 😄

Zenszkij
<#eljen>

ReszegKoldus
Böde: "a k***a anyámat már b+" 😄

ReszegKoldus
Diallo a "kapusgyilkos" 😄