Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah nagyon yo kis játékos!!!!
fiatalabbik az a szabi vagy a jános???? asszem a szabi nem????

Rudee
MTK elengedte a fiatalabbik Kantát, cserének Õ se lenne rossz.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
McFrost
Furulyás marad<#hehe><#hehe><#hehe>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

dardevil
Ajjaj !
Akkor jönnek a végzetes következmények ?

mukika
báz, Penksa és Kapic miért???!!! Kapicot legszívesebben hazáig rugdosnám...

Rudee
Köszönjük a hozzászólást, örökre szívünkbe zártunk.

de Penksa-nak minek ajánlottak ujat?

viszont ami jó: fiatalok!

football without ultras is nothing

Rudee
Elkezdõdtek a tárgyalások a játékosokkal

Bognár és Sasu ezek szerint biztosan elmegy.

Rudee
Felesleges az ilyen kis majmokkal foglalkozni! Most itt ugat nagy a szája, talán kinn volt 2 meccsen a szezonban apuval, meg anyuval, de ha fel kéne raknia a kezét, futna, mint a ....!

Mindig szurkolok én is a magyar csapatnak nemzetközi szinten, de a loki örök kivétel!

Ok 1: 2001 loki- FRADI, bajnokavatás, vonattal mentünk meccsre, 7 fiú, 4 lány, meccs után elkeveredtek a csajok, mikor keressük õket egyszer azt látjuk, hogy három barom ott ordibál velük és rángatják a sálat a nyakukból!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem kellett több elkezdtünk szaladni, mire azok felnézetek és kb 2 másodperc alatt eltûntek! Ennyi!!! Ennyit a lokiköcsögökröl!

Ok 2: a lakótársam lokibuzi, kb fél éve nem nagyon beszélünk, mert a csapata szent és sérthetetlen, mindig neki van igaza, mikor kikaptunk a bázeltõl, hazaértem meccsrõl kárörvendõ vigyor az arcán, lokimez! Egy hajszál választott el attól, hogy szájbabasszam!

És amit a média csinál a köcsögök körül az már egyre gusztustalanabb!

Mindörökké FERENCVÁROS!

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Rudee

Buddy
nem az érettségivel fognak neki észt osztani...

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Láma!
bazze😄D

mukika
õ volt az. bazze...

Láma!
há igen....................
mennyi az életkor?
vagy ö volt az?

mukika
"mellesleg nem értem...
voltam zte-dvsc meccsen
pesten utközben dumáltunk 1 fradissal (tudta hogy debreceniek vagyunk mert hát pesten kell a feltünõség 3loki sál ki dugva az ablakon 😄) és mondta hogy õ fradi szurkolo de mind emellet utûálja a fradit
nah én nem vok valami ismert járatos ember a fociban én csak annyit tok hogy likinak szurkolunjk és kész 😄
De amikor fradi meccset nézek nekem ugy tünik hogy azok nem is fociznak
a zte játékában jobban látszott a gyõzni akarás és az hogy focizni kell nem felrugdosni mindenkit
nah szal plz irjátok le a véleményeteket hadd tanuljak mi is az igazság 😄
u.i: gyere fradi a városunkba megbaszom a lófejü lipcseit 😊
" - DVSC topik. Na ebbõl a hozzászólásból minden kiderül...

Láma!
meg el se nagyon férne ittt.....😊

mukika
és kiváncsi leszek hogy a BL-ben mit értek majd el. Mert ugyebár a Ferencváros az elsõ magyar csapat, amely az Anderlecht legyõzésével a Bajnokok Ligájába küzdötte magát.

Ha majd ezt elmondhatod a csapatodról akkor gyere vissza ide. De azért én szurkolok nektek. Remélem egy jó eredményt elértek. Mert mindig jó magyar csapatot gyõzni látni nemzetközi szinten...

Biztos idáig nagyon sok meccset láttál/kint voltál. Az ilyen divatokat nagyon bírom.

mukika
14-18 között között szóval...

egy kis statisztika.

A ti csapatotok (D-Á-B-R-Á-C-Á-N) alapítva lett 1902 -ben. Azóta magyar bajnokok 1szer (2005) bronzérmesek 3szor (1995, 2003, 2004) kupa-gyõztesek 2szer (1999, 2001) és egyszer kikaptatok a kupa döntõben. Akárhogy is számolom ez csak 6db fontosabb elért eredmény... Egyszer 103 év alatt nektek is bejöhet.

Ja és a Fradi elért eredményeit nem szeretném felsorolni. Még a végén elsírnád magad.

Rudee
Botafogo JR-Atletico PR 2-0

Leandro az elõzetes hírek szerint ismét a kezdõbe volt, úgy tûnik Õ sem segíthetett a 6. meccsén 6. vereségét elkönyvelõ Paranaense-n. Decemberig van még ideje, talán egyszer nyernek is.
Következõ meccset otthon, a közvetlen elõttük álló Figueirense ellen jáccák.

Rudee
Meglátjuk mi lesz a mai elnökségi ülésen.

gabber_saviola
Hirtelem mekkora lett a szájuk a debreceni tini divatdrukkereknek ...szánalmas

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Laffite

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Figyelj már, ember 😊 Komolyan jó neked idejönni, és baszogatni minket? Vagy úgy gondolod, hogy meggyõzöl minket, hogy szar köcsög a fradi? Jajj... Ha megkérhetlek húzz a faszba, báj <#wave>
szanics
picipöcs

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

dardevil
<#levele>

A viszont soha nem látásra !

Láma!
gratulálok, mit is várunk egy debrecen szukolotol, nem lepödtem meg.

ÕÕÕÕÕ
Irány az uefa kupa? 😄
rofl 😄DD
az való nektek ^^
pénzéhes falábuak? akkor az összes fradis mehet haza😊
gyerekek.... nem jött össze ez az év nektek 😄
ha jól emléxem tavaj oat mondtatok hogy nem leszünk sose bajnokok 😄
hát barátaim TI NEM LESZTEK TÖBBET AZ TUTI
A ló fejü lipcsit meg ugy megbaszom hogy ha zöldet lát a zöld meg lila segge jut majd mindig eszébe
,,|,,

dardevil
<#eljen>

Rudee
Eddig se gondoltam, hogy véletlen adták kölcsön. Ha nem kéne a moldávoknak, akkor rég elengedték volna.

szanics
Épp ezért mondom.
Rengetegen szeretnék vinni, nem hiszem, hogy a klubja a Fradinak adná. Meg azt sem hiszem, hogy maradni akar...

Rudee
Ja, a Tiraspoltól.

Buddy
asszem kölcsönben van vmi moldáv csapattól

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Rudee
Botis nem is a mi játékosunk, nem?

szanics
Szerintem Vukmir biztosan nem, Bognár, Kapic, Penksa, Sasu tuti igen.
Vukmir szerintem maradni is fog, Botis meg válogathat a kérõk közül...

Rudee
7 ember megy, de pontos neveket nem adtak ki. Ha tippelnem kéne: Balog, Bognár, Botis, Kapic, Penksa, Sasu és Vukmir.

Buddy
megvan, hogy kiket zavarnak el?

Láma!
nekem teljesen mindegy hogy balos, vagy jobbos szemétben ire...

Buddy
ne keverd, a hírt a Magyar Nemzet idézte a Magyar Hírlapból...ez a fasz egyébként az élet és irodalomban is firkál, meg még egy-két ilyen balos szemétben

Láma!
mit vársz?
magyar nemzet...<#szomoru2>

Rudee
Az NSO írt egy cikket "Tíz év magány zöldben és fehérben" címmel. Szívesen megkérdezném, hogy mikor jön a többi csapat színskálája 20 év magánnyal. A Fradi legalább bejutott, de a többi csapattal mi volt?

Rudee
Nemtom ki ez, de elég nagy barom.

JackDaniels
Kifaxom ez a gyümölcsös guszti?? Ha van rá indok, akkor természetesen zárják ki, ne csak a fradit, hanem bármelyik csapatot, de csak így brahiból???? Ez egy vadbarom. Azé' nem kellenek a szélsõségek sem egyik, sem másik oldalról!! Hülye buzi! Ha sokat ugat, majd valaki kimagozza!!

\"Never say never!\" W Churchill

JackDaniels
Meg azért kellene egységesen mindenhol, mert akkor mennéneka másik csapathoz. ...legalábbis egy darabig.😊

<#violent> MNO: Megyesi Gusztáv: Zárják ki a Fradit a bajnokságból is

<#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#boxer><#boxer><#boxer>

JackDaniels
Majd beletörõdnek, vagy elmennek havi fix 60.000-ért rakodónak, oszt mehetnek a sunyiba.😊)
Azt ugye tuggyuk, hogy focizni nem kötelezõ.😊))

Buddy
csak próbáltam finoman fogalmazni, de természetesen még jobb a Te ötleted, egyetértek...de mindkét esetben lenne ugatás, az tuti 😊