Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fiatalabbik az a szabi vagy a jános???? asszem a szabi nem????
Szar Bayern, szar Bayern :)
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
viszont ami jó: fiatalok!
football without ultras is nothing
Mindig szurkolok én is a magyar csapatnak nemzetközi szinten, de a loki örök kivétel!
Ok 1: 2001 loki- FRADI, bajnokavatás, vonattal mentünk meccsre, 7 fiú, 4 lány, meccs után elkeveredtek a csajok, mikor keressük õket egyszer azt látjuk, hogy három barom ott ordibál velük és rángatják a sálat a nyakukból!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem kellett több elkezdtünk szaladni, mire azok felnézetek és kb 2 másodperc alatt eltûntek! Ennyi!!! Ennyit a lokiköcsögökröl!
Ok 2: a lakótársam lokibuzi, kb fél éve nem nagyon beszélünk, mert a csapata szent és sérthetetlen, mindig neki van igaza, mikor kikaptunk a bázeltõl, hazaértem meccsrõl kárörvendõ vigyor az arcán, lokimez! Egy hajszál választott el attól, hogy szájbabasszam!
És amit a média csinál a köcsögök körül az már egyre gusztustalanabb!
Mindörökké FERENCVÁROS!
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
voltam zte-dvsc meccsen
pesten utközben dumáltunk 1 fradissal (tudta hogy debreceniek vagyunk mert hát pesten kell a feltünõség 3loki sál ki dugva az ablakon 😄) és mondta hogy õ fradi szurkolo de mind emellet utûálja a fradit
nah én nem vok valami ismert járatos ember a fociban én csak annyit tok hogy likinak szurkolunjk és kész 😄
De amikor fradi meccset nézek nekem ugy tünik hogy azok nem is fociznak
a zte játékában jobban látszott a gyõzni akarás és az hogy focizni kell nem felrugdosni mindenkit
nah szal plz irjátok le a véleményeteket hadd tanuljak mi is az igazság 😄
u.i: gyere fradi a városunkba megbaszom a lófejü lipcseit 😊" - DVSC topik. Na ebbõl a hozzászólásból minden kiderül...
Ha majd ezt elmondhatod a csapatodról akkor gyere vissza ide. De azért én szurkolok nektek. Remélem egy jó eredményt elértek. Mert mindig jó magyar csapatot gyõzni látni nemzetközi szinten...
Biztos idáig nagyon sok meccset láttál/kint voltál. Az ilyen divatokat nagyon bírom.
egy kis statisztika.
A ti csapatotok (D-Á-B-R-Á-C-Á-N) alapítva lett 1902 -ben. Azóta magyar bajnokok 1szer (2005) bronzérmesek 3szor (1995, 2003, 2004) kupa-gyõztesek 2szer (1999, 2001) és egyszer kikaptatok a kupa döntõben. Akárhogy is számolom ez csak 6db fontosabb elért eredmény... Egyszer 103 év alatt nektek is bejöhet.
Ja és a Fradi elért eredményeit nem szeretném felsorolni. Még a végén elsírnád magad.
Leandro az elõzetes hírek szerint ismét a kezdõbe volt, úgy tûnik Õ sem segíthetett a 6. meccsén 6. vereségét elkönyvelõ Paranaense-n. Decemberig van még ideje, talán egyszer nyernek is.
Következõ meccset otthon, a közvetlen elõttük álló Figueirense ellen jáccák.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Irány az uefa kupa? 😄
rofl 😄DD
az való nektek ^^
pénzéhes falábuak? akkor az összes fradis mehet haza😊
gyerekek.... nem jött össze ez az év nektek 😄
ha jól emléxem tavaj oat mondtatok hogy nem leszünk sose bajnokok 😄
hát barátaim TI NEM LESZTEK TÖBBET AZ TUTI
A ló fejü lipcsit meg ugy megbaszom hogy ha zöldet lát a zöld meg lila segge jut majd mindig eszébe
,,|,,
Rengetegen szeretnék vinni, nem hiszem, hogy a klubja a Fradinak adná. Meg azt sem hiszem, hogy maradni akar...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Vukmir szerintem maradni is fog, Botis meg válogathat a kérõk közül...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
\"Never say never!\" W Churchill
<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Azt ugye tuggyuk, hogy focizni nem kötelezõ.😊))