Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Nõi csapat 3-2re verte az újpestet.

Szar Bayern, szar Bayern :)

köszi, én benne lennék 😊
persze megteszünk mindent, hogy feljussunk, csak gecire kib@sznak velünk, hogy beteszik este 7re a meccset, és nincs vonat amivel haza tudnánk jönni... máv suxx
kocsikat próbálunk szervezni, valami csak lesz

football without ultras is nothing

mukika
emlékszem. meg a teremtornára is.

ha viszont feljöttök, és nem jön közbe semmi, megihatnánk pár sört... ápolhatnánk a kapcsolatot. 😛

mukika
amúgy a 3-0ás edzõmeccsel nem vagyok megelégedve... nem volt meggyõzõ. viszont volt 1-2 játékos akik kiemelkedõen jók voltak.

a csapat nevében mondtam 😊
WW nemtom még sajna :\ vannak gondok...
de tavaly kupameccsen ottvoltunk 😊 füstöltünk 😄

mukika
uhh igaz... elírtam. feljöttök? a WW megjelenik nálunk? 😊

mukika! fejlécben elírás van! 17-én megyünk, de az szombat nem vasárnap! félreértések elkerülése végett

Rudee
*valahol

Rudee
Jó lenne már valahoél azt olvasni, hogy Botis aláírt. Tepszicsnek már nem hiszek.

Kaplan
Thx..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Gólok
Bajevski 22. p., Tímár 77. p., 85.p.

3-0 a vége

Kaplan
Mennyi lett a meccs?
Vagy mennyi az állás most? 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rudee
Bajevski gólt lõtt.

miccoli002
Nem illetlenség amit mondasz csak sajna rosszul látod a dolgot szerintem.
Magyarországon van annyi jólnevelt edzõ(Egervári és bandája)akik már bizonyították milyen kevesek.
Én se tenném meg miniszterelnöknek,de nem is mondta õ magáról soha hogy õ az iq király deamilyen Fradiszíve volt és van az egyedi és egyedüli.
Ha a Szalai meg a Bartha csak fele annyit hajtana mint amennyit SIMI akkor már most sem itt lennénk.

Rudee
Kemenes - Szalai, Tímár, Lipcsei, Csurka - Budovinszky, Rósa, Laczkó - Nógrádi, Bajevski, Bartha

mukika
kiváncsi leszek. elmegyek, ma edzõmeccsre, remélem már valami javult a csapaton.

mukika
<#eljen><#eljen>

Rudee
Arról nem is beszélve, hogy a pályán is 90 percig hajtott.

djemba-djemba
biztos, hogy emberileg nem volt fedhetetlen, de ha minden edzõ annyi energiát fektetne a fociba, mint anno Simi, akkor most nem itt tartanánk...

Rudee
Botisnak örülök, Kaposvár ellen remélem jácchat is.

gabber_saviola
még mindig LCS a fõmufti?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
<#shakehead><#sir><#sir><#sir><#sir><#sir>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

dardevil
FTC: megegyeztek Botisszal

Sorin Botis és a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetõi mindenben megegyeztek egymással, így a védõ visszatér az Üllõi útra - adta hírül a 100% Fradi címû hetilap.

A román futballista jelenleg Romániában intézi a szükséges papírjait, de Tepszics Ignác sportigazgató szerint már nincs akadálya, hogy újra a csapattal készüljön.

A 27 éves Botis a nyáron azért távozott a csapattól, mivel a moldáv Sheriff Tiraspol csapata irreális összeget kért érte a Ferencvárostól.

Igen-igen, ezzel egyetértek, csak sokan úgy is tüntetik fel, mint egy csudajó embert... :\ no mind1, inkább hagyjuk a dolgot, mielõt tmeglincselnek :Ð
Kaplan
De nem az a lényeg , hogy nem volt jólnevelt, és kedves. Hanem , hogy nem érdemelte meg amit kapott. Örökké emlékeinben lesz!

tudom, hog yilletlenség meg minden... de õszinténszólva ha még élne, nem biztos, hogy ennyire imádná mindenki, ti. hmm... hát nem volt az a jólnevelt és kedves ember - és most kurvára szolidan fogalmaztam.
mukika
Boldog születésnapot Tibi!

"Elment. Nem meghalt, mert csak az hal meg, akit elfelejtenek. Mi, szurkolók nem felejtünk."

Így legyen. Amen!

miccoli002
Az a legnagyobb baj,hogy akik miatt ma nem õ a fradi edzõje azoknak a mai nap talán még szebb mint a többi.
De amit az élet egyszer elvesz azt valamikor visszaadja és bár Simit már nem fogja de talán azok akik miatt ma nincs itt majd még bünhõdnek.
REMÉLEM!

...................................................................................................................................................****................................................................
******......******......******............******.......***........**..........******......**......**..........****...****........******................******........******....
******......******......**.......**.........******......****......**.......**......**.......**......**.........**...**...............**........**.........**........**......**...........
**.............**.............**.......**.........**............**..**....**......**.........*.......**......**.......**.....**...............**.........**........**........**......**...........
*****........******......**.......**.........******......**...**...**......**.................**......**.......*******...............**........**.........**........**......******.....
*****........**.............**.....**...........**............**.....**.**......**........*.......**.......**.......**.....**...............**.......**..........**........**.............**....
**.............******......**.......**.........******......**......****.......**.....**.......**.......**.......**.....**...............**.........**........**........**.............**....
**.............******......**.........***......******......**.......***.........******........******.........**......**...............**.........***........******........*******...
...........................................................................................................................................................................................................................

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

:-( <#rinya>

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Kaplan
😞((((

=(

BUDA > miskolc.

Rudee

Rudee

Rudee

dardevil
Még egyeztetnek Botisszal.

A román védõ sokat köszönhet a Fradinak. Szívesen térne vissza a zöldekhez
Sorin Botisszal folytatódtak az egyeztetések a visszatérésérõl. Tepszics Ignác sportigazgató a 100% Fradinak elmondta, hogy a védõ megegyezett moldáv klubjával, a Sheriff Tiraspollal a válásról, így a Ferencvárosnak már csak a futballistával kell egyezségre jutnia.
- Botisszal a hétvégén is beszéltünk és bízunk benne, hogy visszatér hozzánk - mondta Tepszics Ignác a lapnak. - Sorin nagyon korrekt volt, elmondta, hogy máshonnan is kapott ajánlatot. Van klub, amely nálunk kedvezõbb feltételeket tud biztosítani számára, õ viszont úgy véli: annyit köszönhet a Ferencvárosnak, hogy az elmúlt két év után szeretne valamit visszaadni ebbõl a klubnak, és nagyon szívesen jönne vissza hozzánk.
(ftc.hu)

szanics

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

mukika
mukika
én is pont most nézem a napkelte oldalán...mindkét srácot ismerem, igaz egyiket látásból.

Ma reggel a Napkeltében szerepelt Magyar Balázs és Boros Bánk Levente a FSZSZ elnöke és alelnöke.A téma a vezetés elleni közlemén volt.A www.naptv.hu oldlaon is meg elhet tekinteni,illetve az Napnyugta címû mûsör ennek az ismétlése.Jól állták a sarat.

Kaplan
Ehhh... 😛

legalább az old bojz csapatunk jó :c

BUDA > miskolc.

Rudee
Ferencvárosi TC – Újpest FC 2-1 (0-1)
Öregfiúk-bajnokság, Kiemelt-csoport, 2. forduló
Üllõi út, 200 nézõ.

Kaplan
Követeljük a válogatottba!!! 😄
LOL!
Csak enhogy megverjenek õk is 😛

Rudee
Biztos, elvégre egy kulcsjátékos 😄

játszik majd orbán viki is? <#zavart2>

BUDA > miskolc.

Rudee