Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Éreztétek-e már
Ezt a gyönyörû érzést?
Csak a szombatra vársz
Ez egy igazi szenvedély!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
2006-05-24 10:12:52 - Egy álom teljesül!
Nagyon sok okot tudnék felsorolni, amiért nekünk, Fradistáknak ki kell mennünk a Szentélybe hétvégén szurkolni a csapatunknak! Hosszú hetek, hónapok után végre teljesülni fog e hét szombatján mindannyiunk álma és végre szombaton este, villanyfényes meccset játszik majd a csapatunk!!! Ugye milyen furcsa érzés? Régebben mindennapos eseménynek számított a szombat esti meccsrejárás, ma kuriózumként éljük meg. Végre normális, futballidõben szurkolhatunk a kedvenc csapatunknak. Ezenkívül ez lesz a tavaszi utolsó hazai mérkõzésünk, most kell feltöltõdni még meccsélményekkel, mert aztán jön az unalmas, Fradi meccs nélküli nyár! És végül, de egyáltalán nem utolsó sorban ez a csapat megérdemli, hogy rengetegen, teli torokból bíztassuk õket. Tudjuk, hogy a Klubnál hosszú ideje nincs pénz, tudjuk, hogy a játékosok egy éve nem kaptak prémiumot. Tudjuk, hogy milyenek a vezetõk, tudjuk, hogy nem Ferencvároshoz méltó a jelenlegi helyzet, mégis a CSAPAT - így csupa nagybetûvel - jelesre vizsgázott a tavasz folyamán, erején felül teljesített. Úgy érzem, hogy mi szurkolók is megtettünk minden tõlünk telhetõt a sikerükért és mindenhol nagy létszámban, hangosan szurkolva járultunk hozzá a teljesítményükhöz. Tartson ki a lendület a következõ két fordulóra is, most szombaton pedig jöjjünk ki minél többen az idei utolsó hazai mérkõzésünkre!!! Hajrá Ferencváros!!! - írta: Ádám007(7side)
Muszáj lesz befektetöt találni. Hajrá Fradi!
2006-05-25 11:31
Eredetileg május 25-én, azaz ma járt volna le a Kincstári Vagyoni Igazgatóság által meghirdetett meghívásos közbeszerzési pályázat határideje, amit az Üllõi úti ingatlan hasznosítására írtak ki. A 100%Fradi érdeklõdésére a KVI arról tájékoztatott, hogy a határidõt két héttel meghosszabbították: az új idõpont június 8.
Hanem hogy az Ö segítsége nélkül nem nagyon lesz befektetönk.
football without ultras is nothing
A 28-szoros válogatott védõ legutóbb a portugál élvonaltól búcsúzó Guimaraesnél profiskodott, ám a csapat kiesett, így Dragóner szabaddá vált.
Az Üllõi úton ismét nagycsapat építését tervezgetik, s ebben az együttesben természetesen Dragóner Attilának is helye lenne.
Egy biztos, a vezetõség szívesen látná a védõt, de egyelõre a szerzõdés feltételeinek kidolgozása és az anyagiak elõteremtése a feladat.
nso.hu
<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor2>#vigyor2>
azok után pedig biztos nem fogok nekik szurkolni, ahogy bánnak velem debrecenben...
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
nemistom kik szurkoltak a celticnek nem is olyan régen <#vigyor5>#vigyor5>
mert ha így nézzük a Fradi táborban sem kell nagyítóval keresgélni a tahókat...
A LÉNYEG!!
A horvát-szerb háborúban a Jelasics lovas szobra gránát találatot kapott, és elvitték restaurálni, majd mikor elkészült visszahelyezték a térre, de a tábornok kivont kardja MÁR NEM BUDAPEST, hanem BELGRÁD FELÉ MUTAT!!! (nem is az eredeti helyén áll a szobor). Szerintem ez eléggé gezstus értékû nekünk.
Aztán Jelasicson kívûl sok horvát nem támadt a maygarokra. Sõt elég szép számmal vannak híres horvátok a magyar történelemben, a Zrinyí család, Dugovics Titusz...stb, v'mint Sopron a nagy "hûségvárosa" sem a magyar szavazatokkal maradt itt, hanem a krobótok voltak a mérleg nyelve, akik mind M.o.-ra szavaztak (Szentpéterfa és környéke). És a magyar-horvát perszonáluinó után csal kulloghat a lengyel-litván unió a 300 évével.......
tavaly is MU fan voltam két meccs erejéig...!!!
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
én iknább azt nem értem, hogy az amúgy nem konfliktusos magyar-horvát viszony is mostanában lezülött.... (bár a nyaraló bontással amúgy egyetértek, mert több ingatlanktulajdonos is elismerte -index - hogy nincs érvényes építési engedélyük, Balaton környéki tavat feltöltõ arcokkal is hasonlót!!!) de amiket mostanában mûvelnek az már röhejes. Bár azért továbbra is tartom, hogy szerintem jó magyarnak lenni Zágrábban
Amúgy gratula a csajoknak!!
(amúgy jobban örülnék a Loki bajnoki gyõzelmének mint az Újpestének, egyszerûen azért mert tovább jutnának nemzetközi porondon)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
No comment...
"A lényeg úgyis ugyanaz: az EHF-kupa gyõztese a FERENCVÁROS!
Ehhez képest a kapcsolódó eseménysor nyilván kevésbé fontos, de én most errõl írnék, mert aki nem volt kint, az errõl nem tudhat.
Rendõri felvezetés volt a határtól. Tökéletesen érhetetlen módon a buszt a csarnoktól közepes távolságban lévõ parkolóba irányították (holott késõbb kiderült, hogy egészen odáig el lehet menni busszal is), és senki nem mutatta meg, merre van a csarnok. Elindultunk spontán egy irányba. Hogy miért pont arra, arról fogalmam sincs. Mentünk párszáz métert, kiértünk a kisváros fõterére, ahol az egyik kocsmában helyi szurkolók múlatták az idõt. Hogy ki dobott elõször, azt nem tudom, de szerintem õk. Repültek az üvegek, miközben néhány tehetetlen rendõr állt a két tábor közt. Volt néhány kisebb sérülés is.
Pár perc múlva kijött a rohamrendõrség, szétválasztották a két tábort, és elkezdtek minket terelni a csarnok felé. Mint kiderült, az a busztól pont az ellenkezõ irányban volt...
A csarnokban a hely meleg volt, ráadásul igen zsúfolt volt a vendégszektor. A büfébe nem engedtek ki, bevinni nem lehetett semmit, és WC-re is csak a meccs elõtt, akkor is csak közvetlen rendõri felügyelettel mehettünk ki.
Pár fradistát elvittek már a fõtérrõl, itt a csarnokban pedig úgy szedték össze az embereket, mintha létszámelõirányzat lenne. Aki be akart hozni valami italt, azt elvitték a rendõrük, mondván, biztos be akara dobni. Aki megkérdezte, ki lehet-e menni a büfébe inni vizet, azt is elvitték.
A szünetben Kökéék hoztak vizet, mert kezdtünk rosszul lenni, és ugye kimenni még a levegõre sem lehetett, nemhogy inni. De ezt is alig engedték a rendõrök, Köke még veszekedett is velük.
Elvben 24 embert vittek be, de mégis a meccs után ennél többen hiányoztak a 70 személyes buszból, és a slusszkulcs is egy olyan személynél volt, akit bevttek. Úgyhogy az a kocsi ottmaradt, a másik (amelyiken én voltam), hazajött, és 1 óra körül ünnepeltük a lányokat az Üllõi úton.
Legutolsó információm szerint a másik busz reggel indult, és addigra kiengednek mindenkit a zárkából is." - hm. látszik, hogy mennyire szeretnek minket a környezõ országokban. ja indexrõl idéztem...
megkérdezte a riporter, hogy miért volt az hogy 5-6 gollal vezettünk végig, aztán az uccso 5-10 percben ennyire feljöttek a horvátok. Németh válasza: "mert jobbak mint mi. ez a komplett horvát válogatott, vagy talán annál is erösebb. jobbak mint mi, de ma emberileg többek voltunk."
ez nagyon tetszett
Véleményem szerint, az elsõ kiállításnál rontottátok el!
Ejnye. Pedig a Fradi gyõzelme kellett volna jobban, mint a Debrecené. Azért nem adjuk fel:-) Nem volt rossz meccs, és legaláb nem adta fel a Fradi!
azért voltak nagyon buta hibáink a meccsen... legalább mostmár egyáltalán nem biztos, hogy bajnok lesz az ute. de a fehérvár, már nagyon kérdéses...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8