23418
-
fradista91 #10198 Gyerünk gyerekek! Kérlek titeket LŐJETEK EGY GÓLT SZEREZZETEK ÖRÖMET, KÜZDJETEK ÉRTÜNK MOST! -
fradista91 #10197 A második játékrész hamarosan kezdődik. Remélem Gellei rendet rak ismét a fejekben és elmagyarázza (ha eddig nem tette volna meg) mit jelent a Ferencváros mezét valakinek magára ölteni :@
HAJRÁ FRADI!!!! -
fradista91 #10196 Bartha sárga lapot kapott amiért földhöz vágta a labdát, Demét pedig sérülés miatt lecserélték. Helyén Brettschneider játszik. -
fradista91 #10195 Olvastam... Közben nézem a Csajok meccsét, (mit ne mondjak, ők jobban küzdenek így részeredmény tudatában)
Küzdeni Kell, Csak Ferencváros!
Gyerünk Srácok! -
#10194 vezet az Orosháza... :S -
fradista91 #10193 A csajok pedig 14-11re vezetnek a Dunaferr ellen a Syma csarnokban. HAJRÁ CSAJOK!
HAJRÁ SRÁCOK!
szerk: félidőben 16-12 és szegény Tóth Timit fejbedobták időntúli szabaddobás során :(( -
#10192 megy az Orosháza-FTC meccs. Az ftc.hu szerint 3000 néző van kinnt. -
fradista91 #10191 Ahol követni tudjátok a meccset:
B-Közép
Lánchíd Rádió (Magyarországon) egyedülálló műsora 17-20óráig ad közvetítést a ,,nem élvonalbeli" mérkőzésekről is.
Ezenkívül még ott a nemzetisport, várszegi.hu, nb1.hugy de egyiksem megbízható. -
fradista91 #10190 Várható összeállítás:
Ferencváros: Kemenes - Fitos, Dragóner, Ferencz, Bognár - Deme, Lipcsei, Lazic, Laczkó - Bartha, Tököli
Balog és Jovánczai Zoli sérülés miatt nem lépnek ma pályára. -
fradista91 #10189 Van csapatunk - interjú Gellei Imrével
Húsvétolás - Kézis csajaink látogatása a Heim Pal gyermekkórházban.
Tököli nyilatkozat - -
Grenzjager #10188 nemtok menni oroshaus-ra -
Csesza #10187 remélhetőleg az nekem is megoldható
kiderűl... -
Csesza #10186 tudom -.- -
fradista91 #10185 :PPPP
Inkább tedd szabaddá április 30 - hétfődet, mert jössz Horisszal meg Takival egyetembe Fradi-nyíregyre :) -
#10184 mikemény vagy már teis :DDDDDddddd -
#10183 :DDDDDDDDddd
télen-nyáron rambó3 -
fradista91 #10182 :P
Remélem ha a Fradin múlik a billenytűzeted sokáig fog "élni". -
Csesza #10181 ez asszem a 4. billentyűzetem volt ami egy foci meccs alatt halt hősi halált :) -
fradista91 #10180 "baleset érte a billentyűzetemet" :PPP
Nálam csak a szekrények bánták, de azok keményebb fából voltak faragva mint az én lábam :S -
Csesza #10179 :ASDasdasdsadasd
Lápföld 2. -
Csesza #10178 nah csak most írok, mert tegnap este nagy idegességben baleset érte a billentyűzetemet és most szerváltam csak másikat :D
2teljesen más félidőt láthattunk
az elsőbe csak 1-2 ember küzdött hajtott de amugy katasztrófálisan játszottunk
a másodikba valami eszméletlen módon felpörögtek a fiúk és gyönyörű foci láthattunk tőlük
de hogy Bognár meg Deme mit műveltek egész meccsen az valami hihetetlen?! :O
egyszerűen szánalmasak voltak egyetemben a fasszopó játékvezetővel :SSSS
de annyi pozitívum van benne, hogy megnyertük ezt a meccset, igaz kiestünk és vszeg elszalasztottuk azt az 50milkát ami be lett igérve ha megnyerjük a kupát, de szépen helyt álltunk főleg a 2.félidei teljesítmény miatt
Grat a csapatnak! (aki megérdemli) -
#10177 "A Vasas-Ferencváros meccs előtt az angyalföldi szurkolóknak fenntartott bejárat előtt verekedés tört ki a két szurkolótábor egyes tagjai között. Szemtanúk beszámolója szerint 30 Vasas-szurkoló arra lett figyelmes, hogy a közelben 8-10 Fradi-szurkoló tartózkodik. Az angyalföldiek elkezdtek "beszólogatni" a fradistáknak, sőt, az egyikük egy dobozos sörrel is megdobta az egyik zöld-fehér szimpatizánst. Erre fel a fradisták ellentámadásba lendültek, amely láttán a Vasas-szurkolók mintegy 90 százaléka megfutamodott, az ottmaradottak közül egyiket állcsúcson vágták, míg a másik fején egy sörösüveg csattant. Ez utóbbit a mentők azonnal az Árpád Kórházba szállították, ahol rögtön orvosi kezelésben részesítették."
:DDDDDDDDDDDDDDDD -
#10176 Bognár, Deme, Laczkó, Bartha… meg a csapat fele elmehet a picsába. Lipcsei előtt le a kalappal, hogy 35 évesen neki kell a legtöbbet futnia, helyezkednie. Nem is csoda, hogy elfáradt. Ettől féltem, hogy 2-3 lesz, és akkor arról kell majd beszélni, hogy ha egy kicsit jobbak vagyunk… De nem kicsit voltunk jobbak, hanem nagyon, de azokat a kurva helyzeteke illenek berúgni. Vagy az előző meccsen kihagyott 11-es… stb. :( Arany is egy barom!
A túra baszott jó volt. :) Közös metrózás nagyon tetszett… meg végre a rendőri kíséret is elmaradt. :) Hazai bejárat előtt jöttünk ki, rendőrök is, meg a vasas szurkolók is nagyot néztek, hogy ajjaj. De nem lett semmi balhé. Akkor még befogták a szájuk, meg összefosták maguk, de a meccs közben ezt elfelejtették…
-
fradista91 #10175 :-)
Mekkora szájuk volt, NB2 Keleti csoport, parasztok nincsen hangotok...stb
Amúgy engem pont a rend (h)éber őrei miatt nem akartak felengedni... Megverenek..stb - Szülői aggodalom.
A meccsről osztom a véleményed. A második félidőben az idősebb, tapasztaltabb játékosoknak kellett példát mutatni akarásból, küzdésből, az ambíciók nélkül játszó olykor sztem nagyképű fiataloknak (tisztelet a kivételnek).
Szabó Kálmán elsőre tetszett, ezután a kezdő11ben a helye. Pozitívum, hogy rengeteg helyzetet alakítottunk ki, helyzetkihasználáson javítunk, és nem lesz akadály egy ilyen vasas. -
zambrotta #10174 most értem haza meccsről, hát mit mondjak
a második félidőért le a kalappal, a többi.....
a hangulat jó volt, rohadt sok kék, lovasrendőr stb, terelgettek minket, mint a barmokat
ja: kell vkinek komcsi-vasas sál:-) -
#10173 szorítottam a Fradinak de sajnos nem jött nekik össze -
#10172 hát jah :/
Tudnak ők játsszani, csak.... nem tom. -
fradista91 #10171 vasas 2-3 FERENCVÁROS
SZÉP VOLT FIÚK!
Akárki akármit mond ez a második félidő vége visszaadta az életkedvem, igaz holnap már nem tudok beszélni, de ezért mindenképp megérte. Ha az első félidőben kihasználjuk lehetőségeink, simán megverjük ezt a vasast. Emellett eléggé irritálóan vezetett arany tomika -.-
KÖSZÖNÖM SRÁCOK!
HAJRÁ FRADI! -
#10170 fenébe -
#10169 MENNYI VAN VISSZA???
[Szerk. Miért most ébredünk fel??] -
#10168 Bazzzz mekkora meccs :) -
#10167 HAJRÁ FRADI!!!!!!!!! -
#10166 IGEN :DDD VISSZAADTÁK A FIÚK AZ ÉLETKEDVEM!!! :) MENNYI VAN MÉG VISSZA???? -
#10165 van lazán 10 perc, kell egy gól :P -
#10164 2-3!!!! -
#10163 most érdekel? :P -
Kanál #10162 VÁZE -
#10161 AVANTI-AVANTI-AVANTI -
#10160 2-3
TÖKIIIIIIIIII -
#10159 2-2 Dragóóóóóóóóóó
AVANTI-AVANTI-AVANTI