Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukika
hbd fradista91! 😊

olyan kicsik itt az új dizájnban a szülinaposok nevei, alig vettem észre. :C

Okés 😊
Akkor majd privátba leírom mondókámat 😊)

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Láma!
csak tessék😊
mit ohajtasz?
irj privit, napi egyszer be szoktam nézni forumra legrosszabb esetben is, szal megtalálom😊

Jó kérdés 😊)
Amúgy Horisz, veled még beszélnem kell 😊)

Láma!
tudja valaki, hogy miért lett sas a fradi állata?:o

Informális beszélgetés az egyéni tagságról

Az FTC új elnökségén belül körvonalazódnak az egyéni tagságra vonatkozó elképzelések, ennek alapszabályi, strukturális vonatkozásai.

Ehhez kapcsolódóan a Ferencvárosi Torna Clubon belüli egyéni tagság megvalósítására vonatkozó (informális) beszélgetésre, fórumra, kerül sor holnap, (2006. október 31., kedd) 17.00-tól az FTC székházának Toldi termében, ahol Balogh Ákos és Boros Bánk Levente elnökségi tagok várják szeretettel az érdeklõdõket!

Hajrá Fradi!

www.fradidrukker.hu

Egyetértek, a mérkõzés maga nem volt a legjobb, szurkolás úgy ahogy jó volt, bár még mindig nem értem miért mennek olyan emberek a kapu mögé, akik egyáltalán nem énekelnek. És igen, most a gyõzelem volt a legfontosabb, hogy növeljük elõnyünket.

HAJRÁ FRADI! MINDENT BELE!

Japep
Majd a visszavágón mi nyerünk !!!
<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

mukika
hát a tegnapi meccs érdekes volt sok szempontból... mind1 az a lényeg hogy nyertünk, és egy szimpatikus Bõccsel ismerkedtünk meg. nyíregyháza leikszelt, azaz 4 pont elõny megvan. 😊

banok
dunatv.hu sportmûsorai között.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Japep
A Fradi góljait le lehet szedni valahonnan???
(Pontosabban az FTC-Bõcs KSC (2-1) meccs góljaira gondolok!)
Elõre is kössz!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Okés, még nekem is kétes a dolog :S
Mindenképp írok a fórumba is hogy mi a helyzet.

hm laza 4est gurítani a szarpécsnek, helyes helyes.. 😊
sajna nem tudtam kimenni, mert a mai ZHmra tanultam még egy pár órát. de reggel öröm volt erre az eredményre ébredni.

szombatot még nemtudom, patrik ha megyek akkor hívlak!

football without ultras is nothing

Mor3llo
loál, fura lett volna ha leüti télleg...de tény, ott ugrálni kell, nem azért kell kimenni h végigbambuld a meccset.Fõleg ha B középben vagy..

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ott voltam én is 😊

de én mivel kupameccs és egy "elsõ osztályú" klubb ellen játszottunk ezért legalább 10ezer emberre számítottam, de a lényeg hogy jó meccs volt

nem is hallottam /láttam az "üldözéseket" mivel kocsival voltunk 😛

ui.: az egyik tag mellettünk majdnem megütött egy srácot mert a 'kinemugrálszarujpestinél, nem ugráltak 😄

mukika
7k nem kevés #9023 😉

amúgy jó hangulat volt, igaz volt megint 1-2 önjelölt barom, de ez már megszokható. meccs végén a kékek gusztustalanok voltak... igaz mikor elkezdõdött a kergetõsdi lent az aluljáróban, akkor a sok kis fasz aki miatt bepipultak a kékek, elkezdett futni a hátsó sorokba. én nyugisan szotyiztam tovább. 😊 villamos megállóban pedig hátulról jöttek, senki nem látta, erre kiabálják hogy vigyázzatok, vigyázzatok, és fejbe basznak egy villamosra váró egyént, aki tényleg semmit nem csinált.... ezután pedig majdnem a kamion alatt találta magát az a pár rendõr. meg is érdemelték volna...

Nb2 Keleti Csoport! Keleti Csoport! Keleti Csoport! buzi kisteleki, ez az nb1.

A Gyirmóttal találkozunk a nyolcaddöntõben

gabber_saviola
<#taps><#taps><#taps><#taps>
gratula a csapatnak

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

kurvajo meccs volt, kár hogy csak kevesen voltunk

Ferencváros 4(2) -(0)0 Pécs
Üllõi út, 6500nézõ

Gólszerzõk: Tököli (38.), Szalai (41.), Tímár (78.), Csepregi (88.)

SZÉP VOLT FIÚK! KÖSZÖNJÜK!
HAJRÁ FRADI!

Deme, Jovánczai és Balog sem lép pályára a mai Magyar Kupa mérkõzésen a Pécs ellen.
Jovánczaira valószínûleg mûtét vár, ezért õ nála hosszabb kihagyásra számíthatunk.

Várható kezdõcsapat: Kemenes - Bognár, Dragóner, Tímár, Ferencz - Szalai, Lipcsei, Lazic, Laczkó - Bartha, Tököli.

mukika
Deme és Balog lesérült, remélem szerdán tudnak játszani. :C

mukika
na sikerült felkelnem... fú káosz volt a tegnapi nap.

foci: gyenge egy meccs volt. bíró szokásosan kritikán aluli volt. csaba drukkerek hozták a cigány formájukat, de meccs után elbújtak. Tököli nagyon hajtott. (Y)

korong: itt is ellenünk fújtak. igaz pénteken 9 gólt kaptunk ugyanettõl a román csapattól, még tegnap ott volt a levegõben, az hogy megverjük õket. idén nagyon szimpatikus, hajtós csapatunk van. megérdemelnék, hogy többen eljöjjenek a meccsekre, és többen buzdítsák õket.

TISZTELET AZ 56-OS HÕSÖKNEK!

Véleményem szerint is a gyengébbnél gyengébb csapatok hátrátatják teljesítményünket, DE ne feledjük szerdán kupameccs, és valószínûleg az azt követõ héten még az õszi szünetben megmérkõzhetünk az Újpesttel, ami nagy kihívás lehet számunkra.

Mind a Pécs, mind pedig a lilákok ellen gyõzelmet remélek (ha kupa, ha barátságos meccs), HAJRÁ FRADI!

ui: annyit a meccshez, hogy most azért éreztem valami izgalmat, kell a kihívás, és sikerült a bekapott gól után azonnal válaszolnunk, támadnunk, és ez a mentalitás úgy hiszem az nb1ben (is) segítségünkre lesz.

banok
Meg van a 3 pont és ez a lényeg! XD

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bmffm856
egyszerûen nincs kihívás...gyengébbnél gyengébb csapatok ellen kell játszanunk és szépen beleszürkülünk a mezõnybe...a 3-4 gólt minden meccsen meglõjük (ma sem volt máskép, csak hát ugye a bírósporttárs...) de a teljesítmény egyre gyatrább...sajnos tényleg ez van...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gabber_saviola
gratula, de mostanában hiányzik a jó játék 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
hadd ne kommentáljam se a teljesítményünket, ami a gyõzelem ellenére igencsak gyatra volt, se a játékvezetõ elvtársat...a 3 pont megvan, a meccset igyekszem mihamarább elfelejteni...HAJRÁ FRADI!

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Vége a silány meccsnek!

Ferencváros - Békéscsaba

2-1

bazzzzeeeeeeeeeeeee Töki les

ééés nem volt az <#boxer><#boxer><#boxer>

góóóóóóóóóóóóóóóóóóól

Tökiiiiiiiiiiiiiii

2-1

1-1 😞

góóóóóóóól

Jovi

1-0

gabber_saviola
jaja utólag is hbd Muki

mukika
köszönöm, meglesz szerintem. 😊

Jó szórakozást, jó szurkolást!
Telitorokból szóljon a HAJRÁ FRADI! ;-))

mukika
utólag is köszönöm. 😊

igen táboron belül igen nagy ellentétek vannak, igen nagy széthúzás van.... ezért is nem jártam sok ideig oda, de mostanság újra elkezdtem oda járni hébe-hóba.

mai nap káosz lesz. megyek természetesen csaba ellen, (fosok is mint atom, azért bcsaba mindig mumus volt nekünk 😞 ) és onnan át jégkorongra. 😊

Megint marad a sport2 <#szomoru1>
Sebaj, köv hétvégén már elkezdõdik az õsziszünet, lesz rá esély hogy feljutok a Bõcs ellen.

Skristóf
MK-ra szóló jegyárak - Ferencváros : Pécs
"A" kat.: 2000 Ft
"B" kat.: 1400 Ft
"C" kat.: 750 Ft
"A-B" szektor: 1400 Ft
"C" szektor: 500 Ft
Nyugdíjas ülõhely 350 Ft
Vendégszektor 2000 Ft

hú most nézem szerdán MK meccs?!?! arra mennyi a beugró? lehet betkintek.. mikróökonómia elõadás elhanyagloható 😄

utólag is hbd mukki

meccs nem volt rossz, Jovika hozta a formáját, szegény tök szerencsételn... :S

szurkolás viszont nem volt vmi egységes. persze biztos sok a divat 😊

Csak most olvastam vissza a híreket, miért lesz a mérkõzés...
Ez egyszerûen felfoghatatlan, még most sem akarok hinni a szememnek.

Inkább nem írom le a véleményem a történtekrõl. -.-

Ennél jobb hírrel nem is kezdõdhetett volna a napom 😄D
Ha összejön vagy kupa, vagy barátságos mérkõzés keretében, mindenképp az év rangadója lesz 😊))

Amire természetesen muszály lesz eljutni ;-)
De elõtte még viharsarki lilákat kell legyûrnünk!

HAJRÁ FRADI!

mukika
Még idén lesz Fradi-Újpest

EZAAAAAAAAAAAAAAZ!!!!!!!!!!!!!!! de remélem az MK keretein belül találkozunk inkább. buzi lilák. leszurkoljuk, és el is verjük õket. 😊 és lehet majd éltetni az Nb2KeletiCsoportot :p

mukika
természetesen megyek. 😊

Jótékonysági mérkõzés az olaszliszkai tragédia emlékére - "Az ellenfél, illetve a mérkôzés idôpontja a közeljövõben válik biztossá, együttesünk a nemes cél érdekében akár az Újpesttel is megmérkõzhet." - pont aktuális is lenne egy nagy adag cigányozás a 2 tábor között. :p

én, elvileg

Tolna city támad 😛

GTheo
Fradi-Pécs meccsen ki lesz?Apával felmegyünk pécsrõl 😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

gabber_saviola
szép volt, gratula a srácoknak a gyõzelemhez

a lényeg hogy a lõtt gólok száma nem csökken 😊

Szép Volt Fiúk!

<#worship><#worship>

mukika
alap. 😊

viszont megint csökkent a nézõszám párezerrel. mind1, tavaly még a 6,5kát sem gondoltam volna. sajna nem tudtam elmenni. éljen az esküvõ... :p