Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor majd privátba leírom mondókámat 😊)
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
mit ohajtasz?
irj privit, napi egyszer be szoktam nézni forumra legrosszabb esetben is, szal megtalálom😊
Amúgy Horisz, veled még beszélnem kell 😊)
Az FTC új elnökségén belül körvonalazódnak az egyéni tagságra vonatkozó elképzelések, ennek alapszabályi, strukturális vonatkozásai.
Ehhez kapcsolódóan a Ferencvárosi Torna Clubon belüli egyéni tagság megvalósítására vonatkozó (informális) beszélgetésre, fórumra, kerül sor holnap, (2006. október 31., kedd) 17.00-tól az FTC székházának Toldi termében, ahol Balogh Ákos és Boros Bánk Levente elnökségi tagok várják szeretettel az érdeklõdõket!
Hajrá Fradi!
www.fradidrukker.hu
HAJRÁ FRADI! MINDENT BELE!
<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
(Pontosabban az FTC-Bõcs KSC (2-1) meccs góljaira gondolok!)
Elõre is kössz!!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Mindenképp írok a fórumba is hogy mi a helyzet.
sajna nem tudtam kimenni, mert a mai ZHmra tanultam még egy pár órát. de reggel öröm volt erre az eredményre ébredni.
szombatot még nemtudom, patrik ha megyek akkor hívlak!
football without ultras is nothing
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
de én mivel kupameccs és egy "elsõ osztályú" klubb ellen játszottunk ezért legalább 10ezer emberre számítottam, de a lényeg hogy jó meccs volt
nem is hallottam /láttam az "üldözéseket" mivel kocsival voltunk 😛
ui.: az egyik tag mellettünk majdnem megütött egy srácot mert a 'kinemugrálszarujpestinél, nem ugráltak 😄
amúgy jó hangulat volt, igaz volt megint 1-2 önjelölt barom, de ez már megszokható. meccs végén a kékek gusztustalanok voltak... igaz mikor elkezdõdött a kergetõsdi lent az aluljáróban, akkor a sok kis fasz aki miatt bepipultak a kékek, elkezdett futni a hátsó sorokba. én nyugisan szotyiztam tovább. 😊 villamos megállóban pedig hátulról jöttek, senki nem látta, erre kiabálják hogy vigyázzatok, vigyázzatok, és fejbe basznak egy villamosra váró egyént, aki tényleg semmit nem csinált.... ezután pedig majdnem a kamion alatt találta magát az a pár rendõr. meg is érdemelték volna...
Nb2 Keleti Csoport! Keleti Csoport! Keleti Csoport! buzi kisteleki, ez az nb1.
A Gyirmóttal találkozunk a nyolcaddöntõben
gratula a csapatnak
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Üllõi út, 6500nézõ
Gólszerzõk: Tököli (38.), Szalai (41.), Tímár (78.), Csepregi (88.)
SZÉP VOLT FIÚK! KÖSZÖNJÜK!
HAJRÁ FRADI!
Jovánczaira valószínûleg mûtét vár, ezért õ nála hosszabb kihagyásra számíthatunk.
Várható kezdõcsapat: Kemenes - Bognár, Dragóner, Tímár, Ferencz - Szalai, Lipcsei, Lazic, Laczkó - Bartha, Tököli.
foci: gyenge egy meccs volt. bíró szokásosan kritikán aluli volt. csaba drukkerek hozták a cigány formájukat, de meccs után elbújtak. Tököli nagyon hajtott. (Y)
korong: itt is ellenünk fújtak. igaz pénteken 9 gólt kaptunk ugyanettõl a román csapattól, még tegnap ott volt a levegõben, az hogy megverjük õket. idén nagyon szimpatikus, hajtós csapatunk van. megérdemelnék, hogy többen eljöjjenek a meccsekre, és többen buzdítsák õket.
TISZTELET AZ 56-OS HÕSÖKNEK!
Mind a Pécs, mind pedig a lilákok ellen gyõzelmet remélek (ha kupa, ha barátságos meccs), HAJRÁ FRADI!
ui: annyit a meccshez, hogy most azért éreztem valami izgalmat, kell a kihívás, és sikerült a bekapott gól után azonnal válaszolnunk, támadnunk, és ez a mentalitás úgy hiszem az nb1ben (is) segítségünkre lesz.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Ferencváros - Békéscsaba
2-1
ééés nem volt az <#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Tökiiiiiiiiiiiiiii
2-1
Jovi
1-0
Telitorokból szóljon a HAJRÁ FRADI! ;-))
igen táboron belül igen nagy ellentétek vannak, igen nagy széthúzás van.... ezért is nem jártam sok ideig oda, de mostanság újra elkezdtem oda járni hébe-hóba.
mai nap káosz lesz. megyek természetesen csaba ellen, (fosok is mint atom, azért bcsaba mindig mumus volt nekünk 😞 ) és onnan át jégkorongra. 😊
Sebaj, köv hétvégén már elkezdõdik az õsziszünet, lesz rá esély hogy feljutok a Bõcs ellen.
Skristóf
MK-ra szóló jegyárak - Ferencváros : Pécs
"A" kat.: 2000 Ft
"B" kat.: 1400 Ft
"C" kat.: 750 Ft
"A-B" szektor: 1400 Ft
"C" szektor: 500 Ft
Nyugdíjas ülõhely 350 Ft
Vendégszektor 2000 Ft
meccs nem volt rossz, Jovika hozta a formáját, szegény tök szerencsételn... :S
szurkolás viszont nem volt vmi egységes. persze biztos sok a divat 😊
Ez egyszerûen felfoghatatlan, még most sem akarok hinni a szememnek.
Inkább nem írom le a véleményem a történtekrõl. -.-
Ha összejön vagy kupa, vagy barátságos mérkõzés keretében, mindenképp az év rangadója lesz 😊))
Amire természetesen muszály lesz eljutni ;-)
De elõtte még viharsarki lilákat kell legyûrnünk!
HAJRÁ FRADI!
EZAAAAAAAAAAAAAAZ!!!!!!!!!!!!!!! de remélem az MK keretein belül találkozunk inkább. buzi lilák. leszurkoljuk, és el is verjük õket. 😊 és lehet majd éltetni az Nb2KeletiCsoportot :p
Jótékonysági mérkõzés az olaszliszkai tragédia emlékére - "Az ellenfél, illetve a mérkôzés idôpontja a közeljövõben válik biztossá, együttesünk a nemes cél érdekében akár az Újpesttel is megmérkõzhet." - pont aktuális is lenne egy nagy adag cigányozás a 2 tábor között. :p
Tolna city támad 😛
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
<#worship>#worship><#worship>#worship>