Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

14 - Bognár passzolt Deméhez, aki a vendégkapu elé érkezõ támadóink elé tálalt volna, ám a védõkben elakadt a labda. Végül Szalaihoz került a játékszer, középpályásunk lágyan középre ívelt Barthához, de támadónknak sajnos kicsit magasnak bizonyult a beadás.

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

5 - A találkozó elsõ öt perce mezõnyjátékkal, illetve ápolással telt; a vendégek védõjét, Fejõst vette kezelésbe a csapat orvosa.

Az NB2 Keleti csoport jelenlegi állása:
1. Ferencváros - 33
2. Nyíregyháza - 32
...
13. Budafok - 9
...
Riválisunk a Nyíregyháza a Makóval játszott szintén hazai pályán. (5-0)
A mai mérkõzésen Csapatunk bebiztosíthatja az õszi bajnoki címét.
Hajrá FRADI!

Ferencváros-Budafok
Üllõi út, 16:00 óra
NB2 14.forduló
Játékvezetõ: Török Károly
Asszisztensek: Székely Ferenc, Vígh Tibor

FTC kezdõ 11: Kemenes - Bognár, Dragóner, Ferencz, Laczkó - Szalai, Lipcsei, Lazic, Csepregi - Deme, Bartha
Kispadon: Szakó K., Brettschneider, Csurka, Fitos, Horváth D., Medgyesi valamint Nagy J.
Eltiltottak: Balog Z., Tímár K., Tököli A.

Budafok: Dombai - Fejõs, Nagy A., Németh J., Kõvári - Schmatovich, Szabó Z, Füzi K., Gaál - Lovrencsics, Ujhegyi

De Magyarországon már ez is haladás ^^
Nem beszélve arról hogy így a szurkolók mégjobban érezhetik, hogy a Klub részei 😊

A "nagy volumenü" dolgokat meghagyom Dámossyékra 😊

gabber_saviola
tuti nem olyan nagy volumenü dolgokba lesz beleszólásunk

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Visszatérve a Klubtagsághoz:
Kíváncsi vagyok hogy fog mûködni a dolog, mármint a (reményeim szerint) többezer Klubtag Fradista megkérdezése fontos kérdésekben.

Abban biztos vagyok hogy az új elnökségnek nem fog gondot jelenteni megoldani, és abban is bízok, hogy az új rendszerrel sikerül elõrelépnünk.

Egyetértünk. Az elõzõ mérkõzésekre alapozva mondtam hogy a 3 játékos hiánya esetleg gondot jelenthet. De neked legyen igazad!

Érzésem szerint tipikus "az elsõ gól lesz a nehéz" meccs lesz, utána majd jön a többi is, 3(4)-0-ra tippelek.

De én már kezdenék a még fiatalabbokhoz nyúlni, a többiek meg gyúrjanak a Magyar Kupára. Budafokot hazai pályán, "B" csapattal is verni kell.

Remélem nem fog megérzõdni Töki, Balog, Tímár hiánya, és egy nagyszerû mérkõzésen biztosítjuk be az õszi "bajnoki címet". Hajrá FRADI!

Az ötletet Én is támogatom <#eljen>
Amúgy adom hogy Karácsonyi ajándék 😊

mukika
ez nagyon jó kezdeményezés. hátha elindul ezzel valami. így pl. a vidéki, külföldi fradisták is tudják támogatni a klubbot ha már a meccsekre nem tudnak feljutni. (Y)

mai várható összeállítások

FTC: Kemenes - Bognár, Dragóner, Ferencz, Laczkó - Szalai, Lipcsei, Lazic, Csepregi - Deme, Bartha

Budafok: Dombai - Fejõs, Nagy A., Németh J., Kõvári - Schmatovich, Szabó Z, Füzi K., Gaál - Lovrencsics, Ujhegyi

FTC: ezerért szavazhatnak
Budapest, november 11., 9.10 Havi átalányért szólhatnak bele klubjuk ügyeibe a drukkerek.
Ezért az összegért a klub alapszabályának módosítása után szavazati joghoz jutna a befizetõ, ami azt jelenti, hogy a Ferencváros életét befolyásoló kérdésekben kikérnék a véleményét. A változatásra a klub jövõ szerdán 10 órakor megrendezésre kerülõ rendkívüli küldöttgyûlésén kerül sor. Itt határozzák meg azt is, hogy mely kérdésekben határozhatnak a klubtagok.
A ferencvárosi szakosztályok képviselõi pénteken egyeztetnek a tervezett módosításokról. Ha mindenben sikerül egyezségre jutni és az alapszabálymódosító rendkívüli küldöttgyûlés is az elõre elképzelt forgatókönyv szerint zajlik, akkor 2007. január 1-tõl az elnökség helyett a klubtagságot vásárló szurkolók dönthetnek a Ferencvárost érintõ kérdésekben.
Az egyesület vezetése bízik benne, hogy sokan karácsonyi ajándékként klubtagsággal lepik meg a fõvárosi zöld-fehérekért rajongó rokonaikat és már idén több ezren lesznek klubtagok.
(MTI)

<#smile>

😄DDDDD

gabber_saviola
volt bent munkahelyemen Kokó, mondom neki, hogy "a Ferencvárosé, a Ferencvárosé, gyõzelem a Ferencvárosé" 😛

nevetett 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
<#vigyor1>

<#gonosz1>

football without ultras is nothing

HyperGames
kösz!<#smile> Holnap megcsinálom a fradis logom-at.<#eljen>

www.CRIMEMUSIC.try.hu

mukika
fasza vagy

HyperGames
FERENCVÁROS!

www.CRIMEMUSIC.try.hu

mukika
hazaértem.

gyengék voltunk. sajnos meglátszik a csapaton ez a bizonytalanság, hogy nem tudják mi lesz velük a jövõben, nem tudják mi lesz a klubbal, és szar ez így. de ez a mai alibi foci volt... de természetesen kassai nem kicsit ellenünk fújt még így is. basszameg.

kevesen is voltunk, hideg is volt, fáj is a lábam. mind1, mi mindenhol ott vagyunk.

és szombaton mindenki a Szentélybe.

vége 1-0 Tököli góljával

nagyon szar egy meccs volt 😞

elég nehéz szülés volt...
kár hogy nem tudtam kimenni....

jó lenne már nyugdíjasnak lenni....<#idiota><#eplus2>

*mák

mád, de örülök 😊

jó lenne még 1 és akkor nem lenne gáz a visszavágón...

azért volt benne nem gyengén mák :|

BUDA > miskolc.

na végre! Töki

BUDA > miskolc.

mégannálisgyengébb :S

übergyenge passzus

BUDA > miskolc.

Rémgyenge egy meccs 😞

és sajnos, a lényeg még mindig 0 - 0 a 49.percben

és a Gyirmót-nak volt a legnagyobb helyzete :S

Ferencváros - Gyirmót meccs most kezõdik

Hajrá Fradi!

mukika
„Robbanásveszélyes a Fradi helyzete” - miért nem én nyertem meg a lottót?!?! :'(

ultra gáz a story!
Hrutka és cégével mi a tosz történt?? Hogy lehet oda sz@rni ahonnan évekig evett??

báttyó02
ASFASDasd
hát végülis elég vegyes volt a dolog...egyik félidõbe itt másikba ott 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
hát én nemtudok sajna képeket,viszont a fejembe elég sok van...az volt az elsõ fradimeccs amin kinnt voltam :\

hunbasser

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
hán Én is beszélek vele elég sokszor de mostmár kitekerem a nyakát 😛

Beszéltem vele... El van "havazva" munkával 😛
Biztos gyûjt az utolsó hazai bajnokira 😛

Vagyishát csak ajánlani tudom neki hogy arra gyûjtsön ^^

labdaszedõ volt <#hawaii>

gabber_saviola
hazai vagy vendég szektorban voltál Ákosom? :ASdasdasd

gabber_saviola
látom mióta nem járok meccsre nem olyan jó a csapat sem
(4 meccs ez , Láma erröl Te baszmek Te tehetsz :ASDasdasasd)

báttyó02
ehh..kinnt voltam a meccsen,hát az az igazság hogy a fradi azt hitte hogy ezzel a 2góllal már letudták a meccset....nagyon kiengedtek,aztán a végén néztek nagyokat mikor már döntetlen volt

Hát volt néhány megkérdejelezhetõ ítélete.
És így utólag visszatekintve, ez a Csapat tényleg többet tud, tehát a második félidõben rosszul (sz*rul) játszottunk...

Jövõ hét szerdán Kupameccs, muszály gyõzni, utána szombaton a Budafok ellen kell bizonyítanunk. Lehet hogy jókor jött egy kisebb "pofon".

HAJRÁ FERENCVÁROS!

de a második félidõben szarok voltunk amire pluszba rárakott a bíró is, de nem lehet rá fogni hogy elhagytuk a 2 gólt, csak azt hogy miatta vszeg nem tudtunk többet szerezni

Mit mondjak? Sz*rok sem voltunk...
Sajnos túlzottan visszafogták magukat a Fiúk...

4pont elõnyt sikerült megtartani.
1. Ferencváros 33
2. Nyíregyháza 29

nem voltunk annyira intenzívek???

ez enyhe kifejezés...:S

fákkk bíró :@
második félidõben nem voltunk annyira intenzívek...