Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
1. Ferencváros - 33
2. Nyíregyháza - 32
...
13. Budafok - 9
...
Riválisunk a Nyíregyháza a Makóval játszott szintén hazai pályán. (5-0)
A mai mérkõzésen Csapatunk bebiztosíthatja az õszi bajnoki címét.
Hajrá FRADI!
Üllõi út, 16:00 óra
NB2 14.forduló
Játékvezetõ: Török Károly
Asszisztensek: Székely Ferenc, Vígh Tibor
FTC kezdõ 11: Kemenes - Bognár, Dragóner, Ferencz, Laczkó - Szalai, Lipcsei, Lazic, Csepregi - Deme, Bartha
Kispadon: Szakó K., Brettschneider, Csurka, Fitos, Horváth D., Medgyesi valamint Nagy J.
Eltiltottak: Balog Z., Tímár K., Tököli A.
Budafok: Dombai - Fejõs, Nagy A., Németh J., Kõvári - Schmatovich, Szabó Z, Füzi K., Gaál - Lovrencsics, Ujhegyi
Nem beszélve arról hogy így a szurkolók mégjobban érezhetik, hogy a Klub részei 😊
A "nagy volumenü" dolgokat meghagyom Dámossyékra 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Kíváncsi vagyok hogy fog mûködni a dolog, mármint a (reményeim szerint) többezer Klubtag Fradista megkérdezése fontos kérdésekben.
Abban biztos vagyok hogy az új elnökségnek nem fog gondot jelenteni megoldani, és abban is bízok, hogy az új rendszerrel sikerül elõrelépnünk.
De én már kezdenék a még fiatalabbokhoz nyúlni, a többiek meg gyúrjanak a Magyar Kupára. Budafokot hazai pályán, "B" csapattal is verni kell.
Amúgy adom hogy Karácsonyi ajándék 😊
FTC: Kemenes - Bognár, Dragóner, Ferencz, Laczkó - Szalai, Lipcsei, Lazic, Csepregi - Deme, Bartha
Budafok: Dombai - Fejõs, Nagy A., Németh J., Kõvári - Schmatovich, Szabó Z, Füzi K., Gaál - Lovrencsics, Ujhegyi
Budapest, november 11., 9.10 Havi átalányért szólhatnak bele klubjuk ügyeibe a drukkerek.
Ezért az összegért a klub alapszabályának módosítása után szavazati joghoz jutna a befizetõ, ami azt jelenti, hogy a Ferencváros életét befolyásoló kérdésekben kikérnék a véleményét. A változatásra a klub jövõ szerdán 10 órakor megrendezésre kerülõ rendkívüli küldöttgyûlésén kerül sor. Itt határozzák meg azt is, hogy mely kérdésekben határozhatnak a klubtagok.
A ferencvárosi szakosztályok képviselõi pénteken egyeztetnek a tervezett módosításokról. Ha mindenben sikerül egyezségre jutni és az alapszabálymódosító rendkívüli küldöttgyûlés is az elõre elképzelt forgatókönyv szerint zajlik, akkor 2007. január 1-tõl az elnökség helyett a klubtagságot vásárló szurkolók dönthetnek a Ferencvárost érintõ kérdésekben.
Az egyesület vezetése bízik benne, hogy sokan karácsonyi ajándékként klubtagsággal lepik meg a fõvárosi zöld-fehérekért rajongó rokonaikat és már idén több ezren lesznek klubtagok.
(MTI)
nevetett 😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
football without ultras is nothing
gyengék voltunk. sajnos meglátszik a csapaton ez a bizonytalanság, hogy nem tudják mi lesz velük a jövõben, nem tudják mi lesz a klubbal, és szar ez így. de ez a mai alibi foci volt... de természetesen kassai nem kicsit ellenünk fújt még így is. basszameg.
kevesen is voltunk, hideg is volt, fáj is a lábam. mind1, mi mindenhol ott vagyunk.
és szombaton mindenki a Szentélybe.
nagyon szar egy meccs volt 😞
kár hogy nem tudtam kimenni....
jó lenne már nyugdíjasnak lenni....<#idiota>#idiota><#eplus2>#eplus2>
jó lenne még 1 és akkor nem lenne gáz a visszavágón...
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
és sajnos, a lényeg még mindig 0 - 0 a 49.percben
és a Gyirmót-nak volt a legnagyobb helyzete :S
Hajrá Fradi!
hát végülis elég vegyes volt a dolog...egyik félidõbe itt másikba ott 😄
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Biztos gyûjt az utolsó hazai bajnokira 😛
Vagyishát csak ajánlani tudom neki hogy arra gyûjtsön ^^
(4 meccs ez , Láma erröl Te baszmek Te tehetsz :ASDasdasasd)
És így utólag visszatekintve, ez a Csapat tényleg többet tud, tehát a második félidõben rosszul (sz*rul) játszottunk...
Jövõ hét szerdán Kupameccs, muszály gyõzni, utána szombaton a Budafok ellen kell bizonyítanunk. Lehet hogy jókor jött egy kisebb "pofon".
HAJRÁ FERENCVÁROS!
Sajnos túlzottan visszafogták magukat a Fiúk...
4pont elõnyt sikerült megtartani.
1. Ferencváros 33
2. Nyíregyháza 29
ez enyhe kifejezés...:S
második félidõben nem voltunk annyira intenzívek...