Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Csank lett a Fradi edzõje,Pajkos a Diósgyõré !!
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
www.smart-bus.hu
Pintér nemtudom õ kicsit ideges természet de hát mindig jobb mint egy beszari nyuszi lehetne Nyilasi aszisztense 😄
kíváncsi vagyok, hogy ma tényleg megoldódik e az edzõkérdés. no meg arra, is kíváncsi vagyok, hogy lesz a közös sajtótájékoztató a napokban...
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=145921
ennyi. . .
Aztán majd meglátjuk, én még valahol nagyon mélyen bízom a "megmenekülésben" (ahogy az elõzõ években is tettem) de nagyon homályosnak látom még ezekután is a jövõt.
Küzdeni KELL!
1.oldal
2.oldal
és ma volt egy érdekes cikk Nyíllal kapcsolatban nemzeti/etlen sportban:
Nyíl: jönnék!
..csak tényleg rohadtul vad-paraszt...
de ha jól tudom Pinyõnek is sok pénzzel lóg a Fradi és õ nem perelt mint a hrutka... ami +1 pont akárhogy is nézzük.
Repked itt Csank neve is (õt azért kezdték ki szurkolók mert egy vidéki kupameccs után már nem tudom hol a félig telt csapatbuszra egy felkérezkedõ szurkolót sem vettek fel (csak páran voltak asszem), és vmi kis település volt, este 9, se busz, se vonat, ilyenkor régebben szokás volt hogy egy pár drukker (pl akik pékek voltak) h segített rajtuk a csapat ha már elkísérték a csapatot, bondhatni jó meetingek voltak ezek, de Csanknak én jobban örülnék, bár szerintem kicsi rá az esély. Csank nem lehet nagyon oda Miskolcért, ha csak a váci vagy fõleg az egri légkörbõl indulok ki, szal ki tudja.
De Csank egyet tud, rohadtul tud, amit nála senki sem tud jobban Magyarországon, akárhány éves focistákat megtanítani szögletet, szabadrúgást és tizeneegyset rúgni. Mondhatni ezért van hogy elivleg képes mindenhol várat gyúrni, kis csapatokkal jó eredményt elérni.
Nyilasi pedig hót'ziher hogy nem lesz, (vicces talán majd akkor lenne, ha BL-be jutottunk, de én szerintem akkor meg már maradjon az aki elvitte oda a csapatot.)
szóval nálam a sorrend 😊
Csank
Kuntics
Pintér
nekem sincs bajom pintérrel.. scak kicsit bunko. amugy nekem teljesen 8 hogy ki ul le, csak jussunk már fel az ég szerelmére. : (
Egyszer ki kellene már állni és megpróbálni változtatni. Mi lett volna ha Kossuth, Petõfi vagy az 56'osok nem mentek volna ki, mert amig ilyen emberek vezeti az országot.....stb.
Nyilasi sajnos csak a nevébõl akar megélni,(bár jó tettei is vannak, tagadhatatlal(Lásd:fiatalok)) - szerintem
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
www.smart-bus.hu
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
www.smart-bus.hu
ha nem akkor kapnak azok "hideget-meleget" pl.: Lipcsei és talán Tököli is
football without ultras is nothing
Az FTC-Baktalórántháza bajnoki labdarúgómérkõzésen történt szurkolói rendbontások miatt félmillió forintos büntetést kapott az FTC zRt., de klubunkat szektorbezárással is büntetik - értesült a 100%Fradi.
Tepszics Ignác cégvezetõ a színes hetilapnak elmondta, hogy a pénzbüntetést a szurkolók rasszista megnyilvánulásai miatt rótta ki az MLSZ Fegyelmi Bizottsága a klubra. Mint ismert, a zárómérkõzést többször is meg kellett szakítani, mert görögtüzeket dobáltak a pályára, emiatt a Fegyelmi Bizottság döntése értelmében egy hazai tétmeccsen le kell zárni a G és O-szektor közötti "területet", valamint a 9-es szektort.
Az FTC az írásos határozat átvételét követõen nyolc napon belül fellebezhet.
Csak halkan kérdem meg, hol volt rasszista megjegyzés/rigmus?
Remélem tényleg lesz aki komolyan gondolta.
Nem érdekel ha 8 vagy 10.ek vagyunk bajnokságban !!! de jöjjünk egyenesbe,olyan fiatalok és játékosok legyenek akik a klubbért játszanak!!! és aztán lehet épitgetni !!!!