Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Szerintem minden Fradistának az évszázad ajándéka lenne ha olyan SMS-t küldözgetnének, hogy megmenekült a Ferencváros! A befektetõ, 2012ig bezáróan 20.000-es stadiont épít és 2009-re nem csak, hogy bajnok csapatot akar avanzsálni de egyben BL fõtáblás helyet is célnak tûzte ki. [a mindenható nem más mint Kisteleki István a megspórólt pénzébõl (jó tudom ez már rossz vicc volt <#idiota>]

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Oncsi
hááát azt nem irta. . .

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Kaplan
Nagyon jó.. És hol a befektetõnk?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Oncsi
MOst kaptam sms-t !!!

Csank lett a Fradi edzõje,Pajkos a Diósgyõré !!

Oncsi
Én sem örülök . . . de várjuk meg mi lesz ebbõl !!!

mukika
Jégkorong: Együttmûködés az érsekújváriakkal - hát ez remek. jégkorong csapatunk, szakosztályunk ezennel meghalt. gratulálok kassai.

Nekem tetszett akkor is mikor elõször lett berakva, és most is bejön. <#smile>

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Ez kifejezetten jól hangzik! <#eljen>

www.smart-bus.hu

Nyilasi rendbetenné szerintem a játékosokat mentálisan és fizikálisan is.
Pintér nemtudom õ kicsit ideges természet de hát mindig jobb mint egy beszari nyuszi lehetne Nyilasi aszisztense 😄
mukika
átmenetileg ez a banner betéve.

kíváncsi vagyok, hogy ma tényleg megoldódik e az edzõkérdés. no meg arra, is kíváncsi vagyok, hogy lesz a közös sajtótájékoztató a napokban...

akkor most fizessenek, mint a katontiszt!!!

csak, hogy Lipcsei is azt nyilatkozta, hogy csak akkor marad ha ugy látja, hogy van esély ill. látja, hogy valami megindul...

Oncsi
A Legfelsõbb Bíróság fenntartotta a Fõvárosi Ítélõtábla határozatát, miszerint jogtalan volt a zöld-fehérek kizárása.

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=145921

ennyi. . .

Nyilasival kapcsolatban nekem is ez fordult meg a fejemben, Peti döntésének viszont szerintem nem sok köze van a pénzhez. 35 éves elmúlt, egy szép karriert tudhat maga mögött. Más klubnál már nem focizna, ott vezethet le ahol nagy játékos lett.

Aztán majd meglátjuk, én még valahol nagyon mélyen bízom a "megmenekülésben" (ahogy az elõzõ években is tettem) de nagyon homályosnak látom még ezekután is a jövõt.

Küzdeni KELL!

ez a 2 hír szvsz azért jelent valami kis pozitívumot, mert ha nem éreznék az új levegõt/befektetõt/változást akkor eggyik sem jött volna ill. maradt volna 😊

Lipcsei Péter marad! - le a kalappal <#worship>

1.oldal
2.oldal

és ma volt egy érdekes cikk Nyíllal kapcsolatban nemzeti/etlen sportban:

Nyíl: jönnék!

Semmi bajom vele az tény, de hogy ki lóg a kapa szájából az tuti, de õszinte és ami a szívén a száján, úgy nyersen, lásd pl ahogy Leandróval beszélt.szóval kazinczy díjra ne is terjesszük fel, a foci pedig nem errõl szól mondhatni, akkor jó edzõ.

..csak tényleg rohadtul vad-paraszt...

de ha jól tudom Pinyõnek is sok pénzzel lóg a Fradi és õ nem perelt mint a hrutka... ami +1 pont akárhogy is nézzük.

Repked itt Csank neve is (õt azért kezdték ki szurkolók mert egy vidéki kupameccs után már nem tudom hol a félig telt csapatbuszra egy felkérezkedõ szurkolót sem vettek fel (csak páran voltak asszem), és vmi kis település volt, este 9, se busz, se vonat, ilyenkor régebben szokás volt hogy egy pár drukker (pl akik pékek voltak) h segített rajtuk a csapat ha már elkísérték a csapatot, bondhatni jó meetingek voltak ezek, de Csanknak én jobban örülnék, bár szerintem kicsi rá az esély. Csank nem lehet nagyon oda Miskolcért, ha csak a váci vagy fõleg az egri légkörbõl indulok ki, szal ki tudja.

De Csank egyet tud, rohadtul tud, amit nála senki sem tud jobban Magyarországon, akárhány éves focistákat megtanítani szögletet, szabadrúgást és tizeneegyset rúgni. Mondhatni ezért van hogy elivleg képes mindenhol várat gyúrni, kis csapatokkal jó eredményt elérni.

Nyilasi pedig hót'ziher hogy nem lesz, (vicces talán majd akkor lenne, ha BL-be jutottunk, de én szerintem akkor meg már maradjon az aki elvitte oda a csapatot.)

szóval nálam a sorrend 😊

Csank
Kuntics
Pintér

Zizou5
nyilasi ugy tudom azért nem ul le a padra, mert azt mondta hogy addig nem ul le amig nem lesz foci nálunk. de ez ilyen homályos informácio. javitsatok ki ha nem igaz...
nekem sincs bajom pintérrel.. scak kicsit bunko. amugy nekem teljesen 8 hogy ki ul le, csak jussunk már fel az ég szerelmére. : (

Ha "normális ember" soha nem próbál beleszólni a dolgokba addig mindig hülye emberek fogják urajni a terepet.
Egyszer ki kellene már állni és megpróbálni változtatni. Mi lett volna ha Kossuth, Petõfi vagy az 56'osok nem mentek volna ki, mert amig ilyen emberek vezeti az országot.....stb.
Nyilasi sajnos csak a nevébõl akar megélni,(bár jó tettei is vannak, tagadhatatlal(Lásd:fiatalok)) - szerintem
jaja, mondta is amíg ezek az emberek állnak a magyar foci élén, õ addig nem lesz Fradi edzõ

Nyilasi nem tudná kordában tartani ezt a csapatot, bár én is szeretném õt edzõnek

László Csabával is így volt...

gabber_saviola
én úgy tudom, hogy Pintér kötött egy szerzõdést a klubbal amit a klub felbontott, de azt a kártérítést ami jogosan járt volna Pintértnek azt csak kosszas huzavona után kapta meg. Nyilasi szerintem nem ülne le a padra 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zenszkij
Pintér egy ......láda, szidta a klubbot mikor elment. Kérdés, hogy jogosan ment vagy se, de az tény, hogynem egy gentleman. Õ aztán nagyon nem kell. Nyilasi kéne. Szomorú, hogy Pintéren kívül nincs más opció.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Játékosként nem ismerem munkásságát, viszont mikor edzõként bizonyított, egy õsszel még biztos bajnoki címet tavaszra alig-alig nyert meg a csapat... Az meghogy nem köszönöm meg elõdömnek érdemi munkáit, kicsit kiveri a biztosítékot. Én még emlékszem egy pillanatra a tvbõl: Gera és Tököli lehetett az aki a kamerába mondta: Köszönjük Garami Józsi bácsi!

Nekem sincs vele semmi bajom, de látom van aki nem bírja... Csak az érdekelne, hogy miért...

www.smart-bus.hu

gabber_saviola
játékosként is bírtam és edzõként is, jöhet

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Nem kötekedés, csak egy kérdés: Mi bajotok van a Pintérrel?

www.smart-bus.hu

Remélem tárgytalan dologról beszéltek, mert se Pintérre se a nagyképû játékosainkra nincs szükség...

Pintér legalább úgy beszél majd velük, ahogyan azt meg is érdemlik 😊

Oncsi
Nah Igen . ..

banok
Ha Pintér visszajön az akkor õt is minõsíti...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

torrente
Önbecsapás mesterfokon.

Maradjon Kuntic, vagy valami külföldit, magyart ne! Pintért semmiképp.

de sztem ha visszajön akkor abból a crew-ból akik "leváltatták" szinte mindenki el fog menni

ha nem akkor kapnak azok "hideget-meleget" pl.: Lipcsei és talán Tököli is

Oncsi
SZtem is... de ezek után visszajönni..háát nemtudom..mindegy próbáljuk meg !!! Vesziteni valónk sztem nincsen😊

õ biztos helyre rakná a fejeket 😊

HURRICAN
szvsz ez a játékoskeret kb ilyen stílusú edzõt érdemel

puftuljon av öffef befédhibáf!!!44

bulvárns megírta? 😄DD

football without ultras is nothing

Oncsi
Pintér Attila visszatér ????????????????<#wow1>

Zenszkij
Cashteleki újabb félmillája amit természetesen zsebre rak.

cigányozás. mellesleg teljesen érthetõ a büntetés szerintem. újpest is kapott pontlevonást. ez legyen a legnagyobb baj

kisteleki féle brigád még mindig szeret minket:

Az FTC-Baktalórántháza bajnoki labdarúgómérkõzésen történt szurkolói rendbontások miatt félmillió forintos büntetést kapott az FTC zRt., de klubunkat szektorbezárással is büntetik - értesült a 100%Fradi.
Tepszics Ignác cégvezetõ a színes hetilapnak elmondta, hogy a pénzbüntetést a szurkolók rasszista megnyilvánulásai miatt rótta ki az MLSZ Fegyelmi Bizottsága a klubra. Mint ismert, a zárómérkõzést többször is meg kellett szakítani, mert görögtüzeket dobáltak a pályára, emiatt a Fegyelmi Bizottság döntése értelmében egy hazai tétmeccsen le kell zárni a G és O-szektor közötti "területet", valamint a 9-es szektort.
Az FTC az írásos határozat átvételét követõen nyolc napon belül fellebezhet.

Csak halkan kérdem meg, hol volt rasszista megjegyzés/rigmus?

Jöhetnek, pályázhatnak a "megmentõk".
Remélem tényleg lesz aki komolyan gondolta.

Oncsi
Elsõ osztályban 8. 10.-ek természetesen !

Oncsi
Legyen már valami !!!!!<#eljen>
Nem érdekel ha 8 vagy 10.ek vagyunk bajnokságban !!! de jöjjünk egyenesbe,olyan fiatalok és játékosok legyenek akik a klubbért játszanak!!! és aztán lehet épitgetni !!!!

-Szerdán közzéteszi a KVI az Üllõi úti 6+2 hektáros terület tulajdonjogára vonatkozó pályázatot-

gabber_saviola
végre valaki, aki úgy látja a dolgokat mint én 😊

Zenszkij
Hmmm, a Fradi táborba én is beletartozok, mégse zsidóztam le Várszegit. Ez lett az eredménye, idejutott a KLUB. Gondolom, ha ez a szlovák megvette volna a klubot, és befektetett volna egy csomó pénzt, az se tetszett volna egyeseknek...Mégis adott 50 millát a semmire.

mutass nekem pár huligánt kérlek.