Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
ott a helyen neki. ott aztán hõzönkhet ha, nem megy a gólszerzés.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Igyekeztem diplomatikus lenni! <#vigyor2>

www.smart-bus.hu

McFrost
biztos...😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Biztos jobb ez így...

www.smart-bus.hu

Oncsi
Az internetes sportfogadásokkal foglalkozó Interwetten kiemelt szponzora lett a bajnoki címvédõ DVSC-TEVA és az NB II-bõl ismét élvonalba vágyó Ferencváros labdarúgócsapatának.

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Zizou5
: DDDDD

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Oncsi
Vince Otto-

- Milyen állapotban vagy jelenleg?
- A sérülésem már a múlté, kondícióban kell felzárkóznom a többiekhez. Egyelõre még külön készülök, de hamarosan bekapcsolódom a közös munkába.
- Mikor dõlhet el, hogy a Fradiban folytatod-e a pályafutásodat?
- Egy-két hétig tréningezek, aztán meglátjuk, hogy mire leszek képes. Az biztos, hogy a szombati ESMTK elleni mérkõzésen még nem lépek pályára, helyette edzésen veszek részt. Az NB II-es bajnokság csak augusztus közepén kezdõdik, éppen ezért azt gondolom, hagy addigra, ha nem is leszek csúcsformában, de segítségére lehetek a csapatnak.

Oncsi
Szombaton délben mutatkozik be a sajtó nyilvánossága elõtt a Ferencváros labdarúgócsapatának új szponzora, amelynek neve a csapat vadonatúj mezén is megjelenik majd az õszi idényben. A Hungaroringen 12.30 órakor rendezendõ tájékoztatón, az új támogatók képviselõi, valamint az FTC Labdarúgó Zrt: elsõ embere, Berki Krisztián mellett Csank János vezetõedzõ, Lipcsei Péter csapatkapitány és Dragóner Attila csapatkapitány helyettese is megjelenik

gabber_saviola
unatkoznak a blikk szerkesztõségben?

Kaplan
Remélem, ez a sok összeesküvési elmélet amit már gyártanak.. ^^

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Oncsi
Sztem is

jolvan, ez szerintem csak valami idiótaság -.-

Kaplan
Kezdem már leszarni ezt a kálváriát amit a klub körül forog, tököm ki van már, nem lehet minden ilyen bonyolult..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

...és hogy mizu a fradistákat viperáztató céggel????

Fradisták figyelem! Ezt a levelet terjesszétek a Ferencváros és a magatok érdekében! Klubunk veszélyben van! A Leo security észrevehetõen Diósgyõrbõl beszervezi az embereit a mi klubunkba! Aki nem tudná: a Leo securitynek tulajdonrésze van diósgyõrben! Ebben az az összefüggés, hogy a Leo sec.-bõl jól ismert tót csaba a Fradi pályán biztonsági fõnök! Elõszõr idekerült Jeremias Buz! Csak azért vette meg a Fradi a diósgyõri védõt, hogy õ neki legyen ebbõl pénze!Nem szabadna hagynunk hogy egy diósgyõri részesedésû ember a Fradi pályán még csak takarítást is vállaljon! Itt a háttérben meg kõkeményen azon van hogy elõbb-utóbb a Fradiból is legyen része! Aztán idehozták szintén diósgyõrbõl a Berkit! Utána Csankot! Ez a három ember mind a Leo sec.-nek alkalmazásában áll! Így tehát itt is azt fogják csinálni amit nekik parancsolnak! Mivel eladható lett a földterületünk, így szép lassan idehozták a hiénáikat és ha arra kerül sor majd hogy építhetünk stadiont és lesz befektetõnk,akkor végleg beleülhetnek a trónba! És ez a Ferencváros és a mi jövõnkre nézve is a véget jelenti!!!!!! Tegyetek érte hogy a klub ne kerüljön ilyen kézbe! A vég közeleg, tehát tegyünk ellene! Minden szurkolói csoport tegyen meg mindent! Ez fontosabb mindennél! A Ferencváros jövõje forog kockán!!! Köszönöm a Ferencvárosi Torna Club nevében!

öhm, nem múlt hét szerdán lett volna a nagy sajtótájékoztató a felvásárlásunkról?
egyik se jön

Oziris666
Azért a diósgyõrieket nem véletlenül kapkodta el a Debrecen,õk jópár meccsen jól játszottak!

??? akik ide jönnek magyarországra afrikaiak azok nem tudnak futni...

lásd, Honvéd ott is csak Genito maradt meg -.-

Oziris666
Ettöl nem tudom miért fél mindenki?!
Azok legalább futni tudnak,nem ugy mint a magyar focisták!
Meg van fizikumuk!

Vinczenek még örûlnék is...

Mátyus-t nagy balfasznak tartom de lehet, hogy jövõre õ is hasznára lehet a csapatnak :|

Zizou5
omfg. jolenne : ]

gercse
olvastam a blikket én is 😄

kiv. vagyok mi igaz belõle

Oncsi
kapaszkodjatok meg !!!

Vince Otto és Mátyus visszatérhet
és most jön a csattano: Afrikai játékosok jöhetnek :S:S😄😄😄

gabber_saviola
meghajtják a nyári alapozáson, én elhiszem 😊

a 2. fordulóban még nem fog játszani a gyenge fizikai állapota miatt...

gabber_saviola
2. fordulóban már a sörödet fogom inni 😄DDDDDD

bmffm856
nekem különösebb bajom nincs Bogesszal, maximum annyi mint az összes többivel. nem számítva persze, a Vasas elleni idegenbeli meccset, amikoris két gólt kaptunk csak róla, mert csak akkor nem hülyítette be az angyalföldi amikor elment sörért, vagy nem akarta...
a sör téma áll, de ha bemutat a szurkolóknak akkor te jössz nekem kettõvel 😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gabber_saviola
simánjó játékos, nem csak Õ tehet arról, hogy így elk*rvult itt a Fradiban

eslõ gólpassza után jössz egy sörrel, elsõ góljánál kettõvel 😊

bmffm856
amúgy tényleg avanti Zsolt.
és ha már Fradi és Olaszország...
Vass Ádám, aki a Fradi utánpótlásból került ki a Stoke Cityhez, két hete kb. aláírt a szintén olasz másodosztályú Bresciához, akik egyértelmûen a feljutást tûzték ki célul Serse Cosmi, az Udineset BL fõtáblára vezetõ mester vezetésével...

bmffm856
csak aztán nehogy meg- helyett bemutassa (a középsõ ujját) magát az olasz ultráknak, mert dobozkákban küldik haza... 😊

gabber_saviola

Azért megértem, hogy lelép. Kicsit nívósabb az Olasz második vonal mint a "keleticsoport", meg aztán jó részével csak padozott itt. Szal avanti Zsolt, mutasd meg magad az Olaszoknak.

ott Olaszországban is szó nélkül szájbarakják ha ilyet csinál...

Zizou5
Frosinone?!

amegmi 100ftos feles márka? -.-'

Bognár Zsolt - Frosinone

Na végre... Ott mutogassál be kis .... ! Kétlem hogy olaszországban ne lennének kritikusak saját csapatukkal/játékosaikkal szemben a szurkolók.

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Laczkó és Balog is a csapattal edzett

Laczkó: elvileg kapott egy jó ajánlatot a Fraditól, de mondta, hogyha külföldrõl nem jön olyan ajánlat amit neki tetszik akkor marad

Balog: õ is vagy itt vagy külföldön, kapott az elsõ osztályból ajánlatot de az elutasította

Bognár Zsolt - Frosinone (Y)

viszlát -.-

jah és Kemenes is elmegy 😊
aztmondta, hogy külföldre akar menni, szvsz a nepáli 2.liga megfelelne...

gabber_saviola
viszlát neki

Tököli kint volt a 7en az ETO-Paks edzõmeccsen, nézõként, noha a gyõriek is környékezik, valszeg Paksra megy, jobb is....

leglább nem fog cserét kérni ha nem ítélnek az eséséért tizenegyest (lásd Vasas elleni MK meccs)

Csank abban szuper hogy mostantól a szabadrúgások, a szögletek és a tizenegyesek menni fognak gond nélkül, mert ebben õ legnagyobbb ma Magyarországon. Ezért tudott kis csapatokkal úgymond csodát mûvelni (eger, vác), mert ezeket már technikailag alig lehet tanítani (pl cselezés), marad a pontrúgás. Szóval kezdek reménykedni...

Csank János csütörtökön megtartotta elsõ edzését a Ferencváros edzõjeként, a tréning elõtt arról beszélt, milyen érzésekkel tért vissza az Üllõi útra.

- A magyar labdarúgásnak szüksége lenne egy jó Fradira - mondta az edzõ. - Azt hiszem, az elmúlt egy év is bebizonyította, hogy az élvonal nem az igazi a Ferencváros nélkül, kimutathatóan csökkent az érdeklõdés az NB I iránt. Ezért is fontos lenne azonnal visszajutni az élvonalba, hiszen a magyar futball csak egy jó Ferencvárossal kerülhetne jobb állapotba.

A feljutásról a szakember ismét azt mondta, hogy az kötelezõ, azt pedig remélni tudja, hogy ez meggyõzõen sikerül majd, bár garantálni nem tudja, hogy ugyanolyan diadalmenetet csinál majd, mint pár éve a Fehérvárnál.

- Teljesen mindegy, hogy a Keleti vagy a Nyugati csoportba sorolnak minket, mindenképpen fel akarunk jutni, kis túlzással azt is mondhatom, ha most a Bundesliga 2-ben indulnánk, akkor onnan is fel akarnánk kerülni - mondta Csank, aki hozzátette azt is, miért lesz nehéz dolga a csapatnak.

- "Csupán" jól szerepelni mindig könnyebb dolog, viszont a bajnoki címet megszerezni mindig nehéz, akármelyik osztályról is van szó. Különösen igaz ez a Ferencvárosra, aki ellen gyaníthatóan újra az összes csapat az év meccsét játssza majd. Láttam például a Budafok elleni meccset, és az egy remek példa volt arra, hogyan képes teljesen feltámadni egy már simán kiesett csapat is, ha az FTC az ellenfél.

A körülményekrõl annyit mondott, hogy pár éve is hasonlóan szegényes helyzetben volt a klub, igaz, akkor legalább az élvonalra készülhetett a csapat, ebbõl kifolyólag több jó játékos is akadt a keretben, mint most. Az edzést követõen elmondta, névrõl már ismerte a legtöbb fiatalt, de sokakat még arcról nem, s valahol ez is jellemzi azt, hogy milyen változásokon ment keresztül a keret az utóbbi idõben. Az erõsítésekrõl annyit mondott, hogy a héten tisztulni fog a kép, és azt követõen lehet az esetleges érkezõkrõl beszélni, ha eldõl, kik maradnak a lejárt szerzõdésû labdarúgók közül.

A szakember az elsõ gyakorlást követõen sok autogramot is kiosztott, többen közös képet készítettek vele. Csank szerint ez a különös hangulat mindig is jellemezte a Ferencvárost, az Üllõi úton a szeretetet duplán érzi az ember, igaz, kudarc esetén is jóval nagyobb a teher. Összegzésül annyit mondott az elsõ napjáról, hogy számára remek érzés belépni egy olyan klubházba, ahonnan az egyik tablóról õ maga mosolyog vissza, a tablón pedig ott áll a felirat: "Bajnokcsapat".

(samsungsport.hu)

gabber_saviola
aki akar leléphet a csapatból, nem fogok senkiért könnyezni. Csársz Bronzonnak meg sok sikert 😄DDDDDDDDDDD

mukika
Elkezdtük - huszonnégy játékos az elsõ edzésen - "A lejárt szerzõdésû játékosok közül Balog Zoltán, Bognár Zsolt, Tököli Attila is megjelent az elsõ gyakorláson, ám õk egyelõre nem szálltak be az edzésbe, ellenben Deme Imre és Komora László a csapattal edzett. Laczkó Zsolt és Kemenes Szabolcs nem vett részt a tréningen."

Oziris666
Hát ha Csank se neveli meg õket akkor senki!

mukika
Csank bemutatkozik - megkezdõdik a felkészülés - "így kiderül az is, hogy a lejárt szerzõdésû játékosaink közül kik vesznek részt az elsõ gyakorláson."

Remélem jó alaposan "megkínozza" õket!!! Megérdemelnék...

www.smart-bus.hu

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

mukika
ennek azért is örülök, mert lenyilatkozta, hogy csak akkor jön, ha biztosan lesz befektetõ.

gabber_saviola
Csaknjancsi jólesz ide, ha mást nem legalább a korát tisztelni fogják.

Csank azért már jó hír,

én örülök neki 😊, ez jó jel