Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bezony <#pias><#pias>

football without ultras is nothing

HBD mukika!!!

gabber_saviola
:ASDadasdadasadad

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zaki
lol 😄

A Srácok megint nem mehettek be... <#boxer>

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Oncsi
Vége 3-0 !!! nah jólvan megvan a 3pont

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

3-0! 😊
Bartha

Oncsi
Vincze 2-0 (szabadrugás)

Oncsi
Deme 1-0

Oncsi
Ha ezt nem nyerjük meg akkor semmit !!!

gercse
húúúú, megállt bennem az ütõ...fogadtam a csapatra, úgyhogy remélem, nyernek

😄ASDasdasd nemkéne 😊

akkor viszont :XD

Zarzycki - Nagy S., Dragóner, Mátyus, Vasas - Deme, Lazic - Fitos, Lipcsei, Zsivoczky � Bartha.

16:30 kor kezdõdik!! 😊)) de, ha ezek után 0:0 lesz, akkor te leszel az oka!! 😄

www.smart-bus.hu

nem tegnap volt? 😮

én azthittem, hogy tegnap volt, mondom felmegyek és megnézem az eredményt
és 0-0 volt kiírva 😄

így már minnyár más 😛

sry

9csöves9
még el sem kezdõdött

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

10.ek vagyunk -.-

Fradi - Mezõkövesd 0-0

hazai pályán, az utolsó helyezettet nem bírjuk megverni? nem tudunk nekik lõni eggyetlen 1 szájbakúrt gólt?

-----------------------------------------

Zenszkij
a pálya szélén, cimborám ilyen sárgaruhás csávó, oszt odaengedtek

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Matthew Prosac
bla(ma)sz.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Oncsi
MI LESZ VELÜNK ?????? Egyre rosszabb...csapnivaló játék,vezetõség,adósságok,pénztelenség,szurkolok eltávolodása,mlsz,kormány,kiröhögnek minket,siralmas helyzet !!! MI LESZ VELÜNK ?????

jbal
jó kis meccs volt.azér a bõcs nem adta fel az elsõ fradigól után egybõl jött az egyenlítés😄
melyik csoportnál voltál a stadionon kívülinél vagy amelyik ott volt a 2 szektorban?

Zenszkij
Kint voltam a mai meccsen Diósgyõrben. 3-3, kéész. Ennyit tud a csapat Bõcs ellen 1 pont 😞

Tudom, hogy megoszlik mindenki véleménye, de mivel a tábor nem mehet be sokan szolidálnak velük, ki se mennek a stadion környékére. Az tény, hogy szurkolás nincs - elvétve. Kint a stadionon kívûl azért megy...

Én nem szólok le senkit, mert volt aki eddig se a kapu mögé járt (mondjuk most mindnekitõl meg lett kérve, szórólapozással is, hogy lehetõleg a kapu mögé nem menjenek, de még mindig van vagy 50 ember aki semmit sem ért. Vannak akik több száz kilóméter utaznak a csapatért, az õ hûségüket sem szabad megkérdõjelezni, de tény összefogással hamarabb pont kerülhet az ügyre. Mert a Leosecurity most mire vigyázz több száz milláért??

De konkrét kérdésedre a válasz a Riebék ellen nem sokat, de egyértelmû, hogy minden amit csinálnak a drukkerekkel jogszerûtlen. Az csak fokozza a meglepetésem, hogy a huligánok járhatnak meccsre, csak az ultrák nem. Miért is? Indoklás? Persze jogszerûen... de a jog és a Ferencváros mára összeférhetetlen fogalommá zülledt...

Jó lenne újra stadionon belül szurkolni a csapatnak, de amíg ezek vannak sehol sem, még idegenben sem. Nincs rá esély, max hoki, kézi.

Aktuál >>> Külön RESPEKT a BÕCSnek, mert mindent megtettek, hogy minden Fradista bejusson, de ugye nem hiába van 30% tulajdonrésze a Leo Securitynek a DVTk-ban, TCS meg MLSZ biztonsgági fönök is, tehát mindenhol ott lehet, fõleg Diósgyõrben, szal esély sincs. Talán ha nem Miskolcon lett volna a meccs.

A Családokat és a CSALÁDIAS HANGULATOT továbbra sem látom a stadinonokban, pedig már nem lehet az ultrákra fogni...

Mindenesetre a kép magáért beszél: (érthetõ ha a XVI-os egy részébõl sok Leós lett...)
Felcsút-Ferencváros:

És csak az összehasonlítás kedvéért:
FERENCVÁROS-Makó 2007:

FERENCVÁROS-Makó 2006:

A 12. játékos ereje már abszolúte nem érzõdik, a szurkolók már nem képesek átlendíteni a csapatot bizonyos holtpontokon a mérkõzés alatt. Nem véletlenül húzta le a Fradi vezetés a 12. mezszámmal elátott mezt az Üllõi zászlórúdjáról...

<#taps>

www.smart-bus.hu

Oncsi
Ez a Program nagyon tetszik nekem is😉

Október 20 - Ferencváros-tuzsér
Október 22 - Magyar Gárda 650fõs avatása+Titkolt,RomEr koncert az MTV székház elõtt
Október 23 - ?! 😉
Október 24 - Ferencváros-Kaposvár

Lehet kiveszek egy pár nap szabit õszi szünet+születésnapom elõtt! 😊

ÖRÖKKÉ KITARTUNK!

Oncsi
Bõcs- FTC Vasárnap 16:00

ígyvan, az 5kor lesz amire nem tudok hazajutni, mivl szerdánként 10-8ig sulim van és már így is lógtam pl pénzügyõr elleni meccs miatt. viszont az üllõin ott leszek, 6kor villanyfényes, végre.
gondolom arra meg te nem tudsz feljutni :\

Kaposvár-FTC november 7 - visszavágók 😉

a Fradinak minden kis pénzre szüksége lenne fõleg a Magyar kupa fõdíjára

mert ha elsõk lennénk a bajnokságban, jó játékkal és vezetnénk is pár ponntal, akkor jól van persze alárendeljük a bajnokságnak a kupát, de nagyon nem ez van...

de igazság szerint annyival kicsit "szimpatikusabb", mert egy kicsit elferdítette az nso mind a 2 fél nyilatkozatát, mert a meccs elõtt sem Urban sem pedig Csank nem úgy nyilatkozott és ezt Urbanrugdagyon Flóri is megjegyezte
mert én ugy olvastam, hogy õt annyira nem érdekli ha kikapunk és a meccs elõtt azért máshogy nyilatkozott

Oncsi
Felcsút rémgyenge volt !!! Fejpárbajban vertük õket nagyon,meg helyenként szépen játszottunk!!! 400-500 Fardista lehetett kinn azért volt hangjuk😊 Urbánt agyon akarták verni stb😄😄 buzi ujpesti!!! Ndjodo tényleg csuszkált,de pára leesett aztán angyon csuszos volt😄

de ha idén sem jut fel a Fradi akkor meg anyázod majd.. egy kupameneteléssel mit érhetne el? ha mondjuk meg is nyeri (amire lássuk be elég kevés az esély tekintve hogy a Debrecen és a Honvéd is ott van még) akkor indulhat az UEFAban.. ilyen kerettel pedig ott sem vinné sokra

magyar kupában: FTC - Kaposvár 😊

Zenszkij
megvertük a felcsútot LOOOL

Szekszárd is tovább jutott, remélem most össze sorsolják a 2 csapatot

megvan a továbbjutás egy soványka 1-0val

grat

a 2. félidõben hozzuk a jól bevált Fradi módszert; nem csinálunk semmit, lassítjuk a játékot míg be nem kapunk egy gólt és akkor majd nézünk nagyokat...

ez Ndjodo elképesztõ, hogy mennyit esik... viszont jó a Bartha és a Deme...

www.smart-bus.hu

mukika
kintrõl szépen hallatszik a srácok hangja... lekéstem a vonatot. :S

vezetünk!

Ndjodo 0-1

Lipcsei egy szóló végén gólpasszt adott

Csank meg kiszívhatja a makkomat -.-

azt nyilatkozta, hogy õt nem érdekli annyira a kupa, felõle ki is eshetünk õ mindent a bajnokságnak rendel alá,(krvára; kérdem én, hol is állunk a bajnokságban?)
ez ám a fasza edzõ...

Oncsi
kint😊😊 ahogy Kanada ellen is meg Sopron-FTC kupadöntõn is😊 (nem azt kell érteni,hogy nem mozdulok ki városból,szoktam én járni máshova is😛)

zaki
Jah, akkor érthetõ... 😊
Válogatott meccen kint voltál a bosnyákok ellen?

Oncsi
Fehérvári vagyok !! De mentem volna Felcsútra is... annyira nincsen messze😛

zaki
Komolyan?
Te aztán kitartó vagy... 😊
Vagy arrafelé lax?

Oncsi
Holnap Jön valaki Fehérvárra FELCSÚT-FTC kupameccsre?

Én megyek!

gabber_saviola
Tavaly még volt egy Tökink, mostmár egy normális csatárunk sincs.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
critical massról jövet (Kistpestere menet) a felûljárón megállva kicsit szétt néztem, hát siralmas minden tekintetben.