Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
football without ultras is nothing
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Bartha
Zarzycki - Nagy S., Dragóner, Mátyus, Vasas - Deme, Lazic - Fitos, Lipcsei, Zsivoczky � Bartha.
www.smart-bus.hu
én azthittem, hogy tegnap volt, mondom felmegyek és megnézem az eredményt
és 0-0 volt kiírva 😄
így már minnyár más 😛
sry
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
hazai pályán, az utolsó helyezettet nem bírjuk megverni? nem tudunk nekik lõni eggyetlen 1 szájbakúrt gólt?
-----------------------------------------
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
melyik csoportnál voltál a stadionon kívülinél vagy amelyik ott volt a 2 szektorban?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Én nem szólok le senkit, mert volt aki eddig se a kapu mögé járt (mondjuk most mindnekitõl meg lett kérve, szórólapozással is, hogy lehetõleg a kapu mögé nem menjenek, de még mindig van vagy 50 ember aki semmit sem ért. Vannak akik több száz kilóméter utaznak a csapatért, az õ hûségüket sem szabad megkérdõjelezni, de tény összefogással hamarabb pont kerülhet az ügyre. Mert a Leosecurity most mire vigyázz több száz milláért??
De konkrét kérdésedre a válasz a Riebék ellen nem sokat, de egyértelmû, hogy minden amit csinálnak a drukkerekkel jogszerûtlen. Az csak fokozza a meglepetésem, hogy a huligánok járhatnak meccsre, csak az ultrák nem. Miért is? Indoklás? Persze jogszerûen... de a jog és a Ferencváros mára összeférhetetlen fogalommá zülledt...
Jó lenne újra stadionon belül szurkolni a csapatnak, de amíg ezek vannak sehol sem, még idegenben sem. Nincs rá esély, max hoki, kézi.
Aktuál >>> Külön RESPEKT a BÕCSnek, mert mindent megtettek, hogy minden Fradista bejusson, de ugye nem hiába van 30% tulajdonrésze a Leo Securitynek a DVTk-ban, TCS meg MLSZ biztonsgági fönök is, tehát mindenhol ott lehet, fõleg Diósgyõrben, szal esély sincs. Talán ha nem Miskolcon lett volna a meccs.
A Családokat és a CSALÁDIAS HANGULATOT továbbra sem látom a stadinonokban, pedig már nem lehet az ultrákra fogni...
Mindenesetre a kép magáért beszél: (érthetõ ha a XVI-os egy részébõl sok Leós lett...)
Felcsút-Ferencváros:
És csak az összehasonlítás kedvéért:
FERENCVÁROS-Makó 2007:
FERENCVÁROS-Makó 2006:
A 12. játékos ereje már abszolúte nem érzõdik, a szurkolók már nem képesek átlendíteni a csapatot bizonyos holtpontokon a mérkõzés alatt. Nem véletlenül húzta le a Fradi vezetés a 12. mezszámmal elátott mezt az Üllõi zászlórúdjáról...
www.smart-bus.hu
Október 22 - Magyar Gárda 650fõs avatása+Titkolt,RomEr koncert az MTV székház elõtt
Október 23 - ?! 😉
Október 24 - Ferencváros-Kaposvár
Lehet kiveszek egy pár nap szabit õszi szünet+születésnapom elõtt! 😊
ÖRÖKKÉ KITARTUNK!
gondolom arra meg te nem tudsz feljutni :\
mert ha elsõk lennénk a bajnokságban, jó játékkal és vezetnénk is pár ponntal, akkor jól van persze alárendeljük a bajnokságnak a kupát, de nagyon nem ez van...
de igazság szerint annyival kicsit "szimpatikusabb", mert egy kicsit elferdítette az nso mind a 2 fél nyilatkozatát, mert a meccs elõtt sem Urban sem pedig Csank nem úgy nyilatkozott és ezt Urbanrugdagyon Flóri is megjegyezte
mert én ugy olvastam, hogy õt annyira nem érdekli ha kikapunk és a meccs elõtt azért máshogy nyilatkozott
grat
www.smart-bus.hu
Ndjodo 0-1
Lipcsei egy szóló végén gólpasszt adott
azt nyilatkozta, hogy õt nem érdekli annyira a kupa, felõle ki is eshetünk õ mindent a bajnokságnak rendel alá,(krvára; kérdem én, hol is állunk a bajnokságban?)
ez ám a fasza edzõ...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.