23418
-
#13829 Colos a Yang?:D -
#13828 :Dddd -
Csesza #13827 írták 1-2 helyen h a colos jól mozog :) -
#13826 4-2-re nyertünk első máltai edzőmeccsünkön
Csapatunk első máltai edzőmeccsén 4-2-es győzelmet aratott a helyi Marsaxlokk FC ellen. Góljainkat Kamate, Yang, Zsivoczky és Abdi szerezték. A máltai bajnokság 7. helyezettje elleni mérkőzés három harmadból állt.
"A 30. percben Yang egy visszahúzós csel után lőtt 6 méterről a hálóba, az első harmad végén az állás 2-0 volt."
:) -
Solt #13825 Na jó, lefekszem... helyi Marslakók FC-t olvastam... ez már a vég... ennyi volt! :D -
Rudee #13824 Mi ezen a cirkusz? Anno még Beckhamnek is volt olyan szabadrúgása pl, aminek köszönhetően megsérült. -
Rudee #13823 Megint egy gól a különbség, a máltaiak gólja után 3-2 az állás.
Tíz perccel a vége előtt már 4-2: Fitos beadását átlépte Robertson, az érkező Abdi pedig behelyezte a labdát a hosszú sarokba. -
#13822 Jézusom. Én sok mindent láttam már, de ez a magyar cirkusz még néha engem is megnevettet. -
Csesza #13821 :D
:S -
Rudee #13820 Azonnal növeltük előnyünket. Zsivoczky egy roppant érdekes szögletet végzett el: érintés nélkül csavart a hosszú sarokba, a labda a kapufáról pattant a hálóba, játékosunk viszont úgy adott be, hogy közben megsérült, Abdi folytatja a helyén (3-1). -
Rudee #13819 Fejesből azonnal szépítettek a hazaiak (1-2), ezután nem esett újabb gól. A 45. perctől Hermény védte kapunkat.
A harmadik harmadnak így futunk neki: Hermány - Fülöp, Balog, Csiszár, Szkukalek - Fitos, Ashmore, Lamine, Zsivoczky - Shaw, Robertson. -
Rudee #13818 A 30. percben Yang egy visszahúzós csel után lőtt 6 méterről a hálóba, az első harmad végén az állás: 2-0.
Máris folytatják a csapatok, most így állunk fel: Holczer - Fülöp, Dragóner, Short, Szkukalek - Pölöskey, Tóth B., Moussa B., Abdi - Márkus, Ferenczi. -
Rudee #13817 Csapatunk 19 óratól a helyi Marsaxlokk FC ellen játszik edzőmeccset. A találkozó három 30 perces harmadból áll majd. Íme a kezdőcsapatunk: Holczer - Lowton, Moncrief, Baranyai, Kulcsár - Deme, Morrison, Wedgbury, Diaz - Yang, Kamate.
A 20. percben Kamate 18 méteres lövése kötött ki a bal alsó sarokban (1-0). -
Narandil #13816 Üdv!
Egyik ismerősöm FTC drukker, s van egy zászlója a 2007/08-s csapat aláírásaival, amitől megfelelő ellenértékben megválna, de a hivatalos Fradi oldalon nincs fórum, vagy valami hasonló lehetőség. Kérdezném, hogy valahol máshol (vagy ott) van erre lehetőség? Itt nem olyanra gondolok, mint a vatera, vagy a teszvesz. Előre is kössz! -
Csesza #13815 ha ríl-ban is olyan jó játékos mint amilyen értékei vannak az FM-ben akkor ez a srác nagykirály lesz :P -
Csesza #13814 jó meccs volt -
#13813 Ráadásul Szucsánszky Zita 4 másodpercel a vége elött dobta a győztes gólt;) -
Rudee #13812 Az szép -
#13811 Bocsánat 35-34 :D -
#13810 Nem foci de azért a Fradi-val kapcsolatos:
Kézilabda: Fradi-Győr 34-33 -
Csesza #13809 Angol csatár csatlakozott a kerethez
Szombaton Máltán csatlakozott keretünkhöz Jordan Robertson Angliából.
- 100%Fradi - A 21 éves, 185 centiméter magas csatár eddig a vezetés tájékoztatása szerint 70 tétmeccsen 25 gólt szerzett. A Sheffield United játékosa kölcsönben szerepelt a Northampton, a Torquay United, a Dundee United és a Southampton csapataiban. -
Csesza #13808 mert állandóan előremegy a támadásokkal, mikor olyan lassú hogy soha nem ér vissza - ez által a támadásokhoz is igen lassú
persze jól tud fejelni, de egy jobb hátvédnek nem ez a feladata :D -
#13807 mondjuk ez várható volt, mivel megjött az Il bomber :) -
#13806 Barthát kölcsönadjuk a tavaszi szezonra, azt hogy melyik csapatnak még nem tudni -
#13805 Választ akarok,hogy miért nem:D -
Csesza #13804 hát nemkéne :D -
#13803 jaj csak Őt ne!!!!!!!!!! -
#13802 Az osztrák Bundesligában gyengén szereplő Mattersburg labdarúgócsapata megvált mindkét magyar játékosától, Csizmadia Csabától és Kovrig Ákostól – olvasható a klub hivatalos honlapján.
Csizmadiát szivesen látnám a csapatban ! -
Csesza #13801 :DDDDdddd -
#13800 Ufficsálé: "Il bomber" alla Ferenvarosi TC -
Csesza #13799 -
Csesza #13798 február 14-én az U19es magyar válogatott ellen játszunk
másnap azaz 15-én Liga kupa meccsünk lesz de így is elvállalta Bobby Davison a felkérést
az U19es csapatban nem mellesleg 5 Fradi ifista is játszik: Megyeri Balázs, Vattai Balázs, Nyilasi Bálint, Vass Máté és Sváb Dániel -
Csesza #13797 Brandon Moncrief-t a következő napokban teszteli Bobby Davison. A 24 éves játékos középső védőként és védekező középpályásként bevethető.
+
még 2 kölcsönjátékost - Molnár István és Molnár Dániel (Vecsésen voltak eddig) -
Csesza #13796 senki sem vonta kétségbe a képességeit :) -
#13795 Emlékszem az uccsó Fradi-Tatabányára, hát Lámával megállapítottuk, hogy jó pléja....már mint akkor az volt. -
Csesza #13794 ne mond már nekem h ö volt valaha akkora sztár h a Fradi neki csak levezetés? :D
lehet h a Paks 1.osztályú csapat de nem hasonlítható össze a Fradival!
mert ha teszem azt Márkus az Austria Wien-től jön ide játszani ahol jól ment neki és állandóan játszott akkor ez levezetés h ide jött de nem is erről van szó...
sztem -
#13793 Sajnos igen, Ő már nem olyan, mint 2-3 évvel ezelőtt. -
Csesza #13792 levezetni? :D
1. a kora nem indokolja ezt
2. sosem volt akkora játékos h a Fradiba csak levezetni jöjjön
-
#13791 Éreztem, hogy levezetni majd hozzánk fog jönni. Remélem most már nem akkora az arca, mint pár éve. -
Csesza #13790