23418
  • Kaplan
    Szerintem Kukuruzovic, Lauth, Dilaver és Gera minőségi pótlások. Leonardo ritka nagy féreg módon tudott viselkedni, akármekkora játékos ő (hozzáteszem még csak nem is klasszis, csupán NB1 szinten kiemelkedő), az ilyet nem lehet tolerálni. Jenner jól indult de egy ideggyenge játékos, aki képtelen motivációt találni. Milyen dolog lenyilatkozni olyat, hogy otthon őt már kiismerték, ezért áll tovább? :D

Besicet pedig most lehetett csak pénzzé tenni, értelemszerű volt, hogy muszáj eladni. Nem vagyunk még olyan klub aki egy ilyen lehetőséget hagyhat elúszni. Hozzáteszem, nálunk sokkal nagyobb klubok sem tudják ezt megtenni, pénz beszél.
  • HURRICAN
    Nekem is tetszik amit Doll csinál csak minőségi játékosok is kellenének már. Az nem előrelépés, ha elmegy 2 átlag feletti játékos és 10 új igazolásból van 1-2 említésre méltó.
  • Zenszkij
    a madocsai Messi
  • banok
    A mai hős :)
  • Kaplan
    Nekem tetszik Doll munkássága nálunk. Látok elképzelést, még sok a technikai, illetve a helyezkedési hiba de hazai szinten rendben leszünk. A Rijeka ellen egyértelmű volt a szituáció, az EL szerepléssel kapcsolatban pedig aki menetelést várt totál el van tévedve. Én csak a legjobbakban reménykedtem és ameddig lehetett, elmentünk. Tapasztalatnak a következő évre tökéletes lesz. Ha nem is a bajnoki cím, de egy nemzetközi kupaindulásra feljogosító hely elvárás innentől kezdve, hogy még több meccset játszhassunk magasabb szinten.

Abszolút pozitívan tekintek a jövőbe és remélem minél hamarabb eljutok újra egy Fradi meccsre, talán már a Nyíregyháza ellen! :) A mai győzelem tökéletes nyitány, az első erőfelmérő pedig úgy is a Győr ellen jön el, majd ott kiderül, hogy hol is tartunk. Hajrá Fradi!
  • Zenszkij
    Böde tavaly csak altatott .
  • Zenszkij
    Már unom én is. Ilyen drukkerek nem drukkerek, csak huligánok, befejezhetnék már. Berki meg Szívós jó volt nekik? Pavlovic meg egy hatökör...
  • ReszegKoldus
    Böde 3 gól, Pavlovic 3. mb1-es piros lap, jó meccs volt.
  • Solt
    Na most meg a Kubatov takarodj! :D Mégis milyen elnök kéne nekik? :D

Pavlovic... Ostoba fasz.
  • Kaplan
    Vihar a biliben, néha annyira nem tud már mivel foglalkozni a tábor. Általános ez az állandó pocskondiázás, negativitás.
  • HURRICAN
    nem egy biszem-baszom spíler :D
  • Solt
    Hogy még ilyenkor is azzal a kurva szkennerrel kell foglalkozni... Kezd unalmas lenni.
  • ReszegKoldus
    Böde már megtriplázta a tavaszi góljai számát :)
  • Zenszkij
    remélem most már kihúzzuk
  • Zenszkij
    húgy Kecskemétet nem verjük meg....
  • Zenszkij
    hát ez az, még ide se férnek be
  • Grenzjager
    Doll egy jó nagy péró.....

neki áll fikázni a magyar focistákat, miközben meg se számolta hány magyar volt a kezdőben...
  • JimKirk
    Hu bazdmeg, jol szetbarmoltak a tavalyi csapatot.
  • ReszegKoldus
  • Zenszkij
    Hülye pöcs, minek kezezik a barom. Ezzel vége, gólt most se rúgunk. Mentünk egy kanyart, ezért érdemes volt tavaly izgulni...
  • Kaplan
    Felelős játékvezetői döntés, nem tudom, vannak kétségeim a tizenegyest illetően.
  • ReszegKoldus
    na akkor már csak 3 gól kell
  • Kaplan
    Gratulálok az ultráknak (akik nélkül elméletileg nincs szurkolás), hogy egész végig csak a tenyérszkennerrel foglalkoznak. Lehet, hogy csal a fülem, de mintha végig a horvát szurkolók hangját hallanám. Ez a fanatizmus? Utálom az ostoba embereket.
  • banok
    Gera kezdő!!!
  • ReszegKoldus
    Besic úgy tűnik, ha nem is a Milanba, Juvéba, Dortmundba, de az Evertonba befér :)
  • Grenzjager

• Grenzjager
    NK Zagreb - HNK Rijeka (1-3) HIGHLIGHTS 20.07.2014
  • contraste
    Pofátlan eléggé a Fradi részéről, de ez még elfogadhatóbb, de sokkal pofátlanabb a saját szurkolóival szemben.
  • contraste
    En igen, de vendégszektorba vettem jegyet.
  • Grenzjager
    + még az is megdöbbentett, hogy Doll azt mondta a meccs után "többet kell támadnunk", ... mondta ezt ugye 0, azaz nulla kapura lövés után. Ennyi? Többet? Mennyivel többet?
    pffff

Kukori eddig a legjobb igazolás.

Havojicnak ez volt az első meccse a Fradiban szerintem. Hihetetlen....
    ... Lauth-ot a végén a Lipcsei mellé igazoltuk az U21-hez? Tuyp fair magatartásáért megérdemelne egy esélyt, ha már a legjobban fizetett labdarúgónk.... akár Lauth-tal párban. De már filózom, hogy lehet hogy Bödével van a baj, minden évben Böde mellé igazolunk valakit, aki aztán hipphopp elfelejti hogy mi az a labdarúgás.
  • Zenszkij
    ez volt a taktika, a bunkerfoci, sajnos így nagyon nehéz lesz itthon, de hátha
  • Mor3llo
    Ez kurva gyenge volt. Kapuralövés nélkül lehozni egy meccset...
    Igaz, hogy ez a Rijeka legalább 1-2 szinttel felettünk van, de ez akkor is megdöbbentő.
  • Sippie
    Nalepa meg mindjárt meghal a pályán.
  • Mor3llo
    1-0 :(
  • Mor3llo
    öö, azért nem lenne szép lehozni a meccset kapuralövés nélkül...
  • Zenszkij
    szép szép, most már csak behúzzák
  • JimKirk
    Lottunk mar kapura?
  • Solt
    Közben a diók belehúztak, 0:2! Tisztelet!
  • Zenszkij
    0-0, beparkoltunk a kapu elé :D
  • zorrobomber
    tipikus online felület start -> hulladék