Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Állítólag már úton van... 😊

www.smart-bus.hu

Zenszkij
<#eljen> Most már csak Leó-n izgulok. Nem tudom mi történhetett vele, hogy nem jött vissza.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Biztos bennem van a hiba, de én továbbra sem értem mi a gond... Hiába a HD kamera, ha a biztonságiak beengedik a haverokat, akik aztán csinálják a cirkuszt. Ergo kell a szigorú azonosítás... elég volt éveken át a kettes szektor viselt dolgaiból... jó lenne, ha ebben a gyönyörû stadionban rend és nyugalom lenne ilyen szempontból.

A jegyárakhoz meg annyit, hogy a stadion nem jótékonysági intézmény. Nem azon múlnak a jegyárak, hogy a Kubatovot elõzõ éjszaka kielégítették és jó napja van-é, avagy sem. Kalkuláltak egy átlag nézõszámmal, ehhez kalkuláltak egy jegyárat, ami még versenyképes, és a bevételekhez is hozzájárul. Egy normálisabb helyre meccsenként kb 10 ajróra jön ki a bérlet, amit már meg lehet úgy is vásárolni, hogy csak a felét fizetik ki, tavasszal meg a másik felét... És ez még nem a legolcsóbb bérlet... ha valakinek ez sok egy ilyen stadionban, ilyen körülmények között a szeretett csapatáért, akkor... És mindezt úgy, hogy a csapat körül láthatóan jó irányba mennek a dolgok.

www.smart-bus.hu

Jobb lett volna a sanmarinói,
Málta....

Zenszkij
csak ne a kazah legyen, messze van

Az FTC a sorsolás technikai megkönnyítése érdekében kialakított beosztásnál a 4. csoportba került, ellenfele az FK Asztana (kazah), Sliema Wanderers (máltai), Shkendija (macedón), Lovcsen (montenegrói), KF Laci (albán), Libertas (San Marinó-i) hatosból kerül ki.

Zenszkij
innen IP alapján bannolták, nem hiányzik 😄

ReszegKoldus
Nem szoktam indexen a DK-s topikot olvasgatni, de most megnyitottam és bakker...barnuska épp ott trollkodott mostanában 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Zenszkij

Nem lehetne jobb csapatkapitányunk:

Zenszkij
nem marad itt tuti, kár ezen elmélkedni, még mindig nagyon jól cseng a neve a piacon

Láma!
remélem ahogy az írásaik 95%-a, úgy ez sem lesz igaz.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Évenként lesz a belépõár emelés. 4000 lesz a legolcsóbb (3 év múlva). Mindez ugye Rezsicsökkentéshonban.

"Drukkolok" a magasabb árakért, hogy hamarabb elérjük a londoni jegyárakat, legalább ezen legyünk egy szinten velük.

A "rossz fiúkat" eddig is azonosították, ha akarták õket, de ugye mi is van a jegy nélküli szurker kártya nélkülikkel akik mégis bejutnak? Szóval nem az azonosítási rendszert kell orwelli szintre fejleszteni és továbbra is bûnözõként kezelni minden szurkolót.

Közben a német öreg fiú, valamint egy tehetséges svájci-horvát aláírt, Vadász a dióktól esélyes mert lejárt szerzõdése, és Gera is befutott külön edzeni egyelõre, kérdés mit mond Németh Sándor.

banok
Nem izgat. Nincs félnivalóm.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Láma!
ez nem ujjlenyomat, az ujjadat nem is olvassa le, mer tenyér nagyságu maga az optika is vagy mi, amire ráteszed a tenyered.

ReszegKoldus
a tenyerébõl kiolvassák, hogyha valaki zsidózik? 😄

én feleslegesnek tartom ezt is

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Alapvetõen támogatok minden olyan kezdeményezést, amivel a bûnözõket, zsidózókat meg románozókat be lehet azonosítani, de az ujjlenyomatos dolognak némileg paranoid okokból nem örülök. (Kicsit túl személyes adat, amit máshol elhelyezve bizonyítékként használhatnak fel bármilyen eljárásban. Pártunkból és kormányunkból már bármit kinézek.)
Kaplan
Semennyire, nem érzem ezt hatalmas problémának. A mai világban, a modernkori technikával már bárkit, bármikor, bárhogyan lekövethetnek. Úgy érzem, hogy néha túl vannak kicsit reagálva az ilyen problémák.

Persze meg lehet engem is gyõzni a tenyérjóslás negatív vonzatáról, csak mondjatok néhány reálisat.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Fabio Capello
Hogy egy kicsit más témát is feszegessünk - ki mit gondol a tenyérleolvasósdiról, mennyire gátol titeket ez abban, hogy jegyet, esetleg bérletet vegyetek?

Kaplan
Én most úgy érzem, hogy biztosan távozni fog. Viszont rég nem volt lehetõsége magyar csapatnak ekkorát kaszálni egy játékoson. Egy 2 millió eurós biznisszel hihetetlen jól járna a klub. Minõségi dolgokra lehetne visszaforgatni, és a mûködés is meg lenne oldva részben.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ja-ja, pedig jó lenne, ha még legalább az õszt nálunk játszaná végig...

www.smart-bus.hu

banok
Legalább jó pénzt kapjunk érte ha már nem marad mert szerintem biztosan távozik a nyáron.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

VB egyenes kiesési szakaszbán megéri már az 5 misit is.

Lehet még több ha Radó árához hasonlítom.

Az Orosz Pali már régebben is azt mondta, hogy Besic ára milliós nagyságrend, euróban. Gondolom akkor õ ilyen 1-2 millióra gondolt, viszont, ha a Besic ilyen jól játszik a VB-n, akkor szerintem reális lesz az a 3 millió... 😊

www.smart-bus.hu

JimKirk
Barki valaszolhat!😊

En is 3 korul engednem el!
Bár nem engem kérdeztél, de szerintem 2-3 millió eurót nyugodt szívvel...

www.smart-bus.hu

JimKirk
Szerinted realisan mennyit kerhetunk erte?
Besics nagyon jó volt Argentína ellen,
meg lennék ha lepve ha egy EL meccsen is játszana nálunk
(mondjuk mi már ELezni fogunk a VB alatt, + Besicsnek is jár majd pihi a VB után), továbbmegyek meg lennék lepve ha akár még egy meccset játszana a Fradiban.
Nekünk pénz mindig kell, õ meg szakmailag sajnos jobban jár máshol. Bosznia szerintem verheti Nigériát és Iránt is, akkor az plusz meccs, plusz ár.
... ha még fél évet maradna és januárban váltana😊

Zenszkij
rakni kéne erre: Besic gólt lõ 😄

ReszegKoldus
Hajrá Besic! 😊)

JimKirk
Ok, koszonom!
Láma!
6 év alatt ingyenes, szóval szerintem neki nem, de nem vagyok benne biztos

JimKirk
Ok, koszi! Egy 5 eves gyereknek is?
Ki kell neki is, igen.
JimKirk
Kulfoldi allampolgarnak is ki kell valtania a szukoloi kartyat ahhoz hogy bejusson egy bajnoki meccsre? Vagy egyaltalan hogy mukodik ez, valaki lenne olyan kedves es elmagyarazana?
Amikor értékek tûnnek elLeköszön a FradiBusz fõszervezõje

turpert
https://www.facebook.com/gerazoltansz?fref=ts

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

Muki100
Nem engedik be a Budapestrõl érkezett haverját a lengyel biztonságiak, mert nincs jegye vagy valami, és ezen felkúrja magát.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Sippie
mi a sztori?
Muki100

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Zenszkij
na itt tartunk, ez az utánpótlás, van hova fejlõdni szerencsére

Ferencvárosi FC bentmaradt a BLSZ.I-ben 😊
Ferencvárosi TC II. meg kiesett a BLSZ.I-be 😞

A szurkolók meg a "tehetségek" egy ligában!

juuljenner27 Nagyon szeretek jatszani ebben a csapatban, klubban, nem az en dontesem volt, hogy jovore mar nem jatszom a fradi szineiben. Mielott barki azt hinne h akarmilyen szerzodesre nemet mondtam volna, fontos tudni, hogy nem volt valasztasi lehetosegem. Az edzo es az igazgatosag nem velem kepzeli el a lehetseges jovobeli, bajnoki csapatot. Sajnalom az egeszet, mert az elso pillanattol kezdve, ugy erzem magam mintha otthon, nem pedig kulfoldon, egy szamomra teljesen ismeretlen helyen jatszottam, eltem volna. Rengeteg szep gyozelem van mogottunk ( foleg az ujpest elleniek ) soha nem fogom elfelejteni a meccsek a hangulatat, amit a rengeteg szurkolonak koszonhetunk, paratlan volt. Manny thanks!!!! 14h

Láma!
Jenner ünneplésnél ott volt, szerintem érmet is kapott ahogy mindenki más is. Akeem családja is megkapja az érmet, és Moniz is, ezt bemondták.

ReszegKoldus
Nem tudom kié volt, mert Besic se vehette át az érmét, mivel külföldön van.

Sippie
az volna igen, de az átadásnál nem láttam egyiküket sem. Vagy csak elkerülte a figyelmem, de az ünneplésnél se láttam õket az NSO-n feltöltött videóban. Vagy a harmadik félidõbe siettek? 😄