Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Subw00fer
Ez fasza<#levele> mikor olvastam délelõtt a stormyt nem nagyon tudtam mit reagálni... Ezek után a seven side is várható volt, mint ahogy gondolom ezek után jön a többi is szép sorban. Még mindig nem igazán értem hogy mi megy a háttérben (pedig eléggé rajta voltam a dolgon), de az biztos hogy 'egyesek' elérték a céljukat. jelenleg ott tartunk hogy se csapat se egység! Pedig ez utóbbi amiben leginkább az erõnk volt...
Egerszegi túra... Sztem jó lesz...

Szívünk Zöld-Fehér, mindennél többet ér!

Láma!
Láma!
Megszûnt a Stormy

Grenz, valami bõvebb infó van?

Oncsi
1. Videoton 16 11 3 2 38–19 +19 36
2. DVSC 16 11 1 4 32–21 +11 34
3. Újpest 16 9 2 5 25–21 +4 29
4. Gyõri 16 8 5 3 21–10 +11 29
5. ZTE 15 8 2 5 29–24 +5 26
6. MTK 16 7 5 4 28–18 +10 26
7. Kaposvár 16 7 4 5 24–21 +3 25
8. Pápa 16 7 2 7 24–20 +4 23
9. Paks 15 5 5 5 16–18 –2 20
10.FRADI 16 5 5 6 19–22 –3 20
11.Vasas 16 6 1 9 25–39 –14 19
12.Haladás 16 4 3 9 22–32 –10 15
13.K.mét 16 4 2 10 27–37 –10 14
14.Kispest 16 3 5 8 16–23 –7 14
15.Ny.háza 16 3 4 9 22–34 –12 13
16.DVTK 16 3 3 10 19–28 –9 12

Gólarányunkon van mit javítani😊 de lényeg a 3 pont. . .!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Subw00fer
Gyõrben kézislányaink másodikok lettek a Magyar-kupa négyes döntõn. Szombaton a Békéscsabát verték meg, nagyot küzdve, Ma viszont a gyõrrel szemben maradtak alúl (tisztes helytállás...). Taps nekik (mert õk tényleg megérdemlik) !!! <#worship><#worship>

😄 😄

www.smart-bus.hu

gercse
Át kell nézni az ilyeneken, azért van a nulla közepén is lyuk 😄, ezt tudom ajánlani. 😊

biztos sokat ittál
mi bajod a nevemmel
Nem! Ezt már én is kértem tõled egyszer... szartál rá... most 1:1!

www.smart-bus.hu

magyarázd el légyszíves
És nézd... nem érti... érted, õ nem ért engem! 😄 No, de nem hiába... nem elég, hogy barnuska, még 000 is... ez van! 😄

www.smart-bus.hu

nem értelek
gercse
<#gonosz1><#vigyor1>

www.smart-bus.hu

gercse
Sebõk Vili 😄D

és ez fáj?
jól tették
És akkor még egy kis pletyka is... tegnap éjszaka a Ferenczi, Molnár Balázs, Kenesei trió ( Sebõk Vili hamar lelépett 😄 ) megtalálható volt egy éjszakai szórakozó helyen a Dunán... nem voltak szomjasak! 😄

www.smart-bus.hu

Gunnersboy
és mivel kikaptak így egy riválisunkon hoztunk 3 pontot a tabellán, így már csak 9 pontra a dobogó

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Tehát az újpest 3 gólos veresége nem érinti a Fradit? Érdekes álláspont... Én nem azt mondom, hogy napokon át ezen kell rágódni, de mint hír, úgy érzem ide való... nem csupán a vereségük, mert az túlzott örömöt nem okoz... de mivel mi nyertünk, õk meg kaptak hármat otthon, úgy érzem ez így kombinálva említésre méltó esemény...

A real topik meg abszolúte nem érdekel...

www.smart-bus.hu

szerintem meg nem rossz dolog ez a lakcímkártyás valami.aki nem bír magával azt azonosítják
azért ez nem gyenge 😄
FTC - Haladás (1899.hu) Pár száz rendõr akkor is kell ha zárt kapus a meccs!! Reszkess Fradista!! ÉN VAGYOK A HATALOM, ELNYOMLAK HA AKAROM 😄😄😄 😄😄😄

ACAB ACAB ACAB ACAB ACAB ACAB ACAB ACAB ACAB ACAB ACAB ACAB

ez még jó, hogy zárt kapus volt, mert irgalmatlan bénák voltunk. Nulla játék... szerencsék, hogy Halmosit leszámítva az újpest-barát-halisok is töketlen bénák...
Az új igazolások is nagyon ernyák voltak... eszméletlenek...

Az MLSz meg megköveteli hogy legyen X papírú edzõnk, akinek meg kell a padon ülni mert utánpótlás edzõ is... tipikus mlsz... káosz, anarchia...

FTC - lilabarát szombathelyiek

mert a csapatok topikjában nem a riválissal szokás foglalkozni, volt már ebbõl cirkusz a Real topikjában is, mikor beírtuk, hogy kikapott a Barca, dejó...
Mit? Nem írhatom ide, hogy a legnagyobb riválisunk kikapott? Miért?

www.smart-bus.hu

ezt ne ide...
És kikaptak a lilák is... 0:3... ezt a Balajcza gyereket nem mi igazoltuk nekik? 😄 Botrány az a csóka...

www.smart-bus.hu

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Hát kiküzdöttük.Nem semmi egy helyzettel 2-1-re hozni egy meccset...<#whatever>
Na mindegy,hátha lesz még jobb is.Lényeg a 3 pont.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

gercse
az egész csapat nem egy gyorsvonat, fokozni kell a tempót mindenképp

Egy éppen hogy megadható 11-esel 1-1.Mindenesetre nagyon karcsú ez a produkció megint.Ez a Stockley olyan lassan játszik hogy elalszik rajta az ember.

banok
1-1 Ferenczi büntetõbõl.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Mor3llo
Halmosi, 0-1.
Ez eddig ismét semmi.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Vicc.Aki az edzõ az nem lehet mert nincs papírja,sõt fel se vették a tanfolyamra.Akinek van papírja,arról kis túlzással csak a rokonai hallottak eddig hogy õ kicsoda (én legalábbis az éltben nem halottam róla),de õ a Fradi edzõje.Viszont az edzõ ott sincs a stadionban,hanem helyette az van ott aki nem is lehet edzõ.
Magyar Futball 2010...

Fabio Capello
Kisteleki: „Azonnali hatállyal bejelentem a lemondásomat"

A Magyar Labdarúgó-szövetség ma rendkívüli közgyûlést tartott, amelyen Kisteleki István a decemberi bejelentésének megfelelõen hivatalosan is megerõsítette, hogy lemond MLSZ-elnöki posztjáról.

Az MLSZ-közgyûlés napirendi pontjai között szerepelt többek között a 2009-es év szakmai és pénzügyi beszámolójának elfogadása, a felügyelõbizottság beszámolója, valamint a 2010-es szakmai és pénzügyi terv elfogadása. A napirendi pontok elõtt pedig több szakembert díjaztak a magyar labdarúgásért végzett tevékenységéért. Az utánpótlás-nevelésben kifejtett eredményes munkájáért Both József, Sisa Tibor és Egervári Sándor kapott elismerést – munkájukkal mindhárman hozzájárultak az U20-as futballválogatott Egyiptomban szerzett bronzérméhez.

A napirendben szereplõ beszámolók elfogadása után Kisteleki István értékelte az MLSZ elnökségének négyéves tevékenységét.

„Olyan keresztúthoz érkeztem, amelynél értékelni kell, milyen örökségrõl indultam és hová jutottunk" – kezdte beszédét Kisteleki, aki felvezetésével beharangozta, hogy az MLSZ elnökeként nem folytatja a munkáját.

A leköszönõ elnök hangsúlyozta, 2006-ban egy csõd szélén álló, fizetésképtelen szövetség irányítását vette át, de az általa vezetett elnökség stabil gazdasági hátteret teremtett, amely a következõ elnökség számára is biztosítja az alapokat a szakmai munkához.

Kisteleki ezt követõen köszönetet mondott mindazoknak, akik segítették az elmúlt idõszakban, többek között az Európai Labdarúgó-szöbvetségnek (UEFA) és a magyar szurkolóknak is.

„A munkánkat a magyar futball sikereiért végeztük, a szurkolókért, akiknek ezúton is köszönjük a támogatásukat" – fogalmazott, majd egy filmet láthattak a résztvevõk, amely összefogalalta a 2009-es esztendõ legfontosabb eseményeit.

Ezután következett az a bejelentés, amelyet Kisteleki már decemberben elõrevetített.

„Nehéz pillanat ez, még egyszer köszöm mindenkinek a munkáját, azt a felejthetetlen idõszakot, amelyet az MLSZ elnökeként eltölthettem. Ezennel bejelentem, hogy azonnali hatállyal lemondok az elnöki tisztségemrõl" – fogalmazott az MLSZ leköszönõ elsõ embere.

A tisztújításra április 2-án kerülhet sor.
--------------------------

VAN ISTEN!!!!!!!

Hogyha ezután a Fradi látványos javulásnak indul, akkor azthiszem nem lesz kérdéses minek köszönhetjük az elmúlt évek buktatóit... Már csak Berkit kéne eltakarítani a p*csába, és rövid idõn belül ismét egyeduralkodók lehetünk...

1899.hu FORUM

http://www.1899.hu/forum/

www.1899.hu

Gunnersboy
a holnapi meccsen pedig még a kispadon sem lesz ott Tuboly, mivel az u17es válogatottat is õ irányítja, így velük utazik, az mlsz ezt pedig jóváhagyta

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Tuboly Frigyessel megegyeztünk, így papíron õ irányítja az FTC-t, de a szakmai munkáért továbbra is a Craig Short-Ron Reid páros felel - jelentette be Berki Krisztián vezérigaztató a szurkolói ankéton

Gunnersboy
A jövõ héten az U-21-es válogatotthoz csatlakozó játékos, Kulcsár Dávid ma ünnepli huszonkettedik születésnapját.

Fabio Capello
Csütörtök délelõtt hivatalosan is értesítette az MLSZ illetékes bizottsága a Ferencvárost, hogy a Haladás elleni szombati Soproni Liga bajnoki mérkõzés zárt kapuk mögött kerül megrendezésre. Errõl a 100% Fradi adott tájékoztatást.

A Ferencváros hivatalos honlapján, a 100% Fradi értesülései alapján közli, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség közleményben értesítette a klubot, hogy hiába kérte ellenkezõjét, nézõk nélkül kell megrendeznie a Haladás elleni hét végi bajnokit.

Mint ismert, a DVTK elleni találkozón történtek miatt három meccsre bezárták a Ferencváros stadionját, amelyben az õszi szezon utolsó két találkozóját nézõk nélkül rendezték meg. A klub ezután arra kérte a honi szövetséget, hogy a harmadik meccset már ne kelljen zárt kapuk mögött lebonyolítania.

Az MLSZ tájékoztatása szerint azonban jogerõs fegyelmi büntetést még a szövetség elnöke (Kisteleki István) és az elnökség sem törölhet.

A két csapat szombaton 15 órakor játszik egymással, a találkozót szöveges formában honlapunk élõben közvetíti!

-------------------------

"Az MLSZ tájékoztatása szerint azonban jogerõs fegyelmi büntetést még a szövetség elnöke (Kisteleki István) és az elnökség sem törölhet"

Ahhhahahahh hogy is volt az eset az UTE-val meg az ifista sráccal? Kapják be, de komolyan...

méééég MLSZhez

"Míg a mi a Haladás elleni zárt kaput eltörlésére szóló kérelmünket még csak nem is tárgyalták (sõt, azt is eljátszották, hogy nem kapták meg azt), addig pár hónapja zokszó nélkül eltörölték a hasonló határozatot a Dózsa esetében. A lilák érve akkor ez volt az MTK elleni meccs elõtt: “a találkozón szeretnének lehetõséget adni a szurkolóknak arra, hogy köszönthessék Korcsmár Zsoltot, a magyar 20 éven aluli labdarúgó-válogatott újpesti középpályását, aki tagja volt az egyiptomi világbajnokságon bronzérmes csapatnak.”"

na igen, almafától ne várj körtét...
MLSZ...

az MLSZ-ben meg még kevesebb angolszász, kelta van mint a Fradinál.... akkor képzeld....

Láma!
Ujabb gond, most edzöi papirok

viszont a multkor meg ilyen hir volt:
"“Az MLSZ viszont elfogadta a zöld-fehérek erre vonatkozó kérdését, s engedélyt adott a szakembernek a munkavégzésre, feltételként csupán azt szabva meg, hogy mutassák be azt a papírt, amely igazolja, hogy Angliában bekerült a pro licences tanfolyam hallgatóinak listájára. Ennek a népligetiek eleget tettek, és az akadály még úgy is elhárult, hogy a szakember csak a nyáron kezdi meg ez irányú tanulmányait”"

Láma!
bizony bizony 😄

s tegyük hozzá luckystriker1899-nak nagyon jó videó is vannak 😄😄😄

igazság szaga kétségtelenül van...

Amikor berki új Fradi indulót akart akkor az angolok üzentek neki Máltáról, hogy sallang, snassz szurkolói nóta lehet, új himnusz/induló NEM!

Tehát továbbra is azt vallom, hogy az angolok jó szándékúak, de a kelet-európai viszonyokhoz eszméletlen, gyerekesen naivok. Sajnos hogy ezt kell mondanom, de van még magyar a vezetõségben... mert ha ilyenek mint berki, inkább csak angol-szászok és kelták legyenek. De mondjuk berki helyett egy hegyi rácot is szívesebben fogadnék.

Szerintem SRk igazán fenyíthetné berkit (gondolom most ülve a gép mellõl, de nyilván nem egyszerû), mert kell hogy legyen rá hatása. S így berki saját maga kérné szerzõdésének felbontását, ellenszolgáltatás nélkül.... Vannak erre megfelelõ emberek, akik tudják motiválni ebbe az irányba berkit, hiszen fõ az egészség, család biztonsága....
de itt képbe lépnek más Fradista hooliganok és exhooliganok akik pénzért védik be berkit... ami dettó rájön a széthúzásra....

Az pedig hogy lesz a balhé, vagy nem, nem a szurkolói kártyán, nem a rendõrségen, hanem bizonyos körök döntésén fog múlni, hogy "igen legyen" vagy " ne legyen"... Mert ugye hatalmas lovék mozognak a biztosításban is. Lesznek sértettek és sértõdések is, mérgelõdõ exhooliganok a bizticégekben...

Subw00fer
Kéne, de mint lentebb olvasható, nagy összegû végkielégítést kéne fizetni neki...Addig meg már szinte úgyis mindegy...

Fabio Capello
így legyen, de berkivel nem kell várni fél évet, el kell küldeni a faszba most rögtön, akkora szarkavaró, hogy az valami hihetetlen