Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

x

tomigear a sheriff

ebben az országban sajnos mindenki a saját zsebére dolgozik, és minél magasabban van valaki, annál mélyebb a zsebe
Rósa és BalogZoli cége végülis a labdarúgó csapatot mûködtetõ (FTC Labdarúgó ZRT) cégben van részesedése?

és ugye a Szász féle Esplanade Consultants Eastern Europe birtokolja a FTC Labdarúgó ZRT-t BalogZoli és Rósa cégével.

(Sajátos a helyzet a Ferencvárosnál, ahol márciusban Kubatov Gábor, a Ferencvárosi TC sportegyesület elnöke (egyben a Fidesz pártigazgatója) bejelentette, hogy idén július 1-jéig az egyesület megvásárolja az FTC Labdarúgó Zrt.-t a kivonuló brit befektetõ, Kevin McCabe vállalatától. Az Opten cégadatbázisa szerint azonban továbbra is a csapatot és az ingatlant korábban az államtól megvásárló, holland székhelyû Esplanade Consultants Eastern Europe BV a tulajdonos. Nem arról van szó, hogy a nyilvántartás egyszerûen idejétmúlt lenne: a cég feltüntetett tisztségviselõi ugyanis - március 31-e óta - e nyilvántartás szerint is azok, akiket a futballszakosztályt átvevõ egyesület kinevezett. Magyarázatot kértünk az FTC Labdarúgó Zrt.-tõl, az azonban többszöri ígéret ellenére sem érkezett még meg. origo)

na most az új stadionnal nekem annyi a gondom, hogy
lebontják a régit és lesz egy raklap ígéretünk, amibõl ha.....

és ebben az országban soha semmi sem úgy sikerül mint tervezték, már ha tervezték és nem tudatos félretájékoztatás megy.

Amikor orra esett a paksi a saját lábában, ez meg kifelé fújt szabadot, azt hittem rosszul látok... nem tudtam, hogy sírjak, vagy röhögjek. Gyalázatosan fújt ez a szerencsétlen, a paksiak meg kõbunkók voltak... fõleg a sifter, stiffler, vagy tudja az anyám kínja, hogy hívják... fél óra után mennie kellet volna zuhanyozni...

Ilyenkor hiányoznak a mi "kõbunkóink", ( Dragóner, Keller, stb ) akik ilyenkor legalább helyre tennék azt a pofátlant, aki az üllõi úton faragja a technikás játékosainkat...

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Nem adott meg egy tizenegyest Éger mezrángatásáért, meg egy kapura törés elõtt szabadot fújt a Paksnak,mikor az a saját lábában botlott el. Egyre siralmasabb a bírók tevékenysége és meccsek dõlnek el rajta.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

"VargaZoli meg Õ mellette"

így akartam írni !!

A kapu mögötti szektorok alatt, az "ikonok falánál" megható volt az Albert "graffiti" Varga Zoli mellett, elötte koszorúk, virágok, gyertyák... és néztem csak...

van még Nyilasi....
Utána majd? Lipcsei? más szint, de ez van, legalább elvitathatatlan FRADIZMUSA.

Effe88
ezt nem tudom értelmezni
se borzasztó<#zavart2>

JimKirk
Ez az Ondó-Szabó egy nagy szar volt tegnap!
gabber_saviola
Ez a botrányos spori meg ez a paksi favágók se borzasztó volt.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zenszkij

Effe88
na így 7 pont lesz valószínû...
Békéscsabát kaptuk a kupába
kötelezõ!

horrorpops
köszönöm a gyors válaszod 😊

blüh im ganzen dieses glückes.

bubu13
A most hétvégi, Paks elleni meccsre nem szükséges a szurkolói kártya kivételesen, de a többi meccsre kelleni fog. Szombaton: 09:00 és 18:00 között teheted meg, vasárnap 10:00 és 17:40 között lesz rá lehetõséged elintézni.

EEE 1899

horrorpops
ifjak, egy kérdést engedtessék meg: még mindig szükséges szurkolói kártya a jegyvásárlás mellé? illetve ezt hétvégén le lehet rendezni, vagy csak hétköznap van rá lehetõség?

blüh im ganzen dieses glückes.

hihetetlen

nyugodj békében!

Mindörökké szeretünk Flóri bá!!!

Nyugodjék békében! 😞

www.smart-bus.hu

banok
R.I.P. 😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

gercse
Emlékezzünk a szépre 😊<#eljen>

bakkerman
<#worship><#worship>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

gabber_saviola
Mint Kosztolányi fái, úgy tartoztam az Üllõi úthoz. A rosszakaróim azt mondhatták, úgy álldogál Albert a Fradi-pályán, mint az Üllõi úti fák, csak azoknak nincs csípõn a kezük. Hát igen, valóban ott álldigáltam, még néha csípõn is volt a kezem, de két álldigálás között bemutattam néhány cselt, rúgtam néhány gólt, szereztem némi örömöt több százezer futballbarátnak. Nekem a Fradi-pálya jelentett mindent, én, a vidéki kissrác, ott lehettem-lettem valaki. Jó sorsom oda vezényelt, mert valahol fenn úgy döntöttek rólam, hogy a Ferencváros legyen az életem.”

Albert Flórián – Életem a Fradi

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Mor3llo
Nyugodjon békében 😞

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Zenszkij
RIP. Nagyszerû futballista volt.

Elhunyt Albert Flórián!😞

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Úgy néz ki mostanában fordult a sorsunk. Pár hete még ezt a meccset elveszítjük, a most gólba jutó Pölöskey fejes meg mindenhova ment volna, csak a kapuba nem. Mondjuk ideje volt már hogy "befelé is pattanjon".
Irány a középmezõny!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

banok

Jakuza001
Ezen a merkozesen se volt valami nagy szinvonal, de legalabb siman nyertunk.

Effe88
na ez szép volt, egyre jobb a CSAPAT
hakola nagy gólt vágott😄😄

banok
Siófok-Ferencváros 0-2

az igenfasza új fehér-zöld mezzel mi lett amúgy? 😄
banok

Zenszkij
5-2 ide 😊 a vége, továbbjutás a magyar kupában

Láma!
beszarás😄 még félidö sincs😄

Már 2:4! 😄

www.smart-bus.hu

Láma!
közben már 0-3 és emberelõny nekünk

Pölö gól... 0:1

www.smart-bus.hu

Láma!
tudtok streamet a szolnok meccshez?

és Pölörõl rajzolt kép gondolom sokaknak árnyaltabb már. A lényeg h ezt a formát tartsa, és nem kell ide raklapnyi légiós csatárnak,... Somália meg ha full 100% lesz jó lesz .. pedig én kivágtam volna már rég 😛

Láma!
sió van pont elöttünk, ha nyerünk elõzzük, sõt a paksot is elözzük ha verjük, és ök kikapnak a köv forduloban.

ezen a 3 meccsen nagyon sokat lehetne felfele lépegetni a szünet elött...

Effe88
na a tegnap nap isten király volt...😄
senkire nem tudok egy rossz szót se mondani...pölöskei nagyon jól játszott végig akartunk hajtottunk le a kalappal a csapat elõtt<#worship>
alibi józsi is nagyon jól osztogatott!!!
siófok i paks o kaposvár o be minimum 7 pont kell hogy legyen!!!

Megalázásnak tökéletes volt... 😄 Lisztes felugrás nélkül gólt fejel a 92. perceben a makik ellen... gyönyörû!!! 😄

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Lényegtelen hány gólt fejelt, egyszerûen látszik, hogy legalább van esze a focihoz, befejelte, nem fölé, nem mellé, nem a picsbe, hanem a kapuba 😄.

Akkor nem jártam messze az igazságtól! 😄

www.smart-bus.hu

JimKirk
Ugy szamolta Krisztian, hogy a palyafutasa soran ez volt a 3. fejes golja!😊
Szerintem az életében nem fejelt még gólt... 😄

www.smart-bus.hu

Zenszkij
A mai játék képe végre a Fradihoz méltó volt. Nem voltak hibák a védelemben, szép akciókat vezettünk. Lisztes fejes góljánál meg én úgy látom, hogy azért lehet ki van öregedve meg már alig tud futni, de bazz oda fejelte ahova kell, ez az igazi klasszis rutin.

Fabio Capello
NA végre!

banok