Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tomigear a sheriff
és ugye a Szász féle Esplanade Consultants Eastern Europe birtokolja a FTC Labdarúgó ZRT-t BalogZoli és Rósa cégével.
(Sajátos a helyzet a Ferencvárosnál, ahol márciusban Kubatov Gábor, a Ferencvárosi TC sportegyesület elnöke (egyben a Fidesz pártigazgatója) bejelentette, hogy idén július 1-jéig az egyesület megvásárolja az FTC Labdarúgó Zrt.-t a kivonuló brit befektetõ, Kevin McCabe vállalatától. Az Opten cégadatbázisa szerint azonban továbbra is a csapatot és az ingatlant korábban az államtól megvásárló, holland székhelyû Esplanade Consultants Eastern Europe BV a tulajdonos. Nem arról van szó, hogy a nyilvántartás egyszerûen idejétmúlt lenne: a cég feltüntetett tisztségviselõi ugyanis - március 31-e óta - e nyilvántartás szerint is azok, akiket a futballszakosztályt átvevõ egyesület kinevezett. Magyarázatot kértünk az FTC Labdarúgó Zrt.-tõl, az azonban többszöri ígéret ellenére sem érkezett még meg. origo)
na most az új stadionnal nekem annyi a gondom, hogy
lebontják a régit és lesz egy raklap ígéretünk, amibõl ha.....
és ebben az országban soha semmi sem úgy sikerül mint tervezték, már ha tervezték és nem tudatos félretájékoztatás megy.
Ilyenkor hiányoznak a mi "kõbunkóink", ( Dragóner, Keller, stb ) akik ilyenkor legalább helyre tennék azt a pofátlant, aki az üllõi úton faragja a technikás játékosainkat...
www.smart-bus.hu
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
így akartam írni !!
van még Nyilasi....
Utána majd? Lipcsei? más szint, de ez van, legalább elvitathatatlan FRADIZMUSA.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
EEE 1899
blüh im ganzen dieses glückes.
nyugodj békében!
Mindörökké szeretünk Flóri bá!!!
www.smart-bus.hu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Albert Flórián – Életem a Fradi
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Irány a középmezõny!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
ezen a 3 meccsen nagyon sokat lehetne felfele lépegetni a szünet elött...
senkire nem tudok egy rossz szót se mondani...pölöskei nagyon jól játszott végig akartunk hajtottunk le a kalappal a csapat elõtt<#worship>#worship>
alibi józsi is nagyon jól osztogatott!!!
siófok i paks o kaposvár o be minimum 7 pont kell hogy legyen!!!
DE.. figyelemre méltó, hogy az Újpest vezetõi kárpótolják a csalódott szurkolókat
mindig jövõre
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu