Oddworld: Abe\'s Oddysee

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
Most láttam hogy újracsinálták 😊

Oddworld: New 'n' Tasty

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
vannak rejtett helyek, nézd végig --> youtube

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Üdv. Az egyik elsõ pálya után(miután hordóban kerülünk át máshova), egybõl kiírja, hogy 16 áldozat, holott én elvileg mindenkit megmentettem...Hogy lehet ez? Hol hagytam õket?
(az azelõtti pályán a falra az volt írva, h 28-an halnak meg, ha megmenekülök...)

Aquir
torrent 😊

balee4
Bejelentették, hogy Oddbox néven digitális formában most télen jön az összes eddig meg nem jelent rész PC-re, az elsõ két résszel együtt.
Azért furcsa, hogy ennyi idõ után átportolják PC-re, a Munch 2001!-ben jött ki xbox 1-re.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Üdv. Valaki tudná linkelni a letöltési helyét az Oddysee-nek és az Exodusnak? Nekem megvan, csak hibásan. Még ma kellene, kösz.

Aquir
át lett nevezve a topik a teljes nevére hogy jobban megtaláljam a kedvencek között

Mindegy, már megoldottam!
Helló!
Nekem szükségem lenne erre a játékra PS 1-re. Lehetõleg angol verziót szeretnék, és mindenképpen gyári CD-re van szükségem. Ha valaki tud segíteni, az kérem szóljon!
Aquir
igen, tudom 😊 mondjuk csak azt nem tudom hogy az oddysse-ben vannak e. (bár többször játszottam velük, csak fordított sorrendben) Én az exoddusra emlékszem hogy ott biztos parancsolgattam a slogoknak 😊

Van kutya, és annak a neve Slog. Nem mindig kell õket lelõni. tudsz a sligekkel parancsolni nekik. (kövessenek, támadjanak satöbbi.
Aquir
a sligeknél ugye általában vagy átveszed az irányítást felettük kántálással, de közben ne tudjanak lelõni téged, vagy pedig el kell kerülni õket.

a kutyaszerûségeket meg ha van Slig lelövöd azzal, vagy elfutsz elõlük
lehet hogy keverem és nincs is kutya az Oddysee-ben, csak Scrab és paramita, azok felett vagy itt vagy az Exoddusban át lehet venni az irányítást, de többször van amikor el kell futni elõlük is 😊

Rayman 01
ott megakadtam

Rayman 01
mit kell csináéni azokkal a kutyaszerûségekkel??

SpiritFire
de rég volt már amikor ezzel játszottam...

Voltam nyitás után!

akinek kell az oddysee-hez az úgynevezett ddcheat akkor indítsd a játékot ezzel a paraméterrel: -its_me_your_father vagyis írd be ezt a parancsikon tulajdonságaihoz és mikor elindítod a játékot tartsd lenyomva a shiftet, és kész. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

amúgy a ddcheat az hogy a falon áttudsz menni, és reoülni is tudsz
[email protected], ide küldjétek.
Szerintem azért, mert 6 fájl hibás. A daemon tool-sal bemountolva ezek nem másolhatók (nem olvasható), más progi, pl ALCOHOL 120, ULTAISO 5.5 kiolvassa, de még mindig nem megy 😞 a hat fájl:

R1P18P1.DDV
R1P18P19.DDV
R1P19P18.DDV
R1P1P13.DDV
R2.LVL
R6.LVL

Megvan valakinek a jó változata, és el tudná küldeni valaki ezt a 6 fájlt?
Nekem az a bajom, hogy eljutottam a StockYard Escape végére, most a "Rescue Zulag" elsõ pályáján vagyok, de ha betöltöm ezt a játékállást, leáll a game. 😞 mit csináljak?
Looooser
elvileg a képlopók mûködnek játékokon is
szeddj le eggyet 😄
Ja és írja meg nekem valaki hogy honnan lehet letölten a magyarosítáasokat az 1-2-höz mert angolul már végig csináltam de magyarul is játszanék vele újra hoigy 100% -ig élvezhessem 😄

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Nem ismer valaki egy progit, amivel ki lehet szedni a játékból képet, hangot...?
Nekem az Oddysee jól megy XP alatt, igaz néha laggol (1.3 GHz gép), az Exodus keresését DC++-on szerintem add fel...<#dumcsi><#dumcsi><#dumcsi>
Hi! Segitség, gondom támadt a játékkal. Az "Abe"-k birodalmában vagyok (jobboldalt van 2 hatamas lándzsás ABE szobor), balra haladva 2 árkot kell átugrani, felülrõl sziklák hullanak, és tovább balra van egy másib abe, akihez ha közel megyek, lecsúzliz. Próbáltam vele beszélni mindent, átrohanni sem tudok. Segitség!<#idiota><#idiota>
Nekem az Exodus van meg, hála a PC Gurus brigádnak :-)
Simán indul.

Setup.exe-re jobb kléikk, kompastibilitással játszani, nem oldja meg?

szanics
És nem tudok menteni...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

szanics
A CD-rõl futna, de akkor meg rohadt sötét a kép, nem tudok még beletolni...

szanics
Egész pontosan a setup.exe nem indul el...

szanics
Van egy kis bajom. XP-n nem hajlandó futni az Oddysee. Tudom, hogy marha régi a játék, és még DOS-os támogatással készült, de nem lehet ezt valahogy megoldani?
Az Exodust továbbra sem találom sehol...

Visitor
Egy kis keresgélésnek meg lesz az eredménye 😉

THE HUNTER coming soon ^^

szanics
Kérdésem lenne: honnan lehet a játékot lekapni kipróbálás céljából? DC-n senkinek nincs meg, vagy akinek igen, attól gyök2-vel jön... <#help>

De van :-)
Én is most kezdtem el a Mudokonok felszabadítását, bár az Exxodusnlá tartok.
XP alatt megy, szvsz a mentéseiddel van a bibi...

Seth
Lenne egy kis problémám a játékkal. Régebben már végigjátszottam,most újra kedvem szottyant,de a problema a köv.: a mentéseimet nem jeleníti meg a load menüben, egyszerûen üres az egész,holott a játék mappájában ott vannak a mentéseim.Lehet az XP-t nem komálja??
Valaki??? ....nemhinném hogy van még olyan elvetemült aki most ezzel játszana..😊

PSN ID.: Beegabor

Aki akar az Abe's oddysee-hez egy Strategy Guide-t az nézze meg ezt az oldalt:
http://www.gamechronicles.com/guides/oddworld/oddwalk.htm
Nekem csak az Abe's Exoddus-nak a magyarosítása van meg.
Nem tudja vki honnan lehet leszedni az Abe's Oddysee magyarosítását?
Az írjon!!!<#conf>

Elõre is köszi
Looooser
az exxoddus a 2-õ

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Hopi-hopi. Én az Abe's exodus-ra gondoltam. Az oddysee-rõl fogalmam sincs.

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Köszönöm
Majd beszerzem valahonnan...

De PCGuru 2002/03 (ha jól emléxem)

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Nem tudja valaki, melyik újságban volt ez teljes game?

Looooser
Meg szíttam mint a torkos borz mert elszállt a gépem

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
a végigjáccás nekem is kéne!!!!!!

Looooser
én holnaptól fogom az egyik részét

Aquir

Looooser
Mefejtettem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! köszönés 1 gomb és összevissza kell nyomkodni 2-6ig a gmbokat Chooooooooool vok!!!!! 10 perc

Looooser
a Sorry asszem a 6-os gomb éls ajelaszónyitó és teleport mert sliggel megy a cucc a Glukkonnal nem

Aquir
ajánlom mindenkinek a dc++ progit a letöltés miatt

DONGUBA
es egyaltalan valamelyiknek a letoltese helyet?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Az elsõ kettõnek a letöltési helyét nem tudja vki???

Aquir
SRYY Akarommondani a számokkal

Oldal 1 / 2Következő →