Oddworld: Abe\'s Oddysee
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet beszélni velük a betükkel ez biztos (már ha a jelszónyitókra gondolsz)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Halo! Én kód nélkül jáccok a játékkaj (2-vel) és vannak a Glukkonok. ahoz hogy kiszbaduljak beléjük kelteleportálnom magamat és ki kell a jelszavakat mondanom amit a gép mond de azok olyanok amiket nem lehet tudna vki segíteni hkituggyak szabadulni a a Barracks ender pályáról csá

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
csak az a baj hogy ez X-BOX ra lesz és teljesen 3D s . Egyébként elsö kettö marhajo és iszonyu nehéz volt sose vittem végig
Sikerült, most ott akadtam, el, ahol van egy csomó ajtó, bementem azon, amelyiknél van két slig balra, és egy akna jobbra. Ott mit kell csinálni?
Kóddal nem izgis, szóval csak próbálkozz! Annál jobban fox örülni a sikereknek! A cheat nem jó dolog.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nemtudjátok, hogy az elsõ templomban, abban, amelyik egy ilyen nagy atörzsre hasonlít, ott mit kell csinálni, mert ahol az a lift van, ott van egy kutya meg egy slig, aki nem tudok elkábítani, vagy megszállni, vagy it, mert az a lézer izé mindig rám lõ... Mit kell ott csinálni? Aha!! Megvan! Most jutott eszembe, de azért még elküldöm ezt a levelet, de hogy lehetazt a fegyveres izét kicsalni? Mert én arra gondolam, hogy kicsalom onnan, ahol van, és felmegyek egy ilyen nemtom mire, és ott eltudom kábítani, mert nincsen léer. Na, úgy kell? Esetleg tudtok hozzá kódot?
← ElőzőOldal 2 / 2