European Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RangeR
Ja,single missionben vannak letiltva dolgok,mint a többi játékban is.Tehát csak multiba vagy custom comp.elleni csatában lehet azonnal három árbócos,az angol küldetésben jó ideig le van korlátozva

RangeR
Tehát: papokkal lehet gyógyítani,önmûködõek.De nagyon közel kell állnia a csapathoz minél több papnak,ha látni is akarjuk az eredményt.Szerintem felesleges papozni,mert egy közeli cannon sortûzbe úgyis mindenki szétszáll vegtagokra,nem érdemes papokkal lavírozni,inkább jobb 100 lengyel szárnyas-huszár rendet tenni,mint a pap!Nagy három árbócos hadihajót különösebb gond nélkül lehet építeni a 18.századi upgrade után,és az akadémián minden hajózásra utaló fejlesztést csináljunk meg.Fél óra után még biztos nem lesz hadihajónk,csak nagy,több ezres halálozással járó,kimenteni való,napokig tartó csatákban lehet hajózni nagy rombolókkal.Másik fórumon írták,hogy lehet-e 1000 katona.Én 1700 fõs sereggel támadtam,lengyelekkel oroszokra.Azért telt be a létszám,mert nem volt már talpalattnyi terület sem,hogy házakat építsek.Az oroszoknak is volt egy idõben rengeteg emberük,a játék vidáman futott,nem lassult be.Másik fórumon írták,hogy kell az angol missiont teljesíteni,ahol csak 3 hajó van és egy csapatszállító munkásokkal.Legfelül induljunk balra,jönnek fekete vitorlások,azokat szétlõjük,kapunk érte némi aranyat.Hagyjuk kicsit hátul a csapatszállítót,a hadihajókkal kerüljük ki az útunkba álló nozdulatlan ellenséges hajókat,térkép bal csücskében jön egy erõs hajó,beáll hozzánk,valami kalóz ez,közkegyelmet kér.Azonnal neki is megy az ellenségnek,hamar cafatra ágyúzzák,de azért sokat segít.Képernyõ felsõ részét megtisztítottuk,mehetünk a csapatszállítóval a bal oldali szigetre,de legfelül,mert ha elkapnak a hollandok,akkor annyi.Bal oldali szigeten kössünk ki,egy paraszttal menjünk dél felé,amíg el nem érünk egy aranybányához.Ha megvan,akkor lehet építkezni,aktiválódik az építési menü.De ne a bányához építsünk,mert 10 percen belül elfoglalja az ellenség.Nyugatra húzódva építsunk a hajó ágyuk lõtávján kívülre.Csak egy kikötõt kell csinálni,és megnyertük a küldetést,ha jól emlékszem.

DE MÉG1 címet nem tudtok ahol fent van?
RangeR
Igaz akkor 2db 96 emberes bányám volt...

RangeR
Nekem az elején szokott arany problémám lenni,de mikor akár csak egy bányát sikerül addig upgradelnem,hogy 96 ember bányásszon benne,akkor már van annyi arany,hogy bírják a hajóhadat is.Volt már egyszerre 30 hajóm,abból legalább 6 a legerõsebb típusbol.