European Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemtudni az ECTSen bejelentették mikor sak nem tom.szerintem még 2 hónapon belül
DE azt is nézd mennyi s milyen nyersanyag kell
egységek számában meg austria
Vannak különbségek
ezek meglátszanak az academzben ott 1-2 népnek nem minden érhetõ el..
Amúgy nincs annyira nagy különbség népek között
Én általában Austriával vagy Poroszokkal vagy Svédekkel szoktam lenni...
De jobb ha mindegyikkel játszol s meglátod melyik a legjobb számodra
Aquli
tenyleg semmi ertelme. Valaki tud valaszt az elobbi kerdesemre?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Breki33
igy mi ertelme a jateknak?
FrezeR
Arrah:ugy tudod megszüntetni csak hogyha elmented a játékot kilépsz ujra betöltöd elmentésed és megmaradnak az egységeid amit leraktál és ki is tudod õket jelölni!

Hát bazze Te leszel az akinek NEM fogok szólni ha neten nzomjuk.....
Jha meg nagy a pofád okoska.......
Aquli
A nepek kozott van olyan kulonbseg mit az aoe-ba volt (keltak 10%-al tobbet termelnek a farmon stb.) vagy csak az egysegeik/epuleteik/kinezetuk mas/masak? Melyik a legjobb nep, Diplomaty centerben erdemes e zsoldosokat felberelni, vayg inkabb csak a barrackban kepezzek ki embereket?
egyebkent egyre jobban tettszik, de normalon meg nem is az hogy konnyu, hanem azert konnyu, mert az ellenseg egyszeruen ertelmetlenul jatszik.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
Most normalon is konnyen nyertem. Atmegyek hardra

hát ezt a Te cigány fejed aztán kurvára láthatja hogy Én meddig fejlesztek.............................
Annyi elég buzigyerek hogy egy ház 102856fába és kõbe került?
Aha muskétás közelharba rulez mi fafej?
Bazze nekem 200ágyu tolja az ipart hátulról
A gránátosná pedig még a tözesnyilas is jobb Mr Thehetség
ottvan a Town Hallba alul
De kell majdnem minden épület hozzá
hát bsazze én very Hardon nyerek pikemannal....de 2000rel
Aquli
easyn nagyon konnyen megnyertem egy palyat. Pikemenekkel, musketasokkal, yachtokkal meg galleyekkel.

18.századi egységeket használj
abból is pikeman a legolcsóbb.....
nekem 600as K6-2 256MB ram s nagy pályán 6000embernél kezd szaggatni
Aquli
Hello! Jatszogattame egy kicsit, es nagyon tetszik a jatek. Melyik egysegeket hasznaljam, mibol csinaljak sokat?

Breki33
csak hianyzik a The Cossack a Topic nevebol...😊
stratégia....király
CSOCSO
??ez milyen gamez?
Hát ja kezdj random mapon...azon fejlõdj maxxig s utánna kampány....
Aquli
En most telepitem a ajtekot. Valamilyen kezdeti tanacsot tudnatok adni?

aham s fel vagy készülve???😊)))
Breki33
ha valakinek kell meg a jatek itt egy cim
http://www.extra.hu/vipera2/
Nyomd haverokkal IPn úgy a fain
Breki33
ja bocsi 😊
aztmondtam hogy lenne...gyááj.....
Most mi is nyomjuk multiba
Breki33
miert ne lenne?
itt pl 22-en mega Cossack Party lesz MUltiban.......
nemtom lenne értelme..
jah korrekt vlt bár s full se rosz
Breki33
na az biztos nem a nehezebbik demo volt
ott ket nap mig ellentamadasba mehetsz át 😊))))
tenyleg ezt a kieget mikor adjak ki?
RangeR
Aha,írtak valamit ,hogy a kiegészítõben kicsit le lesznek minõsítve az ágyúk,kisebb sebzés,miegymás...

hát abból december lesz....
RangeR
2001 augusztust írtak,aztán kitudja!?

RangeR
Néhány netrõl letölthetõ pályán ütik egymást a gépi irányítású csapatok,de simán menübõl nem lehet beállítani.Viszont a kiegészítõ egyik újítása ez lesz,mindenkivel lehet szövetségre lépni,géppel is másik gépi ellenfél ellen

RangeR
Kiválasztod a random map típust,és abban az ablakban,ahol mutatja a térképet a menûben,bal felsõ szövegre kell klikkelni,designed map,vagy valami hasonló.Akkor mutatja azokat a térképeket,amiket letöltöttél

RangeR
Nekem a lengyel a kedvencem,ha rövidebb csatát akarok.4 istállóból ontom a lengyel huszárt,aki az elején nagyon durva lovas,és ráadásul gyors mint a kozákok.Ha nagy gyalogsági ütközetre megyek rá,akkor szászok! Szász 18c. musketeer az egy brutális egység,csak elalszok,mire elõjönnek a barakokból.

jó éppen lehet küldök majd
Breki33
ensem tudtam csak az egyiket azt is egy money-al
Breki33
ne a kuldetesekkel kezdj
RangeR
csalogatni kell õket,hogy lehetõleg szakadozzanak le egymástól.Szigetek között kell kanyarogva haladni,néha majdnem bemenni középre.ha jön a nagy battleship,akkor már lehet újra kezdeni.Nekem sikerült kimanõverezni õket,úgy negyedik újrakezdésre.Mikor már szilánkokra vannak lõve a hajóink,akkor jön egy kis segítség,egy hajó,az már elég lesz arra,hogy kikössünk.

RangeR
Északon kell elsunnyogni az észak-nyugati tengerre,ott egy kalózhajó csatlakozik.Az pont arra lesz elég,hogy az érkezõ ellenfeleket el tudjuk süllyeszteni.A csapatszállítóból a munkásokat kipakolni a legnyugatabbra esõ szigeten,aztán gyalog elindulni dél felé.Ott lesz aranybánya,akkor aktiválódik az építkezési lehetõség a munkások menüjében.Utána nem nagyon érdemes felhívni magunkra a figyelmet,hanem óvatosan építkezni.Jobb,ha az aranybányához sem nyúlunk,inkább adjuk el a fát meg a búzát,ha kell arany.Különben azonnal megtámadnak.

RangeR
Hello
most olvastam,hogy a Cossacks kiegészítõbe melyik népek vagy országok kerültek be.:
Bavaria, Switzerland, Rome, Denmark and Hungary

na végre nem feledkeztek meg a mi országunkról!Kíváncsi leszek milyen katonatípusok kerülnek bele,gondolom huszárság minden mennyiségben!

RangeR: Szerintem is a random map a legjobb.
Azokon tényleg vért kell izzadni a gyözelemért.
RangeR
http://www.cossacks.4players.de/
http://www.cossacks.4players.de/englishversion/

Ezeken az oldalakon vannak jó dolgok a játékhoz.pl.: új hangok.Simán ki kell cserélni a régi hangokat az újakra.Skót duda az angoloknak,új dobos induló meg ilyesmik.Sokkal jobb ágyú hangok és muskéta hangok,Az új lódobogás pedig brutál,reng tõlük az asztal,ha megindítjuk a lovasságot.Van új oszmán dobos hang is.Szerintem érdemes kicserélni õket.
Ezeken az oldalakon már írnak a kiegészítõrõl,néhány kép is van fent.

RangeR
Campaign-ok nem jók szerintem,semmi hangulatuk sincs.kettõt majdnem végig lejátszottam,de olyan unalmas volt,hogy még!
Viszont az összes többi játéktípus az feledteti ezt.De a legjobb szerintem a sima random map,minél több ellenfél ellen.

Breki33
campaign.......
Breki33
az a mentes hogy is muxik? 😊

kamaignokat meg senki nem nyomja?
Cossack-ugyanjgy ki lehet jelölni embereket s el lehet menteni csapatnak mint a StarCraftban....
Amúgy mindent így meg lehet osztani
Olvasok cikkeket eddig mindenhol 90%fölött kapott s AoEIIkillernek nevezték....Cool
Ha valaki nem tudta volna : ha több központ van kijelölve, akkor a paraszt-gyártás mind a két helyre érvényes lesz, csak megosztva.

Hasonlókat mondjatok Ti is - hátha elkerülte a figyelmemet valami 😊 -.