European Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egységek számában meg austria
ezek meglátszanak az academzben ott 1-2 népnek nem minden érhetõ el..
Amúgy nincs annyira nagy különbség népek között
Én általában Austriával vagy Poroszokkal vagy Svédekkel szoktam lenni...
De jobb ha mindegyikkel játszol s meglátod melyik a legjobb számodra
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Jha meg nagy a pofád okoska.......
egyebkent egyre jobban tettszik, de normalon meg nem is az hogy konnyu, hanem azert konnyu, mert az ellenseg egyszeruen ertelmetlenul jatszik.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Annyi elég buzigyerek hogy egy ház 102856fába és kõbe került?
Aha muskétás közelharba rulez mi fafej?
Bazze nekem 200ágyu tolja az ipart hátulról
A gránátosná pedig még a tözesnyilas is jobb Mr Thehetség
De kell majdnem minden épület hozzá
abból is pikeman a legolcsóbb.....
Most mi is nyomjuk multiba
most olvastam,hogy a Cossacks kiegészítõbe melyik népek vagy országok kerültek be.:
Bavaria, Switzerland, Rome, Denmark and Hungary
na végre nem feledkeztek meg a mi országunkról!Kíváncsi leszek milyen katonatípusok kerülnek bele,gondolom huszárság minden mennyiségben!
Azokon tényleg vért kell izzadni a gyözelemért.
http://www.cossacks.4players.de/englishversion/
Ezeken az oldalakon vannak jó dolgok a játékhoz.pl.: új hangok.Simán ki kell cserélni a régi hangokat az újakra.Skót duda az angoloknak,új dobos induló meg ilyesmik.Sokkal jobb ágyú hangok és muskéta hangok,Az új lódobogás pedig brutál,reng tõlük az asztal,ha megindítjuk a lovasságot.Van új oszmán dobos hang is.Szerintem érdemes kicserélni õket.
Ezeken az oldalakon már írnak a kiegészítõrõl,néhány kép is van fent.
Viszont az összes többi játéktípus az feledteti ezt.De a legjobb szerintem a sima random map,minél több ellenfél ellen.
Amúgy mindent így meg lehet osztani
Olvasok cikkeket eddig mindenhol 90%fölött kapott s AoEIIkillernek nevezték....Cool
Hasonlókat mondjatok Ti is - hátha elkerülte a figyelmemet valami 😊 -.