474
Mit utálsz,mit szeretsz?Agresszív vagy nyugodt vezetés?
-
FIFANFS #474 -
manson222 #473 -
koldus222 #472 -
KolkaF #471 -
Wolfsnack #470 próbálok kiegyensúlyozva vezetni, hogy ne fogyasszak feleslegesen
meg a sok hülye hibáját is folyton kivédem, különben már sok koccanásom lenne
szűk helyen általában elengedem a másikat
ha nem vagyok nagyon lendületben akkor gyalogosokat is a zebránál, sajna azért nem mindig pedig úgy lenne szabályos -
#469 Nekem kedv füddő. Van hogy csak szépen megyek városba 50-60-al 2000-2500környékén váltva. De ha valaki felhúzza az agyam vagy elkezd izmoskodni a fábiájával akkor nincs megállás. -
cagivamito #468 én én sportosan vezetek mid kocsit écs motort
az az igazi amikor leadja az erejét
-
csaki1 #467 mire
-
csaki1 #466 mikor ijen mikor olyan -
ddt500 #465 Nem kapkodtad el a reagálást. -
#464 Olyan 94-95 körül tuti lehetett, mert haverom is akkor csinálta a C-t amikor én a B-t. Ő úgy csinálta, hogy a honvédség szervezte, alig került neki valamibe, csak kötelező volt utána bevonulnia és ott sofőrködnie kellett. -
DJ BP #463 sztem igen -
#462 C-t lehetett csinálni 17 évesen?? -
DJ BP #461 ezt utálom én is... -
Seten #460
Valamit elnézhettél mert a "C"-kategóriájé lett 21 év!
-
#459 Ha jól tudom, a jogsi megszerzésének alsó korhatára tegnaptól felment 21 évre, mivel a statisztikák szerint a legtöbb balesetet a 17-21 közötti korosztály okozza.
Nem akarok megsérteni senkit, de örülök ennek, mivel így legalább kevesebben vagyunk az utakon -
#458 Számomra az a legidegesítőbb, amikor olyanokkal találkozom, akik 60-70-el mennek mindenhol. Lakott területen jön a seggemben majd valahol megelőz, aztán mikor kiérünk tartja ugyanazt a 70-es tempót és lehetetlen megelőzni a szembeforgalom miatt. Múltkor már azt hittem, hogy módosították a kerszt, mert kb. a 20 km-en amit városon kívül haladtam vagy 10 ilyet értem utól.
Egyébként jelenleg semmilyen a vezetési stílusom, mert az autóm garázsban alszik téli álmot felbakolva - óvni kell a technikát, mert nem mai gyerek már (ahogy én sem :)) -
Seten #457
Miért lenne a 295 dicsekvés? Ez nem ddt500 érdeme hanem a kis sárga mérnököké! :)
-
ddt500 #456 Kicsit megugrik a kocsi. Persze ha valami agyonturbósított 600Le állatról van szó akkor még kerékcsikorgás is lehet belőle. -
mate317 #455 Hali!
Mi van akkor, ha eljátszom azt, amit gyorsulásnál kell, de mondjuk 4esbe 90nél? Tehát pörög mondjuk 3000-t a motor, kuplung benyom, fordulat 5000-re, és felengedem a kuplungot? -
#454 attol én is kiborulok,ha nagyon felbasz akkor miután megelöztem lesatuzom 50re billeg a fülke villog,de nem mer neked menni ugyse:)
ha mégis akkor utánna még el is verem
-
ddt500 #453 Na és? Valahol azt is kell. -
DJ BP #452 ez a fórum tisztára elment férfias virtusba, meg dicsekvésbe :DDD -
#451 igen -
ddt500 #450 A 14 az 140? -
#449 szép darab... én most egy '84-es civicet vezetek, benne van 400 ezer km, de ki tudtam taposni belőle 170-et úgy, hogy 4-es ültünk benne. A legjobb benne, hogy egy utassal 14 körül kezd érződni rajta hogy szét akar esni, de 3 utassal már 160-ig stabil :D
amúgy eladó... -
ddt500 #448 GSX-R 750K4. Itt a kamera miatt nem tudtam bebújni a plexi miatt. -
#447 biztos McLaren-t... -
#446 mit vezetsz 3 kilóval? -
ddt500 #445 Lakott területen óvatosan. Azon kívül 160-180, autópályán 200-220-as utazótempó aztán ha nagyon üres előttem az út akkor 295. -
#444 Gyerekek én olyan Sportosan vezetek Pl.: mikor zöld lessz akkor padlógázas indulás (ha első vok) de a kerék nem pörög ki, minden táblánál kb 30-40-el gyorsabban megyek (ha tehetem), a varosban mindig ki húzatom, mindig az utolsó pillanatban fékezem néha csikorogva, (a városba a legnagyobb sebességem 170km/h volt 13:00-órakor (kb) de, általában olyan 90-100 között mozog az állandó sebességem ha lehet) Ja amugy egy 1.8TD Ford Orion-om van.
Szerintem ez a sportos vezetés! -
FFX #443 kb olyan hogy a csiga is megelőzne félgőzzel
[most szerezte meg a jogsiját] -
fbss #442 én húzom a gázt amíg csak lehet, de újjonnan kecskeméten sok a rendőr -
Elmör #441 Útviszonyoktól függ, mert a félméteres lyukakban inkább csak tolatva mennék.
Egyébként meg olyan csapjunk a lovak közé!SPEEED! -
#440 Szia, szép név, és hogy becéznek? -
404error #439 Vadbarom állat -
#438 Sajnos sokszor a gázon felejtem a lábam tanuló létemre :D Lehet tudat alatti, mert nem szeretem ha tökölnek az utakon, persze ez nem azt jelenti, hogy ha lesz jogsim, akkor mindig 1000-rel fogok repeszteni mindenhol......Szerintem be fogom tartani a sebességkorlátozást egy ideig, persze van egy két hely, ahol nagyon lassú az a 30, ahol simán lehetne minimum 50-nel menni, de ez van. Reméljük egy elmebeteggel több lesz nemsokára az utakon :D -
#437 vmikor mint az állat, vmikor szépen benzinkímélően. autópályán nem tudom megállni hogy ne nyomjam -
X TEA C #436 Sziasztok volt mar valaki ittas vezetsssel rajtakapott .....es utann olyan ittass vezetesrol leszoktato treningen resztvevo vagy tovabb kepzo vagyis nem tudom, hogy hogyan hivjak az a kurzust.A lenyeg, azt alottam, hogy ott tanitjak a veralkohol lebomlas kiszamitasat. Valojaban ez erdekelne engem a keplet, vagy a metodikaja.... elkulde nekem valaki Legyszi!!!!
Koszi -
#435 just cruisin' :)