Resident Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megvan.

Azért leírom, hátha valakinek segítek vele:

Katt a CD-n az exe fileokra jobb gombbal, tualjdonságok/kompatibilitás. Itt állítsátok át 95ös-re. Aztán indítsatok CDrõl, majd állítsatok be a savemappának egy olyan mappát, ami elsõszintû, mivel a játék nem ekzeli az almappákat. (pl C.\Resident Evil 2). Elméletileg ettõl meggyógyul, nekem bevált.
Köszi, de a Resi 3 nem jön be. Parasite Evet meglesem majd.

norbi2fraktal
mentésekre nem tudom a megoldást...

próbáld a Resident Evil 3-at, vagy PSX emulátorral a Parasite Eve 2-õt

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Sziasztok!
Kérdés:
REsi kettõben nem tudok menteni...azaz nem tölti be...megoldás? Pls help!

Resident evil 1 valami iszonyatosan jó játék. Egyik kedvencem. Kettõ is borzasztóan jó. Többi szemét.

NEm sokat játszottam a többivel, de egy adag szar. Borzasztóan sok lõszer, város, semmi hangulat. Fõleg a 4...meg öt. Nappal játszódik. AZ elsõ kettõ etalon, valami eszméletlenül jó játék. Ilyen kell nekem kastélyos nyomozós félelmetes. VAgy ha város, akkor ne legyek úgy bekorlátozva. Tud vki még iylen játékot? Mármint kastélyos félõst?

Off: Miért van vagy száz RESI topic?

Légyszi segítsetek!
qtab986
Nekem most lett meg, de szerintem késõn szólok.

Az én bajom: a kispisztolyból többet beléjük kell lõni, és elõbb elfogy a golyó, minthogy újabb tárakat kapnék!
misi9
Valak tudna nekem 1 linket adni, ahol a Resi 1-hez találok magyar végigjátszást?

Shaman
Huhh több mint 1 éves kommentre kérdeztél rá!:-))
Lehet,hogy már nem is jár erre a fórumra az illetõ:-)

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

The Garrett
Bakker 1 CD végigment KICSIT DURVA A FILM!!! now 2.cd

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
Hu basszus tök sötét van. Bekapcsoltam a DBSurroundot, lehet hogy nem most kéne néznem a resident EVilt? nem baj 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Coine
inkább emil, mostanában nem vagyok nagyon gép elõtt...

Laza
hol?

arra gondolsz, amikor Chrissel varni kell a liftre, kozben a genya kukac ossze-vissza "ugral"? 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Sephi
Jah remek szorakozas plane amikor a feregtol mennenk fel a nagy hazba es el kell menni a parkanynal 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Laza
latod, ezert kirr a jatek.. 😊

pl a Code Veronicaban nagyon genyak a karmos szornyik, folleg ha 3an tamadnak... 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Waterhorse
Hát amikor a karját meg a lábát lógatja az az egyre nem igaz, azt csak a kettötöl vezették be😊)

Különben most kodok nélkül játszok, és van olyan, hogy nagyobb helyiségben ott a zombi, nem keresztezi az utamat, így nem is pazarolom rá a löszert, egyszerüen ott hagyom. Eléggé furcsa tud lenni mikor hatvanszor keresztülszaladok azon a helyiségen a zombi meg csak kullog nyögdécsel, próbál követni én meg már rá se hederítek, szinte olyan mint egy tereptárgy.
Egyébként van valami stratégia? Szóval az erösebb fegyvereket érdemes az erösebbekre tartogatni, vagy löjem öket amíg van mit címszóval.
A zöld mutánsok elöl el sem lehet menekülni például, és ennek ellenére elég szívósak. Berettával nem érek ellenük semmit, és az óriáskígyókat meg máig nem tudom leölni kód nélkül.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Lammer
hááát. inkább nyomj egy irc csatit ahol fenn vagy azt felnyomulok és megdumájjuk

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
ott a pont...
egyébként a kód megöli a játékot.

Lammer
jöhet az is...
bár most nálam van kölcsönben a haver Dcje azt én is elkezdtem, végigviszem és nem mondom el a játékmenetet a havernak eheh, amúgy jöhet kösz.

Laza
csak nem erzed igy azt az igazi borzongast, amikor mar logatva a karod, a labad huzva (keves energia szindroma) a pisztolyodban 5 toltennyel ovatosan, felve haladsz elore... vagy amikor mar tenyleg csak menekulni lehet... 😊)))

Waterhorse
Egyész éjjel ment a letöltés és ma reggelre lejött a 3. rész. A grafikán meg voltam döbbenve, bár látszott is, amikor olyan két zombi volt még rajtam kívül a képernyön eléggé lelassult. Arra jöttem rá ma, hogy azért annyiból könnyebb a többi rész, hogy föl lehet mászni a platformokra és onnan már biztos távolból tudok a késsel vagdalkozni és nem fogy a munició.

Egyébként valaki nem tudna egy helyet ahol megtalálom a Resident 1 szövegét magyarul, vagy nincs meg valakinek? De még jobb lenne valami történeti leírás is, mert az angol tudámos csekély és csak felszinesen értettem meg a történetet, mondhatni annyit értettem meg belöle amennyit láttam, de amit hallottam azt már nem igazán.

Waterhorse
Miért sokan vagyunk így...
Szerintem a játék lényege a borzongatás, ami még végtelen gyógynövénnel, 300 írógéppatronnal és 500 db municióval is elég parás volt. Nekem elhiheted én ugyanúgy paráztam bemenni egy be nem látható kanyarban. Én még a Tomb Raidert is abba hagytam vagy 20x mert paráztam.

Az meg, hogy túlélö horror. Hát igazad van horrorjáték és kódokkal is elérte a hatást nálam, a tulélés meg szerintem azért a legtöbb játék lényege, szóval ami igazán a játék lényege a borzongatás amit meg is tett.

Coine
király.
hát attól függ mi kell....

Laza
es ez nem egy szimpla "akciojatek", hanem tulelo-horror... koddal pont a jatek lenyege vesz el... 😊

Laza
uram apam... mijjjen jatekos vagy te?! 😊)))))

egyebkent ez nem egy "Veronica code".... hahaha...
Ez az elso full 3Ds Resident Evil jatek alcime...
Resident Evil - Code: Veronica... (csak Dreamcaston es PS2n van, es ez az egyik legjobb resz)

ayden
Vagy akár egy másik liftajtó is lehetett, nem az amelyiket mi is megszemlélhettük😊

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

Waterhorse
Nem ismerem a helyzetet, de nem tehette ezt például egy másik zombi vele mielött az élö emberböl átalakult volna?

Waterhorse
Mi ez a Veronica code, most összezavartatok. Hol és hogyan lehet használni, mi ez egyáltalán és mi történik töle?

Egyébként én a legtöbb ilyen akciójátékot kódokkal szoktam végig játszani és utána állok neki kód nélkül.

Shep
Csak angol leírás van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lammer
jah elfelejtettem:
havernak(nincs nete sajna) kellene DCre a Rezi Code Veronica leírása DC-re MAGYARUL!!!!

valaki tud linket fájlt stb ???
Köszi.
Lammer.

Lammer
sajna még nincs DCemu normális!
psxre meg nincs sajna csak ps2re meg dcre mint írtam 😞

Lammer
nekem megvan 😊 még a 3is!
ha gondolod ftp change?
mid van?

Coine
nekem a game kéne pc-re, az 1 meg 2 is, help, thx.

Shep
Dc emu van PC hez, mert a psx lenne jó mert ahhoz van emum, de ha van DChez emu ami müxik is rendesen akkor érdekelne vszinuleg.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lammer
Csak Ps2 ill. DCre
Nekünk megvan Dc-re ha érdekel

Shep
Állítólag, volt egy másik verziója is a filmnek, tök véres meg minden, csak túl brutálnak találták és ezért ezt a mukit bízták meg a rendezéssel, szerintem nagy hibát elkövetve ezzel.

Codename Veronika van vkinek? Csak PSXre jött ki ugye?

www.feliratok.hu/
Van vagy 15 féle felirat hozzá, ha érdekel...

TSW: Tunderke

Coine
A filmet sztem qrvára elcseszte a rendezõ.
Játékot le lehet szedni vhogy PC-re ? Nosztalgiáznék 1et 😉)

Laza
uristen... kodokkal?!
hogy lehet egy ReEvilt koddal jatszani?!?!?!?!

lenyomtam az 1-2-3-at es a Code Veronicat, es ha olyat hallok, hogy "koddal", csak azt tudom mondani, hogy a jatek ertelmet, lenyeget vesztegetted el... de te tudod... 😊

Waterhorse
A napokban újra elö vettem az egyet és sikerült végigjátszanom a Jillel, persze kódokkal. Ma újra kezdtem kódok nélkül a Chrissel, aztán majd a csajjal is újra kódok nélkül. Kicsit le vagyok maradva játékok terén mert a gépem is gyenge, meg az utobbi egynéhány évben hanyagoltam is öket. Ebböl adódóan csak most tervezem megvenni a kettöt.

A héten jön a film is, arra ki kiváncsi? Sokan leírták. Én csak annyit várok töle, hogy az a nyomott, világvége hangulata meglegyen amit a játékban is átéltem.